Sziasztok!
Csak életjel!
Benyeltük mi is Bogival a fosós-hányós vírust

Bogim "csak" hányt, meg fájlalta picit a hasiját. Én tegnap icaka gyakice a klotyón ültem kezemben a lavórral

Egy szopi alatt 2x siettem a mellékhelyiségbe nehogy össze¤¤¤¤¤m magam!

Közbe Z ordított persze, zokon vette a lecsatlakoztatást....

Iszonyat gyomorgöcsöm volt,hidegrázás és még lázam is volt bakker!
Mára már picit jobban vagyok, csak a fejem fáj brutálul!
Most sasolom Zalánt hogy elkapta-e. A reggeli szopi után bukott 2x is, nem tudom, hogy ez most bukás volt vagy hányás

. A hasa az zuborog, de eddig is ilyen volt gondolom a hasfájóssága ennek volt köszönhető! Hát nemtom mi lesz, elvileg az anyatejben vannak ellenanyagok amik megvédik őt, de hát a fene se tudja milyen ez a vírus! A felnőtteket jobban ledönti a lábukról mint a gyerekeket! Tesóm volt nálunk szombaton, és ő is elkapta, vasárnap éjjelre lett rosszul, mint mi Bogival! Egész hétre kiírta a dokija

!
Agyaltam azon hogy vajon hogy lesz tejem, ha minden kijön belőlem (víz is) ? Hát kellett is több pótlást adnom neki tegnap, mert nem jött a tej és ordított! A napi cikra 4 liter folyadék helyett most gyakice semmit sem ittam....

Remélem most helyreáll majd ha újra tudok inni, avagy nem jön ki belőlem....
Cseppfertőzéssel terjed úgyhogy vigyázzatok magatokra! Gyerekek közé ha lehet ne vigyétek a piciket meg magatokat! Országos a fosós-hányós vírusos járvány

A játszótéren ahova járunk,már mindenki átesett rajta....
Annee: Nagyon durva ami történt veletek, sajnálom! De a lényeg hogy nem lett komoly baj! Asszem én is bepánikoltam volna. Érdekes, hogy ilyen helyzetekben a párom is sokkal inkább toppon van! Ő higgadtabban kezeli az ilyen helyzeteket én kész vagyok ezektől....
Zsú: A 6 hetes kontroll után miért kell 6 hetente újabb kontrollokra járni addig amíg meg nem jön

??? Én még ilyenről nem is hallottam! Magánrendelésre jársz? (fizetni kell? mert akkor szvsz azért...

)
Dorka: Nálunk 8 után van a fürcsi, kb fél 9 fele. Mivel előtte a 2 nagyot rendezem el (füredés, vacsiztatás, meseolvasás -ha van rá erőm, ha nincs akkor berakok egy mese, vagy zeneCD-ét) Szal nekem így a jó!!!
Mennem kell reklamál a picikém...