Sziasztok!
Hétvégén megjöttünk a nyaralásból, nagyon szuper volt, Dénes imádott fürdeni, mikor kívülről meglátta a fürdő épületét, mindig elkezdett kiabálni, hogy "víz, víz, oda be!" haláli volt, nagyokat ugrált a vízben meg csúszdázott, végig szép időnk volt, szóval ez a része tuti volt!
A pocsék része meg az, hogy már a tudatom tele van vele, hogy minden nyaralásból betegen jövünk meg

, én még oké lennék, kibírom, de Dénes is....

:(

:(:(
Én nyitottam a sort szombat éjjel (aznap jöttünk meg), végig hánytam, hasmenésem volt, másnap lázam. Dénes virgonc volt, még örültem is, hogy most megúszta, erre vasárnap éjjel arra keltünk, hogy 40.6 a láza!

Egész éjjel próbáltuk levinni, 39-nél lejjebb nem sikerült lenyomni, így ment egész hétfőn is, pedig már 3 féle kúpot kaptunk, kúpok között Cataflám, mellette hűtőfürdő.

:(:( Benyelt valami nyári vírust, de szerencsére nem kapta el a hányósat. (kop-kop-kop)
Tegnap már kicsit jobb volt, ment 39 alá is, éjjel már "csak" 38.8-ig ment fel. Most még alszik, totál ki van nyúlva, meglátom mi lesz lesz ébredéskor.
Minden betegnek jobbulást kívánunk!!!!!!!!
Melinda! Nagyon ügyes Lindi, hogy magától leszokott a ciciről!!! Ez nálunk még a távoli jövőnek tűnik, Dénes így több, mint 19 hósan ezerrel szopizik....

:) Én nem szeretném elválasztani, próbálom kivárni, hogy magától hagyja abba. Én sem értek egyet azzal, hogy semmi tápértéke nincs már ilyenkor a tejcsinek, ráadásul Dénes sokat beteg, ilyenkor nem eszik, csak szopik. Most se eszik 3 napja, de a cicit elfogadja, engem megnyugtat, hogy legalább valami van a bendőben.
Gyorsan átfutottam a másfél heti hozzászólásokat, bocs hogy nem reagálok mindenre, egy valamin megakadt a szemem.
Védekezés: A megszakított közösülés önmagában egyáltalán nem biztonságos! Nem csak az aktus végén, szex közben is távozik valamennyi ondó, nem sok, de arra elég, hogy összejöjjön egy baba!

Valamilyen egyéb cuccot, spermaölő zselét stb. kell még hozzá használni, és így se a legjobb módszer.
Zsuzsu, ne aggódj, Ábel majd leszokik a rágcsálásról!

A kis balesetet sajnálom, de még nagyon sok ilyesmire számíts, Dénesnek folyamatosan kék-zöld volt a buksija, mikor pont egy átlag aszalsarok méretű volt

, mostanában a lábát veri össze folyton!
A fényképek nagyon jók, minden baba tündéri, elnézést, hogy csak kettőt említek meg külön

,
Enikő, a pancsizós kép Zalánról zabálnivaló!!!!

Micsoda pocak!!!!! És ez a hajkorona, nagyon szép kiskölök!
Zozo! Nagyon tetszett az egy kiságyban a két lány kép, Patrícia is milyen csinos rajta a kis szoknyában! Mint egy kis hölgy, tüneményes!

:):):)
Gira! Hajnának utólag nagyon boldog szülinapot kívánunk!

:)
Ennyire voltam hitelesítve, Dénes ébredezik!
Zsuzsi