Sziasztok!
Tudtam hogy háborút robbantok ki, nem akartam, bocsi!
Nem kell persze velem egyet érteni, nem is azért kezdtem el ezt a tápszer dolgot! Ugyhogy tényleg bocsi!
De ha már rákérdeztetek elmondom a véleményemet, és utána én soha többet egy szót se a tápszerről!
Szóval! Az még csak hagyján, hogy észvesztően büdös, és ihatatlan, sajog a szívem, hogy a gyereknek ezt a bűn rossz ízű cuccot kell innia! De ez csak az egyik fele! A másik, hogy ez egy mű dolog! Aminél én semmit nem utálok jobban! Én a természetes dolgok híve vagyok! Sajnos ez egy defektem! Nem tehetek róla!
És kiváncsi lennék, hogy a nagy napon, amikor az én édes lányom majd elfújja a gyertyáját (vagy jobb esetbe fújni próbálja...

) az egy éves szülinapján akkor mi történik az ő kis szervezetébe amiért másnaptól már nem kell neki a tápszer!
Mert ha engem kérdeztek onnantól, hogy ő megehet olyan dolgokat amibe megvannak a vitaminok és ásványi anyagok, onnantól már nem kell neki a tápszer!
Én terhesség alatt se szedtem ezeket a magzatvédő vitaminokat (csak az első 3 hónapba) és mégis egy makk egészséges gyerekem lett!
Továbbra is vallom, hogy én felnőttem tápszer nélkül és köszönöm jól vagyok!
Az én gyerekem ugyanúgy fel fog nőni nélküle mindenféle baj nélkül!
Az, hogy a tévébe mit mondanak a tápszerről nem igen hat meg, mert hát valljuk be mindíg azt mondják amihez nekik érdekük fűződik! Mert hát ugye tudjuk, hogy a doktoroknak fizetnek a gyógyszergyárak, hogy az ő gyógyszerét írja fel! Jutalékot kapnak utána! Tehát miért ne foszíroznák ezt a dolgot! A gyógyszergyárak pénzéhségéről már ne is beszéljünk! Szóval ebbe csak ez van benne! Semmi más! Mert vegyük azt akinek nincs pénze megvenni ezt a drága maszlagot, az mit ad a gyerekének? Valami mást! Tök mindegy mit! És felnő az a gyerek is! Ja, és egy fontos dolog! Vajon miért mondja minden alkalommal a védőnőm és a gyerekorvosom is (mindketten a homeopátia hívei mint én) hogy minnél több mást adjak, minnél kevesebb tápszert! Váltsak ki nyugodtan minnél több étkezést gyümölcsel, főzelékkel!...és ők szakemberek! Ja és ami a legjobban zavar, a tápos babák olyan mértékbe híznak, hogy az valami észbontó! És kis felfújt babákhoz hasonlítanak! Kyra mindig is kis sonkás volt, de amióta tápszert kap méginkább olyan lett, és az egész összetétele megváltozott, most inkább olyan vizenyős...felfújt! Na de evvel nem más babákat akarok bántani,
csak a saját lányomról nyilatkoztam nem máséról!
Na ennyit erről! Ez az én véleményem! Ha ebből most balhé lesz meg minden akkor elmegyek, ez van! Nem akarok én egy egész topikkal szemben állni! De remélem nem lesz ilyen belőle!
berzkat, köszi, hogy leírtad, meg fogom ezt is próbálni