A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

krisy:

attól függ mikor kelt reggel.mert ha korán akkor alszik délelőtt és akkor max 1 órát délután.ha viszont reggel alszik még vissza,akkor délelőt nem alszik és 12-akár 4-ig elalszik.szóval rendszer az nincs a napjainkban,de melette nem igazán lehet ilyeneket csinálni.ő ha álmos alszik,ha nem akkor viszont leütni se lehet.de ha nem alszik délután akkor is fenn van éjjel.
kismama18

Barbamami
Ez ha jól számolom 3-4 havi adag..... :roll: :roll:
Ezt mind megvetted? Hagytál másnak is? :wink:

Lányok, nektek eszik a babák ezt a bébikaját? Nekem Zita a sütőtökön kívűl semelyik kaját nem eszi szívesen. Beteszem a szájába és köpi ki. Sőt, ki sem nyitja a száját a 3. kanál után.Úgyhogy nálam marad a mindennapi főzés... Azt legalább látom hogy eszi.

berzkat

Sziasztok!

Jöttem egy kicsit panaszkodni! Tiszta zombi vagyok már!
Kyra kibírhatatlan! Nem tudom mit kezdjek vele! Nekem annyira szükségem lenne már alvásra, nem tehetek róla! Mondtam is páromnak, hogy így én nem vállalom a következőt! Ha addigra amire össze kéne hozni a következőt Kyra még mindíg nem alussza át az éjszakát, akkor én nem merem bevállalni! Képzeljétek el megszületik a hasonlóan rossz alvó kistestvér, és majd ketten nem alszanak éjjel, majd ketten vinyítanak napközbe! :evil:

Nem bírnám ki, már ezt is nehezen bírom! Most is halál édesen énekel! Kinyomja simán a magas c-t!
Pedig aludnia kéne! Ja és mindezt azután, hogy a nagyágyunkat telibepisilte, és ezután visszatettem a kiságyába és azt meg lebukta... :twisted:
Szóval most nagymosást rendezhetek!

Kivagyok teljesen! Már azon gondolkozom, hogy felveszek valakit éjszakára a gyerek mellé! Vagy visszamegyek dolgozni, és az egész pénzt egy dadára költjük én meg csak akkor foglalkozom vele amikor nekem kedvem van...mint az amcsi filmekbe! Cool lenne! :twisted:

Na szóval most persze tudom mindenkinek megvan rólam a véleménye, de én nem tudom hogy lehet ezt kibírni! Komolyan! Én már egy zombi vagyok! Csak vonszolom magam! És persze Kyra napközbe se alszik, max 20 perceket! Szóval könnyen mondja mindenki, hogy jajj, de hát miért nem alszol napközbe amikor ő is... :evil: Hát csak azért mert napközbe se alszik! :shock:

Komolyan, nincs valaki aki alvásterápiával foglalkozik kisgyerekeknél? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

akíra:

nemtudjátok a nagyszülőkre hagyni egy éjszakára??????már egy áttaludt éjszaka is feltölt pár hétre!!!!a Ptrik is már anyósnál,igaz én aznap éjjel nem sokat aludtam de utánna délelőtt szintevégig.és nagyon jól jött.nemsokára pedig anyuméknál alszik,mert vesznek kiságyat neki.akkor már alszom énis.mondjuk nekünk jó mert mindkét nagyszülő egy köpésre lakik.meg én áttszoktam menni anyumékhoz napközben,mikor párom dolizik és akkor ott alszom amíg anyum babázik.
kismama18

Sziasztok Lányok!

Akíra nálunk úgyanez volt és kiderült, hogy azért mert nem volt neki elég a kajcsi és mindig éhes volt. Mi lenne ha esetleg álomba etetnéd Kírát. Egyébként vannak ilyen alvás laborok ahol megvizsgálják a kicsit, hogy miért nem alszik. Azt nem lehetne, hogy esetleg valaki vigyázzna Kyrára míg Te nappal alszol egy kicsit? Nagyi, anyós stb.
Egyébként megértelek és nincs rólad rossz véleményem, nekem is sokszor az a véleményem, hogy sokkal nezezebb az anyaság mint azt gondoltam volna a kicsi megszületése előtt. Én is ezért ockodom a második gyerektől pedig a párom nagyon szeretne még kettőt. Bár imádom a kisfiamat, de ő sem könnyű eset, de apukám mindig azt mondja, hogy ne panaszkodjak, mert az öcsém olyan baba volt aki a 24 órából 19-et végig üvöltött.

Kismama akkor nincs jobb tippem, mert pont azt akartam javasolni, hogy esetleg fáraszd ki és ne hagyd délután aludni.

Nálunk egyébként most pont a magától való alvás tanulása megy mert idáig én mindig kézben elringattam és úgy aludt el, és mivel mostmár 7 kg felett van én úgy döntöttem, hogy nem cipelem tovább. De egész jól haladunk, már oda jutottunk, hogy tegnap játék közben a játszó szönyegén elaludt magától, persze szegénykém pont rosszkor mert 10 perc múlva kelteni kellett pancsihoz.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

Berzkat: Nálunk a gyümölcsöt bébikajában megeszi, de tegnap a finomfőzeléket nem akarta igazán úgyhogy kb. 10 kanálkával evett belőle. Most például az aktuális kedvenc nála az a körtelé vízzel higitva tegnap 90ml-et vágott be belőle egy huzatra.

krisy79

Sziasztok!

Most van 1 kis időm irni.Vissza olvasni még nem nagyon tudtam de majd azt is bepotolom.

Vasárnap megvolt nálunk a keresztelő. Bencus nagyon tündérien viselkedett.A keresztelő elején be is aludt,csak akkor kelt fel mikor az első keresztet vetette a homlokára.Amikor meg leöntötte a fejét a megszentelt vízzel akkor rámosolygott a plébánosra és élvezte a kis drágám! :) Majd képeket is teszek fel később!

Tegnap beszéltem telefonon SCH. JUDITTAL :!:
Elmondta, hogy a dokija is megerősitette a terhességét,de viszont a baba nem úgy fejlődött ahogyan kellett volna. Szívhang is később lett és nem nagyon nőtt a baba a pocakjában és hát hamar lett újra terhes. Tegnap is már Szegeden feküdt a kórházban és ma is ott van, és hát ma veszik el tőle a babát :cry: :cry: :( :( .Meg egyben ma haza is engedik a kórházból.
Nagyon sajnálom őket ez miatt, de talán mindegyiküknek jobb lesz így,mert még így idejében kiderült a baj a babával és nem csak később. :(
Mondtam neki hogy vigasztalja az hogy már ott van nekik Balázsbaba és majd lehet még kistesó.
Azt üzente hogy ha jobban lesz akkor majd jelentkezik!

Majd később még jövök!
Vendég

Hát a mi éjszakánk is több mint szörnyű volt, ismét :cry:

9-kor elaludt Marci, majd fél 1-kor ébredt, ivott vizet, viszaaludt, de 3/4 2-kor ébredt, akkor a víz már kevés volt, szóval szopi, majd fél 5-kor ismét, 6-kor ismét és végül 8-kor kelt. És most aludt el végre 11-kor. Remélem nem ébred túl hamar, már én is a zombi felé haladok elég erőteljesen. Akíra, ne hidd, hogy másnak ez nem fordul meg a fejében, csak max. nem meri beavallni még magának sem. Én is azt gondoltam, hogy jaj de jó lesz majd itthon a picivel, micsoda öröm és boldogság, és erre tessék, néha már olyan ideges vagyok és a sírógörcs kerülget, hogy inkább magamra zárom a kisszoba ajtaját, és üvöltök egy nagyot, majd visszamenyegek az ordító gyerekhez, és nevetgélek neki, hátha az segít. Hát nem mindig :cry:

Szóval kitartás!!!

Egyébként most volt itt a védőnő, és mondta, hogy a Marci gyarapodása, 3 hét alatt 270 g, elég kevéske ahhoz képest, hogy még mindig 3 óránként eszik, ráadásul éjjel-nappal. Van, hogy 8-9-szer eszik egy nap :shock: Szóval mondta, hogy adjam neki nyugodtan a gyümit, amennyi beléfér, mert azért nem alszik éjjel sem, mert éhes. Hát én ennek csak örülök, mármint hogy végre kaphat mást is mint az anyatej! Egyébként eddig sem gyarapodott jobban, de lagalább csak 6-szor evett.

Krisy
Nagyon édi ez a kép!!! Hát Marci ma evett először igazán gyümit, és mit mondjak... Hát simán tépte le magáról az előkét, és a kezemből a kanalat is ki akarta venni, szóval minden csupa alma, így hát most mosok :oops: Majd csak belejövünk. :lol: Vagy ennél már csak rosszabb lesz???

Kép
Kép
nikole

Kép Repülööööööök

Kép Tényleg beleteszel???

Kép Hűűű, ez hideg

Kép Nem is olyan rossz!

Kép
Kép
nikole

Kép Lovagoltam is

Kép Tudok forogni!

Kép Megtanultam háton úszni

Kép Sajna néha hideg volt...

Kép ... de akkor sem szomorkodtam!

Kép
Kép
nikole

Bocs a sok képért, de a 150-ből így is nehéz volt válogatni :oops:

Szegény Sch.Judit, hát nem irigylem, de mindenkinek jobb lesz így!
Jobbulást neki!!!

Kép
Kép
nikole

Akira
Próbáld ki, hogy berakod Kyrát az ágyba, egy teli cumisüveg( 120 ml-es) langyos teával, vagy táppal. Tudom hogy erre most sokan azt mondanátok hogy milyen anya vagyok, hogy még az ölemben sem etetem a gyerekemet, de ez nem így van. Zita van hogy olyan fáradt, de egyszerűen nem tud elaludni. Az ölemben sem, evés közben, csak rúgkapál, nem eszik rendesen, és teljesen nyűgős. Na, ilyenkor beteszem az ágyába, kezébe adom a cumisüveget ( fogóval együtt) és ő szépen megiszogatja és közben elalszik. Persze ezt csak 1-es cumival lehet, és langyos teával vagy táppal. Ez nekem eddig bejött, mindkét gyereknél. Tudom hogy a könyvek ezt nem ajánlják, de engem ezek a könyvek már nem érdekelnek :oops: :oops:( Foga még nincs hogy elromoljon a teától, és ha lesz, nekem ugyanez maradt csak vízzel. Áron 3 éves koráig így aludt el.)
Utána olyan jót alszik, mert tele van a pocakja, és elnyomja. Jó kérdés, hogy ilyenkor mi van a büfivel? Hát Zita ált. oldaltfekve issza, és így büfizni is tud. De ha nem, akkor meg alvás után simán büfizik. És nem fáj a hasa tőle. Ált. úgy bealszik, hogy kiesik a cumisüveg a kezéből és a szájából. ha esetleg felsír, akkor beadom a cumit és alszik tovább.
lehet hogy nálad is beválna. :wink:

berzkat

Sziasztok

Dicamama: Köszönjük a híreket Juditról és nagyon sajnálom ami történt, pedig nagyon szoritottam neki, hogy minden rendben legyen. De talán tényleg korán jött és tényeg jobb, hogy most észrevették és kiderült mint egy beteg baba született volna. Innen is nagyon sok jót kívánok neki és mielőbbi gyógyulást reméljük a lelki részében sokat fog segíteni Balázska.

Nikole: Sajnálom az éjszakátokat, de lesz ez még így se. :? Marci jó nagy lett a hideg vizes a legaranyosabb. :lol:

krisy79

Kép etetőszékben ülök Kép
És egyedül " eszem" Ja, hogy nem ide kell tenni? Akkor megpróbálom máshová Kép
Hát még itt sem jó...
Kép
Sikerült!!!!!!

berzkat

Sziasztok!

Hát nem hiszem hogy az éhesség dolog rajtunk segítene! Kizárt, hogy Kyra éhes! Már csak azért is mert ugye mint csak tápis baba én látom, hogy napközbe megeszi a neki kellő adagot! Este láncetetés van, tehát etetem 4kor, 6kor, meg 8kor mielött lefekszik! És mindíg megeszi az adagját! Ezután éjjel még 11körül ha felkel ha nem, én adok neki "álomba etetem" de olyankor nem szokott sokat enni, csak 40 körül!
És ezután én már mindent kipróbáltam! Ha nem adok neki csak cumi akkor 10-20 percenként kel fel! Ha vizet adok neki akkor egy órát bír ki! Ha tápszert adok neki minden ébredéskor akkor másfél órát bír ki! Szóval nem tudom! Ezekután adjatok még tanácsokat :lol:
Ja, és este tejpépet, vagy grízt vagy mi a neve adok neki! Nálunk az se jön be :wink:
De áldani fogom örökre annak a nevét aki megmondja nekem hogy mit tegyek!

Ja, és szokott máshol aludni amikor már nagyon zombi vagyok! Majdnem minden héten ott alszik valahol egyszer! Anyósom itt lakik felettünk, (egy telken 4 lakás)! Anyámék meg pár utcányira! Szóval van, hogy leadom én is amikor már élő halott vagyok, de azért hosszú távon az se megoldás :shock:

Nem bírok el egy alig 6 hónapos csecsemővel :?: :!: :?: :?: :shock: Tiszta ciki! :oops:

Nikole, imádnivaló a kis vőlegényünk :)
Nagy puszi neki!

Nagyon sajnálom ami Juditékkal történt! De biztos, hogy jobb így, csak ezt persze még fel kell dolgozni! Nem lehet könnyű! De kitartás!

KépKép
KépKép
akíra

Akira
Zita sem éhes amikor cumisüveggel alszik el!!!!! Csak valahogy rágcsálja, maszírozza vele az ínyét, és elalszik rajta. Próbáldd ki teával!

berzkat

Berzkat: Zita nagyon tündéri kislány és mekkora már!!! :lol: :lol: Kész hölgy!!!!

krisy79

berzkat, Kyra cumis, avval szokot elaludni, meg nem is fogja még olyan masszívan ő a cumisüveget, de azért megpróbálom, ne legyen semmit olyan amit nem vetek be egy jó éjszaka reményébe :wink: :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Hát nálunk is egyre problémásabb a helyzet :roll:
Szerintem Marcinak már nem elég az egyik cici. Legalábbis most megpróbáltam, hogy mi történik, ha megkapja mind a kettőt. Nagy vigyorgások, majd alvás. Na elszóltam magam, felébredt. Ez hihetetlen... Kemény fél óra, na jó, majd 40 perc. De van egy kis dolgom délután, és jön anyukám nemsokára. Már nagyon várom. Egy kis kikapcs...

Ja, és mostanában szinte mindig sírva ébred, míg régen tök aranyosan elgagyarászott az ágyában, addig most mindig arra megyek oda, hogy sírdogál, és még a szeme is csukva. Nem álmodhat mindig rosszat, ugye? :roll: Ennyi rossz dolog nem történik vele, sőt...

Visszaaludt!!! Hurrrááá!!!

Zita baba nagyon édi, hát nálunk is kb így zajlott az evés, de mi még először csináltuk, szóval van mit gyakorolni, még nekem is :oops:

Köszönjük a bókokat!!!!

Akíra, én már a hűvösebb időt várom, hátha akkor könnyebb lesz nekik is, legalábbis nálunk olyan dög meleg van éjszaka, hogy mi sem tudunk aludni. Szóval nem haragudhatunk Marci babára sem.
De az ha más nem megnyugtató, hogy legalább eszik eleget. Én még ezt sem tudom. Tápit már nem akarok neki adni, csak gyümit, és főzit, de a főzivel a védőnéni szerint még várjak, míg 6 hónapos lesz, addig marad a gyümi. Bár ha végleg nem lesz elég a tejcsim, akkor csak be kell újítani valamit :roll:

Kép
Kép
nikole

Sziasztok:hát akíra tanácsot nem tudok adni,mert nálunk ilyen még nem fordult elő(kop-kop-kop)Kitartás és nem vagy rossz anya ezért.Volt már olyan pillanat szerintem mindannyiunknál,hogy elszakadt a cérna.Bár nekem elég nyugodt kislányom van,néha van csak semmisem jó pillanata!

Sch Juditnak: kitartás és fel a fejjel,jöjjön mielőbb!!

Több gyerek téma:ma lementem keresztfiammal megvenni a tankönyveit 7oszt. tanuló(lesz)24532.-ft volt csak a könyv!!!!Ez horror,hol van a többi dolog amit még meg kell venni?!Na és persze enni is kell még...
Én nem tudom,hogy merjek így több gyereket bevállalni?

A babák tüneményesek!!!

KépKép
vicuska

Most csak egy gyors bekukkantásra van időm és felteszek egy-két képet. Sajnos a nem-alvás még nálunk is aktuális, már én is kifogytam az ötletekből, mit vethetnék be. Időnként változik a felébredések száma, nem tudtunk még rájönni, mitől. Találgatunk: a foga, a meleg, fáradtság, betegség, éhség, szomjúság... okozza-e épp. Nagyon-nagyon irigylem a nyugodt babás szülőket!

A helyzetünk amúgy továbbra is bizonytalan, nem tudom, hol fogunk lakni, szépen lassan bekattanok, néha úgy érzem.

Judit, nagyon sajnálom a történteket és mielőbbi testi-lelki felépülést kívánok.

Szóval a képek:

Az úszóbajnoknő:
Kép Kép

Hm, de finom ez a kolbász!
Kép

Mi is kipróbáltuk az etetőszéket:
Kép Kép

KépKép
nanett

Hali Vagyok olvaslak benneteket:) csak lusta vagyok kicsit meg a párom is itthon van ilyenkor kevesebbet tudok ide ülni :):):)
Hát nálunk eszik rendesen a gyerkőc mégis gyakran kel éjszaka kb 3x4x ha 2x kel akkor már összeteszem a két kezemet :):):):)

Sch.Judit: kitartás!!!!!!! lehet ez jobb is igy de vígasztaljon a tudat hogy lehet még babócád.

A képek nagyon édsek majd holnap én is teszekl fel csak kicsinyitenem kell őket van egy pár új :)

nika70
Salgótarján

Sziasztok!!

Judit:sajnálom,a történteket.gyere mielőbb!millió puszi!

Még is megcsinálom a boltot!
Találtam új alkalmazottat!
Zsebi-bababizományi lesz a neve. /Zsebi-baba a Micimackóból/

Tündériek a babák!
hoztam én is pár fotót:

hurrá utazunk!
Kép
imádok pancsizni!
Kép
így kezdtem, azóta már fel is tudok állni!
Kép

üdv Zsu&Bence

Kép
Kép
zsu.

Lányok ezek a babók nem semmik! Állnak, mennek... :shock:
Hát másfél hónap és lehet mi is itt tartunk majd? Hát nem semmi! MI még csak ott tartunk, hogy megül egyedül támasz nélkül rövidebb ideig! De nem merném még ott hagyni, mert ha elfárad, akkor borul :lol:
Nehéz elképzelni, hogy nemsokára mászik meg feltérdepel meg áll, meg megy! :roll:
Bár persze 5 hónapja még az ülés is olyan távoli volt!

Tényleg, ti mikor fordítjátok meg az ülést a kocsiba? Mert én azt hallottam, hogy hamarabb minthogy egy éves lenne! De mikor? Azt nem írták! Talán ha már úgy tartja magát mint mondjuk Zsu Bencéje?
Vagy ti hogy csináljátok?

Zsu, merre is laksz? Mert ha nem a világ végén akkor megyek majd én is és válogatok a cuccok között :)
Tényleg, és honnan szerzed be? És turi lesz vagy kiakasztgatod rendszerezve? És magyar használt vagy külföldi, angol használt? Vagy mindenki bemegy és beadja a cuccát? Vagy hogy lesz ez? Kiváncsi vagyok, mert én dolgoztam ilyen helyen! Meg járok ilyen helyre, de hát mindenki máshogy csinálja! :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Elég régen nem voltam, de azért olvaslak benneteket!
Mint írtam költöztünk. Most már talán minden a helyére került.
Nonó nagyon jól viselte, a költözés napját gyakorlatilag végig aludta, csak enni kelt fel, és úgy látom nem nagyon viselte meg a környezet változás, mert ugyanúgy jól alszik, mint idáig.
Este 21 órakor fekszik le és általában 6 körül ébred.
Napközben még a 6-os szopi után visszaalszik 9-ig, majd szopcsi és 12 órakor újból pihi olyan 15-16 óráig.
Utána szopcsi és általában még 19-20 ig alszik egy picit.
Tehát én alvásügyileg nem panaszkodhatom.

Teszek fel egy pár képet:

Apa szülinapja:

Kép

Tegnapi fürdés:

Kép

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Majd elfelejtettem:

szombaton kezdődik a babaúszás, már nagyon várjuk, mert Nonó nagyon szereti a vizet, már 2x voltunk vele strandon, le is van barbulva neki a pelus helye.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

sziasztok!

hát az alvás nekünk sem jobb! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

akíra:nem vagy rossz anya!!!!az én vagyok!!!!néha éjjel mikor már sokadszor kel pár pillanatra eszembe jut hogy jól megkéne rázni és lehet észbe kapna :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .aztán én kapok észbe,hogy ilyet egy gyerekkel nem csinálunk és akkor jön az ölbevevés és a puszilgatás.na meg a bűntudat.

hát hogy milyen emberek vannak :shock: :shock: :shock: tegnap voltunk a kikaban,mert széket akartunk venni a gép elé.kinéztünk eggyet,kérdezi párom az eladót hogy ebből van e még.mondja hiogy nincs.erre párom kérdezei hogy az utolsót el lehet e vinni.mondja az eladó hogy NEM!!!!!!és ez így volt mind a kb. 10 széknél amit kinéztünk!!!!!!!!!!hihetetlen!!!!nem a pénz kell ezeknek????nagyon kibuktam!!!!áttmentünk a tescoba,és vettünk ott!!!!egy utólsó barabot!!!!!!!ahogy kérdeztük a faszit hogy el lehet e vinni már ment is és összepakolta!!!!!!annyi hogy a dobozát nem lehetett becsukni,meg jött velünk a pénztárhoz hogy ő tette igy el.szóval nem értem!!!!!

tegnap a Riki paprikás krumplit evett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon bejött neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ugyhogy mi szépen lassan le szokunk az üvegesről és inkább főzök neki.nemtart semeddig összeütni egy kis krumpli főzit neki,vagy egy kevés paprikás krumplit,ha mi esetleg olyat eszünk amit ő nem ehet.

judit:

nagyon sajnálom!kitartás,és meglátod lessz neked még nagy pocakod,akkor amikor már ti is szeretnétek!!!!!!
kismama18

Sziasztok!

Lányok akik csak tápit adnak meg hozzátáplálnak!
Ti meddig adtok tápit a gyereknek? Mikor olyan nagy már, hogy nem kell neki? Mert ugye mi is már egyre több mindent eszünk! Lassan látom mindenki nekiáll a saját főztét adni a gyereknek! Szóval ha már azt eszi akkor meddig kell neki tápszer? Csak azért kérdem mert én nagyon utálom, hogy tápszert kell neki adnom, és mindenképpen le akarom szoktatni majd lassan róla! Csak kiváncsi vagyok, hogy ti hogy csináljátok! Mert én már gondolkoztam azon, hogy én sose kaptam tápszert pedig csak 3 hónapig volt anyumnak teje! És én tehéntejen nőttem fel, és makk egészséges vagyok! Na most én nem adnék a gyereknek tehén tejet a tejallergia miatt, nehogy az legyen! Meg a mai tej nem sok tehenet látott! De mi van ha laktózmentes tejet kap? :roll:

Na persze egyenlőre csak gondolkozom, hogy mit lehetne kitalálni, mert én nagyon utálom ezt a tápszer dolgot :evil:

KépKép
KépKép
akíra

Hello!

Akíra:
Gyöngyösön lakom.
Tök jó ,hogy dolgoztál ilyen helyen ha nem vagyok pofátlan megosztanád velem a tapasztalataidat./rebus95@freemail.hu/
Nem volt még ilyen boltom, biztos lesz amit elbénázom,erősen töröm a fejemet egy megbizható rendszer kiépítésében.
Sajnos még sok dologgal nem vagyok tisztában keresni kéne egy jó könyvelőt aki otthon van a használt dolgok forgalmazásával és adózásával.
Szeretnék használt angolruhát már van is egy ismerős aki közvetlen hozza./remélem így csak a használhatók kerülnek hozzám/-ezt elsősorban a nyitásra gondoltam aztán majd igény szerint.
szerintem rengeteg ruci gyűlik majd öszze / csak folt és szakadás mentes ruhákat veszek be./
Babakocsi,kiságy, etetőszék,autósülés,hordozó ha hoznak be ilyet mind szeretnék tartani.
Kicsit igényesebbet szeretnék mint egy normál túrkáló,úgy hogy akaszgatok hajtogatok majd.
De biztos lesz egy ömlesztett hely is sokan szeretnek matatni.
Bence mellett kicsit nehéz elmélyülni a dolgokban!
De erre jók az éjszakák.
üdv Zsu

Kép
Kép
zsu.

akíra:

rossz hírem van!tápszert 1 éves korukig kapniuk kell.éni utálom,de főleg párom.azt lehet csinálni hogy csak reggel és este kap tápit.persze Kyrusnak még többször kell de lasan csökentheted neki.a Riki olyan 6 és fél hónapos kora óta kap 2 szer tápit.van hogy 3 szor de azért mert akkor olyan helyre megyünk ahol nem lehet kanalassal etetni.de ez ritka.szóval kitartás!!!!nagyon hamar eltelik 1 év.és nektek is márcsak 7 hónap van hátra.
kismama18

sch.judith,
Veled vagyok lélekben, sok lelkierőt és kitartást az elkövetkezendő időszakhoz Neked!

nanett,
Domi tüneményes!

zsu,
Bence már nagyon nagy! úgy néz ki, mint egy 10 hónapos, olyan értelmesen néz. És nagyon ügyes, hogy ennyi mindent csinál. Sok sikert kívánok a vállalkozáshoz! Kár, hgoy nem Budapesten nyitsz boltot, tuti, hogy törszvendéged lennék :wink:

berzkat,
Zita nagyon szép kiscsaj!!!! Nagyon sokat nőtt, és változott az utóbbi időben.

Nikole, vicuska, Krissy,
Köszönöm szépen a hozzászólásokat a normáflor kapcsán. Már második napja adom Márknak. Doki nem mondta, hogy meddig adjam, csak annyit, hogy legalább 5 napig.. Én 10-es kiszerelésben vettem, Krissy, Te is írtad, hogy ennyit szedtetek, szerintem nem is kell Neki több.

Márk, úgy néz ki, teljesen meggyógyult. Viszont minden este nehezen alszik el. Ahogy beteszem az ágyába, rögtön üvölt... Így rengeteget kell vele sétálni alvás előtt a lakásban, kézben tök jól elvan... Eddig el voltam kényeztetve azzal, hogy csak beraktam este az ágyban, kicsit simogattam a fejét, meg éjneketem neki, és pár perc alatt bealudt. De hát gondolom kell egy kis idő, amíg visszaáll betegség után.

Kismama,
Én is úgy tudom, hogy legalább 1 éves korig kell kapnia tápszert, és naponta legalább 500 ml-t. Ti már a 2-es tápit eszitek? Már Márknak is át lehetne térni 2-re, de még van a Beba 1-ből pár dobozzal.

rzsana, Fénix, Luisa,
HOl vagytok?!?!?!?!

Kép
dijcsi

berzkat, nanett,
Milyenek az etetőszékek, amit használtok? Beválltak? Én most vennék, de még mindig nem tudom, hogy milyet...

Akinek van tapasztalata valamilyen etetőszékkel kapcsolatban, lécci írjátok le, hogy jó-e, milyen márka, és mennyibe kerül.

Kép
dijcsi

Még mindig minden baba nagyon édes!!

Komolyan 1 éves korukig még tápot kell adni nekik?Én is gondolkodtam,hogy mivel lehetne helyettesíteni(konkrétan a higgított tejre gondoltam)Én is ezt kaptam nem volt táp csak valami oriza.....

Zsu:sok sikert a vállalkozáshoz!Nagyon kis huncut ez a kis-srác

Ancsa80:még mindig lenyűgöző a kisasszony hajkoronája(mindenkinek megmutattam aki nálam járt)

KépKép
vicuska

Csajok!Van olyan, akinek szülés óta még nem jött meg a vérzése, szoptat és sokat fáj a hasa??Mert nekem tök sokat fáj úgy a hasam, mintha meg akarna jönni, de semmi!!! :roll: :roll:

Kép
gyanixi

Vicuska!

Köszi a bókot. Nálunk is sokan megnézik a kis hajas babát.

Most éppen alszik a kisdrága, elég nyügi volt délelőtt, gondolom a hülye idő miatt, mivel frontérzékeny.

Ancsa

Kép

Kép
ancsa800418

Dijcsi
Nekünk az antibiotikum után a dokinéni azt mondta 2 hétig adjam a Protexin Restore-t (ugyanaz, mint a Normaflore, csak 2x annyiba kerül, most már okosabb vagyok ezzel is :roll: ). Szóval szerintem a 10-et add oda neki nyugodtan, ártani nem árt a kis pocakjának, sőt.

Hű, ez az 1 év tápszerezés engem meglep. Nem lehet helyettesíteni semmivel??? Anyatejet sem kap minden bébi 1 éves koráig, mégsem áll át senki tápszerre. Legalábbis remélem, hogy lehet majd helyettesíteni, mert nekem igencsak fogytán a tejcsim :cry:
Délelőtt, délután már nyomjuk a gyümit, szopi pedig már 2 ciciből megy, de éjszaka már ez is kevés, vagy nem tudom mi a baj, csak találgatok. Marci 2 óránként ébred, sőt hajnalban van, hogy óránként. Megszámolta, tegnap összesen (éjjel-nappal) 11-szer evett. Ebbe ugye van 2 gyümi, és 9 szopi :shock: Iszonyat. Rendesen fájnak a cicieim, mint az elején, mikor sokat áztatta a drágám. Szóval este kipróbálom a pótlást, még jó, hogy van a fagyóban tejcsi. Ha így is ébred, akkor más a baj :cry:

Mondjuk mondta a védőnő, hogy lehet jön a foga, mert attól, hogy még nem látszik, csak elindul. Hát nem tudom, de ez az idő is megviselte szegénykémet, utálja a hidegfronot. Anyja fia :D

Szóval jó lenne tudni, hogy ha végleg elfogy a tejcsi, akkor mit ehet Marci??? Én tápszert már nem adok neki. Főzit és gyümit nem ehet felváltva? Aki már nem szoptat és nem tápszerez, az légyszi írja le, hogy hogyan csinálja!

A tejet viszont én nagyon nem tartom jó ötletnek. Szerintem nem véletlenül mondják annyira, hogy ne adjuk!

Kép
Kép
nikole

Nicole,

Szerintem alapvetoen a feherjeszukseglettel lehet gond tapszer nelkul, egyre kevesebb anyatejjel. Tehentejet en sem mernek adni es nem is fogok jo ideig... (sok bebietelben is benne van, erdemes elolvasni....)
kb. 10 honapos korra jo, ha eljutunk odaig, h. "mindent" ehet a baba velunk. De addig kell a feherje (meg persze minden egyeb fontos dolog az anyatejben...), ezert nem eleg a gyumi es a zoldseg felvaltva.
De 1 eves korig a tapszert tul soknak tartom, 5 honaposan tapszer nelkul meg kevesnek :)

Gyanixi,
Mar en is kerdezni akartam, h. kinek nem jott meg meg, mert nekem sem. De nekem nem is faj a hasam, pedig nekem meg tablettaval is nagyon eros fajdalmaim voltak mensi idejen. Mondjuk nem hianyzik egyaltalan.... :)
Lehet, h. lassan megjon neked?

Gyonyoruek a babak!!!!!

Nanett, Zsu, de jo, h. irtatok!!!!!

Nanett,
Zsanarol tudsz vmit?

Sch. Judit,
Irj, amint tudsz! Sok erot es kitartast kivanok neked!

Dijcsi,
Eddig 4x voltunk a tornan es talan meg 1x megyunk. Sok a pici baba es keves az ido, igy a "regieknek", akik mar tobbszor voltak es minden OK, ill. barmikor megkezdodhet a maszas mar nem kell visszamenni.

KépKép
KépKép
vitte

Sziasztok!

Hát én nem akarok nagyon kitűnni itt mindenki közül a különcségemmel, de én tuti nem adok neki egy évig tápszert!
Hisz én felnőttem teljesen jól tápszer nélkül! Higított tejet kaptam! A tápszer addig kell amíg nem eszik mást, mert minden vitamin benne van (elvileg :roll: )
De ha már eszik mást is akkor én már megadom neki abból a vitamint! Szóval én tuti nem adom már neki ezt sokáig! Csak meg kell találni hogy mi legyen a helyettesítés! Én tényleg a rízstejre meg szójatejre gondoltam, meg a laktózmentesre! Mert hát ugye a laktóz miatt nem adunk tejet a gyereknek! Ezekbe meg nincsen!
Én nagyon gyógyszer ellenes vagyok, és a tápszer is gyógyszer! Lássuk be, régen nem volt ez a tápszer mánia, mert nem volt ekkora gyógyszer mánia se! Most bárkinek bármi baja van antibiotikum és gyógyszer hegyek! Szóval én utálom ezt az egészet! És őszintén, ki tudja mi van a tápszerbe? Senki! Megvetetik velünk drága pénzért! De ha már eszik mindent akkor minden vitamit és mást megkap! Szóval én egy két hónapon belül leállok vele! Amint adhatok már mondjuk céklát a vas miatt meg húst, meg májat meg ilyeneket akkor én máris leállok vele! Mert onnantól kezdve őszintén mi van benne amit máshonnan nem kap meg?
Na de ez az én véleményem, én gyerekem, remélem senki nem orrol meg rám! Ha igen szóljatok, elmegyek máshova a véleményemmel! :roll:

Zsu! Küldtem e-mailt!

Gyanixi, nekem már megjött, de amíg szoptattam nekem se jött meg, és nekem is görcsölgetett a hasam! Mindíg mondtam is a páromnak, hogy lehet meg fog jönni mert úgy görcsölget! De sose jött meg! Szerintem lehet olyankor kellett volna megjönnie, vagy peteérésed van, vagy valami ilyesmire gondoltam én!

KépKép
KépKép
akíra

Tápszer
Én egy éves korig adni fogom neki. Vagy ameddig úgy látom hogy igénye van rá. Persze minél több kajcsit megpróbálok kiváltani mással, de este és reggel biztosan ezt fogja kapni, mint ahogyan Áron is ezt kapta. Tényleg, most tulajdonképen mi a bajotok a tápszerrel????? Tényleg érdekelne. Ezt az orizát meg én is adtam anno Áronnak, de csak 10-11 hónapos korától feles tejjel, addig csak sima vízzel csináltam, és amikor kész volt, adtam hozzá egy kis tápot. Áron nagyon szerette. Ez olyan mint a tejberizs, csak hát nem olyan nagy szemekben van benne a rizs.
Akira ha érdekel: a rizst kávédarálón ledarálod, ilyen liszt szerű dolog lesz belőle. Ezt felfőzöd vízben, és ha szemcsék már puhák benne( a rizs megfőtt), akkor teszel bele egy kis cukrot meg egy kis tápot, hogy legyen íze. Végül is ezt ehetik, mert a milupa tejpép is rizsből van. És attól függően hogy milyen sűrűre főzöd, adhatod cumisüvegből vagy kiskanállal is. Én cumisüvegből szoktam. Zita is szereti. Ez mégsem táp, egy étkezés kiváltható vele néha. Ha gondolod próbáld ki.

Na megyek, mert megy a barátok közt :oops: :oops:

berzkat

vitte,
Mi sem járunk már dévényezni. Remélem a későbbiekben is minden rendben lesz, és nem kell menni. Elvileg mindent csinál, amit csinálnia kell, és így a dévényes csaj "elbocsátott" minket... Luisaról tudsz valamit?

berzkat,
Én is adni fogom Márknak a tápszert legalább 1 éves korig. Semmi bajom nincs vele. Persze jó lett volna, ha anyatejes a babó, de ha már így hozta az élet... Mai napig vannak "gyenge pillanataim", amikor lelkizek azon, hogy nem anyatejes lett Márk, de hát nincs mit tenni... Szerencsére nem vagyok tápszerellenes... Ha jól emlékszem Áron tápis volt, ugye? Meddig adtad Neki?

Kép
dijcsi

Sziasztok! :lol:

Judit sajnálom ami történt,de biztos így volt a legjobb,és a 2. baba akkor fog jönni,amikor majd szeretnétek. :)

NAGYON JÓ HÍREK:Gabika hétfő óta eszi a lábát és forog! :lol: Akíra majd légyszí írd be a forgást a táblába!

A babák nagyon szépek,imádom nézni az új képeket!

Sajnálom az alvásgondokkal küzködöket.Én nem ismerem szerencsére ezt a problémát,de még nem tudhatom mi lesz majd a 2. babánál.Ma reggel is 7 után kelt,evett,és aludt is 11ig majdnem. Én is aludtam még 9ig. Még kihasználom,amíg csak tudom.

Tápszer:
Gabika születése óta kapja ugye,és semmi bajom vele. Még nem kapott semmi más,féléves korától kezdem a hozzátáplálást majd. Amíg szüksége lesz rá fogja kapni. Szerintem nincs benne semmi káros. Pont errőpl volt szó nem 1 müsorban nem is olyan rég.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Dijcsi
Igen, Áron is 3 hónapos korától szinte csak tápot evett 5 hónapos koráig, aztán elkezdtem a hozzátáplálást, csakúgy mint Zitánál. És ha jól emlékszem több mint 1 évesen is kapott még tápot, de már annyira nem emlékszem hogy pontosan meddig. De azt tudom hogy reggel és este kapta a legtovább. Azt viszont tudom, hogy a rendes tejet nem itta meg! Sőt, még most sem nagyon. Bár, amikor Zita megszületett és mondtuk hogy tejcsit iszik, akkor ő is mindig azt itta. Telkjesen le voltunk döbbenve. :roll: De azóta megint nem issza meg. A chokapikot is csak kieszi a tejből, a tejet meg otthagyja :lol: :lol:
Szóval lehet hogy megutálta a tej ízét.....

berzkat

Sziasztok!

Tudtam hogy háborút robbantok ki, nem akartam, bocsi! :oops:

Nem kell persze velem egyet érteni, nem is azért kezdtem el ezt a tápszer dolgot! Ugyhogy tényleg bocsi! :?

De ha már rákérdeztetek elmondom a véleményemet, és utána én soha többet egy szót se a tápszerről!
Szóval! Az még csak hagyján, hogy észvesztően büdös, és ihatatlan, sajog a szívem, hogy a gyereknek ezt a bűn rossz ízű cuccot kell innia! De ez csak az egyik fele! A másik, hogy ez egy mű dolog! Aminél én semmit nem utálok jobban! Én a természetes dolgok híve vagyok! Sajnos ez egy defektem! Nem tehetek róla!
És kiváncsi lennék, hogy a nagy napon, amikor az én édes lányom majd elfújja a gyertyáját (vagy jobb esetbe fújni próbálja... :lol: ) az egy éves szülinapján akkor mi történik az ő kis szervezetébe amiért másnaptól már nem kell neki a tápszer! :roll: :shock:
Mert ha engem kérdeztek onnantól, hogy ő megehet olyan dolgokat amibe megvannak a vitaminok és ásványi anyagok, onnantól már nem kell neki a tápszer!
Én terhesség alatt se szedtem ezeket a magzatvédő vitaminokat (csak az első 3 hónapba) és mégis egy makk egészséges gyerekem lett!
Továbbra is vallom, hogy én felnőttem tápszer nélkül és köszönöm jól vagyok!
8)
Az én gyerekem ugyanúgy fel fog nőni nélküle mindenféle baj nélkül!
Az, hogy a tévébe mit mondanak a tápszerről nem igen hat meg, mert hát valljuk be mindíg azt mondják amihez nekik érdekük fűződik! Mert hát ugye tudjuk, hogy a doktoroknak fizetnek a gyógyszergyárak, hogy az ő gyógyszerét írja fel! Jutalékot kapnak utána! Tehát miért ne foszíroznák ezt a dolgot! A gyógyszergyárak pénzéhségéről már ne is beszéljünk! Szóval ebbe csak ez van benne! Semmi más! Mert vegyük azt akinek nincs pénze megvenni ezt a drága maszlagot, az mit ad a gyerekének? Valami mást! Tök mindegy mit! És felnő az a gyerek is! Ja, és egy fontos dolog! Vajon miért mondja minden alkalommal a védőnőm és a gyerekorvosom is (mindketten a homeopátia hívei mint én) hogy minnél több mást adjak, minnél kevesebb tápszert! Váltsak ki nyugodtan minnél több étkezést gyümölcsel, főzelékkel!...és ők szakemberek! Ja és ami a legjobban zavar, a tápos babák olyan mértékbe híznak, hogy az valami észbontó! És kis felfújt babákhoz hasonlítanak! Kyra mindig is kis sonkás volt, de amióta tápszert kap méginkább olyan lett, és az egész összetétele megváltozott, most inkább olyan vizenyős...felfújt! Na de evvel nem más babákat akarok bántani, csak a saját lányomról nyilatkoztam nem máséról!

Na ennyit erről! Ez az én véleményem! Ha ebből most balhé lesz meg minden akkor elmegyek, ez van! Nem akarok én egy egész topikkal szemben állni! De remélem nem lesz ilyen belőle!

berzkat, köszi, hogy leírtad, meg fogom ezt is próbálni :)

KépKép
KépKép
akíra

Akíra:valahol nekem is ez a véleményem!Bár ennyire nem vagyok ellene és felháborodva a dolgon,de tény,hogy óriási biznisz ez!!!

Képzeljétek tegnap a kislányom magára borította a pelenkázót(lap ami a kiságyon van)már egy jó ideje azt élvezi,hogy alája kúszik felemeli a lábacskájával és elengedi és csattan.Ez neki jó mókának tűnt(volt,hogy éjjel 3kor erre keltem)és tegnap sem sírt,ott volt alatta ami rajta volt szétdobálta a kiságyban.Egyre jobban oda kell rá figyelni,nagyon huncut dolgokat művel.
A múltkori kert partyn megmarkolta a füvet és próbálta megenni!!

Gyanixi:nekem már megjött de nekem is voltak ilyen érzéseim,talán pont a peteérésnél(félidő)utána is olvastam és annak a jele talán,hogy lassan visszaáll a peteérés,termékenység-tehát a régi kerékvágás.

KépKép
vicuska

Vicuska, hát jól megrémültem azon a mondatodon, hogy magára borította a pelenkázót! Nekem a mienk jutott eszembe, az nincs egybe a kisággyal...és dög nehéz! Ha azt magára borítaná...jesszusom...talán túl se élné! De azért így se semmi :lol:
De tényleg olyanokat művelnek már :lol:
A fél szeme mindíg rajta kell lennie az embernek!Lassan olyanoknak kell lennünk mint anyáinknak..."hátul is van ám szemem" típusúnak :lol:

KépKép
KépKép
akíra

Akíra:nekünk nem olyan nehéz de van benne egy fa lap ami a merevségét adja.Még jó,hogy nem a" fejére esett"hanem a "testére".De innentől kezdve csak kizárólag akkor van fenn amikor pelenkázok!

KépKép
vicuska

Sziasztok!

Én Akíra egyetértek veled. Nálunk is eléggé megcsappant a tej mennyisége ezért kellett elkezdenünk a hozzátáplálást. Most már ott tartunk, hogy 2 étkezésnél kiváltja a szopit a tejpép vagy főzelék. Egyébként én is eldöntöttem, hogy ha teljesen elfogy a tejem akkor sem fogok neki tápszert adni. Én is úgy nöttem fel, hogy anyu 4 hónapig szoptatott utána rendes kaján éltem. És tényleg azt mondják, hogy a tápszeres babák sokkal jobban hiznak és nagyon el lehet vele szállni. Remélem hogy azért marad annyi tej, hogy legalább este és reggel majd tudjak neki adni, de nem tudom, hogy fog-e sikerülni, mert szoktam fejni, igy hogy kimarad az étkezés, de 2 hete még simán egy nap letudtam fejni 160ml, de ez szép lassan leredukálodott annyira, hogy már csak 100ml-ket tudok egy nap.

Dijcsi: Szerintem ad neki végig a 10 dbos kúrát és örülök, hogy Márk meggyógyult. :lol:

Képzeljétek nálunk Dávidnak nagyon erőteljes szagú volt a vizelete és a dokinő elküldte vizeletvizsgálatra ahol kiderült, hogy nitrit és baktérium van a vizeletébe :shock: . Most majd megint kell vinni neki tenyésztésre vizeletet, hogy mitől van? Hát kiváncsi vagyok azt mondják lehet, hogy én adom át neki esetleg a zöldségekkel :shock:

krisy79

Akíra
Én is egyetértek veled, mi ugye még anyatejesek vagyunk, de mivel Marcinak már nem elég, elkezdtük a gyümit, és pár hét múlva (lehet hamarabb) a főziket is. Én is remélem, hogy annyi tejcsim még marad, hogy legalább reggel és este legyen szopiznivaló, de ha nem, én akkor sem adok neki tápszert. A véleményem ugyanaz mint neked. A nővérem is nyomja a gyereket ilyenekkel (16 hónapos :shock: ), és úgy felfújódott, mint egy lufi. Szegény kislány. Nem is értem, ő elvégre már mindent ehet. De a nővéremnek elég fura a felfogása. Inkább tápot ad neki, mint egy kiflivéget. Hát ki hogy gondolja...
Szóval a fehérjét meg megkaphatja máshonnan is, mivel nemsokára már ehetnek husit, és hát abban van fehérje. De ez tényleg annyira úgymond "kényes" kérdés, mindenki csinálja úgy, ahogy szeretné, elvégre mi sem vagyunk egyformák és a gyerkőcök sem. Szóval a lényg, hogy ne éheszzenek a bócák!!! :lol:

Este megpróbáltam, hogy szopi után adok Marcinak tejcsit a fagyóból, hátha jobbat alszik. Szerintetek kellett neki??? Hát persze hogy nem. Alig ivott meg 20 ml-t. Ja, és 3/4 2-ig aludt egyhuzamban, ez mostanában jónak számít, de utána: 1,5-2 óránként ébredt. Szerintetek mit lehet csinálni vele ilyenkor? Mert szerintem nem éhes, mert szopizik ugyan, és ha letszem alszik tovább, de most reggel 1/2 8-kor evett, majd 1/2 9-kor ébredt, és nem adtam neki enni, és 1/2 10-kor ismét elaludt, anélkül, hogy evett volna. Szóval akkor éjjel sem éhes, csak felébreszti valami. De mi??? Persze inkább megszoptatom, mert akkor gyorsan visszaalszik, de ez akkor sem megoldás hosszú távon :roll:

Én ugye vasárnapig csak és kizárólag szoptattam, mégis megjött a Balcsin. Hol máshol, ha nem nyaralás közben, kb. 4,5 hónapra a szülés után. Hát még várhatott volna, de ez van. Egyébként én nem éreztem előtte semmit, sőt mikor megjött az is lelkileg viselt meg inkább, testileg szinte semmit nem éreztem.

Kép
Kép
nikole

Akíra,
Én színte semmiben nem értek Veled egyet abban, amit fentebb leírtál, de ettől függetlenül szerintem senki sem "háború-ként" fogadja a véleményed, szóval nyugi, nincs háború :lol: Tiszteletben tartom a véleményed!!!! Mások vagyunk, másképp csinálunk dologokat, de ez így van jól...

boszibaba,
Gáborkáknak gratula az új tudományokhoz!! Nagyon helyes a kispasid.

berzkat,
Én is valahogy így képzeltem a tápi adását Márknak. A rendes tej adását ki szeretném tólni minél későbbre, inkább babatejet adok neki majd, ami még mindig könnyebben emészthető, a lebontott fehérjék miatt...

Kép
dijcsi

Lányok, örülök hogy valaki egyet ért velem, de annak is hogy valaki nem! Ez tényleg így van jól! És örülök, hogy nem utáltok ki innen ezért! :D

Nicole, hát látod, a kis drágák mindíg ugyanazt csinálják :lol:
Kyra ugyanez detto! Este hami, én etetem egyszer még a mi lefekvésünk elött is (álmába) és így is 1-2 körül felébred, és onnantól 1-2 óránként! És nem éhes! szóval passzolom én is! Szerintem egyedül érzi magát, és kiváncsi bemegyünk-e hozzá! Ha nem megyünk akkor sírni kezd! De amint bemegyek, adok neki cumit, vagy egy korty vizet vagy teát akkor rögtön visszaalszik! Szóval én se tudom mi ez, de sokat olvasgatok mostanság itt más topikokba is és ez elég gyakori probléma ahogy látom ilyen korba! Sokan mondják, hogy most annyi mindent tanul, sok az új élmény amit fel kell dolgozniuk, kezdenek teljesen a testük tudatába lenni, jön a foguk, kaját kapnak, nem csak tejcsit-tápit...
Ezt mind mind fel kell dolgozniuk, és ezért a kicsit érzékenyebb babák erre így reagálnak!
Ezeket olvastam! Ettől persze nem alusszák át az éjszakát meg mi se leszünk kipihentebbek, de legalább valamiféle magyarázatszerű :lol: :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?