Na mire jövök, h. velem mekkora hirek vannak?! Nem, sőt közel sem akkora, mint a többiek gondolják. Szerintem. Na és ugyebár igy terjed el villámgyorsan egy nagy hülyeség az emberről. Asszem aki ezt olvasta most tényleg azt hiszi baba van a dologban, pedig én ebben a témában egyelőre hajthatatlan vagyok. De azért tudok ám olyanról, aki nem

sőőőőőt. Na most törhetitek a fejeteket mit is jelent ez?????? És higgyétek el én is utálom, ha felcsigáznak.
Jolka, Ha pihennél biztos javulna a helyzet és talán irtam a zsályás lábfürdőt v. más ilyen gyógynövényes ezt-azt. Amugy meg már nem sok van hátra dagadt lábbal is kibirod, ahogy ismerlek.
Nekem egyértelműen az erdei játszi a szimpibb, tegnap du. is ott voltunk és ott valahogy nem szokott kifutni a világból a gyerekem, a kórháznál erre nem lesz sok esély, de természetesen megyünk. Anita, bicajjal megyünk manapság mindenhova, az meg még nincs messze se, de köszi.
Tündi, Hajrá sok szerencsét. Ha nagy szád van, sok ismerősöd és nem vagy erőszakos (bár ezt már csak én teszem hozzá, mert nálam nem jön be a tukmálás), akkor tényleg sikeres leszel, de akik belevágnak arányaiban kevésnek lesz kifizetődő a dolog. Anno nekünk pont emiatt ment szét egy nagyon jó baráti társaság. Szóval lenne a témához hosszászólni valóm, de nem itt. Őszintén szurkolok, h. neked sikerülön.
A fehérítőjét használom (kockadobozos) és a kis egyszerhasználtaos tisztítókendője is van, ami ha rálöttyen valami szennyezősdés a ruhára akár utcán is kiveszi (csak ugyebár sosem azzal a táskával indulok el, amikor baj van, amelyikben az éppen benne van), a fogkrámet is évekig használtam. Elégedett voltam mindennel, de ár-érték arányban engem mégsem taglózott le.
Petrát próbáltam hívni, de közben rájöttem már új száma van, azért nem csörög ki. Tudja valaki a számát? ha igen hivja v. irja meg nekem.
Ciao