A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok,
Most csak röviden, megnéztem ugyanis a heti időjárást és már csak a holnap délután néz úgy ki, h. esélyes talira. Többi napon nagy esély van esőre.
Szal kiknek jó holnap mondjuk 5 körül v.melyik játszi?
Szép napot

Tünde

KépKép
tuzal

Szia Tünde!

Nekem ok! Már apa is eltud majd vinni minket. A helyszint hagyjuk a többiekre. :)
Anitától kaptam pár infót rólad. :) Örülök neki. :) na majd szóban... :wink:

Zsuzsi!
Elfelejettem írni, persze, hogy érdekkel a barátnőd szülésse. Írhatsz privit, nagyon várom, de talán holnap el is mondhatod a talin. :)

Szép napot mindnekinke!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hello!
Csak 1 perc: jó a holnap 17 óra, és melyik játszótér? Malomkert? Sóstói?
Cs.

Hűűű, milyen titokzatos!! Kezdek kíváncsi lenni, Tündi!!! :D

Kép
nycsilla

Jjjjaaa, kisbaba? Miről maradtam le?????

Kép
nycsilla

Sziasztok!!

Végre ide is eljutottam! rengeteg mostanság a tennivaló, beindultak az értekezletek is a suliban, na meg készülődni az évre!! dekoráció, tanmenetek, kézikönyvek lapozása... stb.
Rá kellett jönnöm ismét, hogy én ezt mennyire élvezem!! :D
Sajna a ma de.- i tornalátogatásom ismét elmaradt, de talán este!! csilla ! te mégy?már nagyon kíváncsi vagyk milyen... csak apa bele ne kköpjön a levesembe! :?

Jolka!!! mi ez a titokzatos szöveg!!??kéredik nem fúrni az oldalamat!!iu az ilyen mondatok engem nagyon tudnak ám izgatni!! :D
sajna nekünk a holnapi tali nem jó, mert holnap lelkigyakorlatunk lesz a suliban( amolyan tanévre felkészítő!) ráadásul Sajópálfalára megy az egész tantestület busszal, ,és nem tudom mikor érünk haza... petiért is anya megy a bölcsibe, mert az uramnak dolga van, de csüt. du-án meg 4től lesz a tanévnyitó értekezletünk :x akkor viszont petinek apás délutánnja lesz! :wink:
tegnap már reggel 3/4 8ra vittem petit, és csak 3/4 4kor mentm érte!! jól bírta, fél 4 körül kezdett el elmlegetni, de nem sírt!
ügyes legény!! :wink:
mindenkinek további szép napot!

Anita!! Torna?

Kép
dora1980

ÉN IS TUDNI AKAROM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Dorkamama:
Nekem is nagyon jó emlékeim vannak Bécsel kapcsolatban, igaz, hogy ez tényleg csak üzleti út volt, tele tanulással,de így is élvesztük. Jövőre megyünk megint de nem egy napra épp ezért mert nem volt alkalmunk körűlnézni sem mert nagyon sűrű volt a program . Nagyon sokféle termékünk van és most csak a legfontosabakat tudtuk közelebről megismerni, vitaminok kozmetikumok és a mosószerek. De ha találkozunk személyesen akkor szivesen beszélek a termékekről.

Jolka!
Remélem a lábdagadás elmúlt és nem lesz probléma mindenesetre már nincs sok időd.mármint a terhességből. :lol:

Dóra!
Peti nagyon ügyes irigyellek a bölcsi miatt. Nekem még ezután jön a neheze. :roll:

Holnapi tali.jó lenne de én hamarabb tudnék menni mert 19-tól lesz megint előadás és arra mennem kell.Olyan 4 körül és a korházi , mert az közelebb van. De miattam nem kell átszervezni.

Na most megyek mert Dávid nem hagy.

sziasztok
Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Sziasztok!

Lehet, hogy mi is tudunk menni holnap a talira, majd este biztosat tudok mondani. Most megyek főzni, úgy hallom Ádikám elaludt.

Ádimama

Húúú, nincs semmi titok. :lol: :lol: :lol:

Bocsi, Tünde, most már mindenki azt fogja beszélni a városban, hogy jön a baba. :lol: :lol: :lol: Pedig nem igaz. Másról van szó, szerintem Tünde sem tudja mire céloztam, de a nyílt fórum miatt nem írok semmit. :wink: Akit érdekkel, az holnap megtudja a talin.

Nekem jó, holnap a kórháznál a tali, többiek?

Tündi!
A lábam még minidg dagad. Tegnap voltma nst-n. Ezzel minden ok volt. Megmutattam a bokám, erre elküldtek vérvételre. Holnap emgyek az eredményért, és a dokihoz. A vérnyomásom jó, csak biztos a kevés pihenés az oka. :oops:
Tényleg a férjed, hogy van, ugye neki volt veseköve?
Bécs? Akkor perfekt tudsz németül, az tök jó. Engem érdekkel miket tanultattok, a foltok nálam is ős ellenség. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Annamari!
Nekem is most aludt el Manó. :) Várunk a talira.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!
Nekünk is jó a holnapi tali, helyszín tökéletesen mindegy :D De jó, úgy látszik sokan leszünk!!!

Tünde, bocsi, tegnap msn-en megosztottam Jolkával amit nekünk meséltél, remélem nem baj!
És többiek, tényleg nem baba! :D :D

Most megyek, mert Dorkának csak nem sikerül elaltatnia magát
:?

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!!!

Jolka, Te aztán jól felheccelted a népet :D Én tudom miről van szó, azt hiszem, de nem tőlem Anitától tudja Jolka. :wink: Tényleg szuper jó hírek, de NEM baba :lol:
Jolka, a terhesség vége felé nekem a kezem lett lapátkéz. Akkora ujjaim voltak, hogy nem bírtam vele fogni :shock: :D
Manóval bírsz még? Takarítás? Kikolban tudok szép fenyő ágyikót és komódot. Legalábbis nekem tetszik nagyon.

Dóra, Peti csúcsügyes a bölcsivel. Megyek tornázni, de STEP-re.

Holnap nekünk is jó! Viszem Botit 18 hósra, meg kap egy második adag Pneumo-t. Remélem, nem lesz nagyon nyafis utána... nem szokott (kopp-kopp)

Tünde, titeket nem kell vinni, ha a kórházinál lesz? Szívesen, csak nem tudom, mikor végzünk az orvosnál.
Kórházi azért is lenne jobb, mert akkor hátha jönnek Ágiék és Zsuzsiék is. Igaz, írtátok, hogy ott olyankor sokan vannak, de hátha szerencsénk lesz.

Nekem is nemrég aludt el Boti. Apja még Pesten dugóban. Ha nem ér haza, még ki kell vinni B-t a kertvárosba, meg uzsonnázzon, de érjek is oda tornára. Sebaj, emiatt azért nem kell keveset aludnia :)

Szép napot! (Nekem spec szétmegy a fejem... :?)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nekem is elaludt Dávidka.

Jolka!

Dehogy tudok németül :roll: Az a különleges helyzet hogy magyarországról jöttek velünk trénerek, és ők tartoták nekünk a tréningeket, igy nem kell nyelvet tudni ahoz hogy ezt a dolgot profin tudjam csinálni persze a profizmushoz még messze vagyok de igyekszem és nagy célom hogy az legyek, mert aki profi ebben az üzletben az már milliókat keres havi szinten. Most ez igy hihetettlennek tűnik de igaz személyes ismeretségeim is vannak akik sikeresek. Természetesen a trénereket Amerikában képezték ki. és rendszeresen járnak ők is képzésekre de ez szinte minden területen így működik. Na nekik viszont perfekt tudni kell egy jó pár nyelven. Ezért van könnyebb dolgom nekem mert ők lefordítják és átadják nekem a tudásukat. :wink: Természetesen mindenről szivesen beszámolok, meg katalógust is vihetek ha úgy gondolod.
A vérvétel remélem jó lesz még csak ki kéne birni vagy 2-3 hetet annak a bébynek odabent.Én már ilyenkor alig vártam hogy meglegyen már irtam valamikor hogy én rendkívűl türelmetlen voltam a második babánál.Na mindenesetre pihenj sokat .

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Látom, sokáig pötyögtem :wink:

Amúgy annyira fel vagyok dobódva. Egyik baráti családban megszületett ma reggel a kislegény. Anyuci annyira félt, és csodálatosan, villámgyorsan megszült. Hurrrrá! (JOlka, Neked is ilyet kívánok!!!)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nekem 38+0-ra született Boti, bár odabent egy másik módszerrel számoltak (hozzáadunk, elveszünk.... stb - lehet ez a hivatalos), mindenesetre úgy szerepel Boti, hogy 37.hétre született (ahhoz képest a súlya nem volt semmi....). :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_

No, Dorka is elaludt :D
Mégegyszer meggondolva a dolgot nekem is jobb a kórházi játszi holnap, mert az apának hazafelé útba esik és akkor jön ő is, én meg tudok nyugodtan dumcsizni :lol:

Anita! Gratulálunk az ismerősödnek és jó egészséget kívánunk sok-sok tejcsivel!
(a fejem nekem is fáj reggel óta :x )
A Pneumo-t hányszor kell kapja Boti?

Dóra! Tényleg ügyes Peti! Örülök, hogy jól érzed magad a munkahelyen!

Tündi azért gyertek ti is és addig maradtok amíg ráérsz. Nálunk pl. hétkor ált-ban már fürdés van.

Szép napot mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Na mire jövök, h. velem mekkora hirek vannak?! Nem, sőt közel sem akkora, mint a többiek gondolják. Szerintem. Na és ugyebár igy terjed el villámgyorsan egy nagy hülyeség az emberről. Asszem aki ezt olvasta most tényleg azt hiszi baba van a dologban, pedig én ebben a témában egyelőre hajthatatlan vagyok. De azért tudok ám olyanról, aki nem :lol: :lol: :lol: sőőőőőt. Na most törhetitek a fejeteket mit is jelent ez?????? És higgyétek el én is utálom, ha felcsigáznak. :wink:

Jolka, Ha pihennél biztos javulna a helyzet és talán irtam a zsályás lábfürdőt v. más ilyen gyógynövényes ezt-azt. Amugy meg már nem sok van hátra dagadt lábbal is kibirod, ahogy ismerlek.

Nekem egyértelműen az erdei játszi a szimpibb, tegnap du. is ott voltunk és ott valahogy nem szokott kifutni a világból a gyerekem, a kórháznál erre nem lesz sok esély, de természetesen megyünk. Anita, bicajjal megyünk manapság mindenhova, az meg még nincs messze se, de köszi.

Tündi, Hajrá sok szerencsét. Ha nagy szád van, sok ismerősöd és nem vagy erőszakos (bár ezt már csak én teszem hozzá, mert nálam nem jön be a tukmálás), akkor tényleg sikeres leszel, de akik belevágnak arányaiban kevésnek lesz kifizetődő a dolog. Anno nekünk pont emiatt ment szét egy nagyon jó baráti társaság. Szóval lenne a témához hosszászólni valóm, de nem itt. Őszintén szurkolok, h. neked sikerülön.
A fehérítőjét használom (kockadobozos) és a kis egyszerhasználtaos tisztítókendője is van, ami ha rálöttyen valami szennyezősdés a ruhára akár utcán is kiveszi (csak ugyebár sosem azzal a táskával indulok el, amikor baj van, amelyikben az éppen benne van), a fogkrámet is évekig használtam. Elégedett voltam mindennel, de ár-érték arányban engem mégsem taglózott le.

Petrát próbáltam hívni, de közben rájöttem már új száma van, azért nem csörög ki. Tudja valaki a számát? ha igen hivja v. irja meg nekem.

Ciao

KépKép
tuzal

Tünde

Köszi a jókivánságokat,! igen ezek mind kellenek hozzá hogy működjön a dolog.És igen én sem szeretem erőltetni a dolgot mert nincs értelme, úgy is el tudja dönteni a legtöbb ember hogy mire van szüksége. És ha valaki azt mondja hogy nem kérem azt tiszteletben tartom. én dolgoztam a piacon is és ott sem mindenki tőlem vette meg a meltartót ezt is így fogom fel, ha én bemegyek egy boltba nem bisztos hogy fogok vásárolni.Örülök, hogy ismered a termékeket szinte nincs is olyan ember aki nem ismerné. Az ár érték arányban arra gondolsz hogy nem éri meg az árát a termék vagy többet vártál tőle??Én is hallotam már olyat hogy tönkrementek barátságok meg hasonlók, kiváncsi vagyok a történetre és remélem holnap találkozunk, és tudunk erről beszélni.Ha van kedved de nem akarom erőltetni. Érdekel a véleményed.

Sziasztok Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Tünde! Mégegyszer remélem azért nem haragszol :oops:
Petrának az iwiw-en még a régi száma van?

Remélem holnap déluán nem ilyen idő lesz mint most :shock:

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

AnitA!
Én is a kikolban néztem ki. :) Pénteken vagy szombaton remélem élőben is látni fogom. Ugyan 70 cm szélles jobb lenne, ez pedig 80-as, de hátha van másfajta is a neten kívül. :)

Takarítás és Manó? Hát lehetne mesélni...:D Elpakalok, Ő kipakol. VAgy, előkerült a régi zenés forgója... amivel anno nem foglalkozott, erre most kell neki. Mindig mondja, hogy szép. Remélem mire jön a TEsó megunja. Ugyan most nem teszem fel a kiságyra, anno is útban volt.
Viszont a babakocsival bajban leszünk... Már ezer éve nem ültünk benne, de tegnap a boltba azzal akartam menni, mert már nem tudok sprintelni utána. Ugyan Zolkó is jött velünk, nekem legalább volt mibe kapaszkodni. :) De csak félútig értem el, le kellett ülni, azt hittem, most esik ki a TEsó. :D Végül a padon vártam ki, hogy végezenek a bevásárlással. Tehát a lényeg, hogy mikor mondtam neki, hogy már legközelebb a TEsó fog benne ülni, elkzedett sírni, hogy nem , mert ez az Ő kocsija. :( Pedig mindent olyan szépen megbeszéltünk eddig, várja a tesót, már tudja miről van szó. De most úgy néz ki elrontottam. Végül csak kell egy új kocsi, de lehet, hogy ez sem lenne megoldás, vagy az első séta után felfogná mi a szitú, na meg már akkor már tudom vinni újra ölben is....

Délutáni berszólás Manótol: Mondom, hogy most irány aludni. Erre Ő: Még nincs sötét. :shock: :lol:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Petrát intézem.

Kép
nycsilla

Szia mindenkinek!
Jolka, remélem jól írom a neved, csak egy tipp a babakocsival kapcsolatban. Igaz nekünk csak 20 hó a korkülönbség, vettünk Nimródnak a babakocsihoz testvérfellépőt, állni és ülni is tud rajta, nagyon szereti, már 1 éve nyúzzuk. Hosszú távon mindig így megyünk, és nem nehéz tolni a kettőt.
Csak ennyit akartam!
Sziasztok!
Hajni
nimbot

Sziasztok!

Na úgy néz ki, hogy megyünk. De végül is hol lesz? Kórházi játszi?
De jó lesz dumcsizni kicsit! Nagyon úgy tűnik, hogy van is miről! :)
Kíváncsi vagyok én is!

Jó éjszakát!

Ádimama

Sziasztok!

Nekünk jó az erdei játszi is, a kórházi is :D
Tominak közben péntek-szombat körül kibújt a 7. foga, a 8.-nak a helye meg nagyon meg van duzzadva :cry:

Annamari!
Ádám jobban van? Közben nekem meg az jutott az eszembe, hogy Ti hogy álltok a babaprojecttel? olyan nagy már Ádám, nagyon édes a képeken!!

Csilla!
Flóra gyönyörű csaj! Klassz lehetett a hely, ahol voltatok, ha holnap találkozunk, akkor kikérdezlek!

Anita!
Veled meg elfelejtettük a nagy pénteki traccspartin megbeszélni a nyaralóhelyet, ahol voltatok...

Nem tudom, válaszolt-e már valaki a múlt péntekkel kapcsolatos kérdésre(eléggé felületesen olvastam csak vissza), de sajnos hiába készültünk a nagy sütizésre, egy darab süti sem volt az Ominában. A fagyira meg elfelejtették felvenni a megrendelést, úgyhogy egy-egy kóla mellett (én rúgtam ki a hámból egy capuccinoval) beszélgettünk 2 óra hosszat. Én is jól éreztem magam, kellemesebb beszélgetőpartnereket keresve sem talál az ember :wink:

Jó éjt mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsi, Új fogakhoz gratulálok. Szerintem is nagyon jó volt a tali (mint korábban is mondtam), szal jó lenne gyakrabban. Azt még mindig nem értem, h. miért nincs süti egy cukrászdában. Vagy ez nem az? És a felszolgáló sem zaklatott bennünket halálra.

Csilla, Még találkoztunk is mégis elfelejtettem elkérni Petra számát, de akkor ha felhívod köszi.

Jolka, Én meg azt javaslom ha nem akartok venni ilyen csatlakoztatható tesófellépőt (mert rohadt drága ám), de mégis gondolkodtok új babakocsiban akkor legyen rajta (magán a kocsin) fellépő. Barátnőméknek van PP-jük és náluk láttam ezt a variációt, h. amikor a nagy elfáradt fellépett. Mondjuk más kérdés, h. Manó súlyát elbírja-e? A PP-k szint mind fellépősek, többek közt az Anitáéké is. Amugy meg ma is láttam a babaszobán tesókocsit. Bár annak meg a méretei ....?
Kikolban mikor mi vásároltunk mondtuk, h. Debiben 10-zel olcsóbb, akkor itt miért ennyi....? És megkaptuk olcsóbban, de aki ezt nem tudta vehette drágábban a cuccot (ez egy komód volt). Szal Debit esetleg felhívhatjátok, ha valamit kinéztek, mert fene se tudja, h. ez csak véletelen volt-e akkor v. itt drágábban árulnak mindent, de velünk ez történt.
A tesó bevezetésére van valami jó kis könyv, talán Petike ... szerepel a címében, na meg ebben a témában is íródott sok könyv esetleg egy próbát megér. Sajnos a legnehezebb korban lesz Manó, amikor születik a tesója, de te ezt is félkézzel .... mert ügyi vagy.

Anita3, Dehogy haragszom, csak néztem, mint a moziban .... hogy mivaaaaaan?

Na valaki döntse el, h. hova menjünk. Időjárás reméljük holnap még tényleg kitart, bár eléggé ellentmondóak a jóslások.

Jó éjt.

KépKép
tuzal

Most elég siralmasnak tűnik az idő... Délutánra megembereli magát vajon? :roll:

Jaaaaaaaaa, a tali az tényleg nagyon jó volt. Kellemes volt, tényleg lehetne gyakrabban.

Jolka, ahogy Tünde mondja. Bár tényleg elvileg a legnehezebb kor lesz Manó előtt is, de valóban szuperügyi voltál eddig is. Tetszik, h laza vagy a gyermeknevelésben, mármint nem görcsölsz rá semmire. :)

Zsuzsi, éljenek az új fogacskák. Botinak egy évesen csak 6 foga volt :shock:, na, de rá 2 hónapra meg 16 :shock: Elég jó két hónap volt, emlékszem.... :lol:

Annamari nekem is eszemben van ám! :D

Na, szal kíváncsian várom, mire alakul ez az idő.

Legyen szép napotok azért!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Nem hangolatrombolásnak szánom, de olvastátok az iwiw-en az üzenőfalon a Tesco-s sztorit? :shock: :shock:
Az egyik rendőr ismerősöm szerint ugyanez megtörtént már itt is... :shock: :shock:
Hát nemtom mi belőle az igazság, de elég durva!

Én is remélem az idő alakul valahová délutánra!
Puszi mindenkinek addig is!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Szia Anita!
Én is olvastam reggel. Be is akartam ide másolni. De... Csak azt nem értem, ha igaz, akkor miért nincs visszhangja a sajtóban? Ezt miért kell elhallgatni? Mindenestre nagyon durva, elég messze mehetett az az anyuka, aki nem vette egyből észre, na meg ilyen forgalamas helyen senkinek nem tünt fel. Főleg, hogy a kamerákat állandóan nézzik az ilyen helyeken.
TEgnap egy hölgy segíteni akart az Alfiban kivenni Manót a bevásárló kocsiból, na Manó olyna hangosan tiltakozott....:) Na meg, én sem engedtem, pedig csak segíteni akart a pocak miatt.

Szerintem nem lesz semmi gond a délutáni talival, mármint időjárás miatt. Legfeljebb nem lehet majd homokozni. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Szia Jolka!
Épp ezért nem másoltam be én sem, mert ugyanilyen kételyek vannak bennem is. Az iwiw-en hangot is adtam neki :)

A idő úgy tünik tényleg ok lesz (kopp-kopp-kopp).

Anita
Kép
Kép
dorkamama

CSak, hogy megnyugodjatok:

"FIGYELEM!!! A TESCÓS GYEREKRABLÁSRÓL MÁR 2 ÉVE KIDERÜLT, HOGY KAMU... Ne adjátok tovább!!! Csak feleslegesen paráztatjátok az anyukákat...
Egy filmben volt jelenet és valahogy abból hozták össze. Nem kell újra felkapni!!"

Én is hallottam már ezt is, mikor kismama voltam... mindjárt továbbítom, hogy erről is tudjanak.

Idő úgy tűnik, rendben lesz.

Akkor a kórháznál???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!
Most értem gép elé, mert továbbképzésen voltam. (Nagyon jó volt, bárcsak minden fejtágítás ilyen hasznos lenne.)
A tali oké, akkor 17, Malomkert játszótér, ugye?
Petrát nem tudom elérni, azt mondja, hogy azon a számon nics előfizető. Hmmm? Tanácstalan vagyok, eddig még mindig ezen beszéltünk. De délután hazajön Csabi és ha neki megvan a Krisztiáné, akkor azon hívom.
Megjavult az idő is!!! :D
Cs.

Kép
nycsilla

Sziasztok!

most találtam olvassátok el!! remélem jól irtam le. :roll:

http://index.hu/tech/hoax/

Tündi

Kép
Kép
kispaszuly

Ja elfelejtettem, hogy miattunk ne tervezzétek a korházira mert nem bizti hogy eljutunk elmaratam a mai főzéssel :oops: Nem tudtam kimozdulni délelőtt és igy elcsúszott az egész nap. sajnálom, hogy igy alakúlt még szerencse hogy Dórának nem montam, mert akkor nem tudom most mit csinálnék :roll: Talán majd leközelebb azért még messze van a tél lehet még párszor tali míg nem jön a hideg.Nektek jó szórakozást! az idő nektek kedvez :lol:

Tündi.

Kép
Kép
kispaszuly

Ezt most láttam a met.hu-n http://www.met.hu/omsz.php?almenu_id=we ... stt=0&dti=
Nem túl biztató, mert nagyon gyorsan jön ez a massziv esőgóc.
Amugy engem az iwiw kidobott, mert nem léptem be egy ideig v. valami hasonló miatt. Nem bánom, mert azt amugy sem nekem találták ki és volt pár sértődés, mert nem jelöltem vissza, de ha egyszer eszembe sem jut odamenni, ... és egy idő után meg már nem küldött értesítést sem a jelölőről.
Amugy a délelőtti eső jól jött, mert legalább kivasaltam a hegyet, amit összegyüjtöttem az elmúlt hét alatt, viszont késve mentünk ebédért és a szokott helyen már semmi sem volt a másik helyen megkaptuk az utolsó adagot, de baromi büdös a hús és ment is a kukába, igy Zalus kapta a betárazott bébiételt, de szerintem nem bánta mert imádja a vadast.

Nem tud valaki Bp-en a belvárosban jó szállást, de nem a Kempinskire gondoltam. Jövő héten Z-val kettecskén el akarunk tölteni két napot. Vége lassan a két éves nyaralásomnak :cry: és megyünk ezt elsiratni, na meg 4 éve volt az eskempeskem.

Hajrá jóidő.

KépKép
tuzal

Képzeljétek, Ádám lázas (38), elmentünk dokinénihez, piros a torka. Ugye így inkább ne menjünk? Nem tudom, hogy fertőz-e, de inkább nem kockáztatnék. Pedig úúúgy szerettem volna ott lenn. :cry:

Ádimama

38 fokos láz, ha nem tudnátok kisilabizálni a szmájli miatt... :)

Zsuzsi! Grat az új fogakhoz! Köszi a kérdést, Ádám már sokkal jobban van, már csak akkor sírdogál, amikor megmossuk. Meg néha peluscserénél, de közben elhaló hangon mondja, hogy nem is fáj. :)
Tesó még nem jön, szombaton (késve ugyan) megjött. Nem akarok rágörcsölni, de már kezdtem reménykedni...[size=9]

Úgy elszomorodtam, hogy megint nem tudunk menni a talira. :( :( :(

Ádimama

Felettünk már beborult... :(

Boti még alszik. Ez önmagában nem baj, mert elég nehézkes volt a délelőtt (mint már többször írtam, nagyon érzékeny a hidegfrontra), de még oltásra is mennünk kellene.

Ádinak jobbulást!

Tünde, nem kétlem, hogy találsz jót :wink:, de van vmelyik szállodában egy kedves barátunk, megkérdem már pontosan, melyikben, meg,hogy milyen.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, köszi!

Én is olvastam már a T-s sztorit, be is másoltam a megnyugtató szöveget.

Mi is a Kikolban vettünk szekrényt meg komódot. Inkább nem is vagyok rá kíváncsi, h Debiben mennyivel lett vna olcsóbb, mert csak felhúznám magam...

Ádimama

Szemerkél az eső...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Itt Pártai Lucia . Újra.
SZóval csak jó v.mire ez a radar, mert amikor még irtam volt 30 fok és napsütés és tényleg idért az esőféle.
http://www.eumet.hu/ Na ez egy másik oldal, ez alapján a péntek lenne a nyerőbb, de ez csak egy dolog. A holnapot egyáltalán nem javaslom. Vagy ma is próbálkozzunk? Én igy bicajjal biztos nem indulok neki.

Anita, És azt is kérdezd, h. mennyi? Bár ha a nevét megirod a net-en ugyis rajta minden. Igen valóban a keresés a munkám (nálam ez szakmai ártalom) és nem is esik nehezemre szállodát böngészni, de hátha valaki tapasztalatból ajánl valamit. Barátoknáll szoktam/tunk egyébként aludni, de most ez más jellegű progi és emiatt a szállodakeresés.

Annamari, Remélem hamar meggyógyul Ádi. Elég gáz az idő mostanában egyik nap 40 fok van másnap meg már 20 se. Nem nehéz ilyenkor megfázni. Nem akartam senkit ezzel a Kikollal idegesíteni, de ezt tapasztaltuk és szerintem szemétség.

KépKép
tuzal

Szóval: az eső ellenére jó volt!! :D

Kép
nycsilla

És bővebben? Sokan voltatok?

KépKép
tuzal

Sziasztok!
Úgy látom itt már egy jó kis összeszokott csapat van, úgyhogy csak elköszönni jöttem. További jó beszélgetést és talikat nektek!
Sziasztok!
Hajni
nimbot

Sziasztok!

Ahogy Csilla írta, jó volt, bár az eső azért fél7 táján szétzavarta a társaságot. Csilláék, Ágiék, Anitáék és mi voltunk, a többieket gondolom a borulat visszatartotta. Mi is sajna csak 3/4 6 körül érkeztünk meg, mert voltunk doktornéninél fürdetőt feliratni, csak jött egy problémás anyuka a (már nem is annyira) pici plédbe bugyolált babájával és soron kívül bekéredzkedtek...
Nekem végképp jó dolgom volt, mert jött Apa is :D
Lányok utólag is, nem tudom hol járt az agyam, de bocsi mindenkitől, hogy nem mutattam be a férjemet :oops: :oops: :oops:

Szóval pénteken egy ismétlés? Ágival megbeszéltük, hogy ha inkább az erdei játszin szeretnénk akkor elviszem őket, úgyhogy nekik így ott is ok.

Zsuzsi! Gratula a fogacskához, remélem a másik is hamar kibújik már! Mi még mindig küzdünk vele, most éppen 2 óránként fent vagyunk éjszaka szopizni :shock: már totál ki vagyok tőle, remélem ez nem tart sokáig! Ha érdekelnek még a szállások Szilvásváradon vagy Noszvajon szólj és küldök képeket, meg elérhetőségeket.

Annamari! A szeptemberi kismamában egy csomó fütyis sztori van, fiús mamák írták. Jó, hogy Ádámé már gyógyul! Jobbulást a kis torkának is! Hátha péntekre jobban lesz!

Tünde! Pesten a Hősök terénél tudok szállodát. Ha Pestem van vmi fejtágítás mindig itt alszunk. Az árakat nem tudom mennyire versenyképesek, a cég szokta fizetni :D : www.hotelbenczur.hu

Jó éjt mindenkinek, remélem összejön a pénteki tali is nagyobb létszámmal!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat. Kb 15 perce elaludt Ádám, volt még egy kis hőemelkedése, meg bágyadt volt, úgyhogy nem is tiltakozott, amikor mentünk lefeküdni. Amikor jöttem ki a szobájából, még utánam kiabált, hogy "jóéjt anyuci!". :)

Örülök, hogy jól sikerült a tali az idő ellenére is! Még most is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni.

Tünde! Azért ha kiderülne, hogy minden olcsóbb a Kikolban, szólsz, igaz? :) Szerintem is szemétség amúgy.

Anita! Köszi, akkor megveszem a Kismamát!

Hajni! Nem tudom, hogy jössz-e még, de szerintem csak azért, mert mi már "összeszokott társaság " vagyunk, nem kellene elköszönnöd. Másnak is sikerült már beilleszkedni. Bár a Te dolgod,ez csak az én véleményem.

Jó éjt!
Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat. Kb 15 perce elaludt Ádám, volt még egy kis hőemelkedése, meg bágyadt volt, úgyhogy nem is tiltakozott, amikor mentünk lefeküdni. Amikor jöttem ki a szobájából, még utánam kiabált, hogy "jóéjt anyuci!". :)

Örülök, hogy jól sikerült a tali az idő ellenére is! Még most is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni.

Tünde! Azért ha kiderülne, hogy minden olcsóbb a Kikolban, szólsz, igaz? :) Szerintem is szemétség amúgy.

Anita! Köszi, akkor megveszem a Kismamát!

Hajni! Nem tudom, hogy jössz-e még, de szerintem csak azért, mert mi már "összeszokott társaság " vagyunk, nem kellene elköszönnöd. Másnak is sikerült már beilleszkedni. Bár a Te dolgod,ez csak az én véleményem.

Jó éjt!
Annamari

Ádimama

Hajni,
Hidd el szívesen fogadtunk, mégha előfordult is esetleg, h. azt érezted nem kapsz választ v. elég figyelmet, de tényleg nincs mindig időnk mindenkinek válaszolni és nem neked szólt. Remélem nem adod fel és továbbra is jössz. Én is jártam olyan fórumra, ahol esélytelen voltam a személyes talikra, ezért hagytam ott őket, bár jó csapat volt, csak pestiek szinte 100%ban és a személyes tali sokat tud dobni a kapcsolatainkon. Ha esetleg el tudnátok jönni talira megismerhetnénk benneteket is ..... szal gondold meg.

Anita, Holnap készülsz tornára? Esetleg mások? Du. Z. lesz Zalánnal, de igazából fogalmam sincs hova menjek. Csak nagyjából tudom belőni, totál nem ismerem azt a környéket. Ha tudnánk együtt menni légyszi szólj.

Annamari, Ha ilyen könnyen ment a lefekvés, akkor remélhetőleg hamar gyógyul Ádi.
Kiderülni max. ugy derülhet ki, ha megint akarunk ott venni valamit, mert ezek után Debiben is megnézetem Anyukámékkal mielőtt itt vásárolnánk. Amugy sokan annyira bátrak a baráti körünkből is vásárláskor legyen szó bármiről és kérdezik, h. na és engedmény .... akár ki van irva, akár nem és általában kapnak. Én erre képtelen lennék, de ezt konkrétan saját szememmel láttam előző nap Debiben naná, h. megkérdeztem.

Dorkamama, Látod ezért jó ez a fórum, mert én ebbe a hotelbe hordtam pár éve mikor tolmácsoltam kajáztatni a franciákat és ha nem irod nem jutott volna eszembe. Jó hely. Megnéztem nem a legolcsóbb, de pont az Andrássy és környéke volt a fejembe. Hivom is őket holnap.

KépKép
tuzal

Sziasztok!

:lol: :lol: :lol:
Tünde tanácsodra érdeklődtem az árakról.
Tegnap felhívtam a Nyíregyit. Nagyon kedvesek voltak, mindent elmondtak, de azért megkérdeztem, hogy Debibe is ennyi, hát persze a válasz. :)
Most hívtam Debit, erre a hölgy első kérdése, honnan telefonálok. :? Hoppá, olvasák a fórumot??? De az árak ugyan annyik. Még megpróbálom Miskolcot, ott elvileg holnapig nyitási akció van, hát ha....:) De ezekből az árakból biztos nem engednek annyit, hogy megérné elhozni.
Lehet, hogy Aput ugrasztom Debibe, Ő nagyon jól tud alkudni. :wink:

Mi itt aludtunk Pesten: http://www.ohb.hu/baross/index.hu.html
Akkor voltam terhes Manóval, és Zolkó meglepett egy operaház fantomja jeggyel. Tél miatt, vonattal mentünk, nekünk ez volt a legideálisabb hely, na és a színház is közel volt.

Hajni!
Szerintem is gondold meg magad, hisz tudtad, hogy milyen társaságba csöppentél. :) Gyere bátran.

Annanmari!
Jobbulást Ádinak.

Zsuzsi, Anita!
Kitartás a fogacskákhoz. Tavasszal, már én jövök hasonló témákkal. :wink:
Zsuzsi, megnéztem a fiukat az iwiw-n, hát Tomi milyen nagy fiú már. Előttem még mindig az pici fiú van a babakocsiban télen.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.14 19:13-kor.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?