Sziasztok!
Zsókuci, köszi a táblát!
Megnéztem a nyaralásról készült fotókat. Csodálatos tájakon jártatok. Hajókiránduláshoz: több ismerősöm is csalódott már - bár ez Titeket úgysem vígasztal.
Chesti, Mumu és a háromfogú Lencsilány!

Cukíííí!
Estrella, minden rendbe lesz! Ne izgulj!
Napcsi, Tena betétem volt, de még a gyógyszertárinál is nagyobb (anyukámnak volt nőgyógyis műtétje és utána írták fel neki, abból maradt). A gyógyszertári nekem sem volt elég az első napon.

Ami viszont bejött később a szárnyas éjszakai betét, és szintén a tréningalsó v. pizsialsó.
Gica, Tena bugyit próbáljátok fel használat előtt! Engem combban nagyon vágott.
Kínaiból v. piacról mama-bugyi - nagy segítség, és utána úgysincs rá szükség, nem kell rá vigyázni.
Nyunyi, ami késik, nem múlik! A tábla nyitva áll előtted, és a Te elszántságoddal hamarosan sikerülni fog.

Bízz ebben!
Köszi, Máté rendben van, és nem lesz semmi gond!!!! Én pedig ebben hiszek!
Juci, klassz a pocód!
Benszi, nem tudom elképzelni milyen lehet az, ha két gyerkőc nyüstöl odabent.

Máté egyedül is hatalmas bulit tudott levágni, ezt még duplán... Hááááát.....
Lippa, jó neked, hogy csak szép emlékeid maradtak!

Nekem még mindig van mit feldolgoznom.
Máté és egyetem: még nem kiabálom el, hogy menni fog. Próbálkozom. Muszáj volt folytatni, mert csak 2 félévet halaszthattam, és azt a terhesség miatt kilőttem. Az sem mellékes, hogy ingyen tanulhatok!
Kire bízom Mátét? Nem tudom.

Anyukám vigyázott volna rá, de ő most kórházban van, és nem is tudjuk mikorra épül fel. Kb. havi 1-2 alkalom az, amit még meg kell oldani (olyankor apa dolgozik) + vizsgaidőszak. Remélem, addigra már anyu-nagyi bevetésre készen áll. Már ő is nagyon várja. Annyira beleszerelmesedett az unokájába, hogy azt mondta, menjek vissza dolgozni 4-6 órába, ha szeretnék 1-1,5 év múlva, ő szívesen vállalja Mátét. Aztán beteg lett.
Na, jól kipanaszkodtam magam.
Találkozós találkozóról: egész napos lesz a rendezvény???
Mi mikor találkozzunk? És HOL?
Lippa, főleg tőled kérdezem, mint helyismerettel rendelkezőt.
Puszi, jó éjt!