A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrum - babás topik"

Juci hú,tényleg nem semmi a pocakod :shock: .Jó sokat nőtt már megint!

Nyunyi drukkolok péntekre,bizti minden rendben lesz :wink: !

Share egyetem és Máté :shock: .Nagyon ügyi vagy!

Sharon várjuk a pocifotót.Ha nem sikerül küldd át az email címemre(iwiw-en megtalálod) és megpróbálom feltenni Neked.

Napcsi jó,hogy jelentkezél végre.Örülök,hogy minden rendben Veletek,Nóri baba szép nagy.Én is tenalady-t használtam.

Mamm örülök,hogy azóta nem volt gond :D .Vigyázz Magatokra továbbra is!

Gica érzéstelenítés nélkül szültem 6 óra alatt.Csak jó emlékeim vannak,semmi rossz a szüléssel kapcsolatban.Ha érdekel elküldöm priviben a történetet :wink: .

Zsókuci drága jobbulást Nektek,nézzetek v.mi jó filmet ebben a pocsék időben.Millió puszi Neked is.

Numa nagyon sokat nőtt a pocid a tali óta Neked is :o .Sajnálom a rossz élményeket,a lényeg,hogy minden rendben van.Nem tudom miért,de teljesen olyan érzésem van,hogy a másik Baba is kisfiú :wink: .

Chesti drága örülök,hogy jobban Vagytok.Eddig úgytűnik szótfogad Lilcike.Időt egész jól viselik,én már kevésbé :twisted: .
Egyébként lehet,hogy a hiszti is a front miatt volt( vagy csak szeretném,hogy attól volt :roll: ).

Mindenkinek millió puszi!
Lippa

lippa

Jól van akkor nem csak engem meg Nikit viseli meg a front....Robbani tudnék, de valahogy próbálok ellapzulni, mert tudom, hogy fogékony a hangulatomra. Ha ideges vagyok akkor Ő is. Na hát bevallom csokival relaxálok. :) :oops: :lol:

Juci nagy pocis. :) Te vívtál? :)

Nyunyi péntekre mennek ám a drukkok. :)

Kapott kölcsönbe egy sárga bigyót, akit Mumunak becézünk, mégis csak nehéz lenne Nikinek az, hogy sárga izé. :) :lol:

Ő Mumu :lol:

Kép Kép

és a ráadás :)
Kép Kép

chesti

Lippa!!!Köszike aranyos vagy!!!! :)

Chestike!!!!Neked is köszike!!!!Tündéri baba!!!! :)

Benszike!!Te írtad ,hogy lecsuszott 1 liter zacsis leves,ugy megkívántam csináltam én is !!!!!!Egész jók ezek a mű cuccok!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ugy szeretnék már én is bekerülni ebbe a táblicskuba!!!! :roll: :roll: :roll: Egyszer csak sikerül!!!!!!!!!! :oops:

Biarcika!!!Pénteken lesz eredményed ugyi?! :wink: Biztos minden oké lesz!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti mindegyik kép nagyon jó,de az utolsótól kész vagyok teljesen .Azok a szemek :shock: .Jó csokievést,én gumicukrozom :lol: :wink: .

Lippa

lippa

Na levették a vért az AFP-hez, hétfő délután lesz eredmény.
Majd jelentkezem milyen lett.

Chesti:

Gyönyörű a kislányotok, annyira édes, zabálnivaló. :)
Vendég

Estrella!!!

Biztos minden oké lesz!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Estrella drukk a jó AFP-hez!

lippa

Én is nyomi vagyok, málnás-csokis muffint sütök, teljes kiőrlésű lisztből :wink:

Chesti!

Igen, régen öttusáztam, csak aztán volt egy gerincműtétem és az egész már nem ment, de a vívást nagyon szerettem, így tavaly visszamentem, hogy a baba előtt ledolgozzam a felesleges kilókat és kicsit formába jöjjek, na meg eltereljem a gondolataimat. Bejött :lol:

Judit

jucicuki

Jucika!!!!

Küldesz nekem!!!nyami nyami!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Fini !!!!Hogy kell csinálni,elküdöd pű-ben majd a receptet ha lesz időd!!!!???? 8)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

12 dkg liszt, 6 dkg cukor, 6 g szárított élesztő, 1 dl tej, egy tojás + egy sárgája, csipet só, 7 dkg olvasztott vaj. Ezeket jól összekutyulom robotgéppel :lol: aztán megy bele még 7 dkg reszelt étcsoki, ami helyett én most málnát tettem, hogy csökkentsük a szénhidrátbevitelt :wink:

Puszi!

Judit

jucicuki

Ja és nekem szilikonos muffin-formám van.

jucicuki

Helló lányok!

Tudom, hogy régen jelentkeztem, de rengeteg dolgom volt mostanság, és végeztem egy nagytakarítást is. de most utána olvastam mindenkinek!!!

Bibar örülök, hogy túl vagy rajta és írtóra szorítok, hogy jó legyen az eredményed!

Lukrécia kitartás a sok fekvéshez, úgy érzem lassan követlek mert nagyon keményedik a pocim!

Chesti gyönyörű a babád!

Zsókuci gyönyörű helyeken voltatok!

Lippa imádom az ikreidet. Nagyon szerettem az ikreket, de ez a két csaj.................... félelmetes, szorítok, hogy jól sikerüljön majd a beültetés!

Magamról, holnap megyek dokihoz, remélem megnézi a méhszájat, mert izgulok, hogy minden ok legyen. valami gyulladásom van ami idegesít, remélem a babának nem lesz semmi .... gondolom valamilyen húgyúti eredetű, de nem merek szedni semmi gyógyszert, csak kamillás cuccal borogatom. Ti fürödtök kádban? nekünk lehet már? remélem holnap minden rendben lesz!

Szép estét mindenkinek!!!
málna79

Helló lányok!

Tudom, hogy régen jelentkeztem, de rengeteg dolgom volt mostanság, és végeztem egy nagytakarítást is. de most utána olvastam mindenkinek!!!

Bibar örülök, hogy túl vagy rajta és írtóra szorítok, hogy jó legyen az eredményed!

Lukrécia kitartás a sok fekvéshez, úgy érzem lassan követlek mert nagyon keményedik a pocim!

Chesti gyönyörű a babád!

Zsókuci gyönyörű helyeken voltatok!

Lippa imádom az ikreidet. Nagyon szerettem az ikreket, de ez a két csaj.................... félelmetes, szorítok, hogy jól sikerüljön majd a beültetés!

Magamról, holnap megyek dokihoz, remélem megnézi a méhszájat, mert izgulok, hogy minden ok legyen. valami gyulladásom van ami idegesít, remélem a babának nem lesz semmi .... gondolom valamilyen húgyúti eredetű, de nem merek szedni semmi gyógyszert, csak kamillás cuccal borogatom. Ti fürödtök kádban? nekünk lehet már? remélem holnap minden rendben lesz!

Szép estét mindenkinek!!!
málna79

Sziasztok!

Zsókuci, köszi a táblát!
Megnéztem a nyaralásról készült fotókat. Csodálatos tájakon jártatok. Hajókiránduláshoz: több ismerősöm is csalódott már - bár ez Titeket úgysem vígasztal. :?

Chesti, Mumu és a háromfogú Lencsilány! :lol: Cukíííí! :lol:

Estrella, minden rendbe lesz! Ne izgulj!

Napcsi, Tena betétem volt, de még a gyógyszertárinál is nagyobb (anyukámnak volt nőgyógyis műtétje és utána írták fel neki, abból maradt). A gyógyszertári nekem sem volt elég az első napon. :roll: Ami viszont bejött később a szárnyas éjszakai betét, és szintén a tréningalsó v. pizsialsó.

Gica, Tena bugyit próbáljátok fel használat előtt! Engem combban nagyon vágott. :shock:
Kínaiból v. piacról mama-bugyi - nagy segítség, és utána úgysincs rá szükség, nem kell rá vigyázni. :wink:

Nyunyi, ami késik, nem múlik! A tábla nyitva áll előtted, és a Te elszántságoddal hamarosan sikerülni fog. :) Bízz ebben!
Köszi, Máté rendben van, és nem lesz semmi gond!!!! Én pedig ebben hiszek!

Juci, klassz a pocód! :lol:

Benszi, nem tudom elképzelni milyen lehet az, ha két gyerkőc nyüstöl odabent. :shock: Máté egyedül is hatalmas bulit tudott levágni, ezt még duplán... Hááááát..... :lol:

Lippa, jó neked, hogy csak szép emlékeid maradtak! :lol: Nekem még mindig van mit feldolgoznom. :?

Máté és egyetem: még nem kiabálom el, hogy menni fog. Próbálkozom. Muszáj volt folytatni, mert csak 2 félévet halaszthattam, és azt a terhesség miatt kilőttem. Az sem mellékes, hogy ingyen tanulhatok!
Kire bízom Mátét? Nem tudom. :cry: :oops: Anyukám vigyázott volna rá, de ő most kórházban van, és nem is tudjuk mikorra épül fel. Kb. havi 1-2 alkalom az, amit még meg kell oldani (olyankor apa dolgozik) + vizsgaidőszak. Remélem, addigra már anyu-nagyi bevetésre készen áll. Már ő is nagyon várja. Annyira beleszerelmesedett az unokájába, hogy azt mondta, menjek vissza dolgozni 4-6 órába, ha szeretnék 1-1,5 év múlva, ő szívesen vállalja Mátét. Aztán beteg lett. :cry:
Na, jól kipanaszkodtam magam.

Találkozós találkozóról: egész napos lesz a rendezvény???
Mi mikor találkozzunk? És HOL?
Lippa, főleg tőled kérdezem, mint helyismerettel rendelkezőt.

Puszi, jó éjt!
Kép

Kép
Kép
share

Málna én a leszívás óta nem fürödtem kádban :cry: .
Ha letellik a gyerekágy már ugrok is bele ( azaz szerintem akkor meg a csajok miatt fogok zuhanyozni, mert nem lesz időm a kádban henyélni :wink: )

Puszi!

Judit

jucicuki

Jó reggelt Kicsi mamik!!!!

Jucika,!!!!

Köszike a receptet!!!!Kipróálom,meddig kell sütni?? :wink:

Share!!!!

Drága vagy nagyon!!!Köszike a bíztatást!!!!Küldök egy puszit a Kicsi Máténak!!!!!!Aztán add át neki!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Fel kell hívnom a bmc-t holnapra rendeltek vissza uh-ra ,de teljesen kiment a fejemből ,hogy nem tok holnap menni,biztos behívnak mára!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Menj be akkor ma!Ugye milyen fincsi a zacsis leves?
Málna!
Én is elfelejtettem a leszívás óta a kádat!Néha csalok és csak a csípőmig engedek bele vizet,majd belefekszem,mert a derekamnak jó!De a hasam nem ér bele!Menj úszni az nagyon jó!
Share!
hát igen néha kétfelé tépik a kölkök a hasam és megy a jajj,jujj ahh.Apa minig fááááááj?Nem drágám csak furi!Akkor ne stresszelj,hanem halkan jujjongj4Szegény paliból van!Annyira félt4
Estrella!
Drukk a jó afp-hez!
Juci!
Húhh de jó a hekk!A tofut meg a szóját csak az unalom flváltása miatt mondtam!Én sem eszem!
Chesti!
Csak egy szó!!!SZEMEK!!!!!!
Bibarka!
Mi van????????
Vendég

Málna
én sem fürdök kádban,a dokim meg is tiltotta :oops: :oops: már nagyon hiányzik :oops: :oops: remélem megoldodik a bajod :oops: :oops:

Lányok
én máig birtam,nemrég felhivtam a korházat hátha már megvan az eredmény,és IGEN :P :P :P azt mondták ne legyen több álmatlan éjszakám,minden oké,Oli baba makk egészséges :P :P :P annyira boldog vagyok,már nem birtam aludni éjszaka :oops: :oops: egyfolytában hülyeségeket képzeltem el, :oops: :oops: igy nem megyek be holnap,hanem hétfön a nagy gen uh elött megkapom a papirt :P :P
a másik reggeli jó hir,hajnalban elindult a barinőm szülése,a kis keresztfiam megszületik hamarosan :P :P :P :P :P annyira boldog reggelem van,el sem tudom mondani :P :P
na azért hogy legyen valami rossz is 2 napja fáj a fogam,ma megyek fogdokihoz :cry: :cry:

Chesti
zabálnivalóóóóóó :P :P :P

Benszikém
köszi a pasikat,oltáriak :P :P

Nyunyi
drukkolok akkor mára :wink: :wink:

bibar

Benszike!!!Fincsi!!!!!!!!!!!

Bibarcikám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó,örülök,hogy minden ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: És gratula a kereszt gyerköchöz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És köszi a drukkot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibarka!
De jó,hogy minden ok!Sajnálom a fogadat!
Hát a pasik hmmmm...már csak ez marad nekünk!Hüpppp-hüpppp!
A keresztgyerkőchöz drukk!
Nyunyi!
Mi van az ikres barinéddal,aki 3-at szült?Tudom egyel baj volt?De a másik kettő jól van?
Vendég

Benszike!!!

Köszike ,jól vannak!!!! :wink:
Gyönyörűek!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar drága,

HURRÁÁÁÁ! :D:D:D:D:D

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Chesti

nekem is az uccsó kép a top,de álomszép mind.Mint mindig :D

Málna

de jó hogy megint jelentkeztél,mi volt a dokinál?A keményedésre tényleg csak a fekvés jó.

Juci

ezt a muffin receptet én is kipróbálom majd :D Ugyis meglátogat Bibar a jövő héten,majd vele megsüttetem :D Biztos szivesen megteszi :lol:

Estrella

drukkolok az AFP-hez,milyen hamar lesz eredményed,tök jó. :D

Kép
lukrécia

Hát Ti nem tudom hogy vagytok vele,de én megőrűlök ettől az időtől :twisted: .Ja és nem elég,hogy nem tudunk kimozdulni a lakásból,délelőtt .még áramszünet is volt :shock: .

Málna köszi,aranyos vagy nagyon!Én is csak zuhanyzom a leszívás óta.Sajnos a kádban henyélés nagyon ritkán kivitelezhető a mai napig :cry: .Drukkolok,hogy minden rendben legyen az orvosnál :wink: .Ikres barátnőd,hogy van?

Share jobbulást az Édesanyádnak!Tavaly úgy emlékszem 10h-kor kezdődött és du-n 3-ig,vagy 4-ig tartott.A hajógyári szigeten,ha átmentél a hídon utána mész egyenesen,majd a végén jobbra kell menni azt hiszem a Ladik csárdához,de ki van táblázva végig.Előtte van egy nagy parkoló,ott találkozhatnánk szerintem :wink: .

Bibar hát ez szupeeerrrr :D .Drukkolunk a keresztfiad születéséhez is.Majd írd meg légyszíves ha megszületett :wink: .

Remélem du-ra már eláll az eső és kicsit ki tudunk mozdulni a lakásból :roll: .

Kép

Mindenkinek puszi
Lippa

lippa

Köszi lányok hogy velem örültök :P :P :P :P

Lippa
én kifejezetten élvezem most ezt az időt :oops: :oops: de megértem hogy te nem,nem tudtok kimenni ezzel a 2 gyönyörüséggel :P :P :P szegény barinőm azóta is kivan kapcsolva,már nagyon izgulok értük,persze majd megirom a jó hirt :wink: :wink:

Lukikám
hogy micsoda??????tényleg sütni fogsz nekem?????na ne már,nem fogadhatom el,de azt hiszem mégis :lol: :lol: és ebédre mit főzöl majd????ne is mondd,majd én kitalálom :lol: :lol: :lol: de rend legyen mire megyek :shock: :shock:

bibar

Luki,Bibar máris jobb a kedvem,ahogy olvasom a soraitokat :D .
Elképzeltem,hogy mit fogtok művelni,ha násszaszonyok lesztek tényleg .Luki néni majd Bibarhoz,Bibar pedig majd Luki nénihez küldi a Gyerekeket vasárnapi ebédre :lol: :wink: .

Lippa

lippa

Szijjasztok!!!!

Lippa!!!gyönyörüek ezeka lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tündérkék!!!! :)

Hova lehet menni enni,jövök veled én is Bibarci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, Lukrécia!

Jó sütést :lol:
20-30 percig kell sütni, sütőtől is függ, meg szoktam szurkodni fogpiszkálóval és ha már nem ragad rá, akkor jó :wink:

Bibar! De jó, hogy rendben vagytok, de hát ezt eddig is tudtuk :D

Puszi!

Judit

jucicuki

Jucika Drága!!!!

Köszike,hétvégén meg is csinálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na, én meg csak tolom a számba itt a gép előtt a túrós tésztát :shock:

Köszi a tippeket csajok betét ügyben, meg giga-mamis bugyi ügyben :P

tegnap még írtam délután, de valahogy nem engedte elküldeni, meg bejutni a babanetre :twisted:

Bibarci, tudtam én, hogy minden okés lesz :D Ez így van rendjén :D
No meg drukk a keribaba születéséhez! Húúú, de izgi!
Erről jut eszembe, Gica sem írt ma még... :roll:

Chesti, már megint bomba képeket küldtél :lol: Tényleg az utcsó a leg-leg!

Share, jobbulást anyukádnak! Az unoka miatt biztos hamarabb gyógyul majd!

Benszi, te funny lány :lol: :P Olyan szúrkálós mutatvány nekem is szokott lenni. Igen kellemetlen tud lenni, de közben, mikor jujjgatok, vagy sziszegek, mindig eszembe jut, hogy ez lófütty a szüléshez képest. El sem tudom képzelni, mit fogok érezni :roll:
De hát igen sokan túlélték már, nemigaz?

Nekem nem gyakori a pisijárat éjjel, általában egyszer megyek ki, de utána órákig nem tudok visszaaludni. Beindul az agyam, és csak pörög :shock: Pedig mazsolámtól tudnék aludni, ő engedi. Olyan jó gyerek :oops: :P

KépKép
naposoldal

Naposoldal!!!!!

Hú mindjárt te is szülsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D De jóóóó!!!!!!!!!!!!!

Bibarci!!!!

Kereszt baba ,még nem bújt ki????????????????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bizony Nyunyi :oops:
Bár, azért reményeim szerint van még pár hetem!

Az előbb megpróbáltam feltenni egy fotót, de nem engedi, azt mondja túl nagy :shock: Pedig lekicsinyítettem...

KépKép
naposoldal

Naposoldal!!!

Hát még van!!!Addig alukáld ki magad igazán!!!!!!!!!!!!!!! :) Képet remélem sikerül felraknod!!!!!!!!!!!!!Várjuk!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Napcsi

Tényleg neked is itt van mindjárt a nagy nap!!Most pihend ki magad,mert egy hónap múlva már nem lesz időd még agyalni sem :D Kár hogy nem tudod felrakni a képet,mert nagyon kíváncsi vagyok ám rád(rátok :D )

Bibar
Örülök a jó hírnek és tátod most nemegész egy héttel lettél öregebb :D
Szívesen eltöltenék Veled és Lukréciával egy napot, azt hiszem hasizomlázam lenne tőletek!!!!

Chesti
Ismét egy szavazat az utolsó képre :D

Gica
Még egyben????
gabicsibe

Bibar

Tátod-látod :oops:
gabicsibe

megszületett a kis keresztfiam!!!!!!!!!!!!szép és egészséges,az anyukája szerint csúcsfejü :P :P :P

Gabicsibe
majd egyszer összehozzuk :P :P :P

Napcsi
köszi :P :P túros tészta,nyami,sok porcukorral,na de a kedvenc nálam a túrógomboc :P :P

Juci
köszi a tippet :P :P :P

Lippa
most jó ötletet adtál,köszi :P :P :P

bibar

Bibarci :shock:

Jaj képzeld pont aznap mikor jönnél közbejött vmi,nem érek rááá.....annnnyira sajnálom,pont csőtörés lesz. :roll: Majd egyeztetünk,talán jövőre....annyira sajnálom...... :shock: :lol: :shock:
Gratula a kis Balázskához :P

Napcsi

hát neked már tényleg izgi hetek jönnek.Én sem tdnék aludni. :D Bár már most sem tudok :lol:

Kép
lukrécia

Lippa!
Egy gyerekkel is gáz otthon rossz időben hát még kettővel!
Bibarka!
Grat a keresztfiúhoz!
Luki!
Kezd visszatérni az életkedved!
Napcsi!
Kibírunk anyám mindent!Ha más szurkálna kívülről befelé,de az csak álom egy darabig :oops: :oops: :oops: :D
Várjuk a kicsinyítést!
Nyunyi!
Jó,hogy minden ok a barinéd babáival!
Gica jány????Hahó,csak nem ?????

Ez az elmúlt két haskeményedős és fájós nap nem tetszett!Képzeljétek ki sem mentem ma !ÉNNNN!Akinek nemtom mi van a fencijébe a mehetnéktől,otthon punnyadtam!Szer ez a front!Már várom vége legyen,de ma kell még vezetnem egy kicsit,mert bálnavadászat van!És az nagyon jó!
Apa ma hozza haza a babaverdát!
Vendég

Juci

irtam pü-t

Kép
lukrécia

Benszike!!!

Kapunk,képet a járgányról!!!!????????????

Elköszönök,mára mert fáj a pocóm,és holnap korán kelünk ,már 7 re bent leszek a bmc-ben!!! :wink:

JJÓÓÓCCAAKKÁÁTTT!!!!!!!!!!!!!!

Tényleg!!!Gica!!!Csak nem?????????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Ma nagyon rossz napom volt :( Képzeljétek, sikerült elhagynom 20 ezer Ft-ot :cry: :cry: :cry: És ráadásul a saját hibámból. Most nem részletezem, de tökre kiborultam, és annyira haragszom magamra :( A múlton nem tudok változtatni, úgyhogy próbálok túl lenni rajta, de most ez nem hiányzott :roll: :evil:
Amúgy is tök nyűgös a napom ettől a „remek” időtől… Na mindegy, ez van!

Chesti drága,
Niki és a Mumu – megzabáloooom :D:D:D Annyira tünemény ez a kiscsaj! :D:D Ja, és persze nálam is az utsó kép a nyerő :D:D:D

Málna,
De jó, hogy jelentkeztél! Úgy látszik hatott a fenyítés :lol: :lol:
Mi volt ma a dokinál? Remélem rendben lesz a méhszájad! És mindenképpen nézesd meg a gyulladásodat, mert ez nagyon veszélyes!!!!!!! Ha kapsz antibiotikumot, szedd be, mert a fertőzés átkerülhet a méhlepényeden keresztül a babára is! Jobbulást!

Bibarci,
Még egyszer: hurrááá! :D:D Annyira örülök! Puszi nektek! :D
Gratulálok a kerifiad megérkezéséhez! :D:D:D

Lippa,
Ez a két csajszi is mindig levesz a lábamról :D:D

Napcsikám,
Túrós tészta? Nyammiii :D :oops:
Örülök, hogy rendben vagy!

Lukinéni :D
Puszillak!

Gica?

Most megyek lányok, szép estét… Elfáradtam idegileg rendesen, alig látok ki a fejemből… :roll: Szerintem a BK után alvás lesz :?
Holnap jelentkezem.

Kép

Kép
zsókuci

Napcsi,

Írtam privit!

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

sziasztok csajok.rendszeres olvasótok vagyok de még nem írtam nektek. a másik topikba már igen de ide még nem.magamrol annyit,hogy 39 éves vagyok 4 beültetésen vagyok túl a konc tanár úrral.2 stimus és 2 fagyis volt. az egyik fagyi babóca megtapadt de 8 hetesen elhalt. senki sem tudja miért. az utolsó beülti után márc.-ban aztmondtam,hogy vége itt feladom.és képzeljétek májusban csak úgy spontán minden rákészülés nélkül kismama lettem!!!!!!! :D :D :D most 16 hetes a kislegény.eddig minden rendben van de egy picit szoritsatok nekem is mert szept 3-án megyek vizsgálatra. a méhlepényből vesznek mintát. nagyon nagyon jó lenne ha minden oké lenne. bocs egy kicsit hosszú lett puszi mindenkinek sziasztok.
fiona66

Fiona
üdv itt :P :P hihetetlen a sztorid,ez egy csoda :P :P :P gratulálok neked :P nekem is volt most méhlepényből biopszia,ne aggódj,rendben lesz minden a kislegénnyel :oops: :oops: már biztos hogy fiú?hihetetlen lehetett amikor spontán összejött :oops: :oops: én is erre a csodára vártam,de ezek nem velem történnek,no nem baj,nagyon bizom benne hogy majd a kistesó jön spontán :P :P

bibar

Sziasztok Kicsi Mamik!!!!

Megjöttem,de sietek,még mindig nem oké a dolog sajnos ,még döföm magam ,és kedden megyek megint uh-ra a nyálka hártya az már tuti azt mondta Szűcs doki!!!!Majd meglátjuk mi lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink: Na most rohanok,de majd még jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vagyok megint egy kicsit!!!!!!!!!

Bibar Drága!!!

Nagyon remélem beindul mostmár!!!!!Nem tom mért nem akar beindulni!!!Köszike a drukkot!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci!
Sajnálom ezt a pénz dolgot!Velem is fordult már ez elő! :cry:
Fiona!
Hatalmas gratula spontán babóhoz!Drukk 3-án!
Nyunyi!
Hajrá tüszők!

A verda!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
Vendég

Vagyok egy kukuccs erejéig!!!

Benszike!!!Köszike drága!!!!Húúúúúúúúúúúúúúú,nagyon tuti a verda!!!!!!!!!!!!!Jól néz ki nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem hamarosan én is azon fogok gondolkodni milyen babakocsit vegyek!!!!!!!!!! :oops: Ne m tom mért nem akar alakulni a dolog!!!!!!!! :cry: Na megyek majd délután benézek!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?