Manó: Most nagyiéknál van Bogim, de Violát nem vállaják, mert szigetelik a házat és épp így is elég nagy a káosz, nem hiányozna nekik egy örökmozgó törpeterrorista. És ugyi Viola elég nehéz eset.. szal nem akarom a sírba rakni az apukámat (tavaly évvégén infarktusa volt, hónapogik kórház+gyógykezelés) nem akarom, hogy idegesítse a Viola. A Bogi a kedvenc unokája (első unoka, naná, hogy kedvenc

) és belőle is max 3 napot bír apukám!
Úgyhogy amikor szülés előtt 1 hétig kint volt mindkét gyerekem náluk, akkor ott volt tesóm is (mostmár Peten van mert kezdődik a suli neki) meg még egy kislányt is vettek fel plusszba aki Violára volt ráálítva! Szal ő 1 teljes embert kíván.....

Amúgy 1x már sikerült aludnom délután

, de nem lett több tejem tőle

. Hajnalra meg azért lesz elég, mert több idő telik el a szopik között (6 óra) Sztem bennem ez genetikailag van kódolva... És ami még gáz, hogy szegény Zalán 1 órákat szopik még mindig /alkalom... És nagyon kifárad, nehezen jöna tej...kifejni is hosszú időbe,órába telik, még akkor is ha tele van a cici... Mindhárommal így volt, és azért az első kettővel többet tudtam pihizni lévén kevesebb zavaró tényező volt

Szal nálam ez genetikai dolog szvsz...
Gurgi: Én 2-3x adok neki 5 milit a Nurofen (láz és fájdalomcsillapító gyerekeknek) adagolójával! És egész le kell nyomni a torkáig hogy tuti lenyelje...

Nem kiméletes de hatékony...
Kata: Képet a pihiszékről, moooooooooost!

Én is várom az anyaságit és már rendelem is
Dikó: Használtan pl a babaszobáról tudsz venni korrekt áron bababútorokat és egyéb bútorokat is! Én mindenképp így vennék, egyrészt olcsóbb, másrészt úgyis leamortizálják... Violám szétszedte már a lakást, úgyhogy én addig nem vennék új bútort, amíg a gyerekek kicsit fel nem cseperednek...
Paprikáskrumplit csinálok, felhívtam a zuramat azt rendelt

Már tök jó kolbász illat van