Sziasztok!
Bocsi, hogy ide kontárkodok közétek, ezen a fórum még csak most kezdem az "időtöltést". Viszont ma a nincs kedves semmihez címezetünk vagyok, ezért bekukkantottam hozzátok.
Nekem egy 19hós kisfiam, és egy 27hetes pocaklakóm van.
Kicsit olvasgattam az írásotokat, és persze, hogy mindenki másképp látja a dolgokat, ezért szép az élet, hogy nem vagyunk egyformák:-)
Én 10 hónapig szoptattam, és a Fiam akarta abba hagyni, maradt a tápszer. Ami szerintem is büdi,:-) no meg ihatatlan is, de Ő szereti és ez a lényeg. Amíg kéri kapni is fogja:-) persze max.3 éves koráig.

Az én meglátásom, hogy sokkal dundibb volt, amikor szopizott, persze most is egy kis vasgyúró, de nem kövér:-) Én jónak tartom, és én is kerültem a tejes dolgokat, mivel ő érzékeny is volt rá. Mostmár kicsit próbálkozok néhány kanál igazi tejberizsel, és grízzel, de a széklete még kicsit híg tőle.
Akíra! Szeretnéd a megoldást, hogy végre aludjatok????? Résztvétem!!! Hasonló cipőben jártunk, jártunk...

Persze én mostmár tudom, de én is olyan tehetetlennek éreztem magam, és kb. ugyanazon a dolgokon mentem keresztül, mint Te . És semmi!!!!!! Már a másodiknál nem parázok ezen, KELEK SZORGALMASAN!!!!:-)
Barninak a fogai voltak egyrészt a ludasak. És ez persze 3-4 hónapig tartott., mire kijöttek az elsők. No mindegy én is 1-2 óránként keltem, mindent kipróbáltam. Átrendezés, külön szoba, együtt alvás, persze semmi eredménnyel. De mivel hulla voltam, magunk közé vettük 10hósan, és egyszerűbb volt a cumit dugni a szájába:-) Aztán kijöttek az első fogak, és már jobb is volt a helyzet. Mái napig rosszak azok az éjszakák amikor éppen áttöri az ínyét egy-egy fogacska, de ez már korántsem olyan borzasztó. Ha nincs gond átalussza az éjszakát. Egyébként most az ágyunk mellett alszik, és ez így mindenkinek szuper.
Van néhány dolog ami talán segített, hogy ne 500* hanem kevesebbszer keljen, pl. adtam neki homeso chamomilla vulgaris C12, ill. levendula olajat csepegtettem a szobába, vagy fürdővízbe.
Talán érdemes lenne kipróbálnod, ha eddig nem tetted.
Bocsi hogy így ide merészkedtem, remélem nem gond, hogy osztom itt az észt:-), de hátha segítetni tudtam, mert én is jártam ebben az elkeseredett cipőben, hogy ugyan miért nem alszik az én gyerekem!!!!

))