Kattix, én is a Bártfaiba jártam, de mintha akkor a krumpli még nem lett volna feketelistán... vagy csak nem figyeltem

Mindenestre én elég gyakran ettem, és mindig jó értékeket produkáltam a kontroll vérvételeken. (((A következőket meg csak nagyon zárójelben írom: a legeslegjobb, tökéletes értékek akkor lettek, amikor az utolsó hetekben egyszer véletlenségből nagyon elrontottam a diétámat. Bezabáltam palacsintából, szent meggyőződéssel, hogy egy palacsintában csak egyetlen gramm CH van... Történt ez vasárnap, hétfő reggel mentem laborba, teljes nyugalommal, hogy most aztán én olyan pontosan tartottam a diétát, mint soha. Hétfő délután rájöttem, hogy csak egy nagyságrenddel számoltam el magam, nagyjából a tízszeresét ehettem a megengedett mennyiségnek... gyomorgörcs kedd reggelig... akkor megkapom a laboreredményem, és hibátlan

Pedig nagyon bizonygatták nekünk a diabetológián, hogy a kontrollon kiderül, ha valaki "bűnözött" hétközben. Ez persze nem követendő példa, csak vannak itt érdekes dolgok.....)))
Szerintem meg hallgass bátran Kisünre

És a terhesség vége felé, ahogy a méhlepény elkezd öregedni, tényleg javul az inzulintermelés, úgyhogy én azt logikusnak tartom, ha a akkor már több CH-t ehet a kismama.
Zsan, a Pablo jó név, a miénk egyszerűen Döncike

És tengerparta szerintem nem árt napernyő/félsátor.
A bili és wcülőke harcában nálunk egyértelműen az utóbbi a győztes, bili nincs is itthon. Zsombornak még anno vettünk egyet, összességében talán tíz másodpercet ült rajta. Az ülőkét viszont fordítva szoktuk felrakni, hogy a magasabb fele legyen elöl, mert így kevésbé pisilnek ki a kiskukacok
Nuk, nálunk az első két lurkó között 15 és fél hónap különbség van (sokszor meg is kérdezik, hogy ikrek-e

) Szóval ha a következő hónapban összejön nálatok, konzultálhatunk

Bár nálunk Zsombi nagyon nyugodt baba volt, tervezetten jött ilyen hamar a kistesó.
Ancsi, kistestvér hajrá
Az én kis Gergő babám meg tizennégy hónaposan leszoktatta magát a szopizásról, ezen először kicsit elszontyolodtam, aztán a derűs oldaláról néztem a dolgot. Először is ő az abszolút csúcstartó (az előzőeknél három ill. nyolc hónapig tartott ez a korszak). Másrészt akkor most már nyugodtan
- zabálhatok csípős szecsuáni kajákat
- sportolhatok teljes izomlázig
- festethetem lilára a hajamat
- vedelhetem a whiskey-t és szívhatom a cigit
Kisregény vége