A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi, szívesen :) Remélem majd "élőben" is megismerkedünk.
Hoax az üz.falon, ezzel van tele,mindenki sorban rakja föl. :)
rídonli#

Votiv,
ha én mondom, el sem hiszed... :( :wink: wc szűkitőt...nekünk sosem imbolygott, mert fel kell hajtani a nagy ülőkét, és akkor olyan stabilan fekszik rajta a szűkitő, h csak na...

Neet,
én örülök, h van ilyen is, olyan is...B pl. sosem volt hajlandó bilibe, de wc meg nagy volt neki még 2,5 évesen, azt a szart meg egy idő után maga is oda tudta rakni, ami azért volt istenes, mert ált. akkor kellett neki pisilni/kakilni, mikor én Igit szoptattam... :shock: :lol: és szépen fel is tudott rá mászni, szülői segitség nélkül... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

banyek Rid,
mindent leirtál előttem... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rid,
én az üzenöfalon csak egy félmondatot látok a neved alatt :? az lenne a vicces? akkor elhagytam vhol a humorérzékem :lol:

és én is remélem, hogy egyszer élöben is... bár nyáron lett volna jo játszozni mondjuk a Bikáson (ugy tudom, Te is 11.ker.). Télen kevesebb tali szokott lenni :( meg nekem 2 gyerekkel messze lesztek a 17-böl is :?
fibi

hjaaj, mennyire imádom az ilyen hüvös, napos idöt, kint a hintaágyon fetrengeni ááááááá :D
fibi

Szép utolsó nyári napot! (azért engem nem érdekel ám a naptár, ha jó idő lesz, én azt lenyarazom és késssssz- hallod Neet? dugó ideodaakárhova)

Bili/szűkítőhöz. Nálunk mindkettő működött. Először a bilit használták, aztán mikor már tényleg "nagyok" voltak, akkor jött a lépcsős szűkítő. Mi mondjuk 2 ezer pízért vettük anno, nem is látszott olyan klassznak, mint a drága, de nem kaptam sehol, és láss csodát: évekig használták a srácok (ugyi kettő). Azóta örököltünk egy ilyen szupidrágát is, ugyhogy a csajszi majd válogathat. :wink: És ha felhajtod az ülőkét, tényleg nem mozog, SOSE volt semmi gond, bizonytalanság. De persze erre is érvényes a papné választási lehetőség.

Deni: te kérdezted az apró dolgokat. Nos, a "nagyok" ruháit kiköltöztettem a gardróbba (dájrekt nekik lett kialakítva a szobájuk előtti lépcső alatt), és a felszabadult csukható szekrények magasabb régióira kerültek dobozokban a legó, és babahozzátartozók, stb. A lányok osztoznak a szoba rájuk eső részén (a két külön ajtóval ellátott gyerekszoba középen csak félig van elválasztva, ezért egy nagy közös, de két kicsi külön szobájuk van a kőcöknek), és Zsófka ágya mellett van a pici (apa csinyáta) íróasztala, az mellé állítottam egy 4 fiókos komódot, amit az ágya felé nyithat, na, ebben vagynak a kincsek, hajcuccok, stb. Ezt ki lehet nyitni, de hozzáférési nehézségek miatt nehezebben a picinek, ezért "biztonságosabb". És persze a kulcs nálad van: MINDEN nap este egyszer elpakolni, így tartható a dolog (talán). Alvás után mék, és a kimaradt darabokat elrakom/kidobom az aktuális hangulatomtól függően. :lol: (na ez persze vicc, többnyire megesik rajtuk a szívem)

Zsan, tudtam, h elfelejtek vmit. Sok boldog kilométert Pablóval!!! Ugye szeretnivaló bálna? Én mondjuk jobban szeretem az én apróságomat, de ha családilag utazunk, élvezkedek ám. (és én kérhetek egy privit a titkosszakodról, már nagyon felcsigáztál engem is? de ha nagyon nem akarod, nem muszálylik ám!)

Neet, akkor is csigázlak, mert ciki. Az még cikibb, hogy lassan két hete nem varasodik a seb, hanem folyamatosan "könnyezik". Valakinek ötlete van? NEM akajok orvosbácsihoz menni!!!

Votiv, Józsi-cipelés :shock: :lol: , nálam nagyok már a tesók, de én is izzadok, mikor cipelik, pedig ők folytonfolyvást nyúzzák/húzzák/vonják. Képzett csaj lesz, szegényke.

Na, mék Szt. Sparhertnek áldozni, mert ma korán kell enni, du. megyünk családilag moziünnepezni. L'ecsózunk egyet. (tegnap anyu befőzött lecsót, én pedig lecsós virslit főztem, miközben megrendeltük a jegyeket. Jókat röhögtünk az egybeesésen)
zsugyu

olyan fura, hogy ösz lesz mindjárt (vagy van is), és csomoan mennek melozni meg oviba, suliba megindulnak, és én meg ugyanugy itthon maradok.....
fibi

Votiv!
de ha laposat veszel, akkor nem jön ki a pisi? nálunk tényleg sokszor a magasított rész fogja meg. egyébként egy hülye szűk wc ülőkénk van, amibe tökéletesen illeszkedik a szűkítő, ami sajnos már egy helyen jócskán megkarcolta az ülőke belső oldalát...

a fellépős nekem is tetszene, a bocskai úti Elefániban van is, szerintem legalább 6eFt. a puha párnázottat meg minyima 3eFt-ért láttam eddig.

BABAPROJEKT: (Deni és még akik kérdezték)
rajta vagyunk a tesóügyön.
ancsipancsi

Zsu,
lecsos virsli, juj de szeretem, most csorog a nyálam :P Majd meséld el a filmet is, eddig nagyon vegyes véleményeket hallottam rola :)

én is uuuuuuuugy mennék valahova....... nem akar valaki talizni? :lol:
fibi

A yahoo megszünteti a fotóalbum szoltáltatást, az edddig szentimrés talik fényképei msotantól itt találhatók:

http://www.flickr.com/photos/12345003@N07/

Mentsétek el a címet. (Kedvencek - hozzáadás - megfelelő mappa vagy épp új mappa kijelölése) jobb egérgomb: hozzáadás a kedvencekhzez, többit lásd mint fent.

Aki a legkisebb betűmérettel ír, azt büntetésben részesítem ezentúl.
indianyo

Indi :lol: jujjjj, bocsi. :P

Főddögél az esznivaló, úgyhogy leírom még, ami járt az agyamban. Érdekes olvasgatni titeket. Mert sokatokban a "régebbi", másótokban a "mostani" magamat látom. Én, mint nagy öreg. :lol: :P Szóval érdekes, hogy az évek/tapasztalatok, vagy a csuda tudja mitől mennyit változtam. Régen pörögniforogni ezerrel, most itthon a legjobb, kettesben a picurral, vagy a családdal, vagy EGYEDÜL! Régen tanulni, most JAJJ, csak azt ne. Régen alig vártam, hogy visszamenjek dógzani, most a legnagyobb rémálmom. És nem gondolom, hogy régen voltam rosszabb/jobb, csak NAGYON MÁS. (azért, néha lelkifurim van, hogy a nagyok esetleg egy éretlen anyukát kaptak, de ezen már nem változtathatok, és talán nincs is így. Majd 10-20 év múlva kiderül)

Azért azt hozzáteszem, hogy Beni 1 éves kora óta kaptam egy olyan barátnőt, akivel minden nap találkozunk, vagy beszélünk telefonon, és 1 óránál sose kevesebbet. Ő a lelkitársam. Nagy áldás az ilyen. Vele a gyerekekről (lánya egyidős Benivel) és MINDEN másról is folyik a diskurzus. Szóval most sem hiányolom a felnőtt társaságot, és ami fő: Van egy nagyon bölcs, tájékozott, jófej FÉRJEM. Akivel vannak gondjaink (mert sokszor ingerült, idegesítő és különben is :x ), de olyan jó felnézni rá, hallgatni azt a 10 mondatot amit mond, viszont többet ér, mint az én kisregényeim összesen. Na, ömlengés vége. :oops: (Csak ez Curse és Rylie hszei alapján jutott eszembe)

Fibi, azért van ám velem is olyan, hogy beülök az autóba, és eltűnök 1-2 órára a világ elől. De én megtehetem, mert Gy. du 4-5 körül itthon van. (általában)
zsugyu

Zsu,
jokat irsz :) különben én is érzem, hogy változtam a 2. szülés ota. kicsit jobban "viselem" az otthonlétet (majd télen tuti mást fogok mondani.....), bár néha igy is kitör belölem a mehetnék :) föleg ha ilyen gyönyörü idö van, olyankor legjobb a természetben lenni.

Ja, és igen, a barátnö rengeteget segit, már akinek van olyan IGAZI lelki társa.... az tényleg áldás.

na, mennem kell....
fibi

ja,és én férjem pénteken sem ér haza 4-5 felé... :( :(
fibi

Na, alszik az apró, nagyok csendeseznek, én meg nézem az atlétikát. Csak le szerettem vón írni, hogy tegnap nagy karriert futottam be. Délelőtt én voltam a világ legeslegeslegeslegjobb anyukája, este pedig a legrosszabb. Na, ezt csináljátok utánam! Délelőtt engedtem egy órát szgépezni (ja, a nagyot), este pedig képes voltam negyed nyolckor elhozni (autóval, mert neki ilyen messzire kell mennie haverkodni :? - AZ a haver messze lakik, a szomszédok pedig nincsenek itthon) a barátjától, és mertmivel minősíthetetlenül viselkedett, ezért büntetésből a sorozatának a tegnap esti részét (Lovasklub) nem nézhette. És elhangzott először, úgyhogy felírom: Tönkreteszed az életemet! Hát szóval nem vidámkodtam. (bár tökjó, hogy ilyen óriási gondjai vannak) Azért amik még elhagyták a száját könnyekre fakasztottak, úgyhogy az apja rövidre zárta az affért. (elvezette a delikvenst a füszobába, elmagyarázta szavainak súlyát, és közölte, most lehet zuhizni, aztán húzzon a szobájába, és gondolkozzon erőst.) Fél óra múlva pityeregve jött hozzám a kisfiam (olyan kicsi még) bocsánatot kérni, és hozzám bújni. Na, akkor is nehéz volt nem sírni.

Úgyhogy de könnyű is felkelni éjjel a picihez, és hozzábújni, vígasztalni..... 8)
zsugyu

Ancsi, hajrá tesó! :wink: :D

a magasított részt azért érzem fölöslegesnek, mert fijjam a kis kukacot tartja pisilés közben, így a) ügyesen belepössent a vécécsészébe b)ha máshová irányítja a sugarat, úgysincs mit tenni :P
viszont az elhelyezkedésben,fel-leszállásban nagyon zavarja :?

Zsanci, hát hogyne számítana, hogy te mit mondsz :D épp csak Rídhez címeztem az aggályaimat :D

Fibi, ha rákatt az Üzenőfal feliratra, megjelennek az üzenetek teljes terjedelmükben!

Indi, ez a link valahogy nem műxik...

Egyébként én is átraktam a családi fotóalbumunkat Filckr-re, erre kaptam egy emilt, hogy köszi, hogy áttraktad, blabla, és ez majd mennyivel jobb és bla bla és a végén meg hogy MÉG 2 HÓNAPIG INGYEN hasznánlhatod :shock: :shock: és aztán mi lesz? mert az nem derült ki számomra, hogy marad-e egy bézik ingyen verzió, vagy pakolhatom máshová a képeimet megint, és nagyon megharagudtam a yahoora és menjenek a francba, ha ez előbb tudom, tuti nem Flickr-be rakatom a képeimet :evil:

votiv 8)
votiv

Zsu,
hu az anyja, ettöl a szövegtöl én is kiakadnék.... :? mi vár még ránk...
fibi

totál naívul azt képzeltem, hogy a kicsi babafiúk úgy pisilnek, hogy állva és fogják a kukacot :). egyre jobban félek, hogy mi lesz , ha fiam lesz, semmit nem tudok róluk.

Fibi!
én nyertem, mert férjem noha hazajön fél 5 körül, de megy motorral Balatonra, én meg maradok itthon Lencsével!:) viszont leadom a "bébit" szombaton délelőtt, és utána mehetek moziba, vagy ahova akarok, szóval mégse rossz nekem!
ancsipancsi

Vot,
na végre megvan, kösssssz :lol:
fibi

Ancsi,
nem, akkor nem rossz Neked :wink: élvezd ki, amig csak 1 bébid van 8) :lol:
fibi

Ancsi, férjed nem piskóta, hogy megint motorozik, ráadásul ilyen hosszú távon! :)
én is paráztam, hogy mit fogok csinálni a lányommal, és most meg annyira de annyira imádom az összes lányos dolgát :) és nagyon hálás vagyok, hogy fiam is és lányom is lehet (és innentől kezdve csak lányokat akarok :mrgreen:)

Zsugyu :o az utsó mondatod most felvéstem magamnak :wink:
becsülöm benned, hogy mindvégig következetes tudtál maradni! :)

votiv 8)
votiv

Bekukk, mert dolgoznom kéne :oops:

Deni,
most vettünk olyan vécé-szűkítőt, ami az ülőke pereméhez állítható (két kis rudacskával lehet szabályozni a bőségét), úgy áll, mint Katiban a gyerek. Hátránya, hogy drágább (2-3 ezer Ft), viszont úgy számoltam, hogy min. két gyereket kiszolgál, és akkor már nem is vész :lol:
A kiegyensúlyozottság-harmónia nálam a platóni ideál, tehát sosem fogom elérni :mrgreen: De legalább nem amiatt tépem a hajam meg ordibálok, mert egész nap hurcolásznom kell a gyereket :mrgreen:

Ancsi,
motorozás, hűha! 8) 8)

Kattix,
leírom, mit mondott az orvosom, szerintem a diabetológia lincselni fog: ő egyfelől liberálisabban, másfelől szigorúbban kezeli a terhességi cukrot. Egyrészt lazább diétát ír elő, másrészt viszont neked kell otthon rendszeresen, éles helyzetben mérni a vércukrodat (ahogy te is mondtad, nagyon egyéni, hogy ki mikor milyen kajára, melyik napszakban hogyan reagál), a heti egy próbanap elég jó képet ad a diéta általános állásáról, és az értékek szerint tud lefelé módosítani, vagy kórházba utalni, ha szükséges. MIndezek mellé szigorú kajanaplót kell vezetni, mennyiséggel, ch-értékkel stb.
Azt mondta nekem, hogy akkor kezdte el a 180g-mos diétát előírni, amikor párszor előfordult, hogy cukros mamák babái születés után lezuhantak, és rájött, hogy egyszerűen túldiétáztatták az anyákat. Szerinte a diabetológián gyakran elfelejtkeznek arról, hogy itt tulképp nem egy, hanem KÉT ember szervezetéről van szó, és e szerint kellene odafigyelni a terhes nőkre. Ezért ő az enyhe eseteknél, akiknél csak picivel van a határérték fölött a terheléses cukra, a 180g-mossal indít, aztán meglátja, hogyan reagál rá, és a szerint korrigál. Meg kell mondjam, a 34. hét fölött tényleg látványosan javult az inzulintermelésem :D Ezért is álltunk át a 220g-mosra.
A rakottkrumpli tesztet egyébként én 34. hét után csináltam, szóval én sem voltam az a kisérletezős típus :mrgreen:
Ha még nincs, egyébként melegen ajánlom a vércukormérőt, ha kell, szívesen kölcsönadom az enyémet, mert nagy biztonság, hogy élesben tudod ellenőrizni, milyen ételre mikor hogyan reagálsz :D

vera
kisün

Sziasztok Csajszik!

Nagyon köszöni Balu a köszöntéseket :lol: Igen valóban 29.-én született :P
Én is nagyon Boldog szülinapot kívánok Katának, Lillának és Orsikának!!!

Képzeljétek Marcinak ez a hét volt az ismerkedés az óvodával, és az én óriási nagy fiam már a második naptól simán ott maradt "egyedül", sőt legtöbbször haza sem akart jönni délben (egész héten 9-12-ig lehettek ott) jövő héten pedig már reggeltől délutánig megy a buli! Nagyon aranyosak az ovónénik, szerdán Marci már azt is mondta, hogy szereti Őket! :wink: 8)

Balunak csak októberben lesz a beszoktatás a bölcsibe, na arra még kíváncsi leszek, meg arra is, hogy addig mit fog itthon művelni az apájával, hisz a két nagytesó nem lesz, hogy szórakoztassa Őt
:D

Én holnap megyek reiki tanfolyamra, borzasztóan kíváncsi vagyok, főleg a "hatására"

Bili/wc: Nálunk Marci szinte kezdettől fogva csak a wc-t szereti használni, még szűkítő sem kellett Neki, bili max éjszaka, de most már akkor is inkább wc... Elég érdekes stílusban mászott fel a wc-re, mindig jókat mosolyogtunk, most a pisit már állva intézi. Viszont hétfőn aranyos volt, mert ugye az oviban mini wc van, és alig talált bele, megszokta a nagyot :lol: :lol:
Balu ellenben bilizik, és hogy ne legyen olyan unalmas az élet, Ő éjjel csak a wc-be hajlandó pisilni :? :shock: Nagyon ellentétei egymásnak a fiúk :wink: :mrgreen:

nem tudom még mit szerettem volna, ez a hátránya, ha ritkán ír az emberlánya... :oops:

jajj, Kattix, rögvest küldöm a privit :oops: :oops: :oops:

Pusssssz: izgulósPocak
pocakpacni

Ma voltunk Dócival először óvodában, ma csak bemutatkozás volt, 1 órát ismerkedtek a gyerekek a hellyel meg az óvónénikkel, jövő hétfőn kezdődik élesben a dolog :lol:

Neet,
hja, ha valaki bejáratos a hálószobánkba :mrgreen: Ágymérettől független egyébként a gyerek letúrási képessége :mrgreen:
kisün

Votiv,
a flickr-en korlátozva van az albumok száma, hacsak nem fizetsz, tehát most még ezernyi albumod lehet, de két hónap múlva választhatsz a radikális csökkentés ill. a fizetés közt.
Én megköszöntem a yahoo-nak, hogy eddig együtt éltük az életünket fotóilag, és átmentem a picasa-web re, amit a google működtet :wink:
kisün

nekem a legszarabb: én félórával korábban kelek, mint ahogy lefekszem. 8)

Vot,
tudtam ám... :lol: mármint a wc szűkitőt...de olyan jól esett számon kérni... :oops: igérem utoljára. :wink:

Vera,
egyszer megleshetem a diétás naplódat??? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és legkisebb fiam negyed éves... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ZSan, és egy tóban laktok, nem? :mrgreen:
Isten éltesse 3 hóst! :)
(Kép?)

Bebebee, úgy néz ki, megszereztema Bába válaszolt! :)

Kisün, ovi, de izgi! Mi csak 12-én megyünk, de én már nagyon izgulok. :) Tetszett Dócinak?
rídonli#

Zsan,
átküldöm emilen, excel-file-ban írtam, az összesítette is nekem a ch grammokat 8)
Egy órával fekvés előtti kelés :lol: :lol:

Rídonli,
D. nagyon élvezte :lol: Majd meglátjuk, mi sül ki belőle mondjuk két hét múlva, amikor már megszokás lesz... ti Szt. Gellért, ugye? Melyik csoport? Mert az egyik (azt hiszem a Tücsök) ott van a Dávid F. u-i épületben, és pont D. csoportszobájával szomszédos :D

v
kisün

Zsan,
és naggggyon izgi olvasmány lesz ám :mrgreen: Bár az összes szaftos részlet (úúúúúúúúúúgy benyomnék egy pizzát, de nem leheeeet) kimaradt :wink:
kisün

Kisün, pizza :lol: :lol:
akkor ezt a Flickr-t elszúrtam, mi? Most már nem mehetek a picasába (húú de félre lehet eztet olvasni :oops:), hacsak nem pakolom át egyenkét? :roll: :x
akkor inkább hagyom...

éljen a 3 hós Meme :D

és éljenek a bölcsis nagyok és az ovis mégnagyobbak! :) mindenkinek +, hogy a gyermek könnyen beilleszkedjen és + az elengedéshez is :wink:

votiv 8)
votiv

Vera,
köszi

Rid,
igen, éshideg mérget iszunk reggelire... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Wc-szűkítős h.sz.-eket mindenkinek köszi! :D ez nem is olyan egyszerű dolog lesz, mint hittem :roll:
Ja és ma nagy esemény történt, először ment kaksi a bilibe, mindenki irtó büszke B-re, ő maga nem kevésbé :lol:

Zsan :) Isten éltesse a 3 hós Igit!! :D
okos kistestvér :lol: Hú de nagy igazság rejtőzik a szavaidban! Tényleg nagyon okosak ezek a kis törpicsekek, már ilyen piciként is gyorsan leveszik a szitut és nagyon tudnak irányítani... no de a nagyobbakat sem kell félteni, Bálintom olllyan krokodikkönnyeket tud egy pillanat alatt hullatni, hogy már én is csak röhögök, pl. ma a köv. komoly sérelem érte: reggel apa csinálta meg a kakóját és nem én, ez sztem is borrrrzasztó :mrgreen:

Fibi :) De szuper, hogy nem lettél beteg ill. meggyógyultál!! :D :D Én is imádom ezt a kellemes időt, jót játszóztunk, csak vki megfújta közben a kocsiból a joghurtjainkat :?

Votiv :) Elképzeltem a bilivel békaugró Istit :lol: eszméletlen, miket talál ki a fiad! :D

Zsugyu :) Köszi a pakolós választ! :D nemsokára nálunk is esedékes lesz vmi szortírozás :roll:
Jó/rossz anya: aszondod, hogy most jön még csak a neheze?? hogy alig várom már, hogy beszéljen a kölök, aztán majd ilyeneket vág a fejemhez? :roll: de Te nagyon klassz voltál! és az is sokat számít sztem, hogy párod is jól kezelte a dolgot.
És lecsó rulez, imádom :D Jó mozizást Nektek!!

Ancsi :) Akkor hajrá kistesóóó! :wink: És Te miért nem mész a pároddal a Balcsira?

Vera :) És hogy tetszett Dócinak az ovi?

Pocak :) Szuper, hogy Marcinak így bejött az ovi! :D Balunak meg drukk a bölcsihez! vagy inkább apának menjen a drukk? :wink: :lol:
denizsa

Vera :) most látom, hogy Dóci élvezte az ovit :D (így jár az, aki egy h.sz-t több mint félórán át ír, mert szoptat, kakaóztat, stb. közben :lol: )
denizsa

röpke bekukk (még nem olvastalak titeket), csak Ancsi projectjét kiszúrta a szemem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ábelék meglátogattak minket. ooooooooolyan édes fijjjjúúúú! Angi többször lopva puszit is kapott (Bazsó, ha nem rángatod ide anyudat ki tudja mi lesz még itt :mrgreen: :wink: ). Ábel nagyon sokat változott. édes pasas!!!

ezt ma kaptam, nekem tetszett:
I've learned that you can tell a lot about a person by the way he/she handles these three things: a rainy day, lost luggage, and tangled Christmas tree lights."

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Deni,
azért nem megyek, mert ő motorral megy és egy haverjával kellett volna kocsival menni, ami egyedül nem gáz, de gyerekkel nem szeretek kiszolgáltatott lenni, hogy akkor megyünk-jövünk, mikor ő mondja. úgyhogy inkább nem!
ancsipancsi

Vera :) Engem is cécézzél hozzá Zsanci méljéhez léccike! Köszecs!

Votiv :) Most már menni fog, elfelejtettem publikálni a fotókat (a jahút meg csókoltatom egyébként :evil: ) A saját fotóimat a
Photobucket-re tettem, de az is egy kaki cég. Picasahoz szerintem kell valami plusz még, de azom még sose vót. Na bumm, ha korlátozzák az albumok számát, akkor nyitunk új felhasználói fiókot.
indianyo

Sziasztok!

Tinu, Curse, szerintem en mar nem nagyon forumoztam akkor, mikor ti belelendultetek! :wink:

Votiv, sajnos nem a Szent Imreben fogok szulni, hanem itt, Kecskemeten. Mikor kiderult, hogy babat varok, felhivtam U.M-et, aki sem igent, sem nemet nem mondott, mert o sem tudta, mit hoz a jovo (valtozasok az eu-ben). Abban maradtunk, hogy felidosen felhivom. Addig persze keresnem kellett itt egy dokit, talaltam is kedveset, johirut. Aztan mindent vegiggondolva vegul ugy dontottunk, hogy maradok itt. Van szuleszno, ill. csecsemos ismeros es a legjobbakban bizom.
Valoszinuleg Andras lesz az ifiur. :D
Nagyon tecc az uj avatarod! :wink:

Puszi mindenkinek!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Figyelem! Közérdekűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! Támad a vérnyúl!!!!!!!!!

http://videa.hu/main.php?page=play&v=cBd3sG45w7C0JC3e
indianyo

Sziasztok!

Visszaolvasni nem tudok, de itt vagyok, ragyogok!

Köszönöm a "drukkokat" tesó ügyben, a mai tesz alapján (hál'Isten) még nem érkezett el az idő... :roll: :roll: :roll: :roll: Szeretnénk, de Réka egyenlőre annyira problémás és annyira kicsi, hogy nem lenne jó neki sem meg nekem sem... De remélem jövő ilyenkor már... 8) 8) 8) 8)

Rékus teljesen lefáraszt, enni, pihenni, takarítani, főzni nem tudok mellette. Nagyokat sétálunk, akkor legalább csendben van, itthon meg fetrengenem kell vele a földön, mert már "haladna", de nem megy neki és ettől "csupa ideg" a gyerek, szal 5 percenként valami újal kell lekötni a figyelmét és sajnos már kezdek kifogyni az ötletekből...

Viszont ma eszembe jutott, hogy még nem ejtettük meg nálunk a kerti-partit. Van 3 ötletem:
- lehetne valamelyik hétvégén és akkor aki akarja, tudja, elhozhatja a psiját is, akkor a pasik "főznének"
- Vagy pasik nélkül jó időben kint
- rossz időben bent (vagy ki-ki eldöntheti, hogy kint marad, vagy bejön :wink: )
Ezt én most szavazásra bocsájtom!!! (feltéve, ha akar egyáltalán jönni hozzánk valaki 8) )

Most megyek, mert még nem ebédeltem, meg álmos is vagyok...

/és hogy ne örülhessek, ma voltam fogorvosnál és megállapították, hogy apu fogait örököltem, gyenge a fogágyam, szal kezdhetek protkóra gyűjtteni, mert előbb utóbb elvesztem a fogaimat, már a rágók mozognak is... :x :x :x :x :x :x /

nukada

Nuk :) én tudok egy jó módszert nyűglődés ellen. csak egy felnőtt, egy gyerek és egy darab textil kell hozzá :wink:
Fogügyben szolidárok veled.
indianyo

Barb,
pedig mi nem iiiiiiiiiis voltunk Nálatok ma :P

Nuk,
8) :lol:
fogaid meg :(

B imént megszolal miközben apja laptopján nyomogatja a nyilakat (powerpoint-os jármüves program, neki készitette Zsolo):
"Már félójája traktojokat nézegetek"
igy nem olyan vicces, de én ezen azért röhögtem, mert én szoktam neki mondani, hogy "félórája könyörgök, hogy ...." :lol:
fibi

Fibi,
:lol: Igen, ez főleg annak vicces, aki ismeri a hátteret. :D Pl amikor Eszter a babáját noszogatja: "-Siess Rózsika, mert lekéssük a buszt!" (Így jár az, aki olyan helyen lakik, ahol átlag óránként járnak...)

Votiv,
új avatar csúcs!!! :)

ÉS természetesen a többi gyerekszáj is szuper, de most Fájbié fogott meg leginkább :)

És és és ma tökjó volt vezetni, mintha nem is maradt volna ki vagy 3 hét, és majdnem 100zal mentem az M7-en, és az emelkedős stop táblás kanyarnál se nem fulladtam le, se nem csúsztam hátra és ez annyira feldobott, h azóta le se estem. :)

Nuk,
na, jó van akkor. Ráértek. Élvezzétek ki Rékuci pici korát, ráértek. :)
Fog: pipci mindig segít!

Cumi: gondoltuk, lassan nem ártana leszokni... erre mit vesz ma a lányom az ósanban? Hát persze, hogy egy új (gagyi) cumit. Egész du dédelgette, este meg, amikor lefektettem és meglátta az ágyban az ELSŐ cumiját... egyikről a másikra nézegetett és elősbb tök tanácstalan volt, majd megoldottta: bekapta mindkettőt. :mrgreen: Annyira okos a lányom!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Aztán megnyugtattam, h attól még szeretheti a régit, mert van új, használja felváltva. Ezen megnyugodva elaludt. :)
neet
neet

Fibi!
ez olyan, mint az imént az esti beszélgetés közben Lencse azt mondja: "Anya! te azt akarod, hogy beüssed megint az orrodat?":) nem tudom ezt honnan vette, lehet, hogy így szoktam zsonglőrködés közben figyelmeztetni?
különben eszméletlen csúnyán esett a kádban este, persze ugrált és nem szóltam rá és nem csak az állát, de a nyakát is beütötte, szerintem nem is kapott hirtelen levegőt. annyira megsajnáltam :(

Nuk!
egy babás mamának, akinek jobb dolga is akad, mint hogy órákig a buli után romokat takarítson, érdemes CSAK kinti bulit tartani. onnantól kezdve, ha bárki bemegy, követik a többiek és a lakásnak annyi :) (erről pár eddigi bulitartó beszámolhatna neked :D ) tudom komfortosabb benn, meg általában úgy szokott lenni, hogy a végén segítenek összepakolni, de szerintem az kevés, elég sok "láthatatlan" rom marad ilyenkor, amivel te bíbelődhetsz később. a kertet meg ugye nem kell porszívózni, meg felmosni a lehullajtott sütimorzsák, vagy a cipőnyomok, kézlenyomatok után. persze ez csak egy kéretlen jó tanács akart lenni. :lol:
ancsipancsi

Kattix, én is a Bártfaiba jártam, de mintha akkor a krumpli még nem lett volna feketelistán... vagy csak nem figyeltem :lol: Mindenestre én elég gyakran ettem, és mindig jó értékeket produkáltam a kontroll vérvételeken. (((A következőket meg csak nagyon zárójelben írom: a legeslegjobb, tökéletes értékek akkor lettek, amikor az utolsó hetekben egyszer véletlenségből nagyon elrontottam a diétámat. Bezabáltam palacsintából, szent meggyőződéssel, hogy egy palacsintában csak egyetlen gramm CH van... Történt ez vasárnap, hétfő reggel mentem laborba, teljes nyugalommal, hogy most aztán én olyan pontosan tartottam a diétát, mint soha. Hétfő délután rájöttem, hogy csak egy nagyságrenddel számoltam el magam, nagyjából a tízszeresét ehettem a megengedett mennyiségnek... gyomorgörcs kedd reggelig... akkor megkapom a laboreredményem, és hibátlan :lol: Pedig nagyon bizonygatták nekünk a diabetológián, hogy a kontrollon kiderül, ha valaki "bűnözött" hétközben. Ez persze nem követendő példa, csak vannak itt érdekes dolgok.....)))
Szerintem meg hallgass bátran Kisünre :lol: És a terhesség vége felé, ahogy a méhlepény elkezd öregedni, tényleg javul az inzulintermelés, úgyhogy én azt logikusnak tartom, ha a akkor már több CH-t ehet a kismama.

Zsan, a Pablo jó név, a miénk egyszerűen Döncike :mrgreen: És tengerparta szerintem nem árt napernyő/félsátor.

A bili és wcülőke harcában nálunk egyértelműen az utóbbi a győztes, bili nincs is itthon. Zsombornak még anno vettünk egyet, összességében talán tíz másodpercet ült rajta. Az ülőkét viszont fordítva szoktuk felrakni, hogy a magasabb fele legyen elöl, mert így kevésbé pisilnek ki a kiskukacok :mrgreen:

Nuk, nálunk az első két lurkó között 15 és fél hónap különbség van (sokszor meg is kérdezik, hogy ikrek-e :shock: ) Szóval ha a következő hónapban összejön nálatok, konzultálhatunk :lol: Bár nálunk Zsombi nagyon nyugodt baba volt, tervezetten jött ilyen hamar a kistesó.

Ancsi, kistestvér hajrá :lol: :lol: :lol:

Az én kis Gergő babám meg tizennégy hónaposan leszoktatta magát a szopizásról, ezen először kicsit elszontyolodtam, aztán a derűs oldaláról néztem a dolgot. Először is ő az abszolút csúcstartó (az előzőeknél három ill. nyolc hónapig tartott ez a korszak). Másrészt akkor most már nyugodtan
- zabálhatok csípős szecsuáni kajákat
- sportolhatok teljes izomlázig
- festethetem lilára a hajamat
- vedelhetem a whiskey-t és szívhatom a cigit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kisregény vége :lol:
mikatta

Ancsi:
Nálunk a süti- és egyéb morzsát Zsiga porszívózza :lol: :lol: :lol: :lol: Meg nekem van segítségem (anyukám), úgyhogy a takarítás nem akadály!!!

Indi:
El tudod küldeni annak ahölgynek az elérhetőségét, aki szupi tanfolyást tart??? Ha már nem jön össze, hogy talizzunk...

Neet:
Pipci???? Az a pelus, vagy a cumi? Már nem emlékszem... És miért is lenne jó nekem?????? /mosteztnemértemNuk :oops: /

nukada

Kata:
Ha Réka nyugisabb lenne, simán mi is, csak az a baj, hogy Rékával is volt az elején probléma (vérezgettem, nem emelhettem 1,5 kgnál többet :shock: :shock: ), és nem lenne szivem a síró babámnak mondani, hogy bocsi, de vehetlek fel. Látatlanba megutálná a kistesót... :roll:
De azért több évet sem szeretnék várni... :wink: :wink:

nukada

Nukada,
a pipci az a pelus, a cipci az a cumi. Nézd a kezdőbetűket, te nőszemély. :lol:
És azért jó, mert Réka még nagyon pici és a szeme is ad elég aggódás anyagot, és és és.. én a nagyobb korkül híve vagyok.

MA vettünk 4 zsák cementet. Dejó, holnap se unatkozunk.. ;) (Nadrágszíj-telkünk van, és épp a járdát betonozzuk, kb 30 m és ez csak az előkert.) 8)

Aki nem látta BK-t: szerepe szerint meghalt Tóni. :cry: Monjuk rohadtul idegesített az utcáról befogadott mégis mindent fikázó srác stílusa, úgyhogy inkább 8) és Miki szerepét nagyon jól játsza Sz. Zoli. És és és holnap Titanicot akarok nézni, de apa nem szereti a sírós filmeket, és nem akarja, hogy nézzem. Hát ha meg is nézhetem, hogy bőgök így egy jót? Azonnal elkapcsoltatja ez a zsarnok... 8) :? :roll:

Eszter ma: "-Az ÉN hajóm nem süllyed el, csak a titanik!"
neet
neet

Nuk :) www.hordozo.hu

És menjél Lenivel szept.28-án a csípő+ háti hordozósra, együtt jobban megy és utána szuper profi leszel és nem lesz nyűglődés többé! Elölhordós Rékával már úgyis kiesett, majd akövetkező bébivel megtanulod később - úgyis a háti a mumus.

És gyere 22-én a hordozós sétára, ott majd midnent jól megnézhetsz :)
indianyo

Neet!
de bömböltél Szőkével együtt? :) (csak mert hogy a Titanicra váltottál át a szövegedben rögvest) különben szerintem a Szőke nője (Panda) még jobban játszott. mivel kezdem unni a sorozatot, tegnap több egyéb változatot is kitaláltam, hogyan lehetne véget vetni az egésznek. férjem nagyon utálja, hogy nézem, de megjegyezte, hogy tetűség a kisnyugdíjasokat ezzel felizgatni, hogy Tonót meghalasztják; inkább csuknák börtönbe :). különben kb. május óta tudom, hogy T. meg fog hóni, elég szépen elterjedt a pletyka, hogy a T-t formázó figura megunta szerepét és mást akar már kipróbálni; hogy mire lenne tehetsége nem tudom, de őt, mint törpenövésű buherfejet pont úgy nem bírtam, mint a korábban eltűnő lófejű kismotoros gyereket, a Tilda öccsét. persze ha bele gondolok, Kern se volt egy szép gyerek, aztán hol végezte?:) különben neked nem tűnik úgy, hogy a sorozat írói most egy csomó figurát megutáltatnak velünk?
ancsipancsi

Nagyon jók a gyerekszájak!
A mi mai gyöngyszemünk:
"-Déjután akkor van, amikor már ebédeltük. Most déjután van?
-Igen. (3 óra volt.)
-Még nincs, mert Apa még nem ebédelt, csak utána lesz!"
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?