A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

hétfőn 3-án megyünk
madrin

Nekem volt olyan terhességem amit a teszt 2 hét után mutatott ki!És csak csodálkoztam mért nem jön már meg,úgyhogy nagyon drukkolok neked tiszta szívemből hétfőre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a hétvége biztos húzós lesz nekem is mindig az utolsó napok a legrosszabbak.A várakozás megőríti az embert. :(
sehike

Köszi aranyos vagy, kár volt tesztet csinálni, legalább eddig úgy vettem hogy sikerült...
na mindegy hosszú hétvége lesz...
madrin

Sehike!

Neked ki csinálta a BMC-ben? Fájt? Én nagyon félek tőle.
natü

Sziasztok!
Végre itthon.

Ma sikeressen megjártam a BMC-t,egy csomó gyógyszert kaptam.
Nagyon sok tüszőcském van olyan gyorsan mondta, hogy nem is tudtam megjegyezni , 13,12,10,9 és 2,3,4,5db belőlük mind a kettő oldalon.
A mnyh.: 6 mm.
Visszább vette a Merionalt ma még 5 holnaptól 4-et szurok.

Azt mondta nagyon jól reagálok rá ,pénteken vagy hétfőn leszívás.

Segítséget szeretnék töletek kérni: mire való a gynazol hüvelykrém, azt olvastam, hogy chlamidiára, ez azért kell ha valami gáz van odabent kipusztítsa?

Miért pont ma este kell felhelyezni?

Azt mondta a doki, hogy már ma este nyomjam is fel.
A férjemnek a Cydonint kell elkezdeni szedni.

Ma megismerkedtem NYUNYIVAL és futtában találkoztam MANDÁVAL.

Pusszantalak benneteket

bonya

Kép

Kép
bonya

JUCIRÓL ÉS A BABÁKRÓL!!!!!!

1700 ÉS 1800GR-AL SZÜLETTEK MEG,DE DORKÁNÁL VIZET TALÁLTAK A MELLKASBAN!mÉG SEMMIT NEM TUDNAK!

MEGÍROM,HOGY SZURKOLTOK ÉS IMÁDKOZTOK ÉRTÜK!!!!!!!!!!

MANDA ÉS KARCSI!
Ez azért bíztató egy kicsit,csak most lesz nagyon kemény a két hét várakozás,de kitartást nektek!

Madrin!
Ne keseredj el!
Jerika!
Boldog névnapot!

Mindenkinek jó tüszőérést!!!!!
Vendég

Manda
az már nem olyan rossz hcg,nagyon drukkolok hogy növekedjen szépen :oops: :oops: annyit gondoltam rátok :oops: :oops:

Madrin
biztos korai volt a teszt,ne add fel,neked is nagyon drukkolok,már valakinek meg kell törni ezt a szerencsétlen sorozatot :oops: :oops:

Bonya
az a krém arra való hogy ha valami gáz van bennt azt kiölje,mert a leszivásnál ha felviszik a méhedig a fertőzést akkor nagy gáz lehet :oops: :oops: ezért biztos ami biztos fertötleniteni kell :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!!

Drága Manda! Nagyon drukkolunk és ez azért tényleg biztató hír, higgyetek benne, sokat gondolunk rátok és szorítunk Viktorral. Puszillak, hívj felnyugodtan, ha beszélgetni szeretnél valakivel!

Benszi! Ha van valami infód Juciról légyszi írd meg, nagyon drukkolunk Nekik!!! Azt lehet tudni, hogy miért kellett a S.O.S. csaszi?
torolve_20130114141731

Benszi:
Köszönjük a híreket Juciról, gondolok rájuk és szorítok!
Millió puszi nekik!
Kép
Vendég

SZiasztok!

Juciéknak kitartás! Nagyon izgulok értük!

Benszi
Köszi a híreket, és amint tudsz vmit, írj, kérlek!

Manda, Karcsi
Fel ne adjátok! Persze elhiszem, hogy megnyugtatóbb lenne egy magasabb szám, de a doki is úgy mondta, hogy sikerült!!!!
Megy a drukkkk!!

Madrin
SZerintem is nagyon korai volt a teszt! Úgyhogy próbáld meg elfelejteni!

Jövő hétre megy a drukk mindenkinek!!!!!!

Mindnekinek szép hétvégét!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Nyunyi,
Nehezen indulnak be azok a kis petikék, de remélem hamarosan minden ok lesz! :wink:

Manda és Karcsi,
Nehogy feladjátok! Bízni kell abban, hogy rendben fejlődik az a kis pöttöm! Nagyon szorítok! Kép

Madrin,
Szerintem még korai volt a teszt! Ne keseredj el előre! Sokaknak még amikor sikerült, akkor sem pozitív a teszt! Csak pozitívan! Szurkolok neked!

Bonya,
Nagyon jól haladsz! Hajrá! Megy a drukk! :D

Natü,
Szerintem nyugodtan csináltasd meg a HSG-t a BMC-ben. Én is nagyon féltem tőle, de túléltem! :D Nem mondom, hogy kellemes volt. Én átjárható voltam, és mégis eléggé feszített végig, de azért annyira nem vészes, hogy ne lehetne kibírni. Újváry doki mindent mondott közben, hogy mit miért csinál, ez pl. nagyon jó volt. Gondolj arra, hogy az egész kb. 10 perc. Meglásd hamar túlleszel rajta!

Benszi,
Köszönjük a híreket Juciékról! Imádkozom értük!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Mindenkinek kitartás!
Millió drukk a kis Dorkanak!

Natü, nekem az egyik oldal nem átjárható, és nagyon nem volt kellemes, de tényleg max 6 perc az egész, és ebből 2 perc a fájdalmas! Az is csak akkor,ha nem ok valami:)
Újváry doktor tényleg nagyon aranyos!

Rebe a cicusod nagyon jó arc:) Bátyámnak is volt egy hasonlója:)

Törpe

Kép
törpehzs

Juci nagyon-nagyon szorítok Értetek imádkozom,hogy minden rendben legyen!

Manda mennek a drukkok továbbra is,nem olyan kevés az a Hcg ahogy Bibar is írta.

Madrin szerintem is korai volt a teszt,úgyhogy ne kenődj el.Tininek is negatívat mutatott a teszt anno,aztán most meg akkora pocakja van,hogy csak na :wink: .

lippa

Benszi
Köszi az infot Juciékról! Nagyon drukkolok nekik!!!!

manda

Sziasztok Drága Csajok!!!!

Nagyon-nagyon kedvesek vagytok, és bocsánat, hogy nem jelentkeztem, de picit babonából tettem.
Annyira jól esik, hogy így drukkoltok nekünk és gondoltok ránk!

Köszönjük szépen MINDENKINEKk!!!!
(bocsi, hogy nem írok külön nektek, de most már tényleg megpróbálok papírt elővenni, ha olvasom a fórumot, mert minden kiesik a fejemből, továbbra is :D )

Tudom már nagyon közhelyesnek hangozhat, de a remény hal meg utoljára! Úgyhogy nem adom fel, a szívem mélyén nagyon bízom!

Lehet, hogy még majd ritkán jelentkezem, de olvaslak benneteket, drukkolok nagyon mindenkinek, csak azért még az a két hét lesz a mindent eldöntő időszak!
Már egyszer átéltem két éve ugyanezt, csak az biokémiai terhesség volt (20-as HCG-vel), de nagyon bízom benne, hogy most másképp lesz!!!

Puszi Mindenkinek!!!!

manda

Natü
Nekem is Újváry doki csinálta,túlélhető dolog, nem kellemes,de az Egrihez képest nem fájt!Itt nagyon kicsesztek velem!
Tudom mondani könnyű,de ne félj tőle,gondolj arra ezzel is közelebb vagy a célhoz!

Bonya
Nagy gratula a sok petikéhez!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mindjárt kismami leszel!!!!!!!!!!
Én annakidején kúpot kaptam,de Bibar már szépen leírta mire jó!:)
Párodnak is azért kell szedni,hogy ne legyen benne semmi baci!

Manda
Hidd el,most másképp lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sehike

Benszike
Köszi az infót,nagyon aggódunk értük,remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!
Írj ha tudsz valamit!
:(
sehike

Köszike az infót!

Miért kell ilyen hamar felnyomni ?
Hiszen a leszívás még egy hét múlva lesz!

Ha tudtok válaszoljatok,mert mindjárt fekszem és akkor helyezem fel.

Pusszancska
Jó éjt!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok,

Egész nap nem voltam netközelben (leutaztam vidékre a szüleimhez, most is innen netezek), és nagyon sajnálom, hogy ilyen kevéssé volt sikeres ez a nap....

Juci, ismeretlenül is nagyon szorítok Nektek!

Manda, szívemből kívánom, hogy most sikerüljön! Klassz lány vagy, hogy nem adod fel, csak így tovább!

Most elköszönök, jóéjt mindenkinek! Hozzon az éjszaka mindenkinek gyógyulást, fejlődést, amire csak szükség van!
elan

Jó reggelt!!!

Csak bekukk,mert lasssan indulás van! :wink:

Jucikának és a kis tündéreknek nagyon szórítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kitartás!!!!!! :!: :!: :!:

Madrin!!!

Szerintem korán csináltad Kedves!!!!Kitartás!!!! :wink:

Manda!!!

Sikerülni fog 2 múlva jó hírt kapsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Köszike én is a drukkokat!!!Remélem megnőnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bonya Drága!!!!

De jó!!!!!!!!!!!!!!Örülök ,hogy minden oké!!!!!És hamarosan mehetsz a leszívásra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Na megyek majd ha végeztem jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Legyen szép napotok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jóreggelt Mindenkinek!

Nefke, Törpehzs, Estike66, Gabicsibe, Denika, Rebe, Nyunyi, Nika28, Sehike, Benszi Kép
a köszöntést.

Juci

Imádkozom értetek, hogy a babák jól legyenek.
A kis angyalka vigyázzon rátok Kép

Manda

Ne ad fel. Szoritok nagyon, hogy 2 hét mulva jó hirt kapjatok!

Madrin

Valószinű korán csináltad a tesztet. Hétfőn majd kapod a .. hirt! Csak pozitivan+++++++

Nyunyi

Azok a petikék keddre már csak beindulnak
Küldök pete növesztőt++++++++++++++++++++++++++

Bonya

Jajde jó, hogy ti is kezdhetitek a lombikot.
Ügyes légy a szurikkal.

Kriszti

Hol vagy? ( Kerestem a táblát és már nagyon régen raktál fel) Ne dolgoz sokat. Pihenés is fontos.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Na kukuccs!!!

Most értem haza,de 8-30 kor indulok a boltba!!!!Lap top ot nem viszek mert leltározok!!! :wink: De majd ha haza jöttem akkor jövök!!!! :wink:

Erika Drága vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Köszönöm!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jerika
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok neked nagyon boldog névnapot!!!!

Lányok!
Én még nem adtam fel!!!!! :wink: Csak még halkan örülök! 8)
manda

Manda! Nagyon szorítok nektek, kemény lehet ez az újabb két hét, de kitartás!!!!!
Szerintem ez a hcg reménytkeltő nem? Nekem csak 52-es volt az eredmény napján, és ha azt egy nappal korábban nézték volna, akkor nekem is csak ennyi lett volna, mint nektek.
Nem akarok butákat írni, ebben nem vagyok biztos, de mintha napont duplázódna, nem lányok? :oops:

Madrin, ne add még fel, drukkolok!

Gabikám, nagyon izgi, jövő héten már felpörögnek az események!!!

KépKép
naposoldal

Manda
ne is add fel,én amikor elindult a hcg-ém nem birtam ki a 2 hetet,elmentem egy külön vérvételre hogy lássam emelkedett e a hcg-ém :oops: :oops: jó is volt,mert nekem nem ment tovább,de tudod az enyém sokkal kevesebb volt mint a tied :oops: :oops: szóval nagyon drukkolok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én is ugy megnéznék már egy táblát,mindig abból tájékozódok :oops: :oops: :oops: Krisztike :lol: :lol: nagyon eltüntél,hiányolunk nem csak a tábla miatt :P :P

bibar

Sziasztok!!!
Visszaolvasok, most van egy kis pihenőidőm...Aztán talán időszerű egy tábla is....... :oops: :oops: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lánykák!!!!

Megjöttem!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsi Manda!!!!Tuti dupla tripla hcg-t kívánok neked,biztos meg lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Madrin Kedves!!!!Neked is megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisztike!!!De jó ,hogy jelentkeztél!!!Híányoztál!!! :wink:

Lányok!!!!Jucika Kicsi Lányai valami tündériek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg mondom öszintén nem szoktam imátkozni,de tegnap megtetttem ,és azóta is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: Remélem minden rendben lesz!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na, sikerült visszaolvasnom! Bár lehet valakit kihagyok, előre is elnézést érte.... :oops: :lol:

Gabi!
Remélem már a herpeszed elmúlt....Rossz, általában nekem is sűrűn van, és hiába veszem a miniatűr drága kenőcsöket, nem múlasztja el.....Deca szúrással minden ok???Mindjárt kezdődik a stimud!!!Tök izgi!!!!Nagyon szorítok érted!!

Madrin!
Sztem is korai volt ateszt...Bár én az eredményhírdetés előtt csináltam 1 nappal, akkor alíg látszódott, másnap azonnal pozitív lett, de.....Te tuti nem jársz így!!!!!!Neked csa pozitív lehet, valakinek tényleg meg kell nyitnia ezt a babaesőt!!!!! :wink:

Rebe!
Gyógyulást a családodnak!!!!Most azt hizsem, nagy lelkierőtöknek kell lenni!!!!Ha segíteni nem is tudtok, de a napjait széppé tehetitek!!!!Ez a legfontosabb!!!Puszi neked!Köszönöm a pozitív példát.
Még egy kérdés...A vonalzód mellé hogy tetted be a neved?

Sünike!
Pár nap és Te is kezdessz!!!!Jajj de jó! Lesz kiért izgulni!!!!!! :wink:

ERika!
Nagyon vigyázz magatokra!!!!Lombikra nem lesz szükség!!!!!!Hisz most tuti befutó leszel!!!! :wink: Utólag boldog névnapot kívánok!!!Tegnap egész nap sok meló volt, nem tudtam írni.....
:oops: Hajrá 13-a!!!!

Törpe!
Örülök h túlvagy a HSG-n...Én annó nem voltam átjárható, de nekem nem fájt....Akkor hajrá lombik!!!! :lol:

Mofly!
Már csak 1inszem!És az utolsó, reméljük!!!!Hisz többé már nem is kell menj!!! :wink:

Vic drága!
Én naprakész????Gondolhatod, nem írok 3 napíg, és 6-7 oldalt kell visszaolvasnom! :lol: :lol:
Kb 2-3 óra mire avégére jutok! :lol: :lol: :lol: De igyekszem .

Benszi!
Most a spontánbabában bízunk!!!! :oops: :oops: Ez lesz a legközelebb!!! :lol: :lol:

Elan!
Megyek veled vezetni!!! :lol: :lol: Nekem 9 éve van jogsim, és max 5 X ültem autóban....Gondoltunk Nekem egy kis autót venni, de minek??Hisz nem tudok vezetni!!!! :oops: :oops:

Gabikám!
LÉgy addig Te a pozitív mintakép!!!!Aztán majd adsz belőle, és ketten leszünk!!!! :wink: :lol: Egyébként pozitív vagyok én most is, csak nem baba területén!!!!:)

Nikó!
Egy alapos kivizsgálás, (belszervi) nem ártana...Főleg hogy tényleg olyan vékonyka vagy!Háziorvosod nem tudod rávenni, hoyg küldjön el laborba, és egyéb vizsgálatokra???(Más ezt nem kezdeményezheti!)
:( Nekem az elevit valóban olyan étvágyat csinált!!!!! :shock: :shock: És a C vitamin! És minden vitamin!!! :shock: :shock: Persze igaza van Zsebikémnek! Kívánós voltam...És nem csak kajára... :lol: :lol: :lol:

Estrella!
Volt is meló kedd éjjel..Egész szerdán aludtam. De ategnap sem volt kutya! A lábam már majd leszakadt! Délután 2 órakkor már akkora betegforgalmunk volt, mint előtte nap egész nap! :shock: MIndig kifogom a bolond napokat!Ma éjszakás leszek..... :roll: :lol:Szorítok az AFP-hez!!!!

Estike!
MIlyen volt az esküvő???

Juciéknak küldök sok sok pozitív energiát!!Szorítok értük nagyon, és a táblában a két kis angyalka vigyáz a babákra!!!!!!
:( Mielőbbi gyógyulást nekik!!!!

Manda!
Sztem sincs veszve minden! Annó azt hiszem Ballagyó írta, hoyg 30-as volt a HCG-je...és láss csodát, most több hetes kismami!!!Ne add fel kérlek!!!!!!!

És végül, de nem utolsó sorban, Üdv az újaknak!!!!!
Bocsika, kissé hosszúra sikeredtem, és bocsika ha valakit kihagytam.Nem volt egszerű visszaolvasni!Tudom, tudom, jöjjek gyakrabban! :oops: :oops:

No, az új adatokat beírtam a táblába, már csak sorba rakok mindenkit, és dobok egyet!

Puszi nektek, és szép napot!Nálunk ismét esik! :(
Vendég

Manda

nagyon-nagyon szoritok nektek

Madrin

kérlek gondolj arra amit az előző oldalon irtam.A pénteki tesztet én is korainak tartom.

Kép
lukrécia

Annyit módosítottam a táblában, hoyg a stimulációkhoz odaírtal egy L vagy I betűt, annak függvényében hogy lombik, vagy inszem lesz.....

Kép Kép Kép Kép Kép

És persze aki nem szerepel a táblában, és kedvet érez hozzá, küldje el az adatokat, és rögtön belekerül!!!!!!Ja, é sha nem jó valami adat, akkor is szóljatok!!! :lol: :lol:
Vendég

JUCI ÍRTA 10-KOR!!!!

DORKÁNÁL NEM BÍZTATNAK SEMMI JÓVAL.ALACSONY A VÉRNYOMÁSAÉS NEM TUD PISILNI!!!!!

JUCI ÍRTA 2-KOR!!!!!!

DORKÁNAK KICSIT JAVULT A VÉRNYOMÁSA,DE A DOKI SZERINT MÉG NINCS TÚL AZON A PONTON HOGY BIZTOS JÓL ESZ!VELE MÉG BÁRMI TÖRTÉNHET,DE MOST STABIL!kÉTSZER VOLTAM MÁR SIMIZNI!!!

MOST ÍRTA,HOGY MINDENKIT PUSZIL,DE MEGINT MEGY SIMIZNI!!!!!!
Vendég

Benszike Drága!!!!

Köszike az infokat!!!!!!!!!!!!!!Nagyon szorítok értűk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: Remélem rendben lesznek!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Drága Lányok!!!!

Jöttem elköszönni,JÓCCAKÁT!!!!!!!!!!!!!!Holnap jövök!!!!!!!!!!!!! :wink:

Drága Kicsi Jucikáméknak!!!!Még mindig megy a drukk!!!!!És szóritunk nektek nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!Minden rendben lesz!!!!! :wink: Kitartás!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti,
Örülök, hogy jelentkeztél, és hogy jól vagy! Ne hajtsd azért túl magad!
Elküldöm pü-ben, hogyan raktam fel a nevet! :wink:

Továbbra is szorítok értetek Juci!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Benszi
Köszi továbbra is az infókat! Nagyon sokat gondolok Juciékra! Rosszul lett? Vagy hogy kezdődött ez az egész? Mitől? Nagyon izgulunk Dorkáért!!!!! Szegénykéim! Sokat gondolok rájuk!

Madrin
Hatalmas drukkok hétfőre! Szerintem semmit nem jelent az a korai teszt!!!!!! Úgyhogy csak pozitív gondolatok!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabi, Nyunyi
De jó, hogy ti találkozni fogtok! Remélem, csupa jó hírt kaptok!

Nyunyi
Növesztgesd addig is serényen a tüszőket!

Gabi
Neked mi fog kedden kiderülni?

Erika
Boldog névnapot utólag is! Hogy vagy?

Mindenkinek szép hétvégét!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Szia Gil Drága!!!!!!

De jóó megjöttél!!!!!!!!!! :wink: Igen talizunki Gabival!!!Nagyon örülök neki!!!!!!!!!!!!!!!! :) És növezgetem!!Remélem mostmár rendben lesz!!!!Hallottam ismeröstöl,hogy neki is volt ilyen ,hogy nem akartak nőni,és terhes lett!!!!!!!!!!!!!!!!!!Igy is!!!!! :)

Na medek,mert takarítok,meg mosok!!!!Aztán majd jövök!!!!!Legyen szép napotok!!!!!!!!!!

Jucikáékról remélem hamarosan jó hírt kapunk,nagyon agódok értük!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

JUCI INFÓ!!!!!!

SMS-BEN ÍRTA!!!

TEGNAP ESTE STABILOK VOLTAKDORCINAK VOLT EYG KIS PISIJE.LILKÓ SÍRDOGÁL ÉS TEGNAP RÁM NÉZETT!KÍNLÓDOK A FEJÉSSEL,NEM NAGYON VAN ÉTVÁGYAM,DE MEGVAGYOK!
Vendég

Kriszti!
Jó akciózást apuval!

Gil!
Bementek egy rutin UH-ra és ott derült ki,hogy Dorka mellkasában víz van!Köldökig vágták!

Ma még jelentkezik csak most a lányoknál van!

Mindenkinek nagyon drukkolok csak sokat pihizek,mert már nem könnyű ez az édes teher és sokszor keményedek is a 3x2 MagneB6 ellenére!Majd rakok fel fotót a másikba!
Vendég

Sziasztok!
Még indulás előtt bekukkantottam Juci hírekért! Azért szép lassan alakulnak... Sok-sok puszi nekik és mindenkinek!
süni76

Sziasztok,

Csak gyorsan bekukkantok én is, mert megyünk a nagyimhoz látogatóba vidékre.

Süni, Jó pihit nektek! Érezzétek jól magatokat! :wink:

Juci, Továbbra is megy a drukk a pöttömöknek! Egy picit talán megint jobban vannak...

Benszi, Várom a képet! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Holnap jönn valaki?

bonya

Kép

Kép
bonya

Kukuccs!!!

Túl vagyok a nagy takarításon!!!!!!!!!!!!Elfáradtam mint állat!!!!!!!!!! 8)

Benszike!!!Köszika az infót!!!remélem minden rendben lesz!!!Dórka baba napról napra jobban lesz!!!!!!!!!!!!!!Szurkolok a csöppeknek!!!!És várjuk a képeket!!!!!!!!!! :wink:

Nika,Madrin,Manda!!!!!!!!!!!!!Nyomom felétek a hcg-et!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hajráááááááááááááááá!!!!!

Törpe Drága!!!Jól vagy már?????????? :wink: Már csak egyet alszol és irány a bmc!!!!!!!!!!!!!!!!

Drága Kicsi Rebe!!!

Jó utata,és vigyázzatok magatokra!!!!!!!!! :wink:

Erika Drága!!!!!!!!!!!!!neked is megy a tapi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hajrá Kedves!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bonya Drága!!!

megy Madrin ,és Törpe!!! :wink: Kukaccs bele a táblába!!!! :wink: Izgulsz nagyon már,holnaphoz egy hét és megvan a leszívás!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bocsi!!nem kukaccs,hanem kukanccs!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Juci
Nagyon-nagyon drukkolok Nektek!

Benszi
Fehérváron vannak Juciék?

Csajok!
Valahogy olyan más ez a fórum számomra a történtek után. (És most nem arra gondolok, hogy a kutya se kíváncsi rám, hanem az érzésre, ahogy belépek és olvasok.) Azt hiszem egy másik fórumon van most a helyem. Tegnap bukkantam rá és sok embert találtam, akiket hozzám hasonló módon megtépázott az élet. Itt csak rontom a hangulatot. Pedig jelenleg egyetlen biztos pont van az életemben: ha ide belépek, akkor tuti, hogy Nyunyi üzenetei itt vannak. :)
Vendég

--------------------------------------------------------------------------------

Elküldve: 2007 Szeptember 02 Vasárnap - 11:40

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

A Dorka lányunk továbbra is válságos állapotban van, nincs vérnyomása és vizelete.
A Dokik szerint a tüdeje fejlődni látszik, de azt mondták, nagyon beteg.

Bár a doki kicsit bunkócska volt.
Judit jól van, bár a doki és a hírek után egy kicsit kikészült.

Lilike jól van mocog, rugkapál, de még mindig gépen.
Juditnak van egy kis teje, mindig visszük a babákhoz, akik a szondán keresztül megkapják.

Egyenlőre ennyi, majd még Írok

Judit férje: Attiska

Lexi!
Majd megkérdem hol vannak,de szerintem Fehérváron!!
jelentkezz pün
Vendég

Lexike!!!!!

Nagyon aranyos vagy!!!Tudod én vagyok az ügyeletes ráérős!!!!!!! :lol: De komolyan,szerintem ne nagyon hadj itt minket,mert híányoznál nagyon nekünk!!!!!!! :cry:
Tudom ,hogy nem könnyű most neked,és az jó ,hogy találtál egy fórumot ahol vannak sors társaid,igy talán könnyebb lesz feldolgozni a történteket!!!Velük biztos jobban meg tudod beszélni a dolgokat,aki nincs vayg nem volt olyan helyzetben mint te az nem tudhatja mi megy most végbe benned!!!!!!!!!!!!!! Szóval most megsírattál.és már nem is tudom mit is akartam kihozni ebből az egészből!!!!!!!!!!!Az a lényeg,hogy mi mindenben melletted állunk,bár ,hogy is döntesz!!!!!!!!!!!De azért jelentkezz ha már könnyebb lesz a kis lelkednek!!!!!!!!!!!!!!!! :cry:

Jucika!!!!imátkozom értetek,nagyon nagyon sok erőt kívánok nektek!!!!!!!!!!Rendeb fog jönni a kicsi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na hahó!!!!!!!!

Merre vagytok Lányok!!!!!!!!!!

Anett!!!!Te merre jársz?????????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hát ilyet,kár ,hogy sehol senki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Nyunyi!
Mizújs , hogy érzed magad?

Ügyike vagy a nagytakarítással, nekem is rá kell szánnom magam a jövőhét elején, mert utána pihike lesz pár hétig.

Pusszantalak

bonya

Kép

Kép
bonya

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?