Na, sikerült visszaolvasnom! Bár lehet valakit kihagyok, előre is elnézést érte....
Gabi!
Remélem már a herpeszed elmúlt....Rossz, általában nekem is sűrűn van, és hiába veszem a miniatűr drága kenőcsöket, nem múlasztja el.....Deca szúrással minden ok???Mindjárt kezdődik a stimud!!!Tök izgi!!!!Nagyon szorítok érted!!
Madrin!
Sztem is korai volt ateszt...Bár én az eredményhírdetés előtt csináltam 1 nappal, akkor alíg látszódott, másnap azonnal pozitív lett, de.....Te tuti nem jársz így!!!!!!Neked csa pozitív lehet, valakinek tényleg meg kell nyitnia ezt a babaesőt!!!!!
Rebe!
Gyógyulást a családodnak!!!!Most azt hizsem, nagy lelkierőtöknek kell lenni!!!!Ha segíteni nem is tudtok, de a napjait széppé tehetitek!!!!Ez a legfontosabb!!!Puszi neked!Köszönöm a pozitív példát.
Még egy kérdés...A vonalzód mellé hogy tetted be a neved?
Sünike!
Pár nap és Te is kezdessz!!!!Jajj de jó! Lesz kiért izgulni!!!!!!
ERika!
Nagyon vigyázz magatokra!!!!Lombikra nem lesz szükség!!!!!!Hisz most tuti befutó leszel!!!!

Utólag boldog névnapot kívánok!!!Tegnap egész nap sok meló volt, nem tudtam írni.....

Hajrá 13-a!!!!
Törpe!
Örülök h túlvagy a HSG-n...Én annó nem voltam átjárható, de nekem nem fájt....Akkor hajrá lombik!!!!
Mofly!
Már csak 1inszem!És az utolsó, reméljük!!!!Hisz többé már nem is kell menj!!!
Vic drága!
Én naprakész????Gondolhatod, nem írok 3 napíg, és 6-7 oldalt kell visszaolvasnom!
Kb 2-3 óra mire avégére jutok!

De igyekszem .
Benszi!
Most a spontánbabában bízunk!!!!

Ez lesz a legközelebb!!!
Elan!
Megyek veled vezetni!!!

Nekem 9 éve van jogsim, és max 5 X ültem autóban....Gondoltunk Nekem egy kis autót venni, de minek??Hisz nem tudok vezetni!!!!
Gabikám!
LÉgy addig Te a pozitív mintakép!!!!Aztán majd adsz belőle, és ketten leszünk!!!!

Egyébként pozitív vagyok én most is, csak nem baba területén!!!!:)
Nikó!
Egy alapos kivizsgálás, (belszervi) nem ártana...Főleg hogy tényleg olyan vékonyka vagy!Háziorvosod nem tudod rávenni, hoyg küldjön el laborba, és egyéb vizsgálatokra???(Más ezt nem kezdeményezheti!)

Nekem az elevit valóban olyan étvágyat csinált!!!!!

És a C vitamin! És minden vitamin!!!

Persze igaza van Zsebikémnek! Kívánós voltam...És nem csak kajára...
Estrella!
Volt is meló kedd éjjel..Egész szerdán aludtam. De ategnap sem volt kutya! A lábam már majd leszakadt! Délután 2 órakkor már akkora betegforgalmunk volt, mint előtte nap egész nap!

MIndig kifogom a bolond napokat!Ma éjszakás leszek.....

Szorítok az AFP-hez!!!!
Estike!
MIlyen volt az esküvő???
Juciéknak küldök sok sok pozitív energiát!!Szorítok értük nagyon, és a táblában a két kis angyalka vigyáz a babákra!!!!!!

Mielőbbi gyógyulást nekik!!!!
Manda!
Sztem sincs veszve minden! Annó azt hiszem Ballagyó írta, hoyg 30-as volt a HCG-je...és láss csodát, most több hetes kismami!!!Ne add fel kérlek!!!!!!!
És végül, de nem utolsó sorban, Üdv az újaknak!!!!!
Bocsika, kissé hosszúra sikeredtem, és bocsika ha valakit kihagytam.Nem volt egszerű visszaolvasni!Tudom, tudom, jöjjek gyakrabban!
No, az új adatokat beírtam a táblába, már csak sorba rakok mindenkit, és dobok egyet!
Puszi nektek, és szép napot!Nálunk ismét esik!