Nálunk altatáshoz manapság az Egyszer volt, hol nem volt, egy icci picci házikó... kezdetű dukál. Igi, pont mint B volt anno, nagyon ragaszkodik a rituálékhoz, nála ez öltözködésben is igen erős, engem ezzel egyébként a sirba visz. Itt áll egy halom ruha, amihez még csak hozzá sem értünk...manapság már nem is veszek semmit neki, mert úgysem húzza fel, kivéve ha NAGYON RONDA (ez halál komoly, a leggagyibb kinais cuccokat, amiket én azonnal dobnék ki, ő szereti), ha miki egér van rajta, ha elmo lenne rajta, ha thomas lenne rajta, és ha közlekedési tábla van rajta...
Ruhaügyileg B is válogatós, de sokkal hiúbb annál, szóval ő igazán hálás, ha új ruhát kap, és hordja is. Nála azzal van a gondom,h néha nem "összepasszolós" ruhákat vesz fel, ettől én kicsit kiakadok, Levi viszont imádja, mert ilyenkor jókat röhög, h mennyire NŐ vagyok, és, h jobb lenne B-t hagyni, h azt vegyen fel, amit akar, és én persze hagyom, de azért duzzogok egy sort, mert úúútálom, ha nem passzolnak a ruhák...
ugye, milyen jó kis problémák???
egyébként ezek tényleg nem problémák, de Igi szösszenetei azért néha kikészitenek...
Sógorom ma 34 éves lett, húgom párjának anyukája pedig feladta a harcot a méhnyakrák ellen...
Meme hihetetlenül fejlődik(beszél, néz, lógós csörgőkért nyúl, stb, ja és IMDÁJA az Igit)...dok dok néni kérdezte,h próbál e forogni már, mondtuk,h ugyanmár, ő is a verbális királyságra gyúr, mint B, aki még a mai napig is képes egy versenyfutás közben FOLYAMATOSAN pofázkodni...csak azt látod,h fut hátul, és dumál dumál a többiekhez...(kitől örökölte???

)
jaj, bocsi, ma ilyen napom van, a rossz dolgokról inkább nem irok, de öröm ennek a 3 gazfickónak az anyukájának lennem...
sziasztok.