Sziasztok!
Próbállak követni benneteket, de ez nem mindig sikerül. Ha valaki esetleg kérdezett tőlem valamit, és nem válaszoltam, akkor ezer bocsánat, kérdezzetek újra.
LMóni! A vers gyönyörű. Épp Zsófit büfiztettem a vállamon, mikor olvastam. Hát itt pityeregtem, és közben agyonpuszilgattam az én kis drágámat! Pá-pá nyákdugó? Az már igen!
Én nem teszek különbséget a császáros és természetes szülés között. Mindkét esetben kicsiny teremtésnek ad ÉLETET az ember, mindkét esetben születik egy kis csoda, mindkét esetben megéli az ember a terhesség összes gyönyörűségét és kínját, és a végén mindkét esetben ANYA is születik.
A tegnapi éjszakám rémálom volt.
hajnali n2-kor arra ébredtem, hogy iszonyatosan fájnak a melleim, influenza-szerű tüneteim vannak éa meleg vagyok. Megmértük a lázamat, 38,3. Felszóltam anyunak, hogy mit csináljak, ő hozott antibiotikumot, lázcsillapítót, és Apával felváltva borogattak, én meg közben imádkoztam, hogy Babuka nem keljen fel, mert nem voltam biztos, hogy meg tudom szoptatni, annyira fájt. A két cicimből csöpögött a tej, ahogy Miléna is mondta, duzzadt a tejcsitől, így vacogva a konyhában lefejtem mindkettőt, egy teljes Aventes pohár tele lett, és még jött volna...
Két óra múlva Apa felkeltett, akkor már 38,8 volt a lázam, Baba is felébredt, keservesen megszoptattam, és a borogatások alatt elaludtam.
Most szedem az antibiotikumot, a mellgyulladás szépen múlik, már nem fáj annyira, és maximum kis hőemelkedésem van.
ÍPersze, hogy beütött a krach, mikor 1-2 esetleg 3 órákat alszom, teljesen ki vagyok merülve.
Úgyhogy a tegnapi nap a szörnyű éjszaka után: pelenkázás, szopi, együtt alvás. Még Apa is. És ez így ment du. f3-ig. Utána Zsófikám társadalmi életet akart élni, ahogy Zéti is éjjel, és Apa du. n6-kor itta meg a reggeli KV-ját....
Én egész nap megpróbáltam pihenni, Apa mosogatott, ment boltba, takarított. A LEGJOBB APUCI A VILÁGON! Éjszaka kel fel, nyunyog a lányával, pelenkázza, alig várja, hogy éjjel átvigyem neki a nappaliba, otthagyja a többieket a játékkal (internetes játék, ahol többen játszanak).
Ma pl. hajnali négykor volt pelenkázás, szopi, Apa mélyen aludt, de amint Zsófi lekezdett sírni, pattan fel, és jött segyteni.
Pedig ő az a típus, akit 3/4 órán keresztül kell ébresztgetni.
Most már jobban vagyok, fejnem kell, mert a jobb ciciből nem mindig eszik (csomós a bimbi egy helyen, biztos az zavarja).
Célegyenesben lévők: Senki ne legyen türelmetlen, igaz, hogy minden kis delfin és figura lelóg a vonalzóról, de még senki nem érte el a kiírt időpontját.
Nagyon sokat gondolok rátok, és küldöm az erőt, hogy könnyű szülésetek legyen!
Születéstörténetek: Timié és Mmaricáé is egyaránt megható! Elképzeltem, ahogy Vikorkáról rácsöppen egy vércsepp Timire.... Nagyon szép!!!!!!!
Zsófi már második napja kint alszik babakocsiban, a két kutyus pedig nagyon vigyáz rá! Olyan édesek!
Ma megyünk anyósékhoz kis családommal, kíváncsi leszek, hogy bírjuk majd.
Ha valaki szülni készül, feltétlenül szóljon!!!!!!