A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Granda, nagyon szépek a patchworkök! Irigykedem!!! :oops:

Kép
Kép
irina

Sziasztok Mammcik!
Timi! Rebekának boldog névnapot kívánok!!!
Szuper, hogy már ilyen jól vagy, és szupi Viktorka vonalzója is :lol:

Fleur! Neked meg nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Granda! Nagyon helyesek a textilek :lol: és örülök, hogy jó lett az eredmény :lol:

Emese! Jobbulást!!! Még szerencse, hogy Anyukád tud segíteni.

Mi: éjjel már majdnem meg tudott fordulni képzeljétek (átlósan lefelé volt a kis feje), mondjuk piszkosul fájt, annyira nyögtem, hogy még Apa is felkelt, aztán reggelre visszafordult :( Most is csücsül a kis megszokott helyén az Édesdrágám :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Hello Lányok,

itt vagyok, nem tűntem el, csak tegnap nagy vendégsereg volt nálunk. A leendő nagyszülőkkel összegyűltünk, titkon abban reménykedve, hogy együtt megyünk a kórházba. Hát, nem jött össze... :cry:
Csajok, már csak 1 napom van hátra a kiírásig!!! Totál izgalomban vagyok, hogy mi lesz már! Főleg, hogy a dokim elvileg szabira megy hétvégétől és idő után 1 hétig meg nem indítja meg. Nem akarok még ezen is görcsölni. Please, szorítsatok, hogy mielőbb beinduljon a folyamat! Mindent megtettem az ügy érdekében: szombat reggel nekiálltam fürdőt/WC-t suvickolni, sürögtem-forogtam, szüleim is alig tudtak leállítani.
Hajnalban arra ébredtem, hogy fájdogálok, de másképpen, mint eddig. Annyira reménykedtem, de végül beszundítottam. Azért ma este már tényleg ideje lenne, hogy beinduljanak az események...

Sense, remélem úgy lesz, ahogy Neked mondta a doki és elérhető lesz.
Niki, köszi a bíztató szavakat, igazából a "6 nap után fodrász" volt a kulcsszó :lol: :lol: :lol:
Lányok, köszi a szüléstörténeteket, nagyon jó olvasni őket
l.Móni, nem vagy semmi, hogy még ilyen fitt vagy a szülés előtt. Bevallom, én már rettegek akárhova is menni, hátha éppen akkor folyik el a magzatvíz.
Fleur, boldog szülinapot!

silka
silka

Szia, Silka, megy a Nagy Drukkolás Neked!!! A hagyományos módszereket illetően nagyon képben vagy (mi is talán bevetjük mindet: nagy séta, lépcsőzés, hancúr...), úgyhogy hajrá!!! :lol:

Kép
Kép
irina

Anitja, annyira megható, ahogy a kismanód próbál megfordulni! Nagyon szorítok Nektek, hogy sikerüljön! :D

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

[color=red]Megszületett a kis Manónk, aki végül TIMI lett :lol: :lol: :lol: [/color]

Tegnap jöttünk haza a kórházból. Még visszaolvasni nem volt időm.

Egyszerűen gyönyörű a kis Timike. Rakok fel képeket, csak még azokat sem volt időnk lementeni.

Vki tudna segíteni, hogy lehet kicsinyíteni a kép méretét, hogy tudjak felrakni fotót. :D

Nagyon jó kislány eddig, két óránként ébred és szopizik :lol:

Szüléstörténet készül, amint tudom felrakom. Röviden annyit, hogy kedd hajnalban elfojt a magzatvíz (Emeséhez hasonlóan), de fájáaim nem voltak. Végül kedd délután, augusztus 28-án 15.38 perckor született meg életünk csodája. :D 49 cm, 3050 g-mal.

Kép
bfagi

BFAGI, HATALMAS GRATULA TIMIKÉHEZ!!!
Minden érdekel minket a születésével kapcsolatban![color=indigo]
[/color]

Képfelrakás: nem tudom, Nálatok beválik-e, az Irfanview képnézegető programjában az Image >Resize/Resample panelen belül lehet a pixelszámot beállítani/megadni a New size részben (azt hiszem, a babanet max. 600x600 pixelt engedélyez, de ezt a melléklet feltöltésénél el is mondja). Ha kellően kicsi a kép vagy nem túl nagy a felbontása, átalakítás nélkül is feltölti. Más programokban sajnos nem vagyok járatos, de gondolom, azokban is meg lehet adni a kép pixelszámait. Sok sikert!

Kép
Kép
irina

Bfagi!!! Gratulálok!!! Várjuk a képet, és a szüléstörténetet!!! :lol: Sok tejcit és egészséget Nektek!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Bfagi! Én Microfost Office Picture Manager-rel szoktam képet tömöríteni. Ha van olyanod, leírom, hogyan kell.

Regina
KépKép
mazsola7

Bfagi Gratulálok Timikéhez és sok-sok tejcsit,örömöt hozzá!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

BFAGI!!!!Gratulálunk Nektek Timikéhez!
Jajjj!Hogy megéreztem, látod, már kerestelek, gondoltam is, biztos szülsz! JUHÉÉÉÉ!
Ha majd lesz egy kis időd, írj le mindent, kinél, hogyan szültél! Olyan izgatott lettem most! Megvan az első Veszprémi BABA!! :lol:
kispocc

Meg rakj fel képeket is, nagyon várjuk!!! :lol: :wink:
kispocc

Kép

Kép

Kép
granda

na, még nem ébredt fel Timi, és sikerült a kicsinyítés is. Köszi Mazsola, megtaláltam azt a programot, és sikerült is megoldanom a kicsinyítést.

Kép haza a kórházból Kép ma, 5 naposan Kép [/img]

Kép
bfagi

Bfagi!
Csodálatosan szép Timike! Mégegyszer gratulálunk!!! :lol:
kispocc

Bfagi! De édes kis pöttön manó!!! :lol:
Kép

Regina
KépKép
mazsola7

Bfagi! Grtulálok gyönyörüséges a kis Timike! Apával itt olvadozunk!

Timi!Boldog névnapot Rebekának!
Jó,hogy ilyen segitőkész anyósod van,az enyém is minden nap hivja apát,hogy nincs-e még unokája :D ?

Fleur!Nagyon boldog szülinapot,kívánom,hogy teljesüljön a kivánságod és még ma magadhoz ölelhesd a kicsikédet!

Emese!Jobbulást,remélem hamar rendbejössz!!

Silka!Neked is nagyon drukkolok!

KépKép
juba

Silka Megy a drukk!
Bfagi Gratulálok a kislányodhoz!

Kép
hajagosné szabó éva

BFAGI: GRATULÁLOK A GYÖNYÖRŰ KISLÁNYODHOZ! KÍVÁNOM A LEGJOBBAKAT, BELEÉRTVE A SOK FINCSI TEJCIT IS! :D :D :D
Fleur: boldog szülinapot Neked, és ne add fel, még nincs vége a napnak (egyébként talán jobb is, ha nem ma szülsz, hadd legyen a Csöppség szülinapja egy olyan nap, ami csak az Övé!) :wink:

Emese: sok pozitív energiát Neked, hogy mihamarabb túllegyél ezen a gyulladásos időszakon! :D

Granda: nem semmi! Nagyon szépek a patchwork-ök! Irigylem a türelmedet és hogy milyen szépre sikerült! :D

Silka, Irina, l.móni: nyomás a szülőszobára, Rajtatok a topic szeme!!! Na kié lesz az első naptárszerinti szeptemberi baba? :lol:

Anitja: szerintem tuti meg fog fordulni Gergő!!! Van még ideje, sőt azt mondják, még vajúdás közben is megtörténhet a bukfenc! :wink:

Lányok! Köszönöm szépen a tegnapi biztatásokat!!!! Tudtam, hogy Rátok számíthatok! :D :D :D Ma éjjel jobban aludtam, és még a Szüleim meg az Öcsém+Barátnője is lejöttek Anyósomékhoz ma délelőtt!!!! Sikerült helyrerakniuk, visszatért belém a jókedv és a bizakodás. Sajnos vannak ilyen "eltörik a mécses-napok" még a legpozitívabb gondolkodás mellett is... :oops: Görcseim azóta is alig, és már a derekam se fáj annyira. A méhszáj biztos nyiladozik tovább szép lassan, mert elég sok a folyásom az utóbbi napokban, de úgy tudom, ez nem baj. Aztán majd akkor szülünk, amikor szülünk, különben is, már az elején is pedzegették, hogy Máté egy héttel fiatalabb, mint ahogy számoljuk. Akkor meg hova a para, ugyebár? Mindennek eljön a maga ideje. Egy piciny parám van még: akkorára azért ne nőjön, hogy meg kell csaszizni, mert nem fér ki (én nagyon kicsi vagyok csípőileg). Dehát, ha úgy alakul, az se baj, a lényeg, hogy Máténak a legjobb legyen! :)

Na, eldugulok. :oops: Este még próbálok jönni. :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Bfagi, világszép a kislányotok, gratulálok Hozzá még egyszer!!!

Kiskolbi, de jó, hogy jobb a hangulatod!!! ;-)

Fogantatás: mi "elvileg" tudjuk az időpontját, bár elmagyarázták nekem, hogy a megfoganás több ponton is történhet az emberben (a méhben, a petevezetékben), úgyhogy az időpont is változik... De ha a Nagy Napot veszem alapul, Ádi bizony nem szerdán kellene, hogy jöjjön, hanem két nappal előbb, vagyis holnap... :wink:

Kép
Kép
irina

Motiot: nagyon jól gyógyul a sebem. Bár szerdán még kételkedtem, hogy egyáltalán fog-e javulni, de 1 hétnél tartunk a műtét után, és ugyanúgy érzem magam, mint az első császár után. Nagyon jól. Bár leülni, felállni, megfordulni még nehéz, de pár nap és teljesen rendben leszek. Persze ehhez az is kell, hogy nem hagyom el magam!
Voltunk az előbb egy nagyot sétálni, nagyon jól érzi magát odakint az úrfi.

Bfagi: Hatalmas gratula a kis Timikéhez. Legyen sok tejcsid és nőjetek nagyra!!! Gyönyörű!

Kép
Kép
timi26

BFAGI!
Gratulálok, és nagyon sok boldogságot kívánok!

FLEUR!
Isten éltessen!

IRINA, SILKA!
Hajrá!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Irina!
A fogantatás napja elvileg nálunk is ismert, a "probléma" a következő miatt vetődik fel: pont 3 hónappal azelőtt hagytam abba a hormonális fogamzásgátlást. 1. és 2. hónapban éppen 28 napra jött meg úgy, ahogy a fogamzásgátlás alatt. Igen ám, de állítólag 3 hónap alatt visszaáll a szervezet a normál kerékvágásba, ami nálam nem 28, hanem 35-40 napos ciklust jelent. És ha ez igaz, akkor emiatt akár egy héttel később is történhetett a dolog (tettünk róla mindkétszer...). Akárhogy is, koraszülött már nem lesz a Bogyócska, és végülis tök mindegy, mikor történt, fő hogy ITT VAN, és nemsokára megszületik! :lol:

Szorítsunk, hogy Ádi holnap jöjjön? :lol: :lol: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi, már értem, köszi! 8)

Lányok, köszi a szurkolást, a holnap is tök jó lenne, illetve már bármilyen időpont... :wink:
Sétáltunk az imént egy nagyot, egyelőre annyi eredménye van, hogy minden csontomat éreztem deréktól lefelé... izgalmas tapasztalat. Ádám persze végigmozogta az utat (pedig olyankor szokás aludni, amikor anya mozog, nem?! :roll:).

Az egész szeptember nagyon izgalmas lesz itt, az tuti!!!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Bfagi gratula a gyönyörű kislányhoz!!!!!
Szebbnél-szebb babákkal vagyunk tele!! :D

Látom nem csak nálunk vannak ébren töltött éjszakák...Én ma hajnali fél 5-kor kidőltem,szerencsére apuci tartotta a frontot és nem tudom milyen varázslattal de elaltatta Zétit fél hat körül. :shock:
Napközben olyan kis tündér,éjszaka mi van ugyan vele?Még jó,hogy nappal tudok néha szundizni.

Méregetem mennyit eszik,mert olyan mintha néha rekordidő alatt végezne a szopizással.Ráadásul egyre gyakrabban enne.Megnyugodtam,mert elég jó mennyiségeket eszik,biztos csak többet igényel már.

Olyan mintha minden tejcsiszagú lenneeeeeeeeeeeeee. :roll: Naponta mosok,de elég egy szoptatás és megint ...Eddig nem éreztem,lehet a tejcsi változott valamit. :shock: Manókám olyan kis babaillatú,imádom!

Gremese:jobbulást cici-ügyben.Átérzem,bár szerencsére az enyém még nem gyulladt be.Remélem nem is fog.Akkor nálatok is hódít a tejcsi-illat. :wink:

Szülni készülő kismamiknak megy a drukk!!!Hamarosan ti is túlestek rajta és velünk babáztok!Nekem is hihetetlen volt amikor ezt mondogatták,úgy éreztem örökké terhes maradok.

Puszi mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Bfagi:
gratulálok, sok tejcsit Nektek.

Táblát rögtön rakok. :)

Kép
Kép
h@jni

Kép

Kép
Kép
h@jni

Miléna, köszi a drukkolást, szerintem itt már többen tényleg úgy érezzük, hogy mindig is terhesek voltunk és azok is maradunk... :lol: Még ha ez ellent is mond a józan észnek... 8)

Hajni, köszi a táblát!

Kép
Kép
irina

Bfagi, nagy gratula a kislányodhoz!!!!
Nagyon kis cukorfalat :-)

Most már tényleg minden éjszaka nagyon izgalmas...
Azt hiszem ma újból átnézem a kórházi motyót, mert olyan régen raktam össze, hogy azt sem tudom mi van benne :lol:

silka
silka

Kispocc, : egy-két dolog a vp-i szülészettel kapcsolatban

A szülésznők tényleg nagyon kedvesek voltak, ketten voltak ügyeletben, és az egyik volt közülük, aki foglalkozott velem végig, ő kísérte végig a szülést. Bár épp senki nem szült akkor, előttem hajnal kettőig 4 szülés folyt le. Én hajnal 4-kor kerültem be...
De semmi fájásom nem volt. Szabadkay vizsgált meg, és zárt is voltam.
Majd mire beindult az egész, már Török és Bagarus volt az ügyeletes orvos.
Nekem Bagarus vezette le végül a szülést, nagyon kedves, segítőkész volt ő is.
A szülésznő volt velem, ő figyelt rám, az rvos két óránként vizsgált, majd a végén az utolsó egy órában (kitolási szakasz alatt) volt benn végig.
Összességében minden jó volt, meg voltam elégedve ( bár attól féltem, hogy ne Török doktor legyen benn, és szerencsére meg is úsztam) ill. mivel épp szülés sem volt, így az apás szülés sem volt kérdéses. :lol:

Az utána következő 4 napról is jó tapasztalataim vannak a kórházból, mindenki (orvosok, csecsemősök) kedvesek, segítőkészek voltak. LÉn egyébként 4 ágyas szobába kerültem, de azzal sem volt gáz.

Úgyhogy nem kell izgulni, nem olyan gáz a helyzet, sőt....én kellemesen csalódtam :D

Kép
bfagi

Sziasztok!

BFAGI! Álomszép a kislányotok Timike!!! Nagyon gratulálok!!!

Silka! Irina! Móni! Nagyon drukkolok Nektek! Ügyesek vagytok, és a Babócáitok is tudják a dolgukat!!! Sok+++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Kismamók!

Falevél, Bfagi nagyon gratulálok. Tündéri babák. Sok boldogságot és egészséget!

Sense, nem olvastam végig a hétvégi termést, de íme az Avent ISIS leírása, ha nem kaptad volna meg eddig. Word-be tudtam csak kimenteni, a többi scannelt file túl nagy volt a csatoláshoz. Ha estleg nem teljesen érthető így (mert néhol érdekesen másolta át) szívesen átküldöm emailre.
1188760444.04.doc

Nagyon izgulok ki lesz a következő, tényleg izgalmas hónapunk lesz. Nem is tudom, hogy a finishben lévők hogyan bírják a várakozást, én egyre izgatotabb vagyok. Úgy hallom valaki nekiáll nagytakarítani, az megteszi a hatását, illetve azt is hallottam, hogy apa is sokat segíthet ezen a dolgon... :-))

Granda, köszi az infokat, ugyanezeket hallottam én is a csecsemősökről. Pár balhénk már volt a várakozás és a nem megfelelő hozzáállásuk miatt egyes asszisztenseknek(konkrétan az egyik asszisztens leidiótázta a férjem, úgy, hogy azt hitte nem hallottuk...), no majd meglátjuk hogyan haladunk.

Jó 8,
Noan

Kép
noan

Bfagi!
Nagy-nagy gratula!

Silka!
Nekünk a doki bácsi csütörtök estére kötelező hancúrt írt elő! :oops: Nektek is ezt tudom javasolni. Már, ha embert rá tudod venni.

Fluor!
Boldog szülinapot!

Timi!
Rebekának boldog névnapot!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Jó estét! :)

Bfagi! Gratulálok a kis Timikéhez, igazán formás kiscsaj! Sok boldogságot!!!!!!

Köszönöm szépen mindenkinek a jkívánságokat, most már sokkal jobban vagyok. A cicik is rendbejöttek, bár az egyikből macerás a szopi, mert a bimbő mellett mirigyes, és azt vettem észre, hogy abban kevesebb a tejci. :shock:
Na de a természet biztosan tudja a dolgát, majd csak beáll.

Babuci egy zabagép, és amióta nem termelek túl, parázok, hogy nincs ekég tejem. De csak nincs igazam, és termelek annyit, amennyi kell. (Most meg ezen aggódok).

Ma megvolt anyóslátogatás, ott volt egy nagynéni is. Új hely Zsófinak (pocakból már jól ismeri a helyet). Zajongtak, ujjongtak, kézről-kézre járt szegény, 2x szopizott, odafelé még a kocsiban is, és 5 órán keresztül ébren volt :shock: :shock: :shock:
Nagy nehezen nyugodott meg, még kicsit össze-vissza van.

Jelentem, ma levágtam a körmét! Már olyan volt, mint egy dzsungel harcos, úgy összekaszabolta magát. Két hetes koráig nem szabad levágni a körmüket, ma 12 napos, de más muszáj volt.

Irina! A szülésem napján vizitornán voltam. Zsofka mindig nyugiban volt a foglalkozás alatt, ám akkor igencsak nyújtogatta - tőle szokatlan módon - a kis lábikáját.
Lehet, hogy lassan beindul nálatok is valami????? :D
Szorítok nagyon Neked is és mindenkinek!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

ANITJA, GREMESE, drágák vagytok, köszi, mi reméljük a legjobbakat, próbálkozunk majd mindennel, hogy Ádám meginduljon. Amúgy lelkileg most jobban vagyok, mint mondjuk két hete, lehet, hogy azért, mert beletörődtem a megváltoztathatatlanba: szülni fogok? ;-)

Mindenkinek szép álmokat! Puszi!

Kép
Kép
irina

Na, a kérdőjel nem volt szándékos, tehát: ? = !

Gremese, Zsófika nagyon szociális lesz, ha sokat van ember között, meg jobban fogja tolerálni a zajokat is... 8)
Puszi!

Kép
Kép
irina

BFAGI!!!

Gratulálok a csodaszép kislányotokhoz! Jó egészséget, sok tejcsit!

Nagyon szépek a születéstörténetek! Nemsokár én is írhatom, már alig várom!

Kérdés: nektek nem fáj a belső combotok? Nekem olyan szinten húzódik, hogy amikor tegnap mosogattam majdnem összerogytam, alig jutottam el egy székig.
Apa meg azt mondta, hogy biztos szülünk a héten, mert megváltozott az illatom. Az orrom és a szám már be van dagadva és szerinte ment a hasam is lentebb. Bár szerintem még nem!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Bfagi!!
Nagyon aranyos vagy, hogy leírtad ezeket az infókat, hálásan köszönöm! :D
Irina, Silka, Móni!
Hajrá+++++++!!!!!Na meg, mindenkinek hajrá, aki szülni szeretne! :lol:
Anikó!
Nekem is fáj a belső combom! :shock: De nekem görcsöl is, pedig nem szokott! Hát ha szülés közben is begörcsöl a lábam, én biztos be... :oops: :shock: !
Majd jövök! Mennem kell ma is NST-re...
kispocc

Mi van kérem mindenki szülni ment????????? :shock:

Én ma megyek ctg-re, remélem minden rendben lesz, mert a napokban semmikép nem kellene szülnöm, mert előjött az asztmám és így levegő nélkül, nem hiszem, hogy túl hatékony lennék. :?

Emese!
Örülök, hogy rendbe jött a cicid. Az egyik melled mindíg mirigyes volt?

Anikó!
Nekem is fáj a belső combom, olyan mintha izomlázam lenne. Gondolom azért van, mert már nagyon nyom a baby.

Képzeljétek, idáig tök jól álltam a hízással, de az utolsó hónapban sikerült 4kg-t felszedni! :shock: Úgy, hogy most 13kg-nál tartok.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Andi!

Én úgy tudom a ventolint lehet használni. Nekem hörghurutom van és amit rá használtam az terhesség alatt nem használható, de a ventolin igen. Kérdezz utána! Mégiscsak jusson levegő a babónak is!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt!

Ma 11-kor megyek a dokihoz. (Jó sokára. Általában előbb szoktam időpontot kapni, na, mindegy...)
Aztán estére beszéltem meg a szülésznővel az NST-t, mert éjszakás lesz.

Én tegnap olyan depis voltam. De nem is tudom, hogy mi volt a bajom... talán az, hogy még nincs kész a szoba... vagy nem tudom. De olyan sz.r volt... :cry:
Ma már jobb egy fokkal.

Ezen már én is paráztam, hogy mi van, ha szülés közben görcsöl be a lábam. Elég gáz lenne! :shock:

Csajok! Én már szülnék!!!! Egyre nehezebb a pocak, pedig eddig semmi bajom nem volt. És két napja olyan sokat mocorog Szelina, hogy valamikor elaludni se tudok tőle... :shock: Apa mondta is, hogy szerinte már nem marad bent sokáig...

Regina
KépKép
mazsola7

Anikó!
Köszi, a tanácsot, ha holnapig nem múlik el, lemegyek az orvoshoz. Eddíg még mindíg sikerült természetes módszerekkel megszüntetni (légtisztító, homeopátia, kálcium, tengervizes oldat). Nagyon fel vagyok már szerelkezve. Inkább az a gond, hogy nem tudom biztosan mi váltotta ki. Tegnap barátoknál voltunk, valószínű ott volt valami amit nem bírok. Szerencsére rég volt ilyen rohamom, mint ma éjjel, remélem egy darabig nem is lesz több. Igazán az lenne a jó, ha ma nem kellene kimozdulnom, de sajnos ez lehetetlen. :)
Ez a gyógyszer csak receptre kapható?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Jó reggelt lányok :lol: :lol: anyukák :lol: :lol:

Silka Remélem már a szülőszobán vagytok :lol: :lol: A fittségem csalóka :lol: , valahogy el kell terrelnem a figyelmememt, mert amúgy állandóan a szülésre gondolok. Az meg ugye nem túl jó, jobbanmondva jó, csak nagyon fárasztó csak várni, csak várni, csak várni..... :lol: :lol:

Irina Neked is nagy hajrá :lol: :lol: Az ARC kiállítás nagy nulla volt :( alig volt plakát és nagy része reklám volt. Talán ha 3-4 db volt amire azt lehet mondani, hogy jó alkotás :roll: Szerintem :roll:

Lányok köszi mindenkinek a drukkokat :lol: :lol: Kicsilány egész éjjel nyújtozkodott :lol: Sikerült megállapítanunk, hogy a zokni amit odakészítettem neki a kórházi csomagba nagy lesz rá :roll: . Teljesen kinyomta a kis lábát :lol: Egész este olyan olyan érzésem volt, hogy most szakítja át a magzatburkot, de aztán mégsem :? :roll:

Mazsola Már csak 11 nap a kiírt időpontig, de lehet hogy kevesebb :lol: Kitartás hamarosan a karjaidban tartod Szelinát :lol: Várjuk a híreket, lehet doki azt mondja pár napon belül szülsz :D

Granda Nagyon szép a takaró és a zsebes tartó. Kicsit irígykedem :oops:

Bfagi Gratulálok a gyönyörű Timikéhez :lol: :lol: Sok örömöt és boldogságot nektek :lol: :lol:

Kiskolbi Kedden vigyázz magadra és várjuk a híreket rólatok. Legalább üzenj vagy kérd meg párod, hogy pár sor erejéig tudassa mi van veletek :lol:

Andi Jobbulást neked :D

Szép napot mindenkinek.
Lányok fel a fejjel, hamarosan mindenki babázik :lol:

Puszi: Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok csajok Hát az én éjszakám elég érdekes volt. Ha 20-szor nem pisiltam egyszer sem, most meg alig tudok ülni mert nyom a baba. Jelenthet ez valamit? Én csak pénteken megyek Nst-re és a dokihoz de már alig várom hát ha mond valami izgalmasat. :wink:

Kép
hajagosné szabó éva

Jó reggelt!

Apa kezelésbe tette az éjszaka a dolgokat. Egyszerűen a hasára tette a kismanót és úgy aludtak hajnal 2-ig. Aztán amikor letette reggel fél 6-ig meg sem moccant. Gyakorlatilag kimaradt az éjszakai etetés!

Lányok, aki a héten megy szülni, az jó meleg holmikat pakoljon a babának, nehogy megfázzanak!!!

Ki lesz a következő???

Kép
Kép
timi26

Andi!

Úgy tudom, hogy adnak recept nélkül is, de én elmennék a helyedbe a tüdőgondozóba. Nekem ezt javasolták, de már előzőleg beszereztem a gyógyszerész tanácsára.

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt, Lányok!
Aniko80: nekem is görcsöl időnként a belső combom, elég kellemetlen, és valamiért bevásárláskor gyakori, amit azért szeretek, mert kívülről úgy festhet, hogy "na, itt mindjárt megszül". Tapodtat sem lehet tőle menni... :wink:

Kispocc, köszi, minden energia jól jön most már! :-)

l. móni, köszi az ARC-ról írottakat, akkor kihagyjuk... Sokat gondolok Rád. ;-) Amúgy én már "beletörődtem": jön Ádám, amikor akar, csak azt próbálom megbeszélni vele, hogy ne várja meg a szülésindítást, mert az nem lesz neki jó.

Csajok, biztos ez az idő is kihatással van a hangulatunkra, közérzetünkre, próbáljuk valami vidámmal feldobni. ;-)

Kép
Kép
irina

A napot feldobandó :lol: :lol: Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ez remek, Móni, köszi! Nekem máris jobb a kedvem! 8)

Kép
Kép
irina

Sziasztok csajok,

hát mindig öröm feljönni a fófumra, nagyon jó benneteket olvasgatni.
Már nekünk is csak két hét marad a szülésig, remélem kihúzzuk addig, mert ilyen rossz időben nem kellene szülni, félnék hogy megfázik a pici manó.
Nagyon még semilyen jelét nem észlelem annak, hogy kiszertne bújni az uraság, bár igy első szülőként nem is olyan könnyű bármilyen jelet is felismerni.
A cicimből bár már mostanában folyamatosan csöpög valami előtejszerű, de gondolom ez normális. Ami kissé aggaszt az az, hogy pár csöpp viz szerű folyadék van a bugyimon. Ezt pontosan nem tudom beazonositani, hogy a vizelet csöppen e el vagy valamilyen hüvelyi folyás lehet e , vagy amitől tartok nehogy a magzatviz szivárogjon. Ha ilyen jelenséget észlelt közületek valaki, kérem oszza meg velem.

Köszike

És fel a fejjel ebben a nagyon szomorú idben is!!!!

Heni

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?