Na, ideért az eső délre is!

De még milyen hideg és szél is van hozzá...
Gyanixi!
Köszi, megvagyok. Fizikailag semmi bajom nincs már, most meg az ablakcserével és a hozzátartozó porral és piszokkal egész jól lefoglalom magam, még agyalni sincs időm. De azt hiszem nem is érdemes.
Hát a nyaralás nagyon jó volt. Igaz csak 4 napra mentünk, próbaképpen, de jól sikerült. Az alvástól féltem kicsit, hogy új hely, meg nem a saját ágyikó, de Balázs még jobbat aludt, mint otthon. A járókát vittük és élvezte, ahogy körbe-körbe tud forogni, nem veri be sehol a fejét.
És milyen az új lakás? Vagy házat vettetek?
Krisy!
Igen, a fákat nagyon szeretjük mi is. Meg a virágokat! A garázs előtt muskátlik vannak a gerendára felakasztva, hát azokat imádja nézni!
Rena!
Én is emlékszem, hát hogyne! És az az első kép tényleg tündéri a hatalmas kék szemekkel!
Benkoka és Bukokati!
Én nem szeretnék a mai és tegnapi dolgokra reagálni, mert szerintem mindkét félnek igaza van. Vagyis mindkét állásponton levő emberek gondolataiban vannak olyan dolgok, amivel egyetértek. Hangsúlyozom, mindkettőében!
Reagálás: én nem túl sűrűn szoktam reagálni a hozzászólásokra és a képekre sem, nem azért, mert dícsérni szeretnék valakit vagy nem. Egyszerűen annyi, hogy én valamiért gyakrabban nézegetem a képeket például az iwiw-en. Nekem külön csoportban vannak a Babanetesek, így könnyen megtalálom őket. Benkóka és Gergő képeit is inkább onnan ismerem. (Nekem például az a kedvencem, amikor nagy kék zokniban,összefont karokkal szunyókál-még pici korában)
De tényleg, most már nyugodjunk meg, nem ezért van ez a topik, hogy itt öljük/öljétek egymást. Nem kell senkinek sem elmennie innen! Most, hogy kevesebben vagyunk, szerintem könnyebben tudjuk majd a kapcsolatot tartani és egyszerűbb lesz megjegyezni, hogy kivel mi van éppen.
Benkóka még egy próba??? Kár lenne megint törölni magadat!
Na, megyek megnézem a kispasimat, aki séta közben elaludt és lent hagytam a lépcsőházban a babakocsiban szundizni. Bár még nem hallom a hangját, tuti nem kelt fel, mert rögtön szól,hogy "aaaaaaaaaáááááááeeeeeeeeegggggggggggg"