A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni - Babái-Mamái

Akíra
Még egy megjegyzés. Most erre a szépségre teszed a hangsúlyt pedig nem innen indultunk. A lényeg valahol elveszett a süllyesztőbe.
Egyébként én is kíváncsi vagyok, hogy akik holnap lépnek be mit szólnak ezekhez a dolgokhoz. Látod, ma is volt olyan aki megírta, hogy végre valaki kimondja az igazat. Az, hogy neked a te kislányod a legszebb természetes dolog, az lenne az érdekes ha nem így lenne.
Szegény lányom nem is tudja, hogy milyen vitát nyitottam.
Jó éjt nektek!
bukokati

Én értem a lényeget is! Nem a szépség az, persze, csak ez egy jó téma volt :) ! Aki úgy gondolta az elment! Én őket is megértem! Aki nem érzi itt jól magát az megy! Ez így természetes! Én is volt topik ahonnan eljöttem! Szépen halkan vita nélkül egyszerűen csak nem írtam oda többet! Viszont ott is van akivel a mai napig tartom a kapcsolatot!
Akik új topikot nyitottak is így tettek! Szépen csendben elmentek! Jól tették ha úgy érezték ezt kell tenniük és így ők jobban fogják magukat érezni! Felnőtt emberek vagyunk! Mindenki azt teszi amit a legjobbnak ítél! És hidd el aki még itt van az jól érzi magát, szeret itt lenni nincs baja senkivel! Aki meg nincs itt az már rég nincs itt! Babzsák egyetértett veled de ő már nagyon rég nem írt ide! Megértem őt is! De ez szerintem tényleg akkor működik ha midenki őszinte (ebben teljesen egyet értünk)!
Nekem eddig nem volt problémám! Ezután se lesz! Az én lányomat nem istenítik, van hogy én is többször kérdezek meg valamit mert nem jön reakció...hát van ilyen! Átsiklunk dolgok felett! Na de nem is szaporítom tovább a szót!

Szeretek itt lenni, ugyhogy tőzsgyökeresként maradok! :wink:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok
Na, jó vita lett itt a délután. Bár hogy őszinte legyek nem is bánom. Valahol igaza van bukokatinak. Pont ma írtam Bacilívineka másik topikba hogy valószínű hogy én sem sokáig leszek ebben a topikban.... És az ok igen, az hogy vannak akik elnyomják a topikot. Benkókának teljesen igaza van. Itt amikor 3 hétig nem léptem be, senkinek fel sem tűnt.... Egyedül Barbamaminak.. :cry:( Vajon ő miért nem jár ide mostanában? Fel sem tűnt senkinek?) Érdekes mód ha Akira vagy Boszibaba nem jelentkezik, már rögtön hiányolja őket mindenki. Ha nem jönnék többet, szerintem senki sem venné észre. Bocs, de ez van. Mondjuk én senki babájáról nem szoktam Áradozni, lehet hogy ez az oka. Nekem a saját gyerekeim a legszebbek, és e mellett van néhány kedvencem, pl. Bacilivi Dalmija.
Téma lezárva.

berzkat

Berzkat

Pontosan amiket leírtál ezt érezte a lányom is. Szó szerint. Itt egyedül akyra és boszibaba a menő. Ők ha nincsenek 5 percig a topon rögtön feltűnik. Boszibaba pl. leírja az egész napját. Mikor ment WC-re, mikor hajtotta le a WC tetőt, stb... Erre például ki kiváncsi?
Szóval ez van. Szerintem akik elmentek innen pontosan ez volt a bajuk, ezekből lett elegük.
bukokati

Atya ég!!Mi van itt???
Szerintem akik innen kiváltak, azok legalább annyira klikkesedtek, mint az itt maradók, márha ez klikkesedésnek nevezhető. Én személy szerint alig vagyok és ha nem írok, szerintem fel sem tűnik, mert ugyan én nem áradozok senki gyerekéről egyenként. Tény, hogy sokszor tanácsért is jöttem és azért én rendszerint kaptam is!
Ami boszibabát illeti, tényleg sokszor leírta az egész napját A-z-ig, de...naés???Legfeljebb görgettem egyet az egérrel, ha éppen nem akartam tudni az egészet!!
Olyan gyerekes ez az egész vita!!!Áááááááá

Kép
gyanixi

Már csak egy mondat!

Én nem tudom hogy ezt miért mondjátok! Én multkor majdnem két hétig nem voltam, mert a férjem itthon volt és vele voltam, csak hétfőn ugrottam fel feltenni a táblát...senki nem hiányolt ahogy visszaolvastam!
Barbamami...jajj de ő hiányolt meg gyanixi és érdeklődtek hogy hogy vagyok! Ezen kívül senki! Ugyanígy én is van akit hiányolok van akit nem! Barbamamit, Pannikát, Nicolet, és még sok mindenkit szoktam hiányolni ha nem jönnek! De hát könyörgöm nem ér rá mindíg mindenki irni! És hiányolni se! Ha huzamosabb ideig nem ír az persze feltűnik mindenkinek! De egy két nap egy kisgyerekes anyukának...szerintem belefér hogy nem jön!

Na de végül kiderül hogy itt én vagyok utba? :shock:

Hát elmehetek én is! Szóljatok és már itt se vagyok!

Komolyan mutassatok már egy embert egy írást hogy ki hiányolt engem és mikor :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Ami a top-ot illeti bukokati!, pont azok voltak mindig a top-on, akik kiváltak!!DE nyílván azért, mert ők már régtől itt vannak, összeszoktatk!!

Kép
gyanixi

Akíra: szerintem ne foglalkozz ezzel a sértéssel, abszolut nem körülötted forog az egész és nem is viselkedsz így, tényleg csomó ideig nem is voltál, meg volt a magad baja!!!

Kép
gyanixi

Az én vélemény és ezzel részemről lezárva a dolog:
Mármint irtam nem vagyunk barátnők és csak azért járunk ide mert tanácsot vagy segítséget kérünk egymástól illetve tapasztalatokat gyűjtünk (főleg az egy gyerekesek). Az én fiamat se ajnározták soha körbe és sokszor én sem ajnározom senki babáját csak ha esetleg tényleg tetszik a kép mondjuk mert aranyos pózban van a baba vagy vigyorog vagy stb. Szerintem is felesleges vitázni, hogy kinek a babája a szép mindenkinek a sajátja a legaranyosabb és kész egyébként meg minden baba aranyos. És egyetértek Gyanixivel ha valakinek a hozzászólása nem érdekel nem olvasom el egyébként sokszor van hogy csak olvassni jövök mert éppen nincs mit irni, mert vagy nem olyan a téma vagy nem történt semmi érdekes velünk.
Aki szeretne maradni az úgyis marad aki meg nem érzi jól magát az meg elmegy máshova vagy nem irogat sehova.
Részemről én szeretek itt lenni mégha soha senki nem hiányolt, de egy topicban ahol vagyunk 20-30-an ott nem lehet mindenkit hiányolni főleg azokat nem akik csak ritkán is irogatnak.
Na részemről ennyit a témáról.
Mindenkinek jó éjszakát holnap jövök. :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
krisy79

JESSZUS!!!!!!!!!!!!

AKÍRA!!

TESSÉK SZÉPEN MARADNI!!!!AKINEK NEM TETSZENEK A BABÁINK AZ NE NÉZZEGESSE ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VOLT HOGY AZ ÉN IRÁSOMRA SE REAGÁLT SENKI!NNNNAAAAÉÉÉÉSSSS??????NEMLEHET MINDENT MEGJEGYEZNI!!!!!!!!!

BUKOKATI!!

VAGY INKÁB BUNKOKATI?????????????????????

SZERINTEM IGENIS LEKÉNE ÍRNOD HOGY SZERINTED MÉGIS MELYIK BABA NEM SZÉP EZEN A TOPICON!!!!!!!!!MINDEN BABÁBAN VAN VALAMI SZÉP!!!!VAGY A SZEME VAGY A HAJA VAGY AKÁRMI MÁS!!!!!!!!!!!

ÉNIS MARADOK!!!!!

ÉS MÉGEGYSZER!!!:

AKINEK NEM TETSZIK EZ A TOPIC NEM KEL JÖNNI!!!!
kismama18

Hátttt...most végig olvastam az előző oldalt is részletesen....komolyan röhej!!!
Azon vitázni, hogy kinek a gyereke a szebb!!!???!!!Ki a szart érdekel???Már bocs! Nekem az enyém!Azt strigulázni, hogy ki kap több elismerést...???...ez már súlyos!!
Bukókati: mint anya és nagymama, neked meg igazán nem kéne ilyen gyerekes dolgokban partnerkedni és az igazságosztónak lenni, hogy Te megmondod a nagy igazat!! Mert a nagy igazság nem biztos, hogy az...., ez csak egy vélemény, a Te véleményed és ne felejtsd, mindenkinek van saját véleménye, nem kell, hogy Te megmondd azt mások helyett!!
Na ennyit erről, kár ekkora ügyet ebből kerekíteni!!!
Szerintem hagyjuk is ezt és menjen minden a régi kerékvágásban!!

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Én régóta olvaslak titeket én májusban szültem és kábé októbertől olvasom a fórumot. Biztos hogy senki nem emlékszik rám így csak nagyon ritkán írogattam de mindíg olvasok. Jó kis vita kerekedett. Én a magam részéről a juniusi és májusi topikba írogatok mert ott hasonló korú babák vannak de mikor tanács kellett mindíg válaszoltatok nekem, Akira rád külön emlékszek és köszi. Szerintem atól hogy pár ember elment innen nem gond. Attól még lehet tök jó ez a fórum. Ez olyan mint régen iskolába mindíg volt pár ember aki jobban kitünt hát pont az a pár ember ment el. De ti egytől egyik mint érdekes és jó emberek vagyok és nagyon jó anyák!!! Ja és mindegyik baba gyönyörű Réka, Kyra és a többiek mint egy kis egyéniség. Nekem valahogy minden kisbaba szép!!!
Ha nem baj teszek fel pár képet az én drágámról. Kép Kép Kép Kép
Kép
KépKépKép
rena10

Rena10 !
Már hogy ne emlékeznénk rád! Legalábbis én! Nagyon is! :)
Örülök, hogy hallunk rólatok! Mindig is csodáltalak, hogy ilyen jól nézel ki a babóca után ;)
Szóval én sokmindenkire emlékszem :)
Ezek a nagy kék szemek! Nagyon cuki :)
Jöhetnél ide is sűrűbben :)

A tegnapihoz pár szó! Gyanixi, Kismama, teljesen egyet értek veletek! És csak a hiányolás, nem hiányolás témához egyet! Most amikor nyár van, mindenki nyaral, költözik, lakást felújjít!!!! Ki tudja megjegyezni, hogy kinek épp mi van és miért nem jön?
Én nem! Hiányolom magamba azokat akik épp valamiért eszembe jutnak, de hát önyörgöm, arra is csináljak táblázatot hogy ki mikor írt utoljára? :shock:
Tftimi! Emlékszik még valaki rá? Fogadok alig! Ő se írogat már csak olvasgat! Nem hiszem hogy valaki hiányolta volna...rajtam kívűl! De én beszélek vele másik topikba! Na mindegy, ez csak egy példa volt!

Részemről aki marad marad aki nem azt sajnálom de biztos oka van rá és én megértem :)

Ja, és mindenkinek a babája egytől egyig imádnivaló! ;)

Ugyhogy ha csak valaki nem ír olyat hogy reagállnom kell, én nem óhajtok többet evvel foglalkozni!

KépKép
KépKép
akíra

Normál topiktéma!

Kyra ahogy már írtam tegnap édesen térdel és himbálózik :lol:
Ezen kívűl éjszakánkét 10x kel fel mostmár! Nem semmi! Most megyek védőnőhöz 9-re! Kiváncsi vagyok hogy mit fog mondani! De sajnos van egy olyan gyanúm, hogy semmit, csak hogy majd elmúlik, meg hogy túl kell élni! :?
De majd megírom! A kaja kicsit beindult! Tegnap megevett egy egész üveg sütőtök-alma-sárgabarack kombinációt :)
Remélem lassan kibújik már az az ördög foga és jobb lesz minden!
Na megyek egy kicsit visszafekszem, most hogy ő is visszaaludt! :D

KépKép
KépKép
akíra

Blöki

Már bocsánat, de ilyen primitív egyénnel mint te nem kívánok társalogni. 48 éves vagyok és gondolom te pedig egy kis senkiházi, szar takony. Na, ennyi csúnyaság jött ki belőlem válaszként a Bunkókatira. Estleg édesanyádat hívhatod így, ő hozzátartozód.
Te illemtelen, primitív kis köcsög! Ezt tedd zsebre.
Ezzel be is fejeztem, teljesen felesleges ilyen hozzádhasonló, esztelen, bunkóval bármiről is beszélgetni. Senkinek a gyerekére nem mondtam, hogy csúnya vagy bármi, csak írtam egy pár gyerek nevét akik különösen szépek, de róluk nem nyálaztok, csak azokról akik a gyerekekről akik nap mint nap, szó szerint szinte egész nap a gép előtt ülnek. Csak azt tudnám, hogy így mennyi idejük jut a gyerekeikkel foglalkozni. A lányom pedig törölte magát, nem ő írogat hanem én. Neki fontosabb a gyerekével tölteni a nap nagyobb részét nem pedig a billentyűket nyomogatni egész nap.
Ennyit erről.
bukokati

Hogy itt mi van?!

KépKép
vicuska

Hát ez szörnyű emberek!
Sok nő egy helyen.Az itt a baj :lol: .

Timi
tftimi

Sziasztok!

Most beregisztráltam egyesek kedvéért,mert ez már túlzás!Én elköszöntem tudtommal és itt lezárva.Az,hogy anyu olvasta és reagált,egy dolog,azt hiszem joga van!És nem mellesleg igaza is!Az,hogy idáig fajult a dolog,annak az eredménye,hogy többen elkezdtek kíváncsiskodni és kérdezgetni.
Az is tény,hogy a ,,beszélgetés" elevezett más utakra,de ha jól olvasnátok végig,akkor kiderülne,hogy a szépséges dolgot nem anyu forszírozta annyira.Ő csak megmondta,hogy vannak itt kifejezetten szép babák,mint pl. a felsoroltak.Persze szerinte szépek,de ezt meg is beszélték,hogy mindenkinek más a szép!

Kismama:Külön a te kedvedért regiztem megint,mert a beszólásod nem hagyhatom szó nélkül!Mindíg is szúrta a szemem az írásmódod, a beszédstílusod!Írni helyesen azt nem tudsz,de a f@sz-ok röpködnek a szádból rendesen!Azt hiszem,hogy anyu itt ilyen sértegető szavakat nem írt senikek,mint te,hogy jössz ehhez,hogy lebunkózol egy majd 50 éves nőt!!!!!???????
Látszik,hogy csak 18 vagy!

Blöki:Te meg ki a jó isten vagy????????????Soha az életben nem jártál itt!Mi a büdös isten valagát dumálsz bele?Radásul ilyen ordenáré módon!Az anyám igenis normális,anya szülte és egyáltalán nem idióta!!!!!!!!Te is fogtad?És nem mondta egy szóval sem,hogy van csúnya baba!Ja,és nem írogatok a saját anyám nevében,lehet hogy te ezt tennéd,igaz mindenki magából indul ki!

Gyanixi:Nem kell Akírának sértésekkel foglalkoznia,mert nem sértegette senki!Hát épp ez az,az én írásom felett is legtöbben csak görgettek egyet és kész!DE,nincs is ezel semmi baj,ezért mondtam,hogy elmegyek és kész!Téma lezárva!

Akíra:Ne haragudj,hogy rád terelődött ez az egész,nem te vagy hibás,csak anyu veled kezdett el beszélni.Sajnálom,hogy ez lett a vége,de nem hiszem,hogy folytatni kéne ezt az egészet,mert itt már ismeretlenek is lassan anyáznak az anyámnak,pedig semmi joguk hozzá!Azt hiszem anyu nem sértett meg seni ilyen dolgokkal,nem értem hogy jönnek ehhez.És még egy!Nem mondta,hogy vannak csúnya babák,minden baba szép,de vannak kifejezetten szépek és ennyi!De itt nem ez volt a lényeg,ti is tudjátok!
Vendég

Rena10: én is emlékszem rád :lol: Balázsnak az első képe az a nagy szemek nagyon édes és a vizcsepp a szeménél nagyon jó kép. Hát nálunk sajnos valószínű, hogy Dávidnak nem marad ilyen szép kék szeme, mert már vannak benne barna sávok. :( Pedig úgy szerettem volna ha kék szeme marad. :(

Tftimi: Tényleg jól eltüntél hogyhogy nem jösz mostanában?

Akira várjuk a fejleményeket a védőnénitől!!

krisy79

Részemről ennyi.Én nem veszekedni és azon versenyezni jöttem ide,hogy kinek a babája szebb???Mindenkinek a sajátja...Én mindig többesszámban írtam róluk(max a kis hajasbabát emeltem ki).Nem csináltam presztizs kérdést abból,hogy engem még egyszer sem hiányoltak innen!Nem vagyok a táblába,mert nem írtam privit-de nem ezért vagyok itt,hogy a táblázatba benne legyek!!!
A másik topicba beírtam mert megláttam az ismerős régen látott nevet(Őzi)így oda klikkeltem mi is lehet velük-így láttam,hogy többen is ott vannak a régiekből...Na és?Annyi topikot lehet nyitni amennyit csak akar az ember.Én ezt nem sérelmezem felnőtt ember lévén...
Nagyon nem is fokoznám az egészet,így akkora ügy kerekedett belőle(a semmin)

KépKép
vicuska

Benkoka tényleg sajnálom, hogy elmész de ez a te döntésed, én sem értem miért kerekedet ebből ekkora vita. Tényleg egyesek elég messzire mentek. Ha mégis meggondolnád magadat szívesen láttnánk itt továbbra is.

krisy79

Ez szerintem is borasztó!
Eddig sem jöttem túl sűrűn, de szerintem ezután is többnyire csak olvasgatni fogok.
Tegnap megírtam a véleményem, de kikapcsolt a gép és minden elveszett. De szerintem jobb is. Nem írom meg még egyszer, mert már megváltozott valamennyire, de nem érdekes.

Timinek igaza van, borzasztó ha sok nő van együtt, ilyen dolgok kerekednek ki belőle.

Kicsit irígykedek a kivált csajokra, ott nem megy a vita, nem is foglalkoznak velünk, és jól teszik. Biztos, hogy őket is olvasni fogom.

Azért teszek fel pár képet a balatoni nyaralásról, remélem nem offolom szét vele a topikot.
(Akinek nem tetszik, gördítsen az egérrel :!: )

Kép Kilátóban Kép a Balatonban Kép Kicsit már fázom Kép Így már jó, nincs hideg Kép Rejtvényfejtés a parton Kép Finomabb a barack, ha Apa adja Kép Anyával a parton

sch.judit

Krisy79:

Köszi szépen,de nem hiszem,hogy meggondolnám magam,de valóban ez a magam döntése,nincs ezzel semmi baj,minthogy azzal sem,hogy a többiek másik topic-ba írnak.Sőt,már értem is,hogy miért!Azt hiszem,talán Berzkat fogalmazta meg a legjobban az okot.

Vicuska:Én sem a tábla miatt voltam itt!Szerettem volna a babámról beszélgetni másokkal és másokéra is kíváncsi voltam!De mindíg azt éreztem,hogy senkit nem érdeklek,mert tényleg vannak emberek,akik elnyomták az egészet.Most utoljára is,mikor feltettem az új gyerekszoba képeket,nézd vissza hányan mondtak rá valamit is.
Pedig tök jól esett volna megosztani másokkal az örömöm.Ez mindíg így volt.Raktam fel képet,vagy kérdeztem valamit,utánam írt egy ,,erősebb egyéniség" é már mindjárt le volt sz@rva benkoka!Ez van!De mint mondtam,ez már engem nem érdekel,most még vagyok egy kicsit,hogy válaszoljak,ha valaki durvulna,mert igenis megvédem az anyám,aztán megyek.

Jók legyetek és mégegyszer bocs,ha valaki magbántottunk,de akinek nem inge,nem veszi magára!
Vendég

Sziasztok!

krisy79 :Én nagyon szerettem itt lenni,csak pont azért se nagyon jöttem,mert egyrészt alig voltunk itthon (nyaraltunk),másrészt mindig valamit tarogatott a Réka (betegség),harmadrészt meg már annyian lettünk,hogy már nem nagyon bírtam követni az eseményeket :) .Hogy vagytok?
Szem:nekünk is most kezd barnulni :) .

Kép

Timi
tftimi

Sziasztok!
Most indulunk a védőnénihez! Timi, jajj de jó hogy itt is itt vagy! Nemsokára jövök és elmesélem, hogy mi volt :)

Judit, hát Balázs mekkora nagy fiú már :) Az apukás képen ahogy mered a nagyvilágba hátrafelé, az a legédesebb :)

Benkoka, én azóta is a te általad festett szobákat mutogatom páromnak, és próbálom meggyőzni, hogy az mennyire szép lenne nálunk is (mind formába mind színbe!)
Továbbra is kitartok amellett, hogy sajnálom, hogy elmész!

Na rohanok :)

KépKép
KépKép
akíra

Sch.Judit: Szeretjük a képeket és dehogy zilálod szét a topicot én nagyon kedvellek beneteket és végig izgultam a történetedet is.
Balázs jó nagy baba már és irigyellek titeket a balatoni nyaralás miatt :lol: Nagyon aranyos az első kép.
:lol:

Tftimi: Pedig akárki akármit mond hiányoztatok és remélem Réka már teljesen jól van. Mi jól vagyunk most fedeztük fel hogy tudunk sikitani és ezt gyakoroljuk (mármint Dávid :lol: ).

Benkoka: egyébként igazad van hogy megvéded az anyukádat én is igy tennék a helyedben és Blökinek nem volt joga ide irni hiszen soha nem járt itt és olvastam azt a hat hozzászólását de az is mind ilyen stilusban irodot és másokat becsmérelt. Csak azt nem tudom az ilyen minek fórumozik.

Vicuska: teljesen igazad van ennek a vitának semmi értelme mindenki babája szép és aranyos, de szerintem egy baba nem is lehet csúnya.

krisy79

Sch.judit:Nagyon jók a képek!Mi is Balcsin voltunk nyaralni.Réka nagyon élvezte :D .Sokszor sétáltunk reggelente a parton.Nézte a vizet meg a kacsákat :lol: .Nekünk is a barack a menő :D .

Kép

Timi
tftimi

Hozok én is képeket:

Kép
mindent megrágok

Kép
imádom a fákat nézni

krisy79

Tftimi: hozhatnál képeket :lol: :lol:

krisy79

krisy79:Köszönjük hogy hiányoltatok.Jól esik :oops: .Mi most éppen torokfájással küszködünk.Először Sumetrolimmal kezdtünk,az nem vált be.Aztán antibiotikummal,attól meg iszonyú hasmenés lett :? .Most várjuk,hogy magától javul e a helyzet.Alig eszik a kisasszony :? .
Aranyos lehet Dávid ahogy sikongat,mi énekelni szoktunk ahogy a Kyra :lol: .

Rena 10:Tényleg ,milyen jól nézel ki :) !Jók a képek :)

Orsi:Várjuk a beszámolót!

Kép

Timi
tftimi

krisy79:Megkérem az Orsit,hogy tegyen fel képet,mert én nem értek hozzá :oops: .
Kép

Timi
tftimi

sch.judit

a te gyermeked felett nem lehet csak úgy görgetni, nagyon aranyos, tündére baba, gratulálunk hozzá.
bukokati

Tftimi: Sajnálom, hogy Réka beteg millió gyógypuszi neki és várjuk a fotokat :lol: Tényleg antibiotikum után adsz neki Normaflort?
Mekkora most Réka?

Nálunk meg találtak nitritet illetve baktériumot a vizeletében úgyhogy most várjuk a tenyésztés eredményét. Holnap lehet majd érte menni. Kiváncsi vagyok mi lesz a vége, remélem semmi komoly, dehogy nitrit honnan került bele azt senki nem tudja. :shock:

krisy79

Krisy:AZ meg mi :o .Nitrit?De azt lehet kezelni?Ugye nem komoly?
És erre hogy jöttetek rá?Milyen tünetek voltak?
Egyébként jók a képek :) .
Normafloret kéne adni neki :? .Igazad van.Meg is nézem van e még itthon.Megnéztem és 4db még van.Az elég szerinted?
Rékára már lassan kicsi a 68-as ruha.Vasárnap volt 7,130 kg.

[img]]http://babafalva.hu/tickers/b5t.png[/img]

Timi
tftimi

Tftimi: Tünet nem volt csak a pisije nagyon erőteljes szagú lett és a pelenkán keresztül is éreztem. Ezt mondtam a doktornőnek és elküldte a vizeletet a laborba ott derültek ki a dolgok. A nitrit állítólag műtrágya adalék, amit lehet, hogy én viszek át neki mondjuk paradicsommal vagy salátával az anyatejen keresztül. :shock: Állítólag a csömöri viz is szennyezet de hát azt se ő se én nem iszom úgyhogy nem tudom, majd tenyésztés után kiderül.
Akkor szép hosszú baba Réka. Nálunk most kezdenek jók lenni a 68-as ruhák. Szerintem a Normaflorból lehet, hogy inkább egy 10db-os kúrát kéne csinálnotok.

krisy79

Sziasztok lányok,szép jó reggelt ezen az esős napon! :)

Tegnap nem szóltam hozzá,csak olvastam. De azért gondoltam írok én is pár sor ma.
Elég szomorú,ha valakinek az a baj,ha én Akíra és még sorolhatnám kicsivel több képet rakunk fel,vagy,ha többet írok bejegyzést. Mikor nyáron közel 1 hónapig nem voltam,engem se hiányolt külön senki,még se reagáltam így! Tudtam,hogy tudjátok,hogy nyaralok,és majd jelentkezni fogok. Éjjel-nappal senki sincs gépnél. Én se szoktam minden nap képet feltenni,van mikor csak olvasok,és regalok vagy tanácsot kérek. Lehet valakinek ez is baj!
Bukokati lehet,hogy a szemedben mi rossz anyukák vagyunk,csak mert képeket rakunk fel,és tudunk itt lenni néha napjában többször. Nekem nagy szerencsém van a kisfiammal,ne msírós,így sok mindent tudok csinálni. Most a párom is 2 hónapja itthon van,így megoszlik minden melo. Ennyi kikapcsolódás meg mindenkinek kell,ettől nem vagyok rossz anya szerintem,SŐT!!!
Azon nagyon meglepődtem,hogy valaki le tud olyat írni anya létére,hogy szép és nem szép baba! Nekem mindegyik kisbaba szép,mindegyikben van valami különleges! Egyikre se tudnám azt mondani,hogy te nem vagy annyira szép,mint……
Abban is igaza van a többieknek,hogy,ha 20-30 ember beszélget,akkor nem lehet az fejben tartani,hogy ki mikor mit csinál,házat újít,vagy nyaral. ezen nem kell megsértődni,ha név szerint nem hiányolunk vkit.Én se tudom már sokszor fejben tartani,hogy ki mit csinál,nyaral vagy mi?!
Részemről maradni fogok itt,és remélem még sokan!
MÁS:
Gabika már egyre többet forog. A játszőnyeg mellé kis plédjét is le kell tenni,különben a padlón köt ki a kis huncut. Lesznek majd képek is nemsokára,csak fel kell őket tölteni.

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Krisy mindkét képen nagyon tündéri Dávid! :lol: Az a csodálkozos arc! :D

Judit Balázs már kész férfi! :lol: Nagyon élvezte a vizet úgy látom! :)

Rena én is emlékszem rád! :) Kisfiad nagyon aranyos mindegyik képen! Te meg nagyon csini vagy! :D

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Krisy:Ez tök durva,hogy az ember hiába csinál saját főzeléket a gyerekének,már attól is rettegni kell,hogy mivel permetezték teszem aztaz őszibarackot :? .Lehet,hogy akkor már jobb a konzerv,mert azt legalább ellenőrzik mielőtt eladják.Hát ide jutottunk :? .
Remélem nem lesz gond nálatok.
Kép

Timi
tftimi

Boszibaba:

Mutasd már meg nekem azt az oldalt ahol anyu azt írta,hogy itt bárki is rossz anya!!!Nem hiszem,hogy találsz,nem kell új hülyeségeket beleszőnöd a dolgokba.
A másik,hogy nem az a baj szerintem,hogy például te sok képet raksz fel,nem baj,a babád nagyon cuki.Csak például a te képeidre mindíg mindenki válaszol,ha én teszek fel,akkor max.2 ember mondja,hogy cuki.De nem baj,mert mostmár azt is tudom,hogy miért.....
Magánügye mindenkiek,csak kicsit rosszul esik,mert szerintem igenis,hogy helyes baba.Na mindegy,az előző megjegyzésemnél leírtam az okát.

Mostmár tényleg megyek,remélem nem kell megint válaszolnom valami ocsmányoló megjegyzésre.Sziasztok
Vendég

Tftimi: Az a baj hogy szerintem azt sem ellenörzik teljesen jól mármint a minőségét azt lehet, hogy igen de én múltkor találkoztam olyan bébiételel ami 4 hónapos kortól adható és alma málnával. Na most ugye mindenhol azt mondják, hogy az aprómagvas gyümölcsöket ne adjuk egy éves kor alatt és akkor 4 hóstól adható. Egyébként csak az a 100%-os amit az ember saját maga megtermel, de kérdem én kinek van manapság erre ideje? Meghát mire egy gyümölcsfa teremni kezd az is jó pár év!! :?
De a barack konzerv az nem cukros? Vagy van abból is cukor nélküli? Egyébként én még nem adtam neki friss gyümölcsöt csak kostolót az üvegesből, mert ő sajnos refluxos és azt mondták, hogy a gyümölcs mégtöbb savat csinál. :( De a zöldségeket meg nem hajlandó megenni. Majd lassan elkezdek neki főzni hátha az jobban izlik neki.

Boszibaba: Én azért nem kerestelek mert tudtam, hogy nyaralni vagytok :lol: Várjuk a képeket. :lol:

Akíra mi volt a védőnéninél?

krisy79

Na sziasztok! Látom a helyzet azért kezd visszatérni a normál kerékvágásba! Timi, nagyon örülök, hogy itt vagy! Az e-mail amit küldtél üres volt :lol:
Nem jött át a kép :D
Küldd el megint és felteszem neked! Vagy tegyem fel azokat amiket múltkor küldtél? :)
Jajj, nem akarsz átugrani ma? Tudom ronda az idő, de vennem kéne Kyrának pár melegebb göncöt mert nem nagyon van neki, és jó lenne egy kis társaság :lol:

A védőnő nem igen tudott újat mondani! Lemérte, 65 cm és 8050g!
Szóval megduplázta a súlyát :) Mondta, hogy sajnos sokan jöttek ugyanevvel a panasszal (sőt pont egy anyuka akkor telefonált mikor ott voltunk és mondta el ugyanazt amit én ) hogy meleg miatt sokat ivott éjjel és azóta se állt le evvel :?
Szóval nem vagyunk egyedül! Ő a szülői ágyat javasolta, hogyha nem okoz nekünk problémát, vagy a sirni hagyást (már persze nem ész nélkül) meg hogy ne adjak neki éjjel enni bármennyire is nehéz! Előbb vagy utóbb leáll evvel ha rájön ugyse kap! Csak lehet nála nem volt elég az 1 hét :roll:

Krisy, hát Dávid ahogy rácsodálkozik a levlelekre, csúcs egy pasi :lol:

Én a képek felett soha nem tudok görgetni :wink:

KépKép
KépKép
akíra

sziasztok!

itt is mocsok egy idő van:(

akíra jó hogy mondod a melegebb rucit.nekem is kell vennem párat.csak azt nem tudom hogy 74-eseket vagy 80-asokat vegyek e :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? na majd hozzámérem a Rikihez.

na mek mert az én álló babám asszem elburult!úgy sajnálom ilyenkor.

pussz.
kismama18

Bukokati: bár nem nekem írtad azokat a gyalázásokat, de felháborítónak és még mindig gyerekesnek találom ezt az egészet. Ahogy olvastam, eléggé képben voltál/vagy te is mindenkivel, tehát valószínűleg Te és a lányod is "ráértetek" sokat babanetezni. Ugye? Illetve nem kevésbé mint más, akkor hogy jössz te ahhoz, hogy másokat ez alapján minősíts és megkérdőjelezd anyaságának minőségét!!!???!! Bár 48 éves vagy és korodhoz méltóan kikéred magadnak ugye azt hogy mások mit írnak, hát elárulom neked, hogy az ész nem korral jár és ha így reagálsz és ilyeneket írsz, akkor ne is várj mást!!!
Ezt muszáj volt leírnom, mert tényleg kiakasztó, hogy emberek hogy tudnak apróságokból ekkora ügyet csinálni!! Tehát, legyetek szívesek tovább ne folytassátok ezt az értelmetlen szarságot, vagy ne itt és ne idegesítsétek ilyenekkel az amúgy nyugalomra vágyó embert!!! Köszi!!

Kép
gyanixi

benkoka: csak görgesd feljebb az egeret!!!

Kép
gyanixi

Egyébként lépjetek már túl ezen, vagy nyissatok valami vita topikot mert nem ezt szeretném olvasgatni!!

Kép
gyanixi

Sch. judit: hogy vagy?? Jók a képek, nekünk is jó lett volna pár naos nyaralás, de mi ugye költözködtünk!!
krisy: Rékám is így nézegeti a fákat!!Aranyos!!
rena: mekkora szemek????és ha kék marad....nem semmi!! :lol:

Kép
gyanixi

Gyanixi:Úgy látom pont te vagy az,aki nem lép túl az egészen!
Nem tudom,milyen gyalázásokról beszélsz?????????????????????
És ki kérdőjelezte meg az anyaságod minőségét???????????????
Pont például terólad nem beszélt a kutya se!
Ja és jó lenne,ha (bár szépen elrejtve a mondataidban ugyan) nem hülyéznéd le anyámat!
Amúgy a gyerekesség az inkább nálad rejtőzik (benkoka:csak görgesd feljebb az egeret!!!),ha jól emlékszem leírtam,hogy nem akarok ide jönni megint ocsmányolásra válaszolni.Akkor miért nem ülsz a szádra,aztán folytatod a nagy nyugalmas beszélgetéseidet!????

Részemről befejeztem.
Vendég

Benkoka:nem az én anyaságomról van szó és nem kell minden magas labdát leütni!!Látod, egyből támadsz és ha figyelmesen olvasgatnál, akkor rájönnél miről beszélek!!
Az anyukádról mit gondolok, magánügy, de még csak elrejtve sem hülyéztem le, csak te akarod ezt látni vsz!!
Az meg, h ki a gyerekes, sztem már rég kiderült.Te csak támadsz!!!
Ha nem akarsz már ide írogatni, akkor miért teszed még mindig???

Kép
gyanixi

Na, ideért az eső délre is! :( De még milyen hideg és szél is van hozzá...

Gyanixi!
Köszi, megvagyok. Fizikailag semmi bajom nincs már, most meg az ablakcserével és a hozzátartozó porral és piszokkal egész jól lefoglalom magam, még agyalni sincs időm. De azt hiszem nem is érdemes.
Hát a nyaralás nagyon jó volt. Igaz csak 4 napra mentünk, próbaképpen, de jól sikerült. Az alvástól féltem kicsit, hogy új hely, meg nem a saját ágyikó, de Balázs még jobbat aludt, mint otthon. A járókát vittük és élvezte, ahogy körbe-körbe tud forogni, nem veri be sehol a fejét.
És milyen az új lakás? Vagy házat vettetek?

Krisy!
Igen, a fákat nagyon szeretjük mi is. Meg a virágokat! A garázs előtt muskátlik vannak a gerendára felakasztva, hát azokat imádja nézni!

Rena!
Én is emlékszem, hát hogyne! És az az első kép tényleg tündéri a hatalmas kék szemekkel!

Benkoka és Bukokati!
Én nem szeretnék a mai és tegnapi dolgokra reagálni, mert szerintem mindkét félnek igaza van. Vagyis mindkét állásponton levő emberek gondolataiban vannak olyan dolgok, amivel egyetértek. Hangsúlyozom, mindkettőében!
Reagálás: én nem túl sűrűn szoktam reagálni a hozzászólásokra és a képekre sem, nem azért, mert dícsérni szeretnék valakit vagy nem. Egyszerűen annyi, hogy én valamiért gyakrabban nézegetem a képeket például az iwiw-en. Nekem külön csoportban vannak a Babanetesek, így könnyen megtalálom őket. Benkóka és Gergő képeit is inkább onnan ismerem. (Nekem például az a kedvencem, amikor nagy kék zokniban,összefont karokkal szunyókál-még pici korában)

De tényleg, most már nyugodjunk meg, nem ezért van ez a topik, hogy itt öljük/öljétek egymást. Nem kell senkinek sem elmennie innen! Most, hogy kevesebben vagyunk, szerintem könnyebben tudjuk majd a kapcsolatot tartani és egyszerűbb lesz megjegyezni, hogy kivel mi van éppen.
Benkóka még egy próba??? Kár lenne megint törölni magadat!

Na, megyek megnézem a kispasimat, aki séta közben elaludt és lent hagytam a lépcsőházban a babakocsiban szundizni. Bár még nem hallom a hangját, tuti nem kelt fel, mert rögtön szól,hogy "aaaaaaaaaáááááááeeeeeeeeegggggggggggg" :lol: :lol: :lol:

sch.judit

Na, mire megírtam Benkóka már törölt is! :?

sch.judit

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?