Gurgi
Hát az én fiam nem alszik 8 órát egyhuzamban, pedig tuti jóllakik este. Általában 6 órákat alszik, néha 7-et. Szerintem ez is gyerekfüggő. A nagyfiam 2 éves kora körül aludta át az éjszakát. A védőnéninek van gyereke vagy csak szakirodalomból okos?
Szopihoz nem tudok hozzászólni okosabbat mint a többiek. Pihensz eleget? A sógórnőm teje akkor kevesebb, ha kicsit többet munkálkodik mint kellene.
Brigi
A nagyfiamnál is most an a “miért”-es korszak, megértelek. Néha nagyon idegesítő, hogy minden válaszom után ott van a miért.
Szegény Marci. Remélem azért hamar beszokik.
Dorka
Köszi! Már olvaslak benneteket pocakos korunk óta, de annyit írtatok anno, hogy nem volt esélyem mindent elolvasni.
Szivvi
Szerintem nem gáz ha tápszert adsz a babádnak, főleg, ha mindent megpróbáltál és nincs elég tejci. Inkább tápszer, mint hogy éhezzen.
Jovikának nincs semmi baja veletek, csak nem bír lépést tartani annyit termeltek.
Monccs
Nekünk a kakigondra bejött a kamillatea, nagyon világos, nagyon kevés cukorral. Egy hét után nem adtam, azóta magától is kakil naponta.
Tücsi
Súlyfeleslegem nekem is még 8kg, de eszem is mint a gép. Sajna főleg az édes dolgokat, pedig a terhesség alatt egyáltalán nem kívántam. Majd lemegy, most nem idegesítem magam rajta.
Kaki-puki-nyögés probléma:Nekünk is volt, hajnalban órákig nyögött, egész nap kínlódott és estére lett termés. Nálunk a kamillatea megoldotta a gondot, már pár napja nem kell, van kaki magától.
Bocsika, ha valamire lemaradva reaglok, de ti 9 órával előttem jártok.
Egcsi