A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Cseka: nekem ugyan cicám van, ....a frontline egy csepp, bolhák ellen a kutyáknak/macskáknak...a nyakukba kell csepegtetni

Anikó
tatulány

Á, köszi Tatulány, így már értem...

Kép
cseka

Sziasztok! Igen Tatu jól tudja. Vettem is, mert két napja vakarózik a drágám, de nem találok rajta bolhát ugyan, de inkább megelőzzük a bajt. :-)

Épp tömöm a husit a számba natúr karaj sültkrumpli, és sült hagyma! :-)
Ági28

Jó étvágyat Ágika :lol:

Kép
cseka

Köszönöm. Ez most kívételesen nagyon jól esett! Pedíg husika, remélem a babók jól hasznosítják majd! :-)
Ági28

Sziasztok!

Bodza, Tatu, Ági! Babaragi!++++++++

Tatu! Én megijedtem, amikor először elkezdett görcsizni a hasikám.
Aztán tegnap azért mert alig görcsölt valamit. Tényleg túl sokat figyelünk magunkra. Sőt igazából talán nem is kéne érezni semmit!
Mondanám, hogy ne keress semmi jelet, meg ne vonj le következtetéseket, de úgysem használ, bármelyikünk ezt teszi...
Hááát, nem keveset autóztunk. Sőt, ha hozzáadom, hogy Dévai Apánk előtt Pécsre jártunk, az meg 10 km ide, és azt két évig csináltuk, akkor tényleg elég durvára jönne ki km-ben. A többit nem is számolom. Nem tudtam, hogy Oep téríti... Mi kellett volna hozzá?

Ági! Ugye most egy kicsit nem dolgozol? Pihenj sokat, és te is tartsd be, amit nekem kiadtál!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Tatu! Félreütöttem Pécs 100 km.......

Kép
Kép
Kép
zel

Zel nem dolgozom, tegnaptól betegszabin vagyok! És a ma délelőtti sétám is megvolt, lassan sétálgattam mint az öregasszonyok! :-)

Na megyek bekészítek egy filmet a két órás utró Kép előtt. puszika mindenkinek!
Ági28

sziasztok csajok, megjöttem, csak tegnap szétkaptuk a gépet, mert radiátorcsere volt, s útban volt... mára már előléptettem magam kazánbeindító és rendszerlégtelenítő szakembernek... :lol:

szóval még egyszer nagyon köszi a drukkot nektek, túlvagyok a szondán, ki lehetett bírni valóban, nagyobb volt a para, mint kellett volna, bár be kellett vetnie vmi egyéb műszert is, nem adtam magam könnyen.. :) na de itthon gyorsan kárpótoltam magam egy nagy szelet sütivel..!
míg ott ücsörögtem, láttam két leányzót is hálóingben kiszaladni, lehet h az egyik Ági volt?
Ági - megy a ragacs neked is már! +++
3/4 6-kor szuri??? jesszus apám, akkor fordulok a másik oldalamra... :lol:

Cseka - még egy kis amnio-téma: én is ICSI-s leszek, mi is megkaptuk azt a helyes kis papírt, amiben aláírom, h. vállalom az amniot. de hát gondolom ez nagyrészt formalitás, erőszakkal nem nagyon lehet az ilyesmit...

Mofly - üdv köztünk! sajna a tv. előírja a 6 inszemet, s apánk elénk szigorú, de van rá ok, kihagyható. meg kell beszélni! írj majd holnap, hogy tetszett :lol:

Yamita - remélem hamarosan nekünk is be kell térni majd mamaboltba!!

Ja, igen. sikerült megbeszélni, hogy puregont kapjak! (én a másik véglet leszek, nálam a túlstimu veszélyére kell vigyázni) emellé closty,merional,folsav, s majd cetrotide. (ez utóbbi az allergén, amiről már írtatok?)
szépem

Zel: idén szigorították az utazási ktg.térítést, asszem mostmár csak Te kaphatsz és a vonatjegy árát, tavalyig a kisérőnek is járt és gépkocsi km-rre fizették...orvosi ig. kellett volna hozzá.
SEgyre messzebb jártok, szülni helyben fogsz? :D

Épp azért jöttem dolgozni, h ne magamat lessem egész nap.

Yamita, február: köszi a privis infókat a kórházról, próbáltam válaszolni, nembiztos, h megkaptátok vmi furát ír ki.

SzépeM: na ugye, hogy túlélhető? Lassan Neked is lehet drukkolni!!!!
Igen a Cetrotidet kell először orvosnak/orvosnál beadatni, h nem-e lép fel allergiás reakció..konkrétan befulladás..ne tudd meg, ott ültem halálra váltan, h mikor kezdek el fulladni

Mofly: üdv. közöttünk, a törvény 6 inszemet ír elő, nekünk csak 2 volt (máshol) mert katonaproblémák lettek.

Anikó
tatulány

Ági: jó filmnézést!!! Most irigyellek.

Lányok nem gáz az, hogy a reggeli és a délutáni Utróval nem tudok feküdni? Vagy elég érdekesen néznének rám a kollegák :o

Anikó
tatulány

szépem, de jó, akkor túlélted simán! :D:D:D
mitől függ, hogy kit mivel stimuznak? (sikerült megbeszélned hogy puregont kapj.. ) van bármi beleszólásunk? kérdeznek valamit?

tatu, a munkahelyen hanyadtfekvést egyébként már ideje lenne bevezetni, mondjuk egy jó kis szieszta formájában.. nem? ;)
vigyázz magadra, remélem meleg ruhában vagy és nem lóg kis semmid!!! :D

bodzám, helyzet?? :D

Ági baba jó filmezést!!! :D (ezt most én is irigylem én meg megyek népet ugráltatni mindjárt.... = edzőterem)

cyprus????
yamita

Yamita: ez rejtély, h kit miért azzal stimuznak, gondolom életkor, testsúly, hormonok. (már megint nem megy a privim, mitőőőőll??
Tőlem semmit nem kérdeztek, de mind 2x ugyanazokkal stimuztak.
Jó ugráltatást!!!!!

Azt sem értem, h én miért nem kaptam injekciót a beülti után mint Zel és Bodza, meg Ági????

Bodza: hol vagy ebben a hidegben? remélem szundizol a meleg paplan alatt-:))

Anikó
tatulány

Ági
Te a progeszteron injekciót a hütőben tárolod?(és a többi gyógyszert, ampullákat)???

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Hali Mindenkinek!
Nem tűntem el, csak nagyon húzós ez a hetem. De hétvégén jövök, aztán frissítem a táblicskut, meg minden.
Ja, és vissza is olvasok :)
grillázs

Yamita és Tatu - na azért nem ilyen egyszerű hogy lediktálom a dokinak, mit kérek :lol: , csak az előző két alkalommal (másik dokinál) puregont kaptam és nagyon jól reagáltam rá. így ezt el is mondtam neki, s akkor meg minek kísérletezzünk mással. reméltem is, hogy nem kapok mást! elsősorban a hormonszint döntő és az, hogy mennyire vagy multicisztás, vagy épp ellenkezőleg.

viszont azt mondjátok meg, hogy a merinallal mit kezdjek, mert azt az utasítást kaptam, hogy napi fél. most váltottam ki, s hát ez 75E, 1ml-es oldószerrel. szerintetek arra gondol, hogy feloldom, mind felszívom és csak a felét adom be, másnap meg a másik felét?? de hát gondolom nem véletlenül van külön a két komponens, nem lesz "baja" másnapig a megmaradt félnek? okosítsatok légyszi!!
szépem

Tatu, Zel, Ági: ragihad indul++++++++++++++++++++++++++++Kép
:D
Igen, én is minden rezdülést figyelek árgus szemekkel:D:D:D.

Ági! Ez a forgó utroretro-marhajó!! Honvédos:D:D:D:
Mit néztél Bébi?? :shock:

Cseka! Megrendeltem Neked a jó időt, holnaptól fokozatosan!!:D:D
De klassz, a gatya-híír+, hogy örülsz, örülök én is!!!:D:D

Szépem! Szegénykém!!!! Ismerős helyzet...
Pont ezeket kaptam én is, kérdezz bármit, ha szükséges, nyugodtan.
Minden jól alakul majd, meglátod!!!!:D:D
Nekem sem lett túl sok tüsző, de jobb, mint a túlstimu, főleg, ha az a kevéske belevaló babának való:D Remélem!!!!:D:D

Tatuka! Szar ez a munkahelyi dugdosás, szegénykém!!!!!!!!!!:( ;-)

Yamitám! Imádlak! Minden ok, csak mozgalmas nap volt. Itt volt az egyik legjobb barinőm, egy másiktól kaptam a struccot:D:D, finom nagyon!!!, mostam (nem én pakoltam be-ki, mielőtt megszidtok, Ti kis drágák!!!!!!!:D:D) stb.
Te hogy vagy manapság??:D:D Alakul az idő!!!!:D :D :D

Hanyatka! Merre jársz??? Pusssz Neked!! :lol: :lol:

Katóc! :D:-)

Grilli!!!!!!! Na végre!!:D:D:D
bodza2005

Szépem! Nekem a Choragont kell most így adnom,hogy fél ampulla és a maradék felet el kell dobnom! Van elég, hogy így oldd meg???
bodza2005

Mivel a Ch.-t izomba kell, a többit nem, ezért a Puregont, Merionalt, Cetrot mindig a párom adta be, de ezt (Choragon) nem mertük és mindig elmentem/elmegyek beadatni, holnap utoljára, remélem!!!:D
Szóval: minden alkalommal más adta be, amióta a felet kell és csak az egyik szülésznő kérdezte meg, hogy a másik felét elviszem-e fecskendőben? A hétfői nővérke, simán kinyomta a felet és beadta a másikat. Szerintem, jobb, ha friss, az tuti!! Lehet, hogy nem lenne baja, de amennyiben van elég, inkább ne kockáztass és holnap kérdezd meg Apánkat telefonon!!!
bodza2005

Bodza - köszi az infót! hát igen, valszeg az lesz, hogy csak a felét hasznosítom, mert a tájékoztatóban is benne van, hogy azonnal fel kell használni. de azért majd felhívom Doki bácsinkat!
az a vicc, hogy eddig az előző alkalmakkor attól tojtam be, hogy ne legyek túlstimus, mert belendültek rendesen a tüszőim, most meg - mivel ezt elmondtam Apánknak, olyan kevés egységet mer adni, nehogy gáz legyen, hogy ezt meg kicsit keveslem. (pl. előzőleg 200NE puregonnal kezdtem, most meg 50NE-vel) de végül is nem gáz, mert az UH-kon majd úgyis kiderül mi a helyzet, s lehet még korrigálni az adagot. na ezt most jól elmagyaráztam magamnak. bocs lányok.. :(
szépem

Nagyon szívesen Szépem! Igen, inkább korrigáljon, mint a "vészhelyzet":-)
bodza2005

Áginak gratula a maximális számú embriókhoz! :)

Kedves Bébé! Egy link a koffein mentes teákról (nem minden gyümölcstea koffein mentes):

http://www.pickwicktea.com/HU/FAQ/TeaAndHealth/

Kedves Fórumtársak, köszönöm szépen a pozitív energiákat viszont kívánom mindenkinek!
albi2000

Na itt vagyok újra,csak elmentem a háziorvosomhoz felíratani a pajzsmirigy gyogyómat.
Bodza!Imádom a filmeket!!!!

Ági! Te mit néztél ma?

Szépem!Én is többnyire fél adag Merionalra vagyok beállítva és felszívás után kinyomom a felét,a másikat meg beadom. :(
hanyatka

Szépem: tényleg ott van a Merional papírján, h feloldás után AZONNAL be kell adni, tehát kiönteni a felét.
Nekem az első stimunál 1,5 Choragon volt, Vass dokit kérdeztem és aszonta, h ha már fel vannak oldva akkor a felesleget ki kell önteni.....szombaton kezdesz?

Bodza: :D :D forgó utró retró :D :D micsoda szöveg

Ja, jó ez a munkahelyi dugdosás, majdnem beejtettem a radiátorba. A 2 napi csukló fájásom ahogy jött úgy el is múlt.

Miután a tali helyét elméletileg eldöntöttük mostmár az idejéről kellene zöld ágra vergődni...... szept. 24.-i héten mit szóltok hozzá? Hétköznap/pénteken/hétvégén legyen????????

Anikó
tatulány

Tatulány! Milyen volt újra dolgozni???
Lehet h elkerülte a figyelmem,de miben is állapodtunk meg talihely ügyileg??? :lol: :lol: :lol:

Időpont nekem elvileg bármikor jó,mert igazodok a többséghez.Ha lehet javaslatom,akkor talán egy péntek délután lehetne a legtutibb.?

Olyan sokszor akartam már kérdezni,meséljétek már el,hogy milyen is ez a sokat emlegetett utro és miért olyan necces a felrakása????????

Drága kismamik,Ági,Bodza,Tatu,Zel megy a babaragasztgató küldemény!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Ja és mégvalami,amit már egy ideje meg akarok kérdezni:
ti használtok intim mosakodót???Azért kérdezem,mert én igen és nem olyan rég hallottam valakitől,hogy nőgyogyászok nem nagyon ajánlják.Ti tudtok erről valamit???
hanyatka

Inkább maradtam volna itthon 2 napot :( de tök jó volt, örültek, hogy visszamentem, ugye azt hintettem el, h egy kisebb műtétem lesz és szabin voltam, ezerfélét kellett hazudnom, volt aki azzal jött, h jóóóóó volt a szabi, hova utaztunk? más azzal, hogy meggyógyultam, mi bajom volt......és pontosabban miiii? Meg a lábam operálták???? (tavasszal volt eltörve)

Tali: Jókai téren Indiai teázó, ugye? Időpont nekem is mindegy. Elutazókhoz és a fekvőkhöz kellene alkalmazkodni.

Utró: olyan mint a franciadrazsé, csak fehér, tök egyszerű felrakni csak mindig elejti az ember és egy idő után visszafolyik, lombiknál ugye 3x2-őt kell. Ma számoltam 150 db-ot írtak fel indulásra

Intim mosakodóról azt hallottam, h túlzottan megöli a saját baktériumflórádat és fogékony leszel mindenre.

Anikó
tatulány

Értem,köszi!Te nem használsz???
hanyatka

Lááányok, hol vagyok??????

Nem használok intim mosakodót.

Tegnap nem bírtam magammal.....na nem teszteltem, hanem csak vettem 2 db-ot......Bodza, Zel hogy bírjátok a várakozást????
Vannak tüneteitek????

Mai babaragik...akiknek szükséges és tüszőnövesztő energiák mennek

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Nekem idáig nem ment a babanet, csak most tudtam belépni...

Tatulány: mikor kell tesztelned?

Kép
cseka

SZiasztok! Reggel nem ment a babanet! :-( De mostmár jó. Most olvastam el a tegnapi termést!

Szépem, igen én is rohangáltam kinn hálóingben, egy nagy gombóc egy fehér Snuppys hálóingben, na az voltam én! :-)

Tegnap a Csaj nem jár egyedül című filmet néztem meg, már vagy 100.szorra. Szeretem az ilyen kis hülye filmeket.

A gyogyóról annyit, hogy igen ki kell önteni a felét sajnos.

És igen 3/4 6-kor, mert szegény lány akkkor ért rá, ment dolgozni utánna. De holnap 8 körül jön! :-) Bár a 6- órás Utró miatt úgyis meg kell szakitani a szunyit.

Egyébként azért én is küldöm ám nektek a +++++++++++
Ági28

Ja Hanyatka én sem használok, ugyanazt hallottam, hogy felborítja a természetes egyensúlyt a hüvelyben!
Ági28

Ja és Kagyló! Igen én hűtőben tartom a szurikat.
Ági28

Cseka: ma vagyok a saját ciklusom 27. napján, beültitől számítva 9. napon......ha nem jön meg csak szept. 19.-én kell visszamenni UH-ra.......a teszttel azért nem várok addig

Ugye nem olyan nagy baj, h nem tudok feküdni az Utró után napközben??????

Anikó
tatulány

Tatu, de csak pár nappal előtte tesztelj! :twisted:

Nem baj, a hatóanyagból biztos felszívódik elég .
Ági28

Na megyek sziesztázom tovább. Bekészítek egy jó kis filmet az Utros pihenős időszakra! Kép
Ági28

Sziasztok!

Azt hittem csak nálam van baj.... Tiszta para lettem, hogy nem tudok belépni.

Bodza, Tatu, Ági! Babaragi szállítmányozva!!! +++++++

Tatu! Nehezen bírom a várakozást. Tünet nincs. Kellen legen már valami??? Nekem kb hatszáz éve van itthon két tesztem. Még inszemes, és spontános maradék. Pont tegnap néztem meg, nem járt-e le a szavija.

Ági! Mindjárt kettő! Film bekészítve? Husi tálalva?

Kép
Kép
Kép
zel

Ági! Oké, megnyugodtam. Követem példádat.

Kép
Kép
Kép
zel

halihó!

Zel, Tatu - azért sztem legyetek még egy kicsit türelemmel a tesztet illetően, a beültitől számított 15-16.napig , szerintem. +++++!

Köszi az infókat, igen, elég logikus, hogy akkor ki kell önteni a merinal felét. ezért nem is hívom fel apánkat, ilyen balgasággal nem zaklatom, van elég kínja... ti használtok külön felszívótűt és külön beadót?

Tatu -igen, holnap kezdem a szurizást! (most, hogy belegondoltam, az izgalomtól be is ugrott egy pillanatra a gyomrom...) de már eszem a husikát! :lol: (ez volt a 2.kérdése dokinknak, : hány szelet fogy naponta?)
a közeli hentesboltban sütnek ki mindenfélét - csirke, tarja, karaj egyéb, tök fini, s itthon se lenne olcsóbb a villanysütőnkkel.

Hanyatka - én évek óta használok intim mosakodót, én szeretem, meg vagyok vele elégedve, sőt ha elutazunk, viszem magammal. mondjuk én elég "bajos" tudok lenni kislánykorom óta sajna.

Ági - akkor téged láthattalak, ha hullámos, szőke, rövid hajad van! csak nem voltam benne biztos, mert az itteni fotód teljesen más. én a kávégép mellett ültem halálos pofával, a szondára várva. viszont egyet nem értek - nem Dévai tette fel a bébiket? ugyanis ő akkor a rendelőben volt végig.
szépem

Tatu - nem hiszem, hogy nagy gáz, hogy nem fekszel az utróval, esetleg telefonálj be, hogy megnyugodj. talán ha sikerül feljebb helyezni, nehezebben csúszik vissza. (egy Gésát kéne meginformálni... ) :lol:
szépem

Igen, rossz ez a bizonytalanság, azért is szeretnék tesztelni mert ha ++++ lenne akkor nem idegelném magam, minden jobb mint ez a bizonytalanság.
Akinek volt sikertelen lombikja sokkal később jött a mensi?

Zel. dehogy kellene lenni tünetnek még nagyon korai lenne

Jó filmnézést, jó Utrózást ...mindjárt én is

Ági: jó ez a húsevős kép

Anikó
tatulány

Szépem! Szőkés hajam van, vagyis melírozott, és igen sajna begöndörödtt, perdíg indulás előtt csináltam meg simára, csak kicsit eláztam. Ja és Dévai csinálta, csak ő közben sunyin szokott kiosonni a rendelőből a hátsó kijáraton, és a laboron keresztül megy be a műtőbe! :-)

Mai film az Amerikai pite 3- Az esküvő volt. :-) Szétröhögtem magam, közben a kutyuim odabújtak hozzám! :-)

Tatu nekem az első lombiknál, napra pontosan megmutatta magát a mensim.
Ági28

Na csajok én mára elköszönök megyek megcsinálom a kaját, m ire apa hazaért. Jók legyetek! Melegebb hétvégét kívánok!!!
Ági28

nincs ma nagy forgalom itt!

Ági - akkor majd legközelebb megismerlek már, remélem addigra már mindketten kismamik leszünk!

Tatu - mindjárt kikapsz!! ne agyalj azon, hogy mikor jön meg, ha negatív a teszt! de azért válaszolok: nekem mindkétszer pontosan jött meg, pedig choragont is kaptam beülti után 2x.
azért küldök egy powert :+++++++ :lol:
szépem

Sziasztok Lányok!

Én is aszittem, h csak nekem nem megy a net, majd megütött a guta. :evil:
Gondoltam, kimegyek a Pólusba a kézimunka boltba, hogy majd a fekvős időmben varrhassam a keresztszemes mintákat. Szívtam vagy egy órát, mert felbontották a utat mindkét oldalon, csak egy sáv járható. Hát nem bezárt az üzlet!!!! :evil: :evil: :evil: Most mehetek a Camponába. Hrrrr!!! :evil:

Minden kismaminak 1000 x +++++++++++ energia és babaragacs!!

Jön valaki hétfőn 1 óra felé Doki bácsihoz?

Tatu, engem is lebeszéltek az intim mosakodóról, ugyanazon okból, amit Te is írtál. Hááááát, nem tudom Hanyatka.... :?
Tatu a teszttel szerintem várj még, mert az elsőnél én is azonnal teszteltem, ahogy a mensi elmaradt, és persze pozitív lett. Lehet, hogy a Choragon miatt, de lehet, hogy akkor még megvoltak a babók. Ugyanis pár napra rá abbamaradt a cicifájás, meg a hasfájás/pufi, és valszeg akkor mentek el. A Doki bácsi mutatta is, hogy volt sárgatest, tehát megkapaszkodtak, aztán mégse. Egy héttel eltolta a mensimet, pont egy nappal azelőtt jött meg, hogy vissza kellett mennem. :( Azóta egy nappal azelőtt tesztelek, hogy letelik a három hét, így legalább nem a klinikán bőgök. :?
katóc

Naaa,milyen nagy a csend ma errefelé...hát hova vagytok így eltűnve???

Köszönöm nektek az intim mosakodós tanácsokat is,aszem én is elhagyom bármennyire szeretem.
De akkor meg mivel......?

Köszi Tatu az utros infót :)
Ági!Jó filmezést,pihikét!

Bodza drága,merre vagy ?
Zel!Kitartás.....
Yamita,jól vagy,miújság?Biztos ugráltatod szegény embereket :wink:

Katóc!Én még a héten sztem nem megyek Apánkhoz,kb. jövő csüt.-pénekre várom a menszit.De most már nagyon várom :)

Na, mindenkinek nagy cuppantás!
Lassan indulok a pedikűröshöz :)
hanyatka

Drága Hanyat!
De jó, akkor küldök még kisfilmet!!:-)
Pussssz!!:D:D
Válaszoltam a mailre!!!!!!:D:D:D

Tatuka!
Jó lehet az a 24-i hét!!!:D
INDIÁN teázó, Te Tatus!!!:D:D Nem indiai... :lol:
Én is alig bírom már ki!!!!!!!

Ragik és növesztők mennek+pocakenergiák is++++++++++++++++

Ágica!
Ahogy olvastam, egy pillanatig úgy jött ki, mintha Apánk csinálta volna a frizőrt Neked-hihihi!!:D "...szőkés hajam van, vagyis melírozott, és igen sajna begöndörödtt, perdíg indulás előtt csináltam meg simára, csak kicsit eláztam. Ja és Dévai csinálta...":lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is imádom a romantikus filmeket!! meg a vidámakat!!!
pl. "Igazából szerelem"-ezt láttad már?

Katóc!
KÖSZI a ragikat!!!
Fúúú, de rossz lehetett!!!!! Ettől tartok, amiket leírtál!!!
18-án tesztelek vagy megvárom a 19-ét, amikor megyek, ezek után, + én is így gondoltam, de persze nem szeretnék ott rossz hírrel szembesülni!! Ugye, nem fogok???
MINDEN RENDBEN LESZ, ezt mondogatom mostantól, mint mantrát!!:D:D

Yamika! Hun vagy má'???????

Zsembi! Neked jó a 24-i hét??
Többieknek??

Pusszantás Mindenkinek!!!
B.
bodza2005

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Zel,Tatu,Bodza,Ági babaragacsokat küldöm ezer számra nagyon izgulok értetek. Nyugisugikat is küldök+++++++++++++++++

Kismamiknak megy a pocaksimi és nyugisugi nektek is.

Jaj nekem meg olyan nem jo a közérzetem nem tudom mi van velem.

Bodza nekem bármikor jo a tali munkanélküli lévén :( tudok alkalmazkodni.

Hanyatka az intim mosakodó tényleg nem jó a ph egyensúlyt teljessen megzavarhatja.

Andi
zsembi

Bodza - megkaptad a mél-címem? a számítások szerint nekünk 19-én lesz a beültetés, így még nem tudom, hogy jó lesz-e nekem az időpont. bár akkor már azért lehet mászkálni, igaz?

mindjárt kezdődik az ikres műsor az NG-n!
szépem

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?