sziasztok csajok, megjöttem, csak tegnap szétkaptuk a gépet, mert radiátorcsere volt, s útban volt... mára már előléptettem magam kazánbeindító és rendszerlégtelenítő szakembernek...
szóval még egyszer nagyon köszi a drukkot nektek, túlvagyok a szondán, ki lehetett bírni valóban, nagyobb volt a para, mint kellett volna, bár be kellett vetnie vmi egyéb műszert is, nem adtam magam könnyen..

na de itthon gyorsan kárpótoltam magam egy nagy szelet sütivel..!
míg ott ücsörögtem, láttam két leányzót is hálóingben kiszaladni, lehet h az egyik Ági volt?
Ági - megy a ragacs neked is már! +++
3/4 6-kor szuri??? jesszus apám, akkor fordulok a másik oldalamra...
Cseka - még egy kis amnio-téma: én is ICSI-s leszek, mi is megkaptuk azt a helyes kis papírt, amiben aláírom, h. vállalom az amniot. de hát gondolom ez nagyrészt formalitás, erőszakkal nem nagyon lehet az ilyesmit...
Mofly - üdv köztünk! sajna a tv. előírja a 6 inszemet, s apánk elénk szigorú, de van rá ok, kihagyható. meg kell beszélni! írj majd holnap, hogy tetszett
Yamita - remélem hamarosan nekünk is be kell térni majd mamaboltba!!
Ja, igen. sikerült megbeszélni, hogy puregont kapjak! (én a másik véglet leszek, nálam a túlstimu veszélyére kell vigyázni) emellé closty,merional,folsav, s majd cetrotide. (ez utóbbi az allergén, amiről már írtatok?)