Köszi mindnekinek a képeket, tényleg jó ötlet, hogy mindenki minden héten rakjon fel képeket. Szerintem óriási élmény nézni ezeket, nemrég, még csak uh-képeket nézegettünk, most meg itt ez a sok Tündérbogyó. Mennyit izgultunk például Don Tömzsiért, amikor még pocakban volt, és Annee lázas volt, aztán tessék, olyan kis tünemény lett, hogy az ember legszívesebben megharapdálná!
Brigi, boldog szülinapot!!!! Gurginak meg sok-sok napsütést, hogy még jobb kedve legyen!!! Kata, Neked nem hosszú hajad volt?
AMi a kilókat illeti, nekem is 3 kiló a fölösleg, de engem sem izgat különösebben, majd lemegy, ha vége a szoptatásnak. Egyébként napi egy-másfél órát sétálok Dáviddal, általában rohamtempóban, majdnem futva, nővéremnek így mentek le a kilók mindhárom után. Kondiban is tart, tejszaporításra is kiváló (zöldövezetben lakunk, viszonylag jó a levegő), élményforrásnak is jó, és nem utolsósorban Dávid imádja a bukkanókat, kockaköveket, attól tud a legjobban aludni.
Annee, bocs, lehet, hogy már megadtad a számodat, de el lehet kérni még egyszer? Nekem egyelőre jónak ígérkezik a holnap. Valaki esetleg nem lakik Kispesten, Lőrincen, Ferencvárosban, Kőbányán, vagy egyéb déli kerületben, aki a közlekedés miatt nem tud jönni? Be tudnék ugrani érte...
És akkor egy nagyfiús kép.