A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Csak elköszönök. Jó éjt mamik és babák! Szép álmokat!

Szilvi! Monccs valahol leírta, hogy öö hogyan adagolja. Ha megérkezik hozzám a szer, megírhatom az adagolását, de lehet, hogy addig valaki felvilágosít.

Times! Veled mi van? Ès a babák hogy vannak? Szegénykém, biztosan nincs idööd....
Valaki tud róluk valamit?

Na, puszi mégegyszer!
molkata

Sziasztok!:)

Tali ügyben mi újság? Senki nem jön holnap Monccs-on kivül???
Kata: Jelezd Manónak légyszi hogy holnap az Örs vezér téri IKEA-ban vagyunk 11-től. Kösziiiii! :D
Vendég

Helllóóó!
Írt Móni a wiwen. Elég sok minden összejött neki, de ma este megpróbál írni ide is!
Kata
A fél ampullára emlékszem, csak arra nem, hogy miben adják?

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi mindnekinek a képeket, tényleg jó ötlet, hogy mindenki minden héten rakjon fel képeket. Szerintem óriási élmény nézni ezeket, nemrég, még csak uh-képeket nézegettünk, most meg itt ez a sok Tündérbogyó. Mennyit izgultunk például Don Tömzsiért, amikor még pocakban volt, és Annee lázas volt, aztán tessék, olyan kis tünemény lett, hogy az ember legszívesebben megharapdálná! :lol:

Brigi, boldog szülinapot!!!! Gurginak meg sok-sok napsütést, hogy még jobb kedve legyen!!! Kata, Neked nem hosszú hajad volt? :?

AMi a kilókat illeti, nekem is 3 kiló a fölösleg, de engem sem izgat különösebben, majd lemegy, ha vége a szoptatásnak. Egyébként napi egy-másfél órát sétálok Dáviddal, általában rohamtempóban, majdnem futva, nővéremnek így mentek le a kilók mindhárom után. Kondiban is tart, tejszaporításra is kiváló (zöldövezetben lakunk, viszonylag jó a levegő), élményforrásnak is jó, és nem utolsósorban Dávid imádja a bukkanókat, kockaköveket, attól tud a legjobban aludni. :wink:

Annee, bocs, lehet, hogy már megadtad a számodat, de el lehet kérni még egyszer? Nekem egyelőre jónak ígérkezik a holnap. Valaki esetleg nem lakik Kispesten, Lőrincen, Ferencvárosban, Kőbányán, vagy egyéb déli kerületben, aki a közlekedés miatt nem tud jönni? Be tudnék ugrani érte...

És akkor egy nagyfiús kép.
Kép

Kép
nenoke

Sziasztok!

Marci ma aludt fél 10től háromnegyed 5ig, majd gyors szpoi és fél 9kor keltünk. Kipihiztem magam. :wink:

Vettem MArcinak tegnap anorákot a CundAban, 74eset, szerintetek a tél folyamán belenő? De gondoltam az alá alá kell öltözni, így talán nem lesz olyan nagy rá. Volt még 50%os dmes kuponunk, így csak 2500 volt.

Annee, én még a talin gondolkodom, mert alacsonypadlós nem megy oda. Így még jár az agyam, hogy tudnánk odajutni. :roll:

Csajok, ti már gondolkodtatok a tesón, mikor "jöjjön"?

kispiskóta

Nenőke!!!

Dávid, nagyon PASIS!!! :lol: Ahogy a képeit elnéztem egy mosolyalbum! :wink:

Kár, hogy nem Újpalotán laksz. :(

kispiskóta

Jó reggelt babák, mamák és papák! :D

Nenööke! Dávid valóban nagy fiú már :wink: és milyen kis mosolygós. Mindig ilyen jó kedvüü?
Igen, hosszú hajam volt, de kb 1 hónapja levágattam.

Annee! Jelzem. :D

Szilvi! Azt én sem tudom. :?
molkata

Nenőke: Szép nagy fiú Dávid! :D
Ahogy leírtad az útvonalat... Csak nem közel vagy? :lol: :lol: :lol:
Mi Kőbányán lakunk, de én bejutok az Örsig a 85-össel. :D
Jah, és a szám: 0620 222-1194

Zsú: Nem tudom pontosan honnan jönnél, de már 1 járattal el lehet érni az Örsre Palotáról. A régi 177-es busz az 231-es lett és bemagy az Örsre. Szerintem ha megkérsz valakit az utasok közül, tutti hogy segit a fel és leszállásnál.:)
Örülnénk ha jönnél!:D

Utazás: Biztos furi lehet az elsőgyerekes anyukáknak. :D Én már rutinosan "bunkózom"! :lol: :lol: Pl. mikor felszállnék a buszra és látom hogy mindenki ott tömörül az ajtóban, elkiálltom magam "A babakocsik számára fenntartott helyet kérem szabadon hagyni! Köszönöm!"
Ha netán nem mozdulnának kellő gyorsasággal akkor már tolom is a lábára a bébjárgányt. :oops: :lol:
Ez eddig mindig bevállt. :D
De ugyanez a helyzet villamoson, metrón, stb..
A mi járgányunk rohadt nehéz. De rendszeresen utazom a világ végére is akár. Vonattal is mentem már 3 gyerekkel Apa nélkül.
Mindig megkérek egy emberkét hogy segítsen megemelni. Eddig soha nem mondtak nem-et.
Viszont azt is megértem hogy csak akkor segítenek ha kéred. Mert a mi kocsinkat pl nem lehet akárhol megemelni. Ha a háttámlánál emeli, felcsuklik az egész és összegörnyed a gyerek.
Vendég

életjel

jövök majd Ricsi jővőhéten 2 napot dolgozik igy tud Nyunyulni.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Szivvi, Kata!
A Normaflore-t műanyag ampullában adják. Én az Infacol cseppentőjét fertőtlenítettem ki, és azzal szívom fel és adom be Daninak a fél ampullát. Nyeli mint kacsa a nokedlit! :D

Illetve már nem adom neki, és így is megy a kaki! Nagyon remélem, hogy mindenkinek beválik!

Kép

Kép
monccs

Némi Profil változtatás.. Lecsórtam Zsútól. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Seggmasszírt én magamnak csinálom fürdés közben bőrfeszesítő tusfürdőt masszírozok egy gumi masszírozó koronggal. 5-5-5 perc comb+fenék, has

natural born rocker
Kép

szárnypróbálgatás
Kép
Vendég

Bori: Jajj de cukker Főni!:D:D

Apropóóó!!! BOLDOG NÉVNAPOT AZ ÁDÁMOKNAK! :D
Vendég

Haliho!

Bori, Ádi nagyon cukker rokcer! Oi-oi-oi :lol:

Nenőke!
Nagy édes Dávid, mosolygos kisbaba

Ma meg volt a 4 -ik jó éjszakánk is, Samu 3/4 9-től 1/2 5-ig aludt de én hülye kivettem szopira álmában pedig biztos aludt volna tovább ill. aludt is ugyanis folyt ki a tej a szájából az ágyunkon. Utána még 1/2 7ig aludt. Jesszjesszjesssz..

Ma kaptam kimenőt Samutól és apától. Megyek a Pólusba vásárolni magamnak pár holmit.

Annee!
Sztem mi nem megyünk a talira. A legközelebbit be tudom ígérni tömegközlekedéssel, ezt még nem. Ezer bocs.

Kinderke+Bori!
Köszi az infot sósoldat ügyben.
Most anyatejjel próbálkozom.
torolve_20131003125716

Nenőke, Annee
Mi Kispesten lakunk. Nem is tudtam, hogy ilyen közel vagytok! :)

Kép

Kép
monccs

Monccs: Mi Kőbányán. A tó mellett.:D Az új CBA háta mögött.:D

(A túl hosszú aláírás miatt a nagyokat megfosztottam a vonalzójuktól)
Vendég

Gurgi: Nincs gond! Majd jövő nyáron korábban kezdem el szervezni a Margitszigeti talit. Akkor már 1 évesek lesznek.:D
Sok kis 1 éves egy rakáson! De jóóóó lesz! :lol: :lol: :lol: :lol:
Akkor még a pokrócot is megspórolják nekünk. Úgysem lesz időnk leülni. Szaladgálunk az aprótalpúak után. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Majd el felejtettem mondani... Nem tudom mi volt Tömzsivel tegnap este. :roll: 18:00-tól 22:30-ig érdek egyeztető tárgyalásokat folytatott a lámpával, majd fél órás visítós üvöltözés után elaludt.
Ebben a fél órában persze nem kellett se cici, se tápi, se tiszta pelus. Semmi. :?

Mostanában tök sokat gügyög! :D Órákat dumál egyhuzamban.
A giii, geöööö, goá, geeeee és a gajagie megy egész nap. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bori!
Ki cukipofa vagány gyerek a Főnid!

Nenoke!
Dávid egy aranypofa, ez a vigyor!
Mindíg vigyorog?

Én is hoztam egy képet, tegnap Bogi beájul a kezemben, de úgy rendesen ám, apa gyors lefényképezte.

Kép

Ma kipróbáltuk a kengurút.
De csak a lakásban, először Bogi sirdogált, de persze biztosan azért mert bénáztam itt össze vissza mire belepakoltam meg összeszereltem, de utána tetszett neki nagyon!
Kimentünk a konyhába is szétnézni, majd a mosógépből kiszedtem a ruhákat, tök élvezte Bogi olyan jol elnézelődött, aztán kivettem, és bealudt, lehet sűrűbben kell kenguruzni...
A miénk ilyen.

Kép

Nem sokat cipeltem benne, de a hátam majd leszakadt, vagy lehet hogy nagyon lent volt a hasamnál volt a feje meg cicimnél, szal azt hiszem hosszú távra a Robi viszi benne...
Vendég

Àdámkák! Boldog névnapot!!!!

Hajni! Haláli ez az utazós csel! Ügyes vagy!!! :wink:
Ja! A jövöönyár nekünk is jó lesz. Megyünk Veszprémbe. Még egy Balatoni talit is összehozhatnánk!

Bori! Olyan szépek vagytok és Àdám nagyon szépen emeli a fejét! :D

Gurgi! Jó vásárlást!

Voltak itt Manóék! Àtadtam az üzenetet. Teszek fel képet.

Kép
molkata

Hencsi! Bogi tényleg szépen bealudt! Jó ez a kengurú :wink:
A tiétekben elööre néz Bogi, mikor benne van? Fordítva nem lehet?
molkata

Kata!
De mindkét irányba lehet, ha felém van a szélét fel kell hajtani, és tartja a kis buksiját hogy ne inogjon.
Én úgy tettem bele bogit, hogy felém van a feje, de így is élvezte, oldalra simán látott.

Barátkozott Egon meg Grétus?
Tök aranyosak, na majd ha nagyobbak lesznek!
Vendég

Egyébként itt van, én is így vittem mint a képen a nő.

http://carriboi.com/
Vendég

Kata: Köszi!:) Édes Egon és Grétu!:D De látom Grétunak megint elment a kedve! :D
Vendég

Hencsi! A miénket csak egy irányba, felém lehet felvenni, de így is tud nézelöödni Egon. Azt hiszem, ilyen pici korban így jobb.

Hát, megnézték egymást és ennyi. Szegény Gréti nagyon fáradt volt, sok minden történt körülötte az elmúlt napokban. Annyira szép kislány és olyan édesek együtt :wink:
molkata

Sziasztok!

Brutál pocsék éjszakánk volt! Hajnal fél 5kor sikerült elaludnunk keményen 6ig :shock: Zalán nagyon taknyos, és köhög a takonytól! :cry: Vagy a nagyoktól szedett össze valamit, amit hazahoztak az oviból/bölcsiből. Vagy megfázott ebbe a 19 fokos lakásba :shock: :( (pedig jól be van öltöztetve) Benyújtom majd a gyógyszertári számlát a távhőnek :evil: ! Kurvaéletbe, ha már télen-nyáron fizetjük azt a marha sok pénzt a fűtésért, akkor legalább fűtsenek :evil: Bakker! :x :cry: Borzasztó szegény fuldoklik a takonytól. Nem tud szopizni se, mert dugig az orra! Kb fél óránként szívom az orrát szegénynek, meg nyomom be neki az orrsprét. :cry: Remélem hamar átvészeljük, és nem megy rá a fülére, arcüregére...
Violámnak meg Bogimnak is folyik az orra, de hát melyik gyereknek nem ebbe a szuttyos időbe! :shock: :cry:

Más:
Kedden (5 napja) megrendeltem az árzuhanás.hu-ról a pihenőszéket, meg még egy játékot! Küldtek egy visszaigazoló mélt a rendesléről, az adatokkal. Elutaltam az pénzt a leírtak szerint. Szerintetek mikor kapom meg a cuccost? Csak mert a honlap szerint futárszolgálat hozza ki, ami 1-2 nap szokott lenni, de még sehol semmi... :roll: Már nagyon kéne a pihiszék... 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszönjük a névnapot! Hogy kell megünnepelni egy ekkora bébbel?

Gurgi! Egy átaludt éjszaka? Hm, remélem jön a többi is!!!!

Úgy mennék talira...
Vendég

Eniköö! Nemtom, nálunk egy hét alatt ért ide a pihiszék.
Gyógyulást a picurkának!
molkata

Bori! Ünnepelni? Mi nem csináltunk semmi különöset. Játszottunk, táncoltunk, de azt minden nap szoktunk :wink:
molkata

Sziasztok,

Bori: BOLDOG NÉVNAPOT JÓKÉPŰ FŐNINEK!

Andrea
Kép
kindernay

[quote="szarvasbori"] írta:szarvasborigy mennék talira...

És mi az ami visszatart??? :shock:
Vendég

Annee! Múltkor írtam: egész héten gyogyitornára megyünk!
(azonkívül a a mozgólépcsőn lefelé menni projekt is riaszt!)
Vendég

Annee: én is kihagyom a találkozót,... :cry: jönnek fűtést indítani.

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Elköltöztünk! :)
Mi még itthon vagyunk anyukáméknál, jövő hét vége felé megyünk haza, de a régi lakás üres, az újban a szekrények összerakva, férj levezényelte a költözést, 13-an voltak segíteni. :D

KépKépKépKépKép
uxi

Fú, Uxi! De jó! Örülök, hogy nem Neked kellett még ott is helytállni!
És milyen az új lakás? Nagyon furcsa? Eminek hogy tetszik?
Hogy is vannak a szobák? Emi külön lesz, vagy együtt Benivel?
Vendég

Én még nem is reagáltam a talira :oops: : mi biztos nem megyünk, Szolnokon leszünk egész héten, amíg nincsnenek az új házban emberi viszonyok, nem megyünk haza.

Utána meg amíg nincs autónk, nem tudjuk elhagyni Dunakeszit...
(most épp állandóan autókereskedéseket járunk, remélem hamarosan eredményes is lesz a dolog)...

KépKépKépKépKép
uxi

Egon és Gréta nagyon cukik együtt! Randevúúúúúúúúúúztak hehe :lol:

Bori!
Ez már a 4-ik ilyen éjszaka de eddig ma volt a leghosszabb..hejjehujja

Ádámnak Boldog Névnapot!!!!!!!

Uxi!
Grtula a költézéshez!

Na sok mindent nem vettem, egy felsőt meg klassz térdzoknikat a térdgatyómhoz.
Siettem haza Samuhoz, huu hiányzott nagyon.

Hencsi!
Ismerős az ilyen arc, Bogi cuki

Enikő!
Gyógyulást a gyerkőcöknek!
torolve_20131003125716

Bori, régen nem jártam kint, csak fotókon láttam, jó lett :wink: . Külön szobájuk lesz, eleinte biztos, aztán majd meglátjuk.Mindenesetre van elég helyünk :D .
Eminek tetszik, főleg a szomszédban lévő kakas :oops: . De majd kiderül, ha ott lakunk. Én kicsit félek tőle, hogy nem ismerek ott senkit, s egyedül leszek naphosszat a két gyerekkel. De majd keresünk játszóteret, hátha van, meg ismerkedünk a környékkel, s hátha leszenk ott is kisgyerekesek.

Akartam már kérdezni: a tornázót (trapézt) hol vettétek?
Nálunk is volt kölcsön egy olyan, mint a tiétek, de már vissza kellett adni. Emi nagyon kedvelte, gondoltam vennénk Beninek egy ugyanolyat.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Uxi ez tök jó! akkor szerencsédre ezt megúsztad!

Bori állati a szopis kép! :) párom is jót nevetett rajta! :wink: bejön nagyon!

Gondoltam lekapom nektek én is, hogy milyen szépen tartja magát, erre skerült egy nagyon előnytelen fotót összehozni:
Kép
ezen meg már leeresztette magát:
Kép

ma itt voltak barátaim Zalaegről, olyan jó volt! élveztem! :lol:

Nagyon jó képeket tettetek fel! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Rita! Köfi! Térdgatyó, Bekemné? ;)

Alacsonypadlós eljutás az ikeába buda, illetve a belváros felöl: 7es busz Bosnyák térig, onnan 32-es busz Örsig (ebből nem mindegyik alacsony)
Vendég

Emi! Örülök, hogy megnevettettelek(?) Benneteket! Nekünk is van ilyen "bénázós" kép:

Heló kanapé!
Kép

Uxi! Sok kisgyerekes család költözik most arrafelé, biztosan lesznek új barátok!
Trapézt örököltük... Tesómat ismerve Brendon vagy Kenguru, esetleg a Soroksári úti nagy bolt, aminek mindig elfelejtem a nevét. Chicco márkájú.
Vendég

Uxi! De jó! Vége a költözésnek! Èn mindig félek az ilyesmitööl... :roll: azért biztos marad munka neked is. Lesz segítséged?
Megértem, hogy vannak aggodalmaid...mi is egyedül vagyunk itt.

Emi! Miért lenne elöönytelen? Èdes!!!! :D Olyan eredeti! Ezek az elsöö próbálkozások nagyon szépek tudnak lenni.
Ja! Igen, Egon randevúzott, de figyeltem és nem csalta meg Maját :D :wink:

Gurgi! Ez már igen!!! Végre jó a kedved és van újra "sálálá..." :D

Andi! De legalább meleg lesz! :D
molkata

Bori! Cuki!!!! :D Ès mintha a jobb szemét be is csukta volna, lehet, hogy az anyucira akar kacsintani? :D
molkata

Kata! Én is azért imádom ezt a képet, ahogy kacsint, a kis huncut!
Vendég

Ezt meg kell osszam veletek. Picit ölbe vettem Grétit és annyira ügyetlennek éreztem magam vele, olyan furcsa volt. Szal, igaz az, hogy egy gyerek születésével anya is szültik, de csak az ÖÖ anyukája. Ès késööbb is nevelnek minket a gyerkööcök, egymáshoz "illeszkedünk"! :P
molkata

Nyunyi repül fürdeni

Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Nenoke :)
Dávid nagyon cukker ebben az amerikás szerkóban. :D

Zsú :)
Én gondolkodnék a kistesón, de a párom hevesen ellenáll. Aszonta, ő nem tenyészcsődör, 2 gyerek elég. :?

Hajni :)
Tetszik a profilváltás, de nem voltak fent a többi gyerekeid is? Száműzted őket? 8)

Bori :)
:D Nagyon cuki! :D Ádi is kis hurkás. :)

Gurgi :)
Én jobban szeretem, ha Bence felébred szopizni, mert egyébként szétdurranok. Valamelyik hajnalban 3-kor fel kellett kellnem fejni, mert nagyn fájtak a cickóim. A mellgyuszit inkább kihagynám. :roll:
Azért nektek gratula, legalább kialszod magad. :)

Hencsi :)
Ilyen beájulás nálunk is van, majd megpróbálom én is lefotózni. :)
Kenguru: hát igen, nem a legjobb a hátnak és a deréknak, de tömegközlekedni sokkal könnyebb vele, mint babakocsival. :)

Enikő :)
Jobbulást az aprónépnek! Szegény Zalán! :? Próbáltad a hordozóban altatni? Megemelni a feje alatt a matracot? Porszívós orrszívód van?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kati a kancsalítás miatt előnytelen!

na, pelenkáztam éééés: hasról hátra fordult 2szer is utána!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi! Ebben a korban az még tök természetes és akkor is édiiiiiii!!!!!

Esztora! Nyunyi milyen aranyos, kis kopaszka :D

Ez a kép tegnap este készült. Német slágereket énekeltek a tévében és Egon vagy fél órát nézte. :D
Kép
molkata

Ès gratula a forduláshoz. Kis ügyi!
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?