Sziasztok Lányok!
Itt vagyok, ragyogok......( ez utóbbi némi túlzással

)
Bocsi a hosszas eltűnésért ( ami nem is volt igazán eltűnés, mert azért igyekeztem olvasni a fórumon, így én nagyjából képben vagyok

), de ahogy szivvinek is írtam, az elmúlt hetekben jól összejöttek nekem a dolgok. Így sem időm, sem energiám nem jutott arra, hogy írjak. Nem részletezném, mert nem túl kellemes emlékek.
gyönyörűek a babák, mindig megcsodálom őket. Irigykedve olvasom, hogy vannak babák, akik már egész sokat alszanak egyszerre, sajna ez még nálunk nem "divat", de persze még annyira nincs is itt az ideje. Bálint szigorúan eszik éjszaka is 3 óránként.
Blankám alakul... kezd hasonlítani régi önmagára....de azért még annyira nem rózsás a helyzet. Szerencsére Bálintot imádja, a problémája velem volt/ van, de mint írtam, azért már alakul a molekula
Nagyon elekeserített a viselkedése, sokszor éreztem úgy, mintha nem az én gyerekem volna, mintha a Bálint születésével együtt, egy másik tesó született volna.
Rengeteg időmbe, energiámba kerül/t hogy itt tartunk ahol, de megérte

és reméelm, hogy ez most már így marad, illetve hogy egyre jobb lesz. Ezzel együtt a szabadidőm is több lenne, és gyakrabban jönnék a fórumra is.
Most elköszönök, mert össze kell készítenem az ovis cuccokat holnapra, meg Blankának olvasok elalvás előtt.
Holnap igyekszem újra írni.
Jó éjt mindenkinek.
Móni
és egy pár kép....

tesók

Bálint utazik

szundi