A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

[quote="szarvasbori"]A írta:szarvasborinnee! Múltkor írtam: egész héten gyogyitornára megyünk!
(azonkívül a a mozgólépcsőn lefelé menni projekt is riaszt!)

Bocsi! Szita az agyam... :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok, teljesen meghatódtam :oops:

Nagyon jók a képek, imádom! Mégmégmég :lol:

GURGI: VÉGRE VISSZAJÖTT A JÓKEDVED :lol: HURRÁ :lol: bocs kas benyom :lol: Gratula az átaludt éjszakákhoz!

Uxi: gratu a költözéshez! Ne izgulj, biztosan sok kisgyerekes lesz a környéken!

Henchi: nem akarok okoskodni, de ilyen pici babáknak még nem tesz jót, ha kifele teszed a kenguruba :oops:
Én a hordozókendőt szeretem amman nem fájdul meg a hátam :wink:

Annee: talit még nem tudom :roll: Ha sikerül rábeszélnem a férjemet, hogy hozza haza Marcit és fektesse le akkor talán megyünk. Ha arra is sikerül rávennem, hogy Mátét is válalja el akkor tuti :lol:

Nenőke: én imrén lakom, de ha megyünk akkor szerintem tömegközlekedek, nem viszek babakocsit, én kendőzök :lol:

Nálunk minden változatlan. Samu eszik alszik, nézelődik :lol: Annyira imádom és próbálom kiélvezni minden percet vele. Több ilyen már nem lesz :cry:
Megyek is mert hív :P további szép estét mindenkinek!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Egcsi: Sajna az aláírás túl hosszú ha 3 vonalzó van fent.:(
Igy a nagyok száműzve lettek. 8)
Vendég

Üdv!

Vagyok, csak sűrűek voltak a napok. Voltunk csípő uh-n, minden rendben. Vettem egy csomó meleg ruhát is Ádámnak.

Bori és mindenki, akinek van Ádám nevű kisfia: boldog Ádám-napot! :P

Hali!

Talin ott leszünk!!! Már hárman vásároljuk agyon magunkat!!!!
Nekünk ez lesz az első BKV-s utunk. Izgi napnak nézünk elibé!

Mtücsi: még nem is figyeltem meg ezt az összefüggést... Bors újabban morózus az étkezések végén, meg most kezd 4 órás evésekre átállni, de ma meglepő dolog történt (elvileg 3nappal előtte), ami igazolhatja észrevételed:

Bors ma bukott először életében. Mentőt azért nem hívtam, de megijedtem... jól van naaa, tudom másoknál természetes, de Ő még nem adott vissza egy csepp tejet sem. (minekután 6,3kg volt reggel, tán nem kéne félnem, hogy elsorvad szegénykém... :roll: )

Akkor holnap, Annee, Monccs. Ki jön még????
Ismertető jelem: babakocsival+babával leszek :lol:

puszi! ckat
ckat

Ckat: Naháááát! Nekem is ezek az ismertető jeleim! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Holnap 11-kor a főbejárat előtt? Szerintem nem sok babakocsis lesz a környéken épp akkor, de esküszöm mindenkit megkérdezek hogy a zalira jött-e? :lol: :lol: :lol: :lol:
(Sztem fél 12-ig várhatunk mielőtt bevetjük magunkat):)
Vendég

Briginek Boldog Szülinapot utólag is. :D

Borsnak meg Boldog hófordulót! :D
Vendég

Ági! Boldog Névnapot Ádámnak!:) Látom a vonalzód babafalvás és nem fogadta a képet. A beillesztésnél a formátumot javitsd ki kisbetűsre. Ne JPG legyen hanem jpg. Akkor elfogadja. Görcsöltem vele én is hónapokat mire rájöttem!:D
Vendég

hahóóóó!
Megjöttünk a 3 napos kiruccanásról. Első éjszaka keveset aludtunk, nem szoktuk meg, hogy ágyunk mellett a babó, és minden nyögésre felébredtünk, de a második éjszaka tökéletes volt. A levegőváltozás olyannyira fejbevágta a drágámat, hogy tegnap fél 9kor elaludt, 4kor majd 7 kor evett, és fél 12-kor ébreszteni kellett :D Jól nyomta :D

UXI
Ügyesen levezényeltétek a költözést!

Kata, Manó
De jó, hogy találkoztatok! Édes a két bébike!

Vásárlás:
Én egy szabadidőruhát kaptam eddig, nem akarok semmi passzentosat venni a plusz 5 kilómmal, jobb, ha motiválnak a cuccaim, hogy egyszer még kényelmesen beléjük férjek. Meg vannak a terhesség első 3 hónapjából göncök, amik jók

Kép
Kép
emma1976

Hali!

Annee: o.k.!eső esetén odabenn az "ikea ovi" előtt. Én sem a szívbajos fajtából való vagyok, leszólítok majd én is mindenkit :lol: ! Monccsal is így ismerkedtem meg - meg a férjemmel is :lol: (Őt a vonaton szólítottam le... jó van na, de úgy megtetszett... :oops:)

Jó éjt!!!
ckat

Annee: köszi :lol:
Ha megyek a talira nekem ismertetőm, hogy kendőbabát viszek :lol: Meg vagy lesz velem mégegy gyerkőc vagy nem :lol: Remélem azért sikerül lepasszolnom apájának :roll:

Ádámoknak nagyon boldog névnapot!

Ma levágtam Máté haját :cry: Hát majdnem sírtam, de már magyon hosszú volt neki. Remélem megint bebongyolodik :roll: Olyan kis cuki volt, most meg kiskopi de így is nagyon édi és olyan nagyfiús lett :lol: Meg most megint olyanok a Marcival mintha ikrek lennének annyira hasonlítanak :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Visszareagálás nélkül!

Végre mindennel elkészültünk, na jó azért pár hiányosság még van, a bordűrök, meg a radiátoro még nincsenek felrakva, de festés kész, konyhabútor összerakva, nagyon szupi! Jövő hét folyamán költözünk! :D

Talira mondok egy talánt,reggel viszem az autót szerelőhöz, elment a fék, ha megcsinálja megyünk mi is, egy bébkocsis és egy kisfiús anyucit nézzetek! Mondjuk a vásárlást lehet kihagyom, csak nézelődök egy nagyot! :)

Na pusszantás, most megyek aludni hulla vagyok!

Jó éjt!

KépKépKép
dikó1

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok, ragyogok......( ez utóbbi némi túlzással :D )

Bocsi a hosszas eltűnésért ( ami nem is volt igazán eltűnés, mert azért igyekeztem olvasni a fórumon, így én nagyjából képben vagyok :wink: ), de ahogy szivvinek is írtam, az elmúlt hetekben jól összejöttek nekem a dolgok. Így sem időm, sem energiám nem jutott arra, hogy írjak. Nem részletezném, mert nem túl kellemes emlékek.

gyönyörűek a babák, mindig megcsodálom őket. Irigykedve olvasom, hogy vannak babák, akik már egész sokat alszanak egyszerre, sajna ez még nálunk nem "divat", de persze még annyira nincs is itt az ideje. Bálint szigorúan eszik éjszaka is 3 óránként.
Blankám alakul... kezd hasonlítani régi önmagára....de azért még annyira nem rózsás a helyzet. Szerencsére Bálintot imádja, a problémája velem volt/ van, de mint írtam, azért már alakul a molekula :wink:
Nagyon elekeserített a viselkedése, sokszor éreztem úgy, mintha nem az én gyerekem volna, mintha a Bálint születésével együtt, egy másik tesó született volna.
Rengeteg időmbe, energiámba kerül/t hogy itt tartunk ahol, de megérte :D és reméelm, hogy ez most már így marad, illetve hogy egyre jobb lesz. Ezzel együtt a szabadidőm is több lenne, és gyakrabban jönnék a fórumra is.

Most elköszönök, mert össze kell készítenem az ovis cuccokat holnapra, meg Blankának olvasok elalvás előtt.

Holnap igyekszem újra írni.

Jó éjt mindenkinek.

Móni

és egy pár kép....

Kép tesók

Kép Bálint utazik

Kép szundi

Kép
Kép
moni1973

Nna, most derülnek ki a dooogok. Talira késve érkezem. Kb fél 12-re. :D Ott leszek az Örsön már, de még lesz egy kis dolgom.:D
Vendég

Sziasztok!
Ádámoknak BOLDOG NÉVNAPOT

Annyira jó fotókat kaptunk ma is! Meg kell őket zabálni! És már ügyeskednek, az egyik forgolódik, a másik kitámaszt, a harmadik repül, a negyedik tv-t néz és csajozik :lol:
Mi szokás szerint shoppingoltunk...De persze csak a lányunk kapott göncöket :lol: Vettem a césa-ban tök jó bélelt kantáros gatyát, meg hozzá egy vastag kabátot, a hésm-ben pedig egy harisnyanacit :lol: Ez még nagy, de majd belenő :lol:

Monccs
Úgy értettem, hogy nem kell a normaflort feloldani tejben v. tejjában??

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Ádikáknak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Bori! Meglásd, Ádi nagyon ügyes lesz!

Brigi! Kissé késve, de 8 napon belül - Neked is sok boldog szülinapot, jó egészséget kívánok.

Nem tudom mi lesz a talival, mert az autónk aksija ma végleg bemondta az unalmast. Most próbál a párom keríteni egy másikat. (21:54!)

Zsú! Olvastam a hsz-et, de mivel bizonytalan részemről a holnapi autókázás, maradjunk abban, hogy holnap reggel írok! (Én a STOPSHOP-nál lakom.)

Enikő! Kellett nekünk emlegetni a megfázást!? Ovis Ádikám egy hetes óvodába járás után nálunk is taknyos. Más nem, csak ő. Ezek után tuti, hogy óvodai szerzemény. Fújom Fluimarral,Nasivinnel, kap C-vitamint, itatom. Meglátjuk, mi lesz a folytatás. Sajnos ő hajlamos az arcüreggyulladásra is, így infralámpáznunk is kell.
Jobbulást az apróságoknak!

Móni! :lol: :lol: :lol: Jó, hogy jöttél!

Egcsi! Én párom a 3. babánál 2 évvel ezelőtt még vonakodott. Tavaly már ő is nagyon akarta, sőt mostanság meg már a 4. babáról beszél. Ha egy bolt beindul.... :lol: Lehet, hogy pár év múlva ő is másképpen áll a "dologhoz".

Mary! Eltűntél!!!

Mütyürke! Te is!!!

Reggelig tartó, nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Tücsi
mtücsi

Jóóóóóó regggelt Babaneeeeet! :D :D (Robin Williams után szabadon)

Szóval akkor ma taliii! Én mint mondottam volt sajna csak fél dél körül érek oda! Várjatok meeeeg, légyszi légyszi légysziii! :lol: :lol: :lol: :lol:

Boriéknak mennek a drukkhegyek a gyógyitornához. Főni tuttkó hogy szuperügyi lesz! :D
Vendég

Sziasztok!

Úgy néz ki mi is megyünk!!!!

Pusszantás mindekinek, már nagyon várjuk a talit!!!! :D

KépKépKép
dikó1

Sziasztok!

Jó talit nektek! Várjuk a fényképeket! CSináljatok egy csoportképet!

Ádámoknak boldog névnapot!

Brigi boldog szülinapot így utólag is!

A bébek nagyon tündériek, rakjatok minél több képet!

Mi jól vagyunk szerdán szuri.

Kép Kép
emi_25

Ági!!

Ádámodnak Boldog Névnapot!

Brigikém, bocsiii Boldog Születésnapot!

Aztán, Bori nem bekemnééés diszkós térdgatyó hanem Nemecsek Ernős :lol: háhá

Minden babus nagyon cukkermukker!!

Ma éjszaka ripléj jól aludtunk. Sálálá

Ma megint leviszem a bébkocsit, most már lazán megy..csak a gatyám szárát kell feltűrni mert rálépek (bohóc nadrág) úgyhogy inkább Nemecsek Ernősben nyomom.. :lol:

Moni!
Örülök, hogy jelentkeztél, puszika Nektek!
torolve_20131003125716

Jó talizást akik mennek a Ikejjába!
torolve_20131003125716

Jó reggelt!

Jó talizást midnenkinek! 8)

Képzeljétek, Beni 6 órát aludt egyhuzamban! :D Fél 9-kor evett, utána fél 12, majd 3/4 6-kor keltünk.
Ciciköcsög meg majdnem szétdurrant. :shock:

Ma megyek a fordrászhoz, viszem Benit is, remélem aludni fog közben. Utána autóprojekt folytatódik, járjuk a kereskedéseket ezerrel.(Leginkább használt Suzukit szeretnénk, főleg Ignist, de az szinte sehol nincs Szolnokon, ha van is 1-2 , szinte azonnal elviszik)

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Nem megyek talira, ne haragudjatok. Ma beborult a hangulatom. :(

kispiskóta

Szivvi
Melyik H&M-ba voltatok?
Nekünk bélelt gatyink van (kaptunk), de kabát nagyon kellene! Holnap talán nekivágok kettesben a bébbel...

Kép
Kép
emma1976

Jó reggelt, mi is megyünk! Minket majd bébiülésről a karon lehet megismerni. Remélem, az Örsön is van olyan gyerektologató, mint Budaörsön, amire rá lehet rakni az ülést. Ha nem, akkor tovább izmosodom.
:wink:

Kép
nenoke

Zsú, de pont hogy mi fel tudnánk dobni!!!!! Gyeregyeregyere

Uxi, majd kérünk képeket a frizuról!

Brigi, sikerült meggyőzni Aput?
nenoke

[quote="kispiskóta"]S írta:kispiskótaziasztok!

Nem megyek talira, ne haragudjatok. Ma beborult a hangulatom. :(

Namánemáááá! Hát pont azért gyere hogy felvidulj! :D :D
(Jóvanna... megértem. :wink: )
Vendég

Sziasztok!

Tücsi, Emi_25, Gurgi: Köcike :lol:

Móni: jó,hogy jelentkeztél!

Talira sajnos nem tudok menni :cry: Apa most ért haza és hullafáradt így Marcit is nekem kell elhoznom az oviból. Pedig annyira rákészültem mert tegnap megigérte :shock: Na mindegy, majd legközelebb nem lesz kibúvója, nem érdekel a fáradsága meg semmi, gonosz leszek :twisted:

brigi73

halihó
Megvagyunk még, egy ici-pici javulásal, már kb. 10 percet kibír Sára a kiságyban. De arra jöttem rá, hogy azért sír folyton mert fáj a hasa, ha a hátán van (húzódik neki). Sajna szörnyen hasfájós már sokmindent kipróbáltunk egyenlőre a gyerekorvos által felírt gyógyszer és a karon lajhár pózban séta enyhíti a fájdalmát. Igy továbbra is össze vagyunk nőve. Ráadásul a sok ölbenlét miatt már oldalra sem tud fordulni, amit pedig az első időben meg tudott csinálni. A kajával szerencsére nincs gond 3 óránként eszik, bár sokszor alig bírja addig, de nem kap hamarabb mert annyira túlszívja állandóan magát, hogy képes még a következő etetés előtt is bukni. Már a kiságy egyik oldalát is megemeltük, de nem használ. A gyerekorvos ajánlotta a teát, de natur nem hajlandó meginni.
Egyébként kis huncut, állandóan mosolyog, sőt egyenesen belevigyorog a képembe és gondolja a kis fejecskéjébe, hogy ha gyerek kellett nektek akkor itt vagyok és csak velem foglalkozzatok.

Kép
szücsi

Sziasztok!

Autónk még mindig aksi nélkül. Bosszantó. :evil: Elviekben, ha a szomszéd felébred, tud adni egyet. De már 10 óra!!! Meddig alszik? :twisted: Még szerencse, hogy a talin kívül ma sehova sem kell autóval mennem!

Egcsi! Egy kis helyreigazítás a tegnapi uccsó hsz-hez: Lehet, hogy pár év múlva a te párod is másképp áll a "dologhoz". És így legyen! :lol:

Szücsi! Sára cica nem csoda, hogy levesz mindenkit a lábáról. Az én Ádikámról is napközben, ha elmerészkedtem vele vhova, el sem tudták képzelni, hogy éjszakáink szinte nincsenek.Ő is mindig ( még éjszaka is) teleette magát, állandóan bukott, közben meg kikakilt a pelenkájából is; most már csak nevetünk rajta, de akkor...... :( ). Viszont a mosolya, a kacagása, a ragaszkodása erőt adott még akkor is, amikor úgy éreztem, hogy kész végem, én az éjszakázás hősi halottja leszek.

Brigi! Nem kérdeztük, de ugye a 18. ? :lol:
mtücsi

sziasztok,
várom a szerelőt...:cry: jó talizást nektek ebben a szép időben...

Brigikém így utólag is az Isten éltessen sokáig!

Minden Ádámnak boldog névnapot!

Nekünk elég szar éjszakánk volt, éjjel hasfájásra ébredtünk... alig bírt megnyugodni szegénykém, így egy ágyban, összebújva töltöttük az éjszakát, de jó is volt! :lol:

Pillangó? ugye jössz? minden rendben?

Móni: de jó, hogy itt vagy írok privit!

Ildi: nagyon ügyik vagytok, kérünk képeket a kecóról!

Szivvi: irigy-irigy a shoppingra... de mi is megyünk pénteken a hésmbe és szétvásárolom az agyamat! végre! dobjá képet a rucikról léccilécci!

Zsú: mi a baj? én tegnap voltam ilyen fos!

Bori: remélem jól zajlik a gyógytorna, majd kérünk beszámolót!

szerintetek a pilatest lehet mívelni már?

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Brigi!
Nagyon sok boldog szülinapot így utólag is!
A kengurűban csak velem szemben van Bogi, kifelé nem is merném még tenni, majd ha már tartja a buksiját!
Még így is inog néha nem is merek még vele közlekedni, csak itthon kipróbáltuk, és majd szoktatom hozzá, bár télen nem a legjobb lesz, mikor be vagyunk öltözve, de arra jó lesz, hogy a pár méterre levő boltba átszaladjak, ne a babakocsit kelljen cincálni, bár ha már akkora lesz, akkor meg vihetem ölbe, na mindegy, végülis kaptuk kölcsön sógornőmtől, szal nem vettük, valamennyit majd használjuk.

Ádámoknak, boldog névnapot!

Talisoknak szupi időt, és csudajókedvet, írigy-irigy-irigy...
Majd képeket kérünk, de sokat ám!!!
Vendég

Andi, Henchy: köszi nektek is :lol:

Tücsi: persze, csak 2hijján duplán :oops: :lol:

Mikor lesz a következő tali? Akarokakarokakarok menni valahova :lol: Kezdek megzakkanni a bezártságtól meg a Mátétól az egymilió kérdésével :oops:

brigi73

Brigi! Tudom milyen ez. Néha már Ádikámra rá kellett szólnom, mert -nem vicc- még a wc-re is utánam jött és csak mondta, mondta. Gondoltam, hogy legalább ott legyen egy kis nyugalmam. Nem sok, csak pár percnyi! Aztán eszembe jutott, hogy Petyuskámnál pont az ellenkezője volt a probléma. Később kezdett beszélni. Anyukám meg mindig azt mondta, hogy többet beszéljek vele. Na, egy idő után ezen annyira berágtam, hogy azt modtam: pesze, mi odahaza jelbeszéddel kommunikálunk. Nem tudtad?
Két gyerek, két véglet. Kíváncsi vagyok, hogy Gáboromnál ez hogy lesz.
mtücsi

Köszönjük mindenkinek a névnapi köszöntőket!

Gurgi! Egyre jobban fog menni a babakocsi-cipelés, alig várod, h mehessetek a szabadba. Én ugyanígy voltam. Harmadikon lakunk, van lift, de olyan kicsi, h ha pár centivel nagyobb lenne a kocsi, nem férne be. Bejáratnál két bazinagy ajtó, amit kézzel kell húzni-tolni. A lejáratnál vagy 10 lépcső, igaz van rámpa, 45 fokos. És már lent is vagyunk :lol: Kezdetben a párommal együtt mentünk, ő tapasztalta ki, h mit hogyan célszerű csinálni. Én kivártem a 6 hetet, a sebemmel nem nagyon akartam még a babakocsival küszködni. Viszont most már simán megoldom a problémákat. (Tudom, h ez sokmindenkinek természetes, de valahogy csak el kell kezdeni a babakocsizást is :wink: )

Kenguru: tegnap kaptam egy kengurut a barátnőmtől használtan, semmi extra, de én nagyon örülök neki, mert nekem melóhely-orvos-védőnő-bolt 5 perces körzetben van, és oda ezzel is le tudok majd ugrani. Milyen idős kortól lehet használni :?: :?:

Jó talizást mindenkinek!

Még vmi. A bcg-oltás helye még mindig gennyes egy kicsit, pedig vagy két hete már kipukkant. Védőnő szerint nincs baj. De csak fehér rucikat lehet ráadni a legalsó rétegben. Már unom, van egy csomó színes cucca is.

Bocs, kicsit szétszórt vagyok :wink:

Ádám megint simán elalszik háton, örülök neki. Napközben viszont sokszor teszem hasra, hadd tolja ki magát!

Ági! Én úgy tudom, hogy a vasalás a lényeg. Én legalábbis mindegyik babánál vasaltam a felsőket. Nem mindegyik volt fehér.
Amúgy nekünk is kifakadt az oltás helye és már csak varr van rajta. De még mindig vasalom a felsőket!
Nem fektetős kenguru kb. 3 hónapos kortól javasolt.
mtücsi

Sziasztok!
De jó a talisoknak! Remélem fotóznak!
Emma
Az Árkádban voltunk, ott van hésm, césa és van 2 gyerekbolt is, de azokat drágállottam!
Ezeket kapta a csajszi:
Kép
Kép
Kép
és egy bónusz kép :D
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi ilyen képünk nekünk is van :D

Kép

Kép

kispiskóta

Zsú
Nagyon édi Marci! Az elsőn a világ megmentésén agyal, az tuti!!
Olyan furi, hogy így kopik a hajuk, nem? Lilinek hátul alig van haja..
Andi
A hésm felnőtt cuccai olyan szinten voltak lefosztva, hogy majdnem mindenből xs-es, max m-es volt :? Nekm ezek sosem voltak jók :oops:
A gatya amúgy 3500, a kabi 2500, a harinnya meg 1500 volt.

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi :lol: Azért néz mert ott guggoltam, Apa fényképezte. :wink: Nekünk a kiságyban marad a hajunk. :lol: Bár a feje tetején kopaszodott először.

Lilkó is cukker!!! És nagyon csajos cuccokat kapott!!! Én is cundaba és háendembe szoktam vásárolni Marcinak. Ja meg Kenguruba.

Ja Borinak a mai gyógytornához: Kép

kispiskóta

sziasztok!

bocsi hogy utólag:
Boldog szülinapot Brigi!!!
és Boldog névnapot Ádámok!
Annee Andris nem Ádám napon ünnepli, aznap Andris is volt, ha igen, neki is!!!!!

Szivvi nagyon ász a kis szivecskés harisnya! :lol:
Nagyon édes Lili és MArci is! :wink:

lánykám ma is megfordult, szóval nem véletlen volt :lol: :lol: :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi, hasról-hátra? Gratula!!!

MArci ezt sokára fogja, mert annyira keveset van hason, mert utál. :roll: Persze erőltetem, mint a kép is mutatja, de pár perc után sírás van!

Ja és utólag, mert mindi elfelejtettem írni, Boldog Szülinapot Brigi, és Boldog Névnapot Ádámok!!!!

kispiskóta

Lili alszik 11 óta :shock: Tudnék beszélgetni, erre sehol senki :cry:

KépKép

KépKép
szivvi

De jó neked. Marci ma összesen ha 10 percet aludt sokat mondok.

Most itt csuklik, de már reklamál, hogy elege van belőle.

Minden baba alszik csak Marci nem? :shock:

kispiskóta

Zsú!

Bogi is alig alszik.
Eszik meg nézelődik meg pelenkázunk stb.. olyan egy órán keresztül, aztán alszik kb fél órát, de lehet annyit sem, ztán kezdjük az egészet előröl.
Kicsit már kivagyok, kajálni alig van időm...
Vendég

Szivvi!

Én itt vagyok!
Samu 1 óta alszik, aminek rendkívűl örülök ugyanis az elmúlt napokban szinte csak a vállunkon volt hajlandó aludni.
torolve_20131003125716

Cukik a babusok!

Szivvi!
Vagesz a harisnya!
Ja a H&M és C&A az oké, egyébként én az Auchanban is találtam jó kis vagány cuccokat Samunak.
Nálatok van is Auchan.
torolve_20131003125716

És akkor egy épp alvó Bogikép.

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?