Jó reggelt!
Hajni! Nagyon szép az egész család, látszik, hogy sugárzol, mikor Marcihoz bújsz. Nem is csodálom, egy tünemény az a gyerek!
Lillával kapcsolatban légy türelmes, van még ideje, nem lesz semmi gond, elindul ő, ha itt látja az idejét!
Irina! Esküszöm, már most sármos ez az Ádi baba. Nagyon szép pofikája van, olyan igazi dögönyözni való! Nyammi!

Kérünk szépen még képeket, és olyanokat is, ahol anyuka és/vagy apuka is rajta van!!!!!!
Sense! Neked is csak azt tudom mondani, mint Hajninak, türelem! Élvezzétek, amíg még a pocakban van, pihenjetek, készüljetek. Nemsokára találkozni fogtok.

Addig is gyarapodjon Boti a pocakban!
Fleur! és Anitja! Igen, Fleur, jól láttad, nemcsak a kezem, hanem már mindenem vízmentes. Újra tökéletesen be tudom hajlítani az ujjaimat, nincsen fehér folt, ha benyomom a lábam, nem fájnak az izületeim, minden a régi. Még volt egy terhes-tünetem, az orrfújás. Ilyenkor normális, hogy megvastagodik az orrnyálkahártya (is) és én állandóan fújtam a nózim, főleg éjjel. Na, már ez is eltűnt.
A terhesség után a térdizületeim nagyon fájtak, mondjuk a terhesség alatt is a megnövekedett súlytól, és az is rendeződik, már alig fáj.
Gyönyörűen visszaáll a szervezet, csodálatos ez az egész!!!!!
Én majd azt "várom", hogy a 6 hetes gyerekágy végén elkezdjen hullani a hajam, ugyanis nekem még az egészséges szinten sem hullott ez alatt az edő alatt...
Anikó! Küldöm a pozitív enerdzsit! Kitartás!!!!
Miléna! Nagyon jól csináljátok Zétivel, úgy látom cicigondok majdnem mindenhol vannak....

Kitartás, minden rendbe jön!
Elég nehéz, mert a defektes cicit nem tudom mindig kezelni, mert mikor Mütyür alszik, nekem is pihennem kell, sokszor be is alszom. Szerencsére a tegnap estét sikerült kiborulás nélkül végigcsinálnom. Ma aludtam 2x 2,5 órát, plusz 1,5 órát, úgyhogy napközben megint döglés lesz.
A zuhany alatt is masszírozom a cicimet, néha spriccel, így a zuhanyfüggöny, meg a csempe tiszta tej....

Na nem gáz, mert sajnos csak 15 mili körül jön.
Na, de gyűrni kell, mert ma már kinőttünk egy 56-os rucit...
Előző hét hétfőn a súlyunk: 3480 g, egy héttel később (tegnap) 3700 g. Egy hét alatt 22 deka......