A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

MÓNI!
Gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Ancsi, Anikó!
HAJRÁÁÁÁÁÁ! Csak ügyesen. Remélem, már inkább gratuláln kell ebben az órában :)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Hát ezért érdemes volt bekapcsolni a gépet!

Móni Gratulálok sok örömet és tejcsit
kívánok nektek!

Ancsi!Anikó! Nektek gyors szülést kívánok!Hajrá!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Era
Beatrice valóban husisodott, szóval jó úton vagytok!

Mazsola
Nagyon szuper lett a szoba :)

Bfagi
Köszi, hogy megosztottad velünk a születés történetedet.

Andi
Gyógyuljatok meg hamar!

Kaqk,Móni
Szívből gratulálok!!
Kép

Granda
Hja, igen csak jó lenne tudni melyik az a nap :) Így az utolsó héten az ember kezd nagyon türelmetlen lenni :)

Minden pindúrka csodaszép!!

Ancsi, Anikó
Szorítok!!!! Hajrá!!

Na tessék jött a hidegfront és mindenki szül :)

KépKép
KépKép
fleur

L.MONI GRATULÁLOK GRÉTA BABÁDHOZ! :D :D

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Éreztem, hogy be kell kapcsolni a gépet :wink: !

Móni!
Gratula Gréti babához! Sok boldogságot, és sok tejcsit kívánok nektek!

Anikó, Ancsi!
Remélem már megszültetek, és minden jól alakult :D !

De. voltam CTG-n, végre sikerült mozgást is produkálnunk, így viszonylag hamar levették rólam a gépet. Aztán a doki csinált uh-ot, az áramlás jó, és a méhlepény sincs még meszesedve, teljesen ép. A dokim akart nézni méhszájat, de mondtam, hogy most inkább ne, mert fehér gatyában vagyok (nem akartam összevérezni), és még megyek a fiamnak furulyát venni :lol: ! Mondtam neki, hogy kb. 1 héttel később fogat a kiscsaj, úgyhogy nem kell csodálkozni, hogy ilyen jól érzi még bent magát. Mindenki tűkön ül már körülöttem, én tök nyugodt vagyok. Hívogatnak napok óta, hogy mi van már (én nem merek hívni senkit, mert azt hiszik szülök :lol: ). Benikém megnyugodhat, úgy néz ki, hogy az 5 órai szülőin ott lesz az anyukája :wink: !

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Micsoda pangi van csajok! Ez már csak a várakozás ideje. A többiek meg babáznak :lol:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok csajok!
Már mennyi baba született!!!! és mind milyen gyönyörű!!!!
Ezek az utolsó napok, nagyon kimeritőek, pláne az izgalom miatt, hogy mikor jön el az idő.
Nálam még semmi előjele nincs a szülésnek, pedig már nagyon várom.
Múlt hét csütörtökön voltam vizsgálaton méh állapota M5,köldökvéráramlat is jó, CTG jkiváló. De hol vannak az előjelek??? Lehet nem is lesznek?
Néha, inkább reggelente mintha becsorogna pisi után még némi vizelet, nem hiszem hogy a magzatviz szivárogna, mert az akkor egész nap csorogna nem? Én meg csak reggel észlelek ilyet.
Szerintetek ez mi lehet? Lehet nem záz jól a hólyag?

Köszi
Heni

Heni
KépKép
heni81

Kép

Kép

Kép
granda

Kaqk, Andi, Silka, Móni! Hatalmas nagy gratula a gyönyörű kisbabákhoz! Ügyesek vagytok!!!!!!!!!

Ancsi, Anikó! HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!

Hú mi van itt lányok! Alig győzök visszaolvasni, a végén meg mindig potyognak a babák! Ez tök jó! :)

[b]Irina, Kiskolbi! ÜDV ÚJRA ITTHON CSAJOK!!!!!! [/b] :D Pihenjetek, de előtte tegyetek fel tízszázhúsz fotót a fiúkról! Máté nagyon aranyos, úgy látszik itt majdnam csak hajasbabák születnek!

Dobok pár képet a csajomról:

Kép KIESEEEETT A NYUGICUMIIIIIIIIIM!!!!!!!!!!!

Kép Na végre!

Kép Inkább fogom anya ujját a cumival együtt.....

Timi26! Szerintem próbálgasd ciciztetni Viktorkát, gondolom ehhez is kitartás kell, mint általában a szoptatáshoz, ha éppen nem indul be, vagy a problémás cicik megjavításához.
Ne add fel! Én megkóstoltam mind a kettőt, és az anyatej sokkal fincsibb! Remélem erre a fiatalúr is rájön! :wink: :D

Mazsola! Nagyon jó lett a babaszoba igazán! Látod, minden elkészül a nagy nap előtt! :)

Banita! Előtted továbbra is le a kalappal!

Anitja! Nagyon csinos vagy a képen! Amúgy meg nem illik szebben kiöltözni, mint a menyasszony! Ejnye! :wink: :lol:

Most kicsit lepihenek, hogy termelődjön tejcsi, de figyelek és várom a híreket, meg a sok-sok képet! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Nekem ugyanez. Semmi előjel. És valóban, lehet, hogy nem is lesznek... Hasam fent az egekben...
Ma reggel én is azt hittem, hogy szivárgás, de aztán abbamaradt. Akkor viszont nem lehet magzatvíz (én is így tudom :shock: ). Bár nekem amúgy is folyásom van, de az nem olyan vízszerű... :oops:

Regina
KépKép
mazsola7

Lányok, sziasztok!

Szívből gratulálok kaqk-nak és l. móninak a babácskáikhoz!!! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!!!

Bocsánat, egyelőre még semmi időnk semmire ;-), úgyhogy csak egy kép Ádámkáról, amint épp mosolyát szórja a világra... ;-)

Puszi! Kép

Kép
Kép
irina

Sziasztok csajok,

húú micsoda hírek!!!

Móni, Kaqk, gratulálaok a gyönyörü babócákhoz!!! Sok örömet és tejcsit kívánok nektek!!!

Ancsi, Anikó, Hajrááá!!!!!!

Én még egben, mindjárt megyek a kórházba felvételre meg vérvételre, aztán hazajöhetek és holnap reggel megyünk a nagy találkozásr! Most már azért egy kicsit izgulok, de nem vészes. Majd holnap lesz igazán izgi. Apa majd bejelentkezik, talán hoz képet is.

Elég szarul telt a hétvége, megérkeztek a szüleim, de Ábel sajnos beteg lett, majd 40 fokos láza van, még ma is nagyon nyügös, rajtam lóg, most voltunk dokinál vele, szerinte már kifele megy a baciból, mehetek szülni nyugodtan. Bár azért nehéz lesz öt itthagynom így, de itt vannak a nagyszülök, úgyhogy baj nem lehet.

Most mennem kell, majd este jövök.

pussz

KépKép
KépKép
motiot

Móni gratulálok!

Ancsi, Anikó hajrá, bár már inkább a gratuláció az időszerű(remélem)

Én most jöttem az uh-ról. Törpike tényleg törpi. 3 kg-osra becsülték. Bár én pont ilyesmire vágytam. :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Niki Boldog Névnapot!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gremese: ma sikerült valamennyi anyatejet belédiktálnom, mert már majd szétrobbant a cicim, a fejőgép meg szarakszik. De olyan kelletlenül ette, mondván: "jó jó, cicizek ha akarjátok, de utána kaját is adjatok", aztán megint bevágott 100 milli tápszert.
Micsoda haja van Zsófikának!

I.Móni: gratulálunk! Előbb-utóbb minden baba kibújik! :wink:

Irina: nagyon édes a kis Ádi. Ha összeszedtétek magatokat gyere!!!

Mazsola, Heni: ti se aggódjatok, van mikor semmi előjel nélkül indul meg a szülés, lásd: Gremese.

Motiot: Rebekánál én is tudtam előre mikor fog születni. Egészen az előtte való napig izgultam. A szülés előtti éjszaka meg olyan jót aludtam!
Várjuk holnap a híreket! És a képeket!
Ábelnek meg jobbulást!

Vajon Ancsi és Anikó babáznak már??? Remélem igen!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok lányok!

Ancsi, Anikó:++++++++++++++++++++++++++++, bár remélem már mindketten babáztok!!!!!!

KAQK, MÓNI: GRATULA!!!!!!!!!!!! Ügyik voltatok!!!!!!!! Sok egészséget és tejcit!!!!!!

Timi: Basszus a gyerkőcöd kis zabagép :lol: :lol: :lol: , mi csak 50ml-ket eszünk. Ma súlyunk 1820 gr, és már van tokánk!!!! Bizony!

Holnap ismét szem kontroll, remélem nem lesz lézerezve a szemecskéje!!!! Kérek vudut ismét!!!!!!!

Bocsi, hogy mindig koldulok!!!!

Csajok, ti vettetek kocsikabátot? Ha igen hány db-ot? Én inkább bundazsákban gondolkodtam. Vagy vegyek mindkettőt?

HELP!!!!!
Bea és az anyja :-D
Vendég

Lányok, Ancsi üzenete:

"13.20-kor megszületett Siroki Molli Hanna! 3400 g és 51 cm! Ugyanolyan gyönyörű, mint a nővére! Jól vagyunk, már szopizott! Puszi mindenkinek! Kitartás!"

Hurrá!!!
Gratulálunk!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Ancsi Gratulálok sok-sok jót és tejcsit kívánok!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ancsi! Hatalmas gratula Molli babához! Sok tejecskét és mihamarabbi felépülést! Ügyesek voltatok!

Era! Megy a vudu a kicsi lánynak, azért hízik ilyen szépen! :wink: Én nagyon tisztellek benneteket, elképesztő, min mentek keresztül, és mennyire klasszul veszitek az akadályokat! Látszik, hogy Beatrice haza akar menni, gyarapodik, mint atom! :D
Megy a vudu, akárhányszor csak kéritek, de akkor is megy, ha nem. Kérünk majd további képeket, pláne a kis tokájáról! :D
Én nem vettem kocsikabátot, nekünk overálok (kezeslábasok) vannak, de mind nagyok, úgyhogy be kell szereznem egyet a méretében.

Kép
Kép
Kép
gremese

Cukika! Örülök, hogy jobban vagy! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hüpp nekem hogy itt olvasgattam a babák érkezéséről,kijöttek a könnyeim is!GRATULA MINDENKINEK!!!!!! :)

Missfried
Kép
missfried

Móni, Ancsi gratulálok. Jó egészséget nektek és a babáknak is!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy hülye kérdésem:
Hogy lehet bevásárolni babakocsival együtt? Mármint a bevásárlókocsit nem tudom egyszerre tolni a babakocsival együtt :shock: Hova rakjátok a cuccot, egy csomó helyen már kis kosár nincs, csak bazi nagy kocsi.
Ma elvoltunk a spar-ba és ott szembesültem ezzel. Még jó hogy velünk volt apa is. Eddig ezt meg sem figyeltem, hogy más kisgyermekes anyuka, azt hogy oldja meg, ha egyedül van :shock:
Persze épp nem volt rajtunk kívül babakocsis a boltban, így nem tudtam kikukkolni, de azóta is eszembe jut, hogy egyedül hogy fogok vásárolni?????
Elég bénán hangzik, de tényleg nem tudom, plíííííz, ti hogy vásároltok :oops:

Másik, hogy télre hányas ruhát vesztek ti? Mi tegnap kaptunk egy nagyon édes együttest (nadrág+kabát) jó meleg, télre való. Viszont 68-as, és a nadrág akkora, mint most az egész bébi :shock: ebbe gondolom nem fog belenőni, kicseréltessem 62-esre, vagy mekkorát nőnek ezeke a kis pindurok fél éven belül :roll: ?

Kép
bfagi

Ancsi, Móni Gratulálok és jó egészséget mindkettőtöknek. Legyen sok örömötök a babáitokban.
Szülési történetet pedig talán holnap jön.
Emmácska nagyon rendes csajszi. Megy a szopizás is, kakik is van, és elaludni is könnyen gyorsan tud.

Ennél szebb dolog nincs az életben, mikor kezedbe veheted várva várt babád. Imádom!!!

Kitartás a kismamáknak!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Anita
Tök jó, hogy nem izgatod magad :) pedig már letelt a 40. hét.

Heni
Az lehet, hogy egy kis pisi becsurran, mert ha a baba feje nyomja a hólyagot, akkor ilyenkor már nem mindig tudod jól szabályozni. Nálam pl erős tüsszentésnél már előfordult.

Gremese
Ez az üvöltős kép nem semmi :) Ja és milyen szép vízmentes a kezed :)

Irina
Nagyon édes Ádika.

Motiot
Nagyon drukkolok a holnapi naphoz, küldjetek majd képeket :)

Ancsi
Gratulálok!!
Kép

Bfagi
Erre jó tip, ha interneten keresztül intézed a bevásárlást :) és csak a nagyon szükséges friss áruért kell lemenned a boltba az elfér a pici kosárban is azt meg tudod tartani miközben a kocsit tolod. Vagy bepakolsz a kocsi alsó kosarába. Bár a tolom a kocsit és tartom a kosarat még én sem próbáltam.

Era
Megy a vudu, +++++++++++++++enerdzsi meg minden!

Tényleg nem is tudom, hogy írtam e már, de elkezdtem egy online német kurzust. Csajok hát ez tök jó. És a tanárnőci tök rugalmas, úghogy, ha Lilivel beáll egy ritmus akkor tudunk ahhoz igazodni :)

Na megyek vacsit csinálni, mert lassan jön a férjecském haza :)

Ja és hurrá veszünk egy új fényképezőgépet, hogy csodás képeket tudjunk csinálni kicsi manóról :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok Mamócák!
Jaj de hiányoztatok (nem volt internetünk :evil: )

Fantasztikus hírek!!!! Teljesen odavagyok! :lol:

Móni! Nagyon gratulálok, csuda ügyesek voltatok, és gyönyörű a Kisbabád!!!

Ancsi! Neked is nagyon gratulálok, és várunk vissza képekkel, és beszámolóval ha kipihentétek Magatokat!

Anikó! Remélem Te is jól vagy! Sok +++++++++++++ kívánok, és gyors felépülést!

Hörcsög! Nagyon szép csillagszemű a kis Ildi!

Banita! Hihetetlen milyen jól nézel ki, pedig Te is a 40. hetet taposod, én már nagyon trampilnak érzem magam :oops: De hát lesz ez még így sem... :lol:

Timi! Pont ma vettünk pelenkát, és annak gumis hátul a dereka, szerinted az nem ér semmit? Kifolyik így is a pisi? Ti milyet használtok?

Motiot!JAJ DE IZGALMAS!!!! Sokat fogunk Rátok gondolni holnap!!!

Regi! Kispocc! Nálatok is egyre izgalmasabb a helyzet :lol: :lol: :lol:

Emese! Csudijó a haja Zsófkának, annyira édes, hogy ilyen kis tüsi :lol:

ERA! Szorítunk nagyon holnap is!!!! Sok++++++++++++++++++++!!!! Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik a kis Bea :lol:

Niki! Boldog névnapot!!!

Bfagi! Nekünk olyan a babkocsink, hogy alul van egy nagy rácsos tároló, én oda fogok pakolni.

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok !

Isteniek a képek. Még még sokat. Annyira jó nézegetni őket.

Mindenkinek hatalmas gratula aki végre a kezében tarthatja az a gyönyörűséget akit eddig a pocakjában hordott.

Kép .
Ezt a hatalmas csokrot küldjük minden kismamainak a sikeres szülésre ha már személyesen nem lehet.

Én nekem már nagyon nem megy az alvás. Minden pozítúra kényelmetlen és arról már nem is beszélek, hogy dög fáradt vagyok. Én aki imád aludni és tudok is bárhol bármikor.

Nem tudom ki van még így vele de amikor fekszem és felkelek vagy ha ülök és úgy állok fel kell egy pár pillanat mire rendesen eltudok indulni.
Úgy fáj, hogy csillagokat látok. Ez esetleg jelent valamit ???
Én is úgy babáznék már.

Na most lépek de aztán jövök mert itt úgy látom felgyorsúltak az események és nem szeretnék semmiről senkiről lemaradni.
20200310173350

Sziasztok Lányok!

Gratula Mindenkinek a friss babákhoz, úgy látom, beindult a dolog rendesen! :D

Szóval szombat este értünk haza, és nagyon jó végre itthon, Mátéval és Gergővel. Anyukám azért itt van pár napig, és nagyon sokat segít, de hamarosan belerázódunk csodálatos új életünkbe! :lol:

Nagyon élvezem,hogy Anyuka lettem, csak a szoptatás kínjai elkerülhetnének... azért harcolok és küzdök, Mátéért mindent! :D

Írom majd a születéstörténetünket is, igazából minden rendben ment, 6.5 óra alatt túl voltunk mindenen.

Míg el nem készül az íromány, dobok pár képet Nektek! :wink:

Sok puszi, amint tudok, újra jelentkezek!

Illetve dobNÉK, mert a laptop megint nem enged feltölteni. :evil: :evil: :evil: Kell keressek valami más net-elérhetőséget... vagy... HOGYAN KELL ALBUMOT LÉTREHOZNI ITT A BABANETEN, VAGY VALAHOL SAJÁT HONLAPOT?

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Ancsi:
hatalmas gratula!
Rögtön jön a tábla. :wink:

Én totál depis lettem. Voltam dokinál, méhszáj atomzárt, 3000-s.
Doki felkészített, h megint túlhordom. :cry:
Szte ebből nem lesz szülés mostanában, bár amilyen frontok vannak. :?
Szval mondom én, h majd októberben is itt leszek egyedül pocakosan. :cry: :cry: :cry:
Lilla nőtt picit, most 2600-2700 g a doki szerint.

Kép
Kép
h@jni

Jaj, olyan gyönyörű az összes baba. :)

Era:
szépen hízik Beatrice is. :)

Bfagi:
én úgy mentem pl. Tescoba, h nem vittem babakocsit csak hordozót és a hordozót raktam a bevásárlókocsira.

Kép
Kép
h@jni

Kép

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Először is nagy gratula minden új babához! Gyönyörű minden topikbaba, úgy látszik, tavaly decemberben csak ilyenek fogantak. Én is megfigyeltem, hogy mindenkinek hatalmas haja van, még a kisfiúknak is! :)

Bfagi: Szerintem nyugodtan tartsd meg a 68-as téli overallt. Egyrészt: tél még messze van, sokat nő addig a baba, másrészt pedig overall alá mindig kell másik réteg: rugi, kiskabát esetleg. Ha túl passzentos, nem tudod rétegesen aláöltöztetni, pedig pont a rétegek közötti levegő az, ami igazán melegít. Nem tudom, érthetően fogalmaztam-e meg. :)
Ákos november végén született, nagy baba volt ugyan, de rugiméret szerint 56-os. Vettünk neki egy 68-as overállt, 2 hétig se tudta hordani. A 74-es viszont kiszolgálta azon a télen a gyereket.

mi jól vagyunk, voltam ctg-n, méhtevékenység alig, mozgás rengeteg :) HIába, a jó öreg csokievés-recept megint bevált. Dokim vasárnap jön vissza, lehet, hogy megvárja Gergő. Szülésznő megnézte a méhszájat, teljesen zárt. Mielőtt lekókadtam volna, emlékeztetett, hogy én mindkétszer minden előjel nélkül szültem, előző nap tök zárt volt a méhszáj és a ctg AZNAP sem mutatott fájásokat, mikor pár óra múlva kezemben voltak a babácskák. Tehát ezzel a logikával bármikor bármi történhet! :)

Era! Beatrice gyönyörűen gyarapszik, hipp-hopp és otthon lesztek!

Drukk mindenkinek, minden nap nagyon izgi most már, potyognak a babák! :)

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Bfagi: Rebekával (nem volt autónk) a kisebb bevásárlásokat kis boltokban intéztem, oda befér a babakocsi és a kis kosarat is lehet fogni. A nagyobb bevásárlásokat apukával együtt intéztük, de pl. a Tescoban van olyan kocsi, aminek van ülcsi szerű része, oda be lehet rögzíteni a babát, a babakocsi meg a bejáratnál marad, a biztonsági őrök vigyáznak rá.
Az overált meg le ne cseréld. Lehet, hogy még kicsi is lesz rá, mire odakerültök, hogy hordani fogja.

Én 62-es kocsikabátokat vettem 2 vékonyat, kettő termot. Eddig még bevált. Tegnap meg vettem a kínaiban egy 68-as dzsekit. Olyan tündéri, hogy nem bírtam otthagyni. Hűvösebb időben azt fogjuk hordani, vagy az ülcsiben. (Mert az ülcsi meg az overál nem szeretik egymást)

Anitja: már nem tudom hányféle pelenkánk van, de mindegyikből kipisil Viktorka. Ma vettem plusz pelenkabetétet meg gumibugyit, hogy legalább éjszaka ne kelljen öltöztetni szegénykét. Remélem beválik. Csak az én fiam ilyen kis pisis???

Hajni: hagy nőjön még az a babóka odabent egy kicsit. e legyél türelmetlen! Kitartás!!!

Megyek, fürdetünk! :D

Kép
Kép
timi26

Jelentem megvan babókánk végleges neve: Noel. Apa lelt rá, mármint a névre 8) :lol: . Nagyon tetszik nekem is - hát van ilyen, amíg a pocimban van Gergő, ha megszületik Noel :lol:

KőszegiTimi! Nálunk ugyanaz a helyzet, nagyon nehéz a kelés, iszonyat fájdalmaim vannak, sebaj, már nem tart sokáig :lol: És ez ráadásul jó jel: tágulunk szépen:lol:

Timi! Mi az az ülcsi?

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Irina! Nagyon édi Ádám! Milyen világos a haja! :D

Motiot! Szorítok, hogy Ábel mihamarabb meggyógyuljon!!!

Era! Én egyelőre nem vettem kocsikabátot, mert szerintem rohadt drága. Bár nagyon tetszenek. De szerintem hamar kinövik. Inkább jól bebugyolálom. Meg van a babakocsin lábzsák (vagy mi a neve…). Tapasztalt mamik: Vagy ez így nem lesz elég???????? :roll:
Megy a vudu!!!

Ancsi! Gratulálok Molli babához!!! :lol:

Bfagi! Hát én nem tudom, hogy lehet babakocsival vásárolni. Én is nézegettem, hogy a kisebb boltokba meg be se férünk… Inkább ráhagyom apára, vagy a mamira! (mármint a bevásárlást) :wink:
Téli ruhát még nem vettem. Kaptunk párat, de ha valami még kell, vagy nem jó a méret, akkor fogok csak vásárolni. Ki tudja, mekkora kell majd… Bár szerintem egy számot biztosan nőnek decemberig (de nincs tapasztalatom). :roll:

Niki! Boldog névnapot! :D

Kép

Kiskolbi! Üdv újra itt! :) Mi a baj a szopival pontosan??? Kitartás!!!

Hajni! Nyugi! Nekem is „atomzárt a méhszáj”!!! Pedig én előrébb járok!!! És mint tudjuk, ez még nem jelent semmit! :wink: Nem biztos, hogy túlhordod!

Én holnap megyek dokihoz + UH + NST. Kivi vagyok, mit mond. Remélem, hamar végzek!!! :shock: Most dolgozik a szülésznő, úgyhogy időpontom lesz az NST-n, csak a dokira kell majd várnom az UH-n.

Anitja! Váooo! Nagyon szép ritka név!!! (Mint a miénk… :wink: )

Regina
KépKép
mazsola7

ANCSI26 GRATULÁCIÓ MOLLI BABÁHOZ!

Kép
hajagosné szabó éva

Lehet,hogy mindenkinek van párja,de ez a kép nagyon tetszik.

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mazsola: én a kocsikabátokat 1000 Ft-ért vettem darabját, a vékonyakat meg 700-ért. De egy vastagabb kis kardián is megteszi. Hidd el, hogy megéri. Szabadabban tud mozogni, és nem fázik meg a kis mellkasa!
A méretekről annyit, hogy mi már 62-esekben nyomulunk, szerintem okt.közepe felé már a 68-asakat fogjuk hordani. Hihetetlen gyorsan nőnek. Csak hogy legyen sejtésed, legkésőbb féléves korukra, megduplázzák a születési súlyukat, 1 éves korukra, meg megháromszorozzák. Jól teszed, ha megvárod vele a téli cuccokat.

Anitja: mi az autósülést hívjuk ülcsinek. Mivel sokat vagyunk autóban nekünk nem célszerű az overál, mert nem tudom az ülcsibe becsatolni. Ezért vettem dzsekit is.
Nagyon szép nevet találtatok!

Vajon Anikóval mi lehet??? Miléna, te tudsz valamit???

Kép
Kép
timi26

Ancsi!
GRATULÁLOK!!!

Anitja!
Tudtad, hogy Noel franciául a Karácsony?
Szép és különleges név.

Mikor jön már el az én időm???
Annyira várom!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi! Akkor szerintem én valami másra gondoltam... :oops: Tényleg, amit én láttam, az valami overál vagy mi, nem is kabát... Utánajárok! Köszi!

Regina
KépKép
mazsola7

Móni!Hát eljött a te napod is,gratulálok gyönyörü hajasbabád van! :D
Ancsi!Neked is gratulálok,jó egészséget,sok tejcit :D

Era továbbra is megy a vudu!

Hajni!Ne keseredj el azért van még idő a kiírásig,még bármi lehet!!
Addig is had nődögéljen a pocidban!

Irina!Milyen jóképü kisfiad van,nagyon szép Ádika! :D

Anitja!Bátyámék kisfiát is így hívják!Nekem nagyon tetszik!!

Emese!Olyan tündér Zsófika,mekkora haja van :lol:

Anikóval mi lehet nem üzent senkinek??

KépKép
juba

Sziasztok!

Villámgyors helyzetjelentés:

Anikó szülőszobán van,ha reggelig nem szül meg akkor indítják neki.Dél körül még nem tágult és fájásai sem voltak.

Ha van valami ír sms-t.

Manó nyűgi,a cicim szörnyűűűűű és most minden bajom van. :( De összekaparom magam és jövök majd vissza közétek.

Gratula az új anyukáknak! :D

Jó éjszakát mindenkinek!Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kép

Kép

Hajni

Én két nappal "fiatalabb" kiírású vagyok Nálad, úgyhogy valószínűleg beelőzöl :) De ha nem baj, én szívesen pályázom a legutolsóként született baba anyukája címre :oops: Sense én szívesen előreengedlek a sorban...
Olyan jó a kislányom, egy angyal, még marad ééééééés hál'istennek egyre javul a kép a lakásban :D

Anitja

A Noel nálunk is versenyben volt, csak hát nem fiú lett :) szép név!

Kocsikabát
Tényleg nem vészes az ára, főleg a vaterán vagy teszveszen

Nyerkit
Örülök, hogy jelentkeztél
:)

Kép
granda

Csajok, az a baj, h Marcival iylenkor már kivoltam nyílva és így is 10 napot ráhúztam.
Szval nem baj, ha a kiírás napján szülök, csak ráhúzni nem szeretnék, ma esélyes. :cry: :cry:
És pont ez a baj, h alig nő, az nst-k sem olyan jók, a méhszáj is egyre meszesebb, szval már jobb lenne neki kint. Doki próbálta "megpiszkálni" a dolgokat, de esélytelen volt. :?
Szval Lillának már jobb lenne kint. :oops:
No, de reménykedem, h valami front majd kicsalogatja. :lol: :lol:

Képek a hétvégi lagziról:
https://www.babanet.hu/album/main.php?1& ... 6&logout=1

Anikónak drukkkolunk. +++++++++++++

Anita:
nagyon szép nevet választottatok. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni!
Marci egyszerűen gyönyörű!! :)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hahóóóó:
sehol senki?? :shock: :shock: :shock:
Mindenki szül?? :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Jó reggelt!

Hajni! Nagyon szép az egész család, látszik, hogy sugárzol, mikor Marcihoz bújsz. Nem is csodálom, egy tünemény az a gyerek! :D
Lillával kapcsolatban légy türelmes, van még ideje, nem lesz semmi gond, elindul ő, ha itt látja az idejét! :wink:

Irina! Esküszöm, már most sármos ez az Ádi baba. Nagyon szép pofikája van, olyan igazi dögönyözni való! Nyammi! :D Kérünk szépen még képeket, és olyanokat is, ahol anyuka és/vagy apuka is rajta van!!!!!!

Sense! Neked is csak azt tudom mondani, mint Hajninak, türelem! Élvezzétek, amíg még a pocakban van, pihenjetek, készüljetek. Nemsokára találkozni fogtok. :wink: Addig is gyarapodjon Boti a pocakban! :)

Fleur! és Anitja! Igen, Fleur, jól láttad, nemcsak a kezem, hanem már mindenem vízmentes. Újra tökéletesen be tudom hajlítani az ujjaimat, nincsen fehér folt, ha benyomom a lábam, nem fájnak az izületeim, minden a régi. Még volt egy terhes-tünetem, az orrfújás. Ilyenkor normális, hogy megvastagodik az orrnyálkahártya (is) és én állandóan fújtam a nózim, főleg éjjel. Na, már ez is eltűnt.
A terhesség után a térdizületeim nagyon fájtak, mondjuk a terhesség alatt is a megnövekedett súlytól, és az is rendeződik, már alig fáj.
Gyönyörűen visszaáll a szervezet, csodálatos ez az egész!!!!!
Én majd azt "várom", hogy a 6 hetes gyerekágy végén elkezdjen hullani a hajam, ugyanis nekem még az egészséges szinten sem hullott ez alatt az edő alatt... :?

Anikó! Küldöm a pozitív enerdzsit! Kitartás!!!!

Miléna! Nagyon jól csináljátok Zétivel, úgy látom cicigondok majdnem mindenhol vannak.... :? Kitartás, minden rendbe jön!
Elég nehéz, mert a defektes cicit nem tudom mindig kezelni, mert mikor Mütyür alszik, nekem is pihennem kell, sokszor be is alszom. Szerencsére a tegnap estét sikerült kiborulás nélkül végigcsinálnom. Ma aludtam 2x 2,5 órát, plusz 1,5 órát, úgyhogy napközben megint döglés lesz.
A zuhany alatt is masszírozom a cicimet, néha spriccel, így a zuhanyfüggöny, meg a csempe tiszta tej.... :oops: Na nem gáz, mert sajnos csak 15 mili körül jön.
Na, de gyűrni kell, mert ma már kinőttünk egy 56-os rucit...
Előző hét hétfőn a súlyunk: 3480 g, egy héttel később (tegnap) 3700 g. Egy hét alatt 22 deka......

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Miléna: milyen kórházban szül Anikó??? Az ember azt gondolná, hogy a mai világban nem hagyják a kismamákat 24 órán keresztül szenvedni!!!
Remélem már túl van rajta és jól vannak! Megy a drukk!!!!

Gremese: a tápszer nálunk is megtette a hatását, múlt szerdán 3750 g volt Viktorka, tegnap meg 4060 g. A lényeg az, hogy elégedett, szinte alig sír, eszik, alszik, nézelődik! Éjszaka meg csak egyszer kel, az is hajnal 4 körül van.
A gumibugyi szerűség úgy néz ki bevált. Éjszaka még csak pelenkázni sem kellett a drágát. Csak most meg az a gondom, hogy nem szellőzik kellőképpen a feneke!

Ja, igen és hasfájásra bevált az Espumisan. Minden etetéskor kap 20 cseppet a kajcsiba és nincs gondunk. Remélem így is marad!

Holnap megyünk varrat szedésre. Már alig várom, mert most csak minden másnap a tapaszcserénél tudok rendesen zuhanyozni.

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Reggel voltam dokinál. NST, UH rendben. Méhszáj még mindig totál zárt. Azt mondta a doki, hogy valszeg mégse fektet be pénteken, mert ha ennyire nem akar még kibújni Szelina, akkor ne piszkáljuk. És hogy lehet, hogy el vagyok számolva (persze, ez is benne van a pakliban). Csütörtökön kell újra mennem.
Nekem igazából mindegy, csak szeretném, ha magától indulna kifelé, nem segítséggel!!! :wink: És befeküdni se nagyon szeretnék!!! :evil:

BPD: 93 mm
THQ: 97 mm
Méhlepény: III. st.
Magzatív rendben.

Emese! Nem biztos ám, hogy hullani fog a hajad. Nem törvényszerű (mint ahogy semmi sem az…).
Zsófi nagyon szépen fejlődik! Nem semmi, hogy eddig volt jó az 56-os ruci… :shock:

Regina
KépKép
mazsola7

Emese: nekem a terhesség előtt hullott a hajam rendesen. A terhesség alatt meg szinte semmi. Tök szép fényes volt, hetente 1x elég volt mosni. Kíváncsi vagyok mikor kezd el megint hullani... :wink:

Anikóval, Motiottal mi lehet? Remélem már babáznak!

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?