A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Elan!

Köszönöm! Igen, lányok is vagyunk, nem túl sokan.

Bonya!

Én normál esetben is tudom, mikor reped tüszőcske, de a stimus hónapban nagyon-nagyon-nagyon éreztem.

Gabicsibe!

Valóban nagyon gyors voltál, én hétfői napon még sosem tapasztaltam ilyen csodát.

Lányok! Milyen táblázat a táblázat?
estike66

Sziasztok Lányok!!!

Az ünnepeseknek boldogságos házassági és szülinapi és névnapi jókívánságaim Kép Rengeteg szép virág formájában érkeznek, de a méretét nem tudtam belőni, úgyhogy lehet óriási lesz :oops: , de akkor óriási virágos képeket küldök nektek.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabicsibe!!!
Agyógyikat nekünk 5. naptól, de még attól 6 napra volt a leszívás.. Ja és én nagyon bénáztam a Gynazollal, valahogy még kívül elsült :oops: :oops: a kis szerkezet.. :lol: :lol: :lol: és így másnap akartam új adagot íratni, de azt mondta Sz. doki, hogy nem kell, mert csak preventív a Gynazol. Apa meg a Cydonint a leszívási szedte majdnem..
torolve_20130114141731

Újvárosi Lányok!

Ha megvan a tali napja, írjátok meg! Köszi :D
Vendég

Köszi lányok a megnyugtatást és a drukkokat, de mára megoldódott a dolog: megjött... Vic, igazad volt, nem úgy megy ám az :oops:

Most azért inkább megkönnyebbülést érzek, bár azért 1-2 jó lett volna ;) Az egyik szemem sír, a másik üveg :?
elan

Sziasztok lányok!!!!!!!

Megjöttem!!!A méretek már 22-23asok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D Szerdán meglesz az inszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) Ma este 8 kor tüszörepi szuri!!!!!Ugy örülök,mint kisnyul a farkának!!!!!!!!!!!!Megbeszéltük apával,hogy ha ez nem sikerül akkor megállunk és januárba megyünk csak újra!!De remélem nem kell újra mennünk!!!!!!!!!!!!!!!

Gabicsibém!!!!!!!!!!Sajnálom ,hogy nem taliztunk!!!!Mi is hamar végeztünk kb 20 perc alatt!!!!! :P Én is megyek szerdán ,ugyhogy talizunk!!!!!!!!!!!!! :P

Most megyek,de este benézek,rohanás van!!!!!!!!Ja és az autonknak is valami baja lett,apa most csinálja,aztán ha megcsinálta írány bevásárolni!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Vic,Estike!!!!!!!!!örülök,hogy jöttetek felénk!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elan!!!!!!!!!!!!sajnálom,hogy nem jött össze!!!!!!!!nagy ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabi

Küldtem pü-t.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nyunyi

Nagyon szép méretek. Szoritok szerdára. Hajrá inszem.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Kép

Estike,
Remélem sikerül nektek elsőre! Drukkolok!

Gabi,
Hű de gyors voltál, nem semmi így hétfőn reggel! Mindjárt itt a beülti, hű de telik az idő! :wink:

Nyunyi drága,
Ez tuti jó eredmény! :lol: Szerdára szorítok neked ezerrel!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nyunyi, szép nagy petik! Szorítok szerdára, és utána, hogy beágyazódjon. Vagy "janak" :)

Köszönöm az együttérzést, de tényleg jobb ez így. Szerdán megyünk W.-hoz, és majd jól megbeszélünk mindent.

A céges karácsonyi partinkra már évek óta ugyanazt a jósnőt hívja a cég... elméletileg nem hiszen az ilyesmiben, de eddig bejött, amit mondott. Tavaly karácsonykor azt mondta, hogy gyerekvállalás szempontjából ez az év a felkészülés éve lesz. Hát úgy néz ki, igaza lett megint.
elan

Sziasztok!

Köszi a jókívánságokat!
Vikkata, tökéletes lett a virágméret. Ezt még a szobánk falán is el tudnám képzelni :D Mi a Gynazol-t a férjemmel együtt "lőttük" fel anno :D Én nagyon idegenkedtem ettől a műszertől egyedül...

Nyunyi, szuperek a paramétereid!

Gabicsibe, ez aztán az időbeli teljesítmény. :D Stimus papírodon biztos nincs rajta a Gynazol időpontja????

Pusszantás, este jövök.
süni76

Puszi mindenkinek!

Gabicsibe! Örülök, hogy megismerkedtünk, de szar az internet vonalunk, most is 2x írom újra az üzit.
Drukkolok neked és mi is az 5. napon kaptuk a kencét és az antibiot.
Már többször átgondoltam, nem kellett volna beleegyeznem a leállításba, mert így még kevesebb esély lett. Lehet hogy sose tudjuk elkezdeni újra: vagy cysta van, vagy magas az FSH-m.

Bonya!
Meg szeretném kérdezni kaptál-e a leállítás után tüszőrepesztőt vagy rábízták a természetre. Próbálom kiszámolni mikor van hátha elkapjuk, de csak találgatok.

Nyunyi! Nagyon szorítok neked, hogy sikeres legyen a randi!!!!

Seriandi
seriandi

Kösz lányok az infókat,de nem hagyott nyugodni és felhívtam őket!Drága Irénke segített,nektek volt igazatok 5. napon kell elkezdeni. A stimus lapon a krém mára van bekarikázva,de a páromnak való nem volt egyértelmű!

Elan
Sajnálom!

Nyunyi
Gratula ezekhez az óriás méretekhez,nekem sosem voltak ekkorák :oops: A tali oké,úgy is ott fogom tölteni a napom,mert vérvétel is lesz!Aztán megismerjük végre Elant is :D

Andi
Nincs olyan,hogy sose!!!!Sikerülni fog az és csak egy rossz rémálom lesz ez az egész!!!!
gabicsibe

Erika
Ment a válasz!
gabicsibe

Kukuccs!

Köszike Mindenkinek a Drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!Aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!!!Csak sikerüljön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Gabicsibém!!!!!!!!!!!

Ugyi milyen nagyok,csak legyen is belőllük valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: Remélem sikerül!!!!!!A tali ok,!!!!!!!!!!!!!Én már találkoztam Elannal!!!!!!!!!!!!!!BIBIBIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!Tündéri csajszi!!!!!!!!!!

Most megyek,holnap majd jövök!!!!!!!!!!!!!! 8 kor döffök!!!!!!!!!!!Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andika Drága!!!!!!!!!!!!!

Ne add fel kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lesz nem is egy babád hidd el nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Kitartás Drága!!!!!!!!!!Aztán számolgass csak hátha!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én nagyon drukkolok!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Ma már voltam dolgozni :( Nem akaródzott menni.......
Nem így képzeltem el.....de ember tervez.... :(

Nyunyi!

Látod? Érdemes volt ennyit várni! :D :D Szép teljesítmény!

Gabi!

Lehetséges, hogy még a héten Neked is meglesz a leszívás?
Az tök jó lenne! :D
nika28

Csajszikák!

Majdnem elfelejtettem! Van egy iwiw meghívóm. :D
Nem kell Valakinek? :D :D :D :D :D :D
nika28

Sziasztok!

Nyunyi! Gratulálok, hajrá szerda!

Gabicsibe, akkor mikor is lesz kb a leszívás?

Elan :cry: Pedig igazán jóóóóó lett volna egy ilyen kis véletlen "baleset" :wink:

Nika fel fejjel! Nekem sem volt jó bemenni ma, pedig én csak 4 napig voltam itthon apával, de annyira rá vagyunk állva a témára, hogy minden más olyan idegen!
Most viszont szervezem a programokat ezerrel, hogy repüljön az idő október közepéig:)

Törpe

Kép
törpehzs

Nika

Majd szerdán kiderül :D Munkaügyilek nem irigyellek!!!!ha bár neked jó szakmás van főleg ha magad ura vagy!!
gabicsibe

Az az igazság, hogy nem találom a helyem!
Hiába mondom, hogy túl tettem magam a dolgon, mégis mindig arra kalandoznak a gondolataim.

Most abban bízunk kicsit, hátha összejön egy spontán baba novemberig :D
nika28

Sziasztok
Még egyszer köszönöm a jókívánságokat!
Tegnap estétől mostanáig gyakorlatilag egész nap sírtam. Úgy gondolom, hogy a 10. héten egy takarítás alkalmával intéztem el azt, hogy ne tudjon megtapadni a méhlepény. A 11. héten már ott volt a vérömleny és utána csak a baj jött. Szóval én öltem meg a kislányomat. Olyan nincs, hogy ne legyen valamire magyarázat és az én tragédiámra valószínűleg ez az. Saját magamnak köszönhetem az egészet.
A suliban szörnyű volt, mondjuk az általam legkevésbé kedvelt tanárral kezdődik a hét (mindig). Már tanított és utál engem. Aminek nevetséges oka van, de nem írom le, mert annyi idős, mint én és nincs babája. Nem ám BMC-s. :) Így is megbuktat, ha a fejem tetejére állok, akkor is.

Zsókuci
Én egyre jobban hiszek a számmisztikában, hiszen nálam pechesebb embert tényleg nem ismerek. A barátnőm is kihangsúlyozta, hogy Ő még ilyet nem látott, hogy egy embert ennyi negatív dolog érjen. Pedig a barátnők mindig jönnek azzal a hülye dumával, hogy "majd minden rendbe jön" blablabla
Már neki is sok, úgyhogy elismerte én vezetek, pedig nem kevés embert ismer. Őszintén szólva nem örülök az első helynek. A babás tábla élén már tetszene ugyanez a helyezés.

Dújv-i csajok
Péntek???? Nálunk, lécci. Órarend még nincs. Hihetetlen! Már nem emlékszem kinek mikor jó, csak Nikót tudom. Ez csak javaslat.
Vendég

Lányok! segítsetek, tudom fel kell hívni a bmc-t, de úgyis kell telefonálni az első mensi napon, de addig is!
Szóval az a bajom, hogy felirták a puregont az első 5 napra, az 5. naptól már orgalutránt is kapom és az első naptól luveris-t, de csak 4 napig irták. és a 6. napon kell jelentkezni, de akkor az 5. napon nem kell a luveris? Vagy csak elfelejtették az 5. napra is felirni? Meg a gynazolt a 4. vagy 5. napon kell, mert pont a vonalra irták?!
Szóval jó kis gondom van, gondoltam hátha Ti tudtok segíteni.
Nefke
nefke

Nefke, én csak a Gynazolban tudok segíteni. Azt az 5. napon kell. A többit nem tudom, sajnálom. :(
süni76

Lexi!
Nem okolhatod magadat nem te vagy a hibás. Én már halottam annyi okosságot és a könyökömön jött ki de amit a nőgyógyászom mondott nem a sotén hanem a Szent Istvánba azzal egyet értek 99%-ba. Szóval ő azt mondta: ha a terhesség elején (ez az első 12 hére vonatkozik) beindul a vetélés annak oka van akkor az a baba nem életképes sajnos és ezért ott nem is adnak semmit aminek magzatmegtartó hatása van. amúgy ha minden ok a babóval akkor a fejedtetejére állhatsz is megmarad a baba. Szóval ne tedd ezt magaddal NEM A TE HIBÁD! Amúgy holna délelőtt merre jársz ha gondolod felugorhatsz vagy talizhatunk valahol. :) :)
Hu remélem nem utálsz ezért de nem kell magadat okolni.
nikó

Nikó
Itt sem akarták megmenteni a babát, csak az én orvosom tudta az előzményeket és én is azt mondtam, hogy tegyen meg mindent. Persze nagy árat fizettem érte, hiszen ha akkor elengedem, lehet ma már terhes vagyok, de az tuti, hogy a méhem ép és nincs 16 cm-es vágás a hasamon.
Holnap reggel megyek a kórházba uh-ra, utána délben járólapot venni. Közte találkozhatunk, mert én ráérek, de remélem pénteken is jó Neked és jössz hozzánk, ha marad az időpont. Holnap megcsöröglek, ha a kórházban végeztem és a Gurinál várlak. Oké?
Vendég

Lexi, Nikónak igaza van. Ha egy baba egészséges, nem egy szimpla takarítás, de még egy maratoni futóverseny sem tudja előidézni a vetélést. Nem Te vagy a hibás, ne okold magad!!!

Gabicsibe, Nyunyi, én nem a BMC-be megyek!!! :( Nem tudok mostanában elszabadulni a munkahelyemről, ezért a dokink magánrendelésére jelentkeztem be, az munka után van... Sajnálom, jó lett volna találkozni! :( De biztosan lesz majd ilyen, ahogy elnézem, még eljárogatok egy darabig a BMC-be :)
elan

Sziasztok lányok,

Bocsánat, most már csak átmásolom, amit a babásba is írtam, mert nagyon fáradt vagyok :oops: :oops:

Hű, képzeljétek, nem rég értünk haza :shock: Este 7-ig dolgoztam, utána pedig mentünk moziba… :D Egyik kollégám nyert 2 ingyen mozijegyet a MOM-ba, és nem tudott elmenni, de mi igen :wink: Szóval megnéztük premier előtti vetítésben a „Next” c. filmet. Nagyon jóóóó!! Nicolas Cage játszik benne, és Őt nagyon imádom :lol:
Amúgy nagyon nehéz és zűrös napom volt, iszonyat sok a meló, és már most, hétfőn úgy elfáradtam, mintha legalább már csütörtök lenne :?

Lexikém,
a babásba írtam fejmosást, olvasd majd el :wink:

Akinek kell mennek a drukkok, petike növesztők, babatapik:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Most csak ennyire futja, a babásba írtam egy litániát, de tök fáradt vagyok :?

Jó éjt!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lexi,
Szomorúan olvasom a soraidat. Ne mondd ezt. Nem te tehetsz róla. Gondolom, hogy most borzasztóan rossz neked (azért is nem azt írom, hogy tudom, mert ezt csak az tudja, akivel történt ilyesmi). De gondolj arra, milyen sok kismama dolgozik, és nincsen semmi baj emiatt. Tudom, hogy most könnyű ezt mondani, de szerintem ne keresd az okát. Biztos, hogy nem miattad történt.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Seriandi,
nem kaptam tüszőrepesztőt, mert az még életveszélyesebb lenne.
Annyit mondot a doki, hogy igyak amennyit csak tudok és sok fehérjét egyek.
Próbálkozzunk, de vegyük számításba a többes terhességet és nálam a méhenkívüli veszélyét is mivel a petevezetőm hiánya és elzáródása miatt.

Én is bajba vagyok, foggalmam sincs csak sejtésem mikor fognak megrepedi a tüszők.
Mivel már 8 hónapja nem mensziztem és előtte sem volt óramű pontos nem tudom.
Ezért mi most minden nap próbálkozunk óvatossan.

Ne add ilyen könnyen fel, a célig sok megpróbáltatás van, de hidd el megéri, majd meglátod mindenre van megoldás!!!
Mikor kell legközelebb menned?
Nekem azt mondta, hoy a menszesz 2.napján.

Pusszantalak

bonya

Kép

Kép
bonya

Gabi,
nekem is az 5.napon kellett felhelyezni a krémet és a férjemnek elkezdeni a bogyókat.

Nagyon közelé vagy a leszíváshoz, nagy kalappal , hogy sok petikéd legyen ami utána klaszul meg is termékenyül!!!

Neked és Nyunyinak mostmár igazán megkell törni ezt a negatív hullámot.

Pusszika

bonya

Kép

Kép
bonya

Lexi!
Nem okold magad! Nem Te vagy a hibás!
Nekem mikor a kórházban feküdtem és előtte is mikor telefonáltam, hogy mi van, akkor azt mondták, hogy ha a baba menni akar, engedni kell. Ha el akar menni, nem tudják megmenteni és nem is lenne egészséges. Én ezzel próbáltam magamat vigasztalni. tudod/tudjátok, nagyon hülyén hangzik, de én azt mondom, hogy ha nem lenne egészséges, akkor inkább soha nem is legyen gyerekem. Nem akarom az ő életét és a mienket se tönkretenni, lehet, hogy nagyon önzön hangzik, de nem hiszem, hogy el tudnám viselni, hogy állandóan lássam a szenvedését és nem tudok rajta segíteni.
Szóval Lexi, nem az a takarítás okozta, hogy nem maradt meg a kislányod!
Nefke
nefke

Lexi:
Jó a péntek nekem, remélem a többieknek is! :D
Pussz
Estrella
Vendég

Szép reggelt, kellemes napot mindenkinek!

elan!

Remélem a sírás elapadt, a nevetés megmaradt!

Nyunyi!

Gratulálok a szép tüszőcskékhez, nagyon drukkolok neked!

Rebe! Köszönöm, aranyos vagy!

Nika!

Hajrá spontán baba, de a november is hamar itt lesz, meglátod!

Lexi! Bocs, de egyszerűen butaság magadat vádolni. Lehet, hogy már mneséltem, nem baj, akkor most ismétlek. A nagy fiam születése előtt volt 2 terhességem. Nagyon figyeltem, nagyon vigyáztam, mégis baj lett. Ádámmal észre sem vettem, hogy terhes vagyok, egyszerűen nem értem rá. Suliba jártam Szegedre,Tatáról. Bpesti átszállással, hatalmas pakkokkal, cipekedés, rohanás, éjszakázás, tanulás, folyamatos vizsgák, stressz. Közben munka, építkezés. Az orvosom fenyegetett, hogy koraszülött lesz, mert a sok megerőltetéstől hamar kinyílt a méhszájam. Nem lett. Túlhordtam, megindították.
Egyszerűen valami baj volt vele, TE NEM TEHETSZ RÓLA!!!!!!!!

És nem vagy szerencsétlenebb az átlagnál! Gondolkozz, nézz körül, és ne feledd a gondolatnak teremtő ereje van, mint tudjuk.
estike66

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy nem tudok most visszaolvasni, de rohanok, csak:

S.O.S-kérdésem lenne, szükségem lenne progeeszteron injekcióra (a szállítást megbeszéljük) :wink:! Ha valakinek van megmaradt néhány darab is érdekel, szívesen átvenném tőle!!
torolve_20130114141731

Jó reggelt drágák!!!!!!!!!!!

Köszönöm a dicséreteket,meg a drukkot!!!!!!!!!!!!!!!! :) Aranyosak vagytok!!!!!!!!! :wink:

Kicsi Lexim!!!!!!!!!!!!!

Nagyon szépen megkérlek ,ne magadat híbáztasd!!!!Nem te tehetsz rólla!!!!!!!!!!!!!!Ha ennyien mondjuk hidd el végre Kedves!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll: Nagy ölelést neked Drága!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szijja Drága Bonyám!!!!!!!!

Már híányoztál!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Elan!!!Sajnálom,de majd legközelebb talizunk!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na Jó napot!

Merre vagytok lányok??????Gondolom nem tudtatok belépni ti sem!!!!Nekem se sikerült csak most!!!!!Olyan ideg bajos vagyok ,sógorék mennek ördiért 1 re az oviba,és nem érem el öket,csak nem felejtenek elmenni érte!!!!!!!!!olyan kis idióták! :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lippa!
Te magadnak adtad be a szurikat?
Ti mikor kezdtek?
Nefke
nefke

Sziasztok Csajok!

Nyunyi
Nyugi biztosan nem hagyják ott!Igen én sem tudtam belépni eddig! :(

Lexi
Nem szabad magad okolni!!!!Lehet,hogy akórházban annak az oszt.vezető orvosnak igaza volt!Nem a te hibád,ne vádold magad,nincs értelme az önmarcangolásnak!!!

Lányok!
Akinek a férje a Cydonint kapta volt valami mellékhatása?Képzeljétek párom elolvasta a betegtájékoztatót és közölte Ő ezt nem veszi be!Sajnos ugye neki problémái vannak a lábával és íngyulladáshoz és ínszakadást okozhat ez a gyógyszer.Felhívta az orvosát és azt tanácsolta,hogy ne szedje be és mennjen be hozzá és kiokoskodnak valamit.Remélem nem lesz ebből baj,hogy később kezdi el szedni.
gabicsibe

Nyunyi

Juciékról ezen az oldalon találsz infót,de sajnos vasárnap óta nincs frissítve :( Remélem nincs nagyobb baj

http://www.meiszter.extra.hu/
gabicsibe

Gabicsibe!

Nem felejtettek elmenni érte!!!Mert most jöttek meg nemrég!!!!! :)

Ez igen,gyógyszre ami ilyen dolgokat okozhat!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Biztos kiokoskodnak valamit a párodék a dokival!!!!!!!!Nyugi Kedves! :wink:

Milyen egy bolond idő van!!!!!Olyan sötét felhök vonúlnak át felettünk,és nem esik belölle semmi,jó végül is fúj a szél!!!!!!!De mostmár lehet esni fog!!!!!!!!!! :wink: Kisördi kikönyörögte magának hogy elvigyék a sógorék,el is vitték olyan 5 fele hozzák haza!!!!!!!!!!!!!Hawai van!!! :) Megyek dvd-nézni!Majd jövök! :wink:

Erika Drága!!!!!!

2 nap és kiderül kismami vagy e!!!!!!!!!!!!!!!!Szerintem igen!!!!!!!És remélem Denika is!!!!!!! :wink: :wink: :wink: Hajrááááááá!!!

Még annyit kérdeznék,inszem után mennyi idelye van talákozniuk?????????????????? :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata!
Nekem van megmradt Agolutynom a progeszteron helyett!Ha érdekel szólj!
Vik12!
Sajna én sem tudok semmit Juciékról,csak a veboldalról!
Nyunyi!
Drukk holnapra!
Csibe!
Örülök,hogy összefutottunk,csak sajna alig tudtunk dumcsizni!
Zsókuci és Süni!
Boldog házassági évfordulót utólag is nektek!
Gabicsibe!
Hajrá jön a a te időd!
Vendég

Sziasztok!
Gabicsibe, páromnak annak idején a Sumamed-et írták fel. Talán az jobb...

Reggel eret találtam. Legutóbb az egész szurkálós időszak alatt sikerült 2x, ez csak a 4. szurim volt. Mi lesz később???
Sőt, nem is lőttem be az egészet, mert a vége levegős volt. Nem is értem...
Remélem holnap ügyesebb leszek!

Benszi, köszi! :)

Én is sasolom naponta Juciék oldalát.
süni76

Sziasztok csajszik, szép Kép nektek!

Én sem tudtam belépni eddig! :evil:
Csak gondoltam benézek, történt-e esetleg valami. De látom különösebb nem.
Ezer a munkám, úgyhogy megyek is dolgozni! :roll: :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Drága Benszikém!!!

Köszike aranyos vagy!!!!!!!!!! :) Csak sikerüljön!!!! :( !tudom pozitívan!!!!!!!!!!! :roll: Az elözőnél az voltam,mégsem! :roll:

Sünike drága!!!!!!Boldog házzaságit nektek!!!!!!!!!!!!! :) :lol: Kép Süni mamának+Süni papának!

nekem 2 x sikerült eret találnom!!!!Majd csak bele jössz!!!!!!Mit nekünk egy két véraláfutás!!!!!!!!!!! :| :mrgreen:

Szijjja Kicsi Rebe!!!!!!!

Jó munkát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Segítsek??????????Ráérek?!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni!
Amikor eret találtam én is mindig megijedtem!Kihúztam a tűt vártam pár percet azt előlről!
Nyunyi!
Csak nem szabad agyalni!
Vendég

Nefke igen magamnak adtam.Még nem tudom pontosan mikor kezdünk,attól függ mikor jön meg,mert jövő hétvégén el kezdjük felújítani a lakást ami kb.1 hétig tart és án addig kiköltözöm a Csajokkal Anyukámékhoz Szentivánra.Ha pont úgy jön meg,hogy még nincs vége a felújtásnak,akkor csak a következő mensinél megyünk.

Olvasó üzemmódban próbálom követni az eseményeket,Mindenkinek nagyon drukkolok!

Lippa

lippa

Benszi, írtam privit! :wink:
torolve_20130114141731

Sziasztok Csajszik!

Nagyon sok minden történt ,ahogy olvasom!
Remélem beindul végre a babaeső!Már jó ideje nem volt frissítés,már ideje lenne!

Nyunyi,Gabi,Süni, és többiek ,megy a drukk,úgy érzem most beindítjátok a gépezetet! :lol: :lol: :lol:

Kriszti,jó az új tábla,örülök,hogy itt vagy, és ne dolgozz sokat!ÉÉÉs hajrá spontán baba!

Nefke,hááát ,már megint 50. napnál járok,pedig 3 féle karkötőm is van már! :oops: :oops: :oops:

Gabi,a mellékhatásról jut eszembe,hogy azt hiszem a puregonnál olvastam,hogy visszér problémáknál,vagy valami ilyesminél,nem ajánlják,és pont ezen filóztam a minap,mert nekem sajnos úgy néz ki ilyen bajom is lett a szülés után.Hogy ha ez van,adnak másféle gyógyit???Gondolom a doki,akkor kitalál valamit,nem?!

Millió drukk és puszi mindenkinek!

Andi

Kép
taptau

Sziasztok Lányok!

Én is vagyok, csak tegnap dolgoztam, aztán kolleganőmmel megittunk 2 pohár pezsgőt(névnapja volt), és úgy megdobta az agyam, hoyg csak na.....Így nem tudtam feljönni sem... :oops: :oops: :lol:

Lexi!
Sajnos én pénteken nappalos vagyok(szombaton is)!Akkro majd én legközelebb csatlakozom!A másik dolgoról, pedig már előttem leírtak mindent! Nem TE tehetsz róla.....Ezt tudatosítsd magadban!!!!Pusszantalak!

Zsókuci!
Rázd gatyába Lexikénket!!!Ezt csak azért írom, mert Te tudsz segíteni....Én nem éltem át ekkora szörnyűséget, nem is tudom, mit érezhet......KÖszi a macikám dicséretét. :wink:

Törpe!
Nem tudom, hoyg volt e a babásoknál...Illetve a fórumon már volt olyan aki erről írt, de nekem "nem adott felhatalmazást" hoyg beírhatom....Így nem is írtam be, csak aki publikussá teszi..... :roll: :lol:

Sharon és férje!
Nagyon sokat gondoltam Rátok!!!Szorítok értetek, hogy ne legyen semmi baj!!!!!!

Rebe!
Köszi a segítséget!!!Igagz nem úgy csináltam mint Neked van, de az aláírásom is ott van, és az idézetem is más formát öltött....Igaz szenvedtem vele, és még nem az igazi, de majd kitalálom hoyg lenne a legszebb!!!Köszi mégegyszer!!!!!

EStike!
Nagyon szorítok, hoyg sok sok petikéd legyen, és persze az első próbálkozás sikerrel járjon...(Akkor még 1 egy baba belefér....)
:wink: A táblázat, amiről a lányok írnak, egy kis segítség a fórumon történt dolgokhoz...Ha rákattintassz, memgtudhatod ki hol tart éppen...Így nem kell visszaolvasni több 10 oldalt, csak ha nagyon ráérsz....Elől vannak a babások, utána mi, várakozók....Ha gondolod, küldd el az adataid, és felteszlek téged is! :wink:

Nyunyi!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

Gabi!
A párom is azt szedte, és túlélte...Üzenem a férjednek, ne hiygjen el mindnet, vagy vegyen a kezébe egy másik tájékoztatót, és ugyanezek vannak leírva bele, csak mondjuk más sorrendben...Ez csak általános tájékoztató....Párom is parás, nem vesz ám be mindent, így én ezeket a papírokat eldugom előle......:lol: :lol: Mi tavaly is ezt szedtük.....Azt is túlélte, semmi mellékhatása nem volt..... :lol: :lol:

Sünike!
Biztos még fáradt voltál...Majd holnap meglásd, jobban sikerül!!!!! :wink:

Na, megyek rendezem a táblát, és dobok fel egyet!
Puszi nektek
Vendég

Lippa!
Irtam pu. majd csak este leszek! Későn!
Nefke
nefke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?