Sziasztok Lányok!
Én is vagyok, csak tegnap dolgoztam, aztán kolleganőmmel megittunk 2 pohár pezsgőt(névnapja volt), és úgy megdobta az agyam, hoyg csak na.....Így nem tudtam feljönni sem...
Lexi!
Sajnos én pénteken nappalos vagyok(szombaton is)!Akkro majd én legközelebb csatlakozom!A másik dolgoról, pedig már előttem leírtak mindent! Nem TE tehetsz róla.....Ezt tudatosítsd magadban!!!!Pusszantalak!
Zsókuci!
Rázd gatyába Lexikénket!!!Ezt csak azért írom, mert Te tudsz segíteni....Én nem éltem át ekkora szörnyűséget, nem is tudom, mit érezhet......KÖszi a macikám dicséretét.
Törpe!
Nem tudom, hoyg volt e a babásoknál...Illetve a fórumon már volt olyan aki erről írt, de nekem "nem adott felhatalmazást" hoyg beírhatom....Így nem is írtam be, csak aki publikussá teszi.....
Sharon és férje!
Nagyon sokat gondoltam Rátok!!!Szorítok értetek, hogy ne legyen semmi baj!!!!!!
Rebe!
Köszi a segítséget!!!Igagz nem úgy csináltam mint Neked van, de az aláírásom is ott van, és az idézetem is más formát öltött....Igaz szenvedtem vele, és még nem az igazi, de majd kitalálom hoyg lenne a legszebb!!!Köszi mégegyszer!!!!!
EStike!
Nagyon szorítok, hoyg sok sok petikéd legyen, és persze az első próbálkozás sikerrel járjon...(Akkor még 1 egy baba belefér....)

A táblázat, amiről a lányok írnak, egy kis segítség a fórumon történt dolgokhoz...Ha rákattintassz, memgtudhatod ki hol tart éppen...Így nem kell visszaolvasni több 10 oldalt, csak ha nagyon ráérsz....Elől vannak a babások, utána mi, várakozók....Ha gondolod, küldd el az adataid, és felteszlek téged is!
Nyunyi!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:
Gabi!
A párom is azt szedte, és túlélte...Üzenem a férjednek, ne hiygjen el mindnet, vagy vegyen a kezébe egy másik tájékoztatót, és ugyanezek vannak leírva bele, csak mondjuk más sorrendben...Ez csak általános tájékoztató....Párom is parás, nem vesz ám be mindent, így én ezeket a papírokat eldugom előle......

Mi tavaly is ezt szedtük.....Azt is túlélte, semmi mellékhatása nem volt.....
Sünike!
Biztos még fáradt voltál...Majd holnap meglásd, jobban sikerül!!!!!
Na, megyek rendezem a táblát, és dobok fel egyet!
Puszi nektek