Helló Lányok!
Csatlakozom a Tesco-s hálózsákosok táborához. Vettem ma Bálintnak 0-6 hónapos méretet, már ki is mostam, holnap felavatjuk.
Főzés: sajnos én sem eszem rendesen, és csak nagyon ritkán főzök. Hétköznap szinte soha, hétvégén igen. De most elhatároztam, hogy sűrűbben fogok, mert lehet, hogy épp emiatt
( össze-vissza evés) nincs rendesen tejcim. Holnap pl sóskát főzök, már meg is tisztítottam a Született feleségek alatt, úgyhogy holnap már "csak" főznöm kell.
Elelinte én is rendeltem, én a Total Food-tól, de csak 2 hétig, mert szinte soha sem ettem meg

Sajnos nagyon válogatós vagyok
Zsú: pizzát én is szoktam rendelni.
ceniko: neked most jól összejöttek a dolgok, kitartás!!!!!
Képzeld
Gurgi én is így jártam, aludtam egy kicsit Bálinttal, és "csupa tej" lett még az ágy is

persze némi túlzással, de én sem használok betétet, mert sajnos nincs rá szükségem

Pedig van itthon egy pár dobozzal, még pocakosan tele önbizalommal vettem mindenfélét, biztos ami biztos
Emi: Maja nagyon édes, látszik, hogy nálad aztán nincs tejciből hiány....
Andi: neked kényelmesek a cipőid? képzeld, nekem nem. Nem tudom mi történt, lehet hogy nagyobb lett a lábam terhesség alatt?!

A víz már lement teljesen....Milyenek az Otto-s cuccok? Én hétvégén megyek CésA-ba, veszek egy gatyót, mert azok sem jók rám (még

).
Tényleg Lányok, tornáztok már? Én tornázok egy kicsit hasra, de azért nem viszem túlzásba. Pedig jó lenne fogyni.....
Bori: édes lehetett Ádám, ahogy nézte a kis lábait
Én is elköszönök, hátha jut még egy kis időm alvásra, mielőtt ébred Bálint. ( sajnos nálunk még van éjszaka kajálás, de bízom benne, hogy nálunk is bejön a papírforma, miszerint 6-8 hetesen alszanak a bébik hosszabban éjszaka

)
Jó éjt mindenkinek.
Móni