A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kinderke!
6-7 órát is alszik dömpike napközben? Az nagyon jóóó.

Nálunk Samu tegnap délelőtt max. 1 órát (beleértve a vállon alvást is) és délután 3 órát.

Ma 1.5 órát aludt délelőtt, ebből 1 óra volt az autó+dokinál és most 1 órája alszik.

No.
Lehet leheveredek mekk :lol:
torolve_20131003125716

ana csak 2 csöcs
:D :D :D ez tetsziiiik!!!!!!!!!!!!!!!!!! és igaz is

na igen, nő mint a fene!
egy képen akkora volt mint az apja alkarja, most meg rövid a kiskád!!!!!! :shock:
Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

Dani egy nap 5x, ritkán 6x eszik, ami kb 4 óránkénti evésnek felel meg. Egy-egy evés 150 gr körül van.
Alvás: Általában 9-10 körül alszik el, és 5 körül ébred. Tehát átlag 7 óra.

Ma pedig egész nap visít, csak Vivaldira alszik el..

Kép

Kép
monccs

művelődik a gyermek! :lol:

tegnap ezek szerint nyűgös napjuk volt, mert Maja már nem csak az esti hanem a délutáni kaja közben is ordított!!!!! nemtom mi baja volt :?

lynia-

:D Igen, csak meg ne unja, mert összesen ez az 1 Vivaldi van.. Be kell ruházzak néhány komolyzenei darabra.. :D

Úgy nézem, hogy a babák tényleg tartják, amit a könyvek írnak, vagyis 6-8 hetes kor körül kezdenek 7-8 órákat aludni egy huzamban.

A nappali alvás nálunk is érdekes. Amikor jó napja van, akkor délelőtt 2 órát, délután vagy 1x2 órát, vagy 2x1 órát alszik. Amikor rossz napja van, azt pedig le sem írom, mert mindenki el tudja képzelni saját tapasztalat alapján..

Kép

Kép
monccs

Monccs
Kölcsönadod a könyvet, hogy az én gyerekem is elolvassa?? :lol:
Van egy tök jó cd-m, arra alszunk el, vmi magyar pali komponálta, direkt bealvós számok vannak rajta.

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!!!

:lol: :lol: :lol:

Alvásrekord: 9-11ig, majd szopi, és fél déltől kettőig. És azóta nem sírt.

kilók:

3710-el jöttünk haza.

egy hó 4420gramm

hat hetesen 5210 gramm

most 8 hetesen úgy 5600. Most lelassult a hízása.

szopik: két-három óránként. Van, hogy 15 percet-van, hogy egy órán keresztül szopizik. általában 150 ml-t. De reggel és este 190-200 szokott (ez általános).

alvás: eddig 9-től 3-4-ig, extra gyors szopi (max 10 perc) majd reggel 7-8ig. Viszont három napja változás 9-től 5ig alszik. (kivétel a ma este volt, de az eső miatt).

kispiskóta

Zsú: irigy-irigy a mai alvásra! szopizás: dettó
Monccs: hála az égnek nálunk 2 hetes kora óta alvás van este 8-9-től hajnali 4-5ig... :lol:
Szivvi: :lol: én mindenkinek most két lábon járó csecs vagyok!

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

Monccs: szépen néznénk ki, ha venned kéne a komolyzenei cd-t ilyen ismeretséggel... 4 polcnyi Vivaldi, 3 polcnyi Bach és 8 polcnyi Mozart közül találunk Nektek tetszőt!!! :D (a többi polcot akkor nézzük, ha egy kicsit nőttek. Azt hiszem ideje Daninak is besegítenem a zenei nevelésébe :lol: )

Kilók: nem merem leírni... az én gyerekem azt hiszem a listavezető (ma 6,4) holnap megyünk oltásra ott talán megmérik, hátha csak a mérlegem túloz :roll:

Oltás után mikor és meddig lázasodik be? Mindenki belázasodik? (lázcsillapító kúpunk már van)
Azért kérdem, mert szerintetek tervezhetek programot utána? (programom: brendonba visszaviszem a kengurut, mert nem fér bele a kölyköm, nincs hozzá leírás, ba....ák meg pedig tizenezerért már lehetne... férjem mikor megvette nem kapott szakértői ellátást, a csaj még gyereket se látott életében..., a k.. pántokat meg állíthatom, de sehogy nem jön össze... kettőnknek három diplomával nem megy... :evil: :evil: :evil:
MÉRGES VAGYOK NAGYON NAGYON
ckat

Maja ééédes pofizacsikkal :D

Gurgi
Hát nem akarom elkiabálni, de lassan kezd beállni a tejcsi. Kb. 1 hete nincs folyás sem, meg lapicici sem, tök normál (Istennek hála)

SZopi:
7x eszik, kb.20 perc a szopi komfortozással, aztán büfikére várunk

Köszi a súlyadatokat!!! Akkor 8 hetesen 5 kg az középmezőny :D

Kép
Kép
emma1976

Szivvi!
Már küldöm is a könyvet! :D Ha ezen múlna..

Kindernay! Azt hiszem sokan irigylünk ezért!! 2 hetesen mi éjszakánként 3-4szer is felkeltünk!

Kép

Kép
monccs

Ckat
Nem mertem kérni, a múltkor is leszerepeltem komolyzenéből! Az a kevéske Vivaldi és Mozart érdekelne, hátha az is bejön Daninak.

Mi is holnap megyünk oltásra. Elviekben januártól új oltóanyagot használnak, amitől nem lázasodnak a babák. Szerintem ha másnap sem lázas Bors, akkor már nincs gond.

Kép

Kép
monccs

Köszi Monccs, én is nagyon örülök ennek. Csak az a baj, hogy én meg nem tudok aludni, így éjfél körül fekszem és 4-5-kor kelek (bár mostanában 3-kor... és fél 10-kor alszik - borul a rendszer).

Csajok ti főztök rendesen? Mert tudom, hogy Enikő szokott (és le a kalappal előtte) de többiek? Én most rendeltem Gastroyal kaját és úgy döntöttem egy-két hónapig fogok is.. mert nem eszem rendesen és főzni meg nincs időm... :oops:

Andrea
Kép
kindernay

meg kedvem sem.. bár tegnap is főztem! :shock:

Andrea
Kép
kindernay

Kinderandi, én is-is. Például tegnap pizzát rendeltem, de holnap főzni fogok. Változó. Gastroyalon én is gondolkodtam. Úgyis itthon vagyok. Így amit főzéssel töltenék, azt "elmarcizhatom". :lol: De ezen még gondolkodom.

ÉÉÉÉsss Marci most is alszik! :lol:

Emi, Maja kishusimusi. :lol: :lol: :lol:

Ja enyém gyermek adathoz, hogy nagyon sokat nyúlt. 55 centivel született és most 60 körül lehet. Múltkor két hét alatt nőtt 2,5 centit.

kispiskóta

Sziasztok!

Tücsi: köszi megvagyunk! Napközbe kb óránként,éjjel kb 3x vagy 4x szívtam az orrát Zalánnak. Elég nyugtalanul alszik, mert nem kap levegőt :cry: Cebiont adok neki meg Fenistil cseppeket! Azonkívül az orrsprét nyomatjuk! Szegény szopizás közbe elkezd köhögni, meg fullákolni, mert nem bír egyszerre nyelni is, meg ugye nem kap levegőt az orrán :( :cry: Nappal még úgy csakcsak elvan, de sokat sírdogál. Idegesíti a takony... :cry: Nekem meg megszakad érte a szívem! :cry:

A Violának meg jön a bal alsó rágója leghátul, és ő meg azért sírt fel éjjel 3x. Úgyhogy nem sokat aludtam a változatosság kedvéért!

Ráadásul a legjobb barátnőmet tegnap bevitte a férje a kórházba mert beindult a szülése (24 hetes :cry: ) úgyhogy éjszaka rajta is agyaltam.. De már jobban van, elmúltak a fájások, visszatartották neki... :roll:

Az autóm még nincs kész, a mosógép elkezdett folyni az ajtajánál :shock: és a tévé is szarakszik :shock: :evil: úgyhogy asszem felmondok! :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Emma!
Szupi!

Picit alukáltam nem volt bent betét és tejcikés lett a melltartóm :lol:

Kinderke!
Én nem főzök mostanában, rendeljük a Food Expresstől. Nekem Zsuzsi ajánlotta még a várandósság vége felé. Nem rossz, jó nagy adagok de mostanában nem túl változatos..sok a hús amúgy.

Samum 1 óra óta alszik :lol:
Tök fázom.. :evil:

Zsu!
Látod, javul a helyzet, mondom én, hogy átmeneti.

Jó lenne ma lemenni de nemtom..Samu még alszik, ki tudja mikor ébred, utána kajcsika..mindenesetre megpróbálom.
torolve_20131003125716

OOhh Enikő!!
Ezek nem jó hírek, sajnálom.
Zalánnak meg a gyógypusziiiiiiii!
Barinődnek is a legjobbakat.

Hu de innék most egy laza kávét.
torolve_20131003125716

Enikő jobbulást minden téren! :wink:

Andi, én sem főzök, csak 7végén, mert akkor apa szórakoztatja gyerkőcöt, 7köznap kiszámíthatatlan, ha nem alszik, szórakoztatni kell, akkor meg ugrott a főzés!
szóval rendelem, így egyszerűbb minden és biztos nem lustizom el és eszek meleg ételt!

lynia-

Emi és te honnan rendelsz?

kispiskóta

Gurgika: nekem meg melegem van, mert beindult a fűtésünk.. és tárva-nyitva az ajtó, na ez ám a pazarlás!

Jól van, akkor nemcsak én vagyok ilyen rendelős! Gurgi és finom a food én nekem nem izlett még régebben, de azt mondták már változott, de nem hallottam róla jókat... A gastroyal elég változatos régen ettem és fini volt.. na holnap jön az első adag, majd tájékoztatok mindenkit...

Enikő: szegénykém! Jobbúlást Zalánnak, és küldök egy kis angyalkát, hogy segítsen a gondokban! Holnapra jobb lesz! Igérem!

egykisjókedvcsináló:

Kép

Andrea
Kép
kindernay

na eszem valamit, mert reggel óta nem ettem! :oops:

Andrea
Kép
kindernay

nem országos, helyi, de gondolkoztam én is a foodon és royalon, de ez olcsóbb és jó 590 a leves+második össz, azoknál meg közel ennyi az egyik része!

lynia-

Andi, és mit rendeltél?

kispiskóta

Én ezen a héten kezdtem el főzni, eddig rendeltünk. Mi a cityfood-tól ettünk, nagyon jó a kajájuk! És nagy adagok! Csak nem vmi változatos, legalábbis mi a 2 és fél hónap alatt ráuntunk. Nem is a változatosság, hanem ilyenkor az ember hajlamos a finom és hízásra hajlamosító ételeket rendelni. Na meg nem is ehettem mindenfélét, így ált vmi hús, vagy édesség szerepelt nálam...

KépKép

KépKép
szivvi

Andi
Nekünk tök 1 rugóra jár az agyunk! Én is ma néztem a terhes fotókat, hát jócskán megrémültem magamtól!!! Eltorzult fej, foltos arc, dagadt pata :?

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Bogi ma teljesen leszipákolt már!
Félóránként meg óránként szopizik, a cicim horpad, de szívja mint a fene, a bimbóm már rolytos a bimbivédő alatt, tápit nem kér köszöni szépen, nem tud enni a cumisüvegből, bekapja és rágja, és utána ordít...
Ez a mai helyzetjelentésem...
Még visszaolvasni sem tudtam, de már nyafog, pedig fél órája szopott.

Tegnap viszont átaludtuk a délutánt, egy kép róla, Bogi imád anya paplanával takarózni...

Kép

És egy mostani, kaja után nézelődés, nem tartott sokáig...

Kép

Léptem mert lányom szó szerint ordibál!
Vendég

Főzés:
Food -ot rendeltem egy hétig, de túl fűszeresnek találtam, meg elbaltáztak a 4ből 2 kaját.... Így nem erőltettem...
Most Anyu hoz 1 napra(csütörtök), hétvégéről marad 1 napra (hétfő), 3 nap főzök, de csak nagyon gyors kajákat - tészták, hús-rizs stb. Szóval leves csak "anyu-napon" és hétvégén van.....

Kép
Kép
emma1976

Éjszakai felkelés nálunk sincs. Este 7-8 között már alvás és reggel 5-6 körül első szopi. Tegnap egyébként nálunk alvós nap volt. Gáborom reggel 1/2 7-kor kelt fel úgy, hogy előző nap este 7-kor már aludt. Tegnap összesen 5x evett, de a délutáni szopikhoz ébresztgetnem kellett. Ma meg rengeteget enne, de a tegnapi alvászat után ma nincs terülj-terülj asztalkám, úgyhogy többször szopiztatom. Tanulság: miután az éjszakai szopi kimarad, napközben 3 óránál hosszabb ideig nem hagyom aludni. (Súlyunk megegyezik Marcika súlyával.)

Enikő! Ennél már csak jobb jöhet! Gyógyuljon meg Zalán minél hamarabb! Vilcsinek pedig szép fogacskákat szintén minél hamarabb! Neked pedig erőt, energiát és egészséget, mert ha az anya is beteg, megáll az élet! És persze pénzt-pénzt, minden mennyiségben (mosó-masához, autóhoz, tv-hez, meg mindenhez :D ).

Én sem rendelek, főzök.
mtücsi

Dorka :)
Enyém gyerek még mindig 3 óránként kér, ha bealszik napközben akkor 4. Éjszaka átlag 6 órát lehúz egyben. Előfordul kevesebb és több is, de 6-ra lehet számítani. :D Azt nem tudom mennyit eszik, nincs mérlegem. A pénteki mérlegelésen volt 5896g.
Balázs cukker a terepes szerkóban. :D

Gurgi :)
Tegnap este én sem bántam volna a cumit. Bence este 8-11-ig komfortozott, azt hittem már lerágja a gombot(nagyfiam után szabadon :D). :?

Emi :)
Pofazacsi :lol: Hát nem pehelysúlyú a kis hölgy. :D

Ckat :)
Bence nem lázasodott be, csak a lábikói fájtak. :(

Enikő :)
Jobbulást nektek! Kitartás! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Andrea! Mintha a pár hónappal ezelötti lábamat látnám! Egyedül a papucs nem stimmel. :lol:

Papucs: Amióta lecseréltem semmi izzadás, semmi lábszag. Kaptam, és állítólag biopapucs volt. Volt, mert kihajítottam a francba!
mtücsi

Sziasztok!

Enikő! Szegénykém! Zalánnak mihamarabbi gyógyulást!

Alvás: Általában 9és11 között alvás, reggel 4-6 körül ébredés.

Mi is holnap kapjuk a szurit, remélem nem lázasodik be! Nálunk is ma maratoni alvás van csak enni kel fel, kíváncsi leszek az éjszakára. :shock:

Az előző hét viszont durva volt, állandóan enni akart és kíváncsiságból mértem hogy miért nem elég neki, hát nem jöttem rá miért reklamált mert 150 alatt egyszer sem evett. Este reggel meg 200-210-ket Viszon a tejem most nekem is kevesebb lett az előző heti mennyiség sok volt neki, már nem termelődik annyi bár Lilla most visszaállt 120-130-ra. Biztos vmi növekedési szakasza volt.

A képek nagyon jók, olyan jó nézegetni, rakjatok minél többet!
Emi

Kép Kép
emi_25

Jaaaaaa, főzés nélkül könnyűűűűűűűű!

Kindernay: ez a fotód rémálmaimban szokott megjelenni. Már épp kezdtem felépülni a sokkból, erre berakod.... akkor mátol megint nincs alvás
ckat

Dorka! Ádám most ált át a kevesebb szopira, de a 3 órás szüneteket még mindig nem értük el!!! Az éjszakai hosszabb alvás (ált. 7,5 óra, legtöbb 8,5 volt, de legkevesebb 6) után egy nagy kaja, ezután még alvás, 1-1,5 óra múlva kaja, és újabb 1 óra múlva megint. Ezután kb. 1,5 óra telik el, és ez a 1,5-2 óra marad egész nap. Általában napi egyszer már van, hogy 2,5-3 órát kibír cici nélkül, de ez az elmúlt hét újdonsága, így még nem is veszem mindig észre, hogy csak bújni akar, nem cicizni.
Nappal ált. 20p-1órákat alszik max. 3x, de kb hetente 1x van egy 3órás alvás is.
Csuda édes az a kép!

Hüje kérdés, de miről dumáltatok a talikon?

Tücsi! Igen, minden okés már. Tényleg egy nap torna is meglátszott! Meg múlt hét óta van masszír, annak is látom az eredményét. Nagyon köszönöm a lelkesítést!

Ckat! Én leírással sem tom fekvőbe rakni a mi kengurunkat. Tesómnak se ment. Pedig elég talpraesettek vagyunk… Sajnálom! Pedig mennyire édes a Férjed, hogy meglepett vele!
Ádám nem lázasodott be a szuritól. Kicsit aluszékonyabb volt aznap, de reggelre elfelejtette.

Én főzök. Ha nem is minden nap, de szinte. Mondjuk néha műkaját, vagy konzervet eszem vmi házilag készülttel. (pl. zöldséges aprópecsenye könzerv, és csinálok hozzá rizst)
De Ádám már nagyon szereti nézni, ha főzök, azt hiszi, neki bohóckodok ;) Szóval programpont ;)

Enikő! Úgy írnék vmi bíztatót. De az most neked kevés. Sajnos, csak Te tudod megoldani az összes feladatot, ez car. Az idő kárpótolni fog, próbálj erre fókuszálni!

Jaj, Dikónak a jövő péntek lenne jó, Andinak meg az pont nem!
Vendég

Manó mikor ér haza?
Vendég

Üdv!

Ádám ma nagyon sírós volt, vagy az eső, vagy a tegnapi sárgabarack lekvár fánkkal :P

Éjszaka tud egyfolytában 6-8 órát aludni, általában éjféltől. Bár az utóbbi két napban etetés volt hajnalban, az első hetekben volt ilyen.

A 6. hét leteltével én főzök. Levest nem szoktam, és a második vmi húsétel, ami két napra elég. Ha anyukám jön, szokott hozni kaját. A párom anyukája is küld be hétvégén vmi finomságot. De lehet, h néha kaját fogok hozni onnan, ahol ettem meló alatt. Az is 5 percre van innen, majd meglátom, hogy lehet babakocsival bemenni oda.

Jajj, az előbb nem ezt :P , hanem ezt :oops: akartam.

Én Gastroyalt rendeltem, vannak fini kaják meg Szivvikém van Fitness menü is azanyját!
Szivvi: terhes fotók... dettó! :lol: bár most se fényképeztetem magam!

Ckat: :lol: :lol: :lol: :lol: rémálom az elm utcában! hihihi tessék bepánikolni! rakok fel majd egy mostanit, nagy ám a különbség! mindig cerka lábú voltam! csak most meg úgy nézek ki mint egy háromszög! :lol: :lol: 8)

Na léptem, mindenkinek csoccsantás, Szivvi OTTO vannak jó kis cucok Esprit, meg Kangaros (nem így kell írni... tudom) szóval van 90-es D-kosaras cicifix is! Na hellóka mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Ádám nem nézi a kezét, ő rögtön a nyúlással kezdte. 8) De tegnapelőtt felfedezte a lábfejét. Most éppen pelenkázásnál, ahogy felemeltem a lábait a bokájánál fogva, észrevette a lábfejeit. Mozgatta, és elbűvölve nézte ;)
Vendég

Hogy szalad a kis vonatunk a vonalzón!!!!

A Budaiba sok szeretettel várnak mindenkit! Csípőszűrésre, neurológiai szűrésre stb.! Megmarad a kórház, csak más szerepet kap. Az akut kezelések helyett a rehabra és a szűrésre fordítanak több gondot. Beutaló, időpont, és lehet menni. Gyógytorna időpont pl. holnaptól is van!!
Vendég

Helló Lányok!

Csatlakozom a Tesco-s hálózsákosok táborához. Vettem ma Bálintnak 0-6 hónapos méretet, már ki is mostam, holnap felavatjuk.

Főzés: sajnos én sem eszem rendesen, és csak nagyon ritkán főzök. Hétköznap szinte soha, hétvégén igen. De most elhatároztam, hogy sűrűbben fogok, mert lehet, hogy épp emiatt
( össze-vissza evés) nincs rendesen tejcim. Holnap pl sóskát főzök, már meg is tisztítottam a Született feleségek alatt, úgyhogy holnap már "csak" főznöm kell.
Elelinte én is rendeltem, én a Total Food-tól, de csak 2 hétig, mert szinte soha sem ettem meg :? Sajnos nagyon válogatós vagyok :(
Zsú: pizzát én is szoktam rendelni.

ceniko: neked most jól összejöttek a dolgok, kitartás!!!!!

Képzeld Gurgi én is így jártam, aludtam egy kicsit Bálinttal, és "csupa tej" lett még az ágy is :oops: persze némi túlzással, de én sem használok betétet, mert sajnos nincs rá szükségem :? Pedig van itthon egy pár dobozzal, még pocakosan tele önbizalommal vettem mindenfélét, biztos ami biztos :roll:

Emi: Maja nagyon édes, látszik, hogy nálad aztán nincs tejciből hiány.... :D

Andi: neked kényelmesek a cipőid? képzeld, nekem nem. Nem tudom mi történt, lehet hogy nagyobb lett a lábam terhesség alatt?! :roll: A víz már lement teljesen....Milyenek az Otto-s cuccok? Én hétvégén megyek CésA-ba, veszek egy gatyót, mert azok sem jók rám (még :wink: ).

Tényleg Lányok, tornáztok már? Én tornázok egy kicsit hasra, de azért nem viszem túlzásba. Pedig jó lenne fogyni.....

Bori: édes lehetett Ádám, ahogy nézte a kis lábait :D

Én is elköszönök, hátha jut még egy kis időm alvásra, mielőtt ébred Bálint. ( sajnos nálunk még van éjszaka kajálás, de bízom benne, hogy nálunk is bejön a papírforma, miszerint 6-8 hetesen alszanak a bébik hosszabban éjszaka :wink: )

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

sziasztok!

Gyorsan rakok két képet most készültek.
Kép Apával Pavarottit hallgatunk

Kép Lefekvés előtt

Nyugodalmas szép éjszakát mindenkinek!
Emi

Kép Kép
emi_25

Huhh! maratoni 4ezer km apa részéről letekerve. Mi meg kibírtuk. Igaz néha ordítva (pl. Grétu volt, hogy úgy nyomta ki az amúgy tök híg kakit, vagy én a nagyokra, na....) de hazaértünk.

Bori - kössz az érdeklődést.

kata - még egyszer elnézést amiért megfosztottunk a Heilbronni kajálástól, de tök lököttek a rokonyok, nem lehetett előre 5 percet sem tervezni, semmi nem volt elgondolva, a templomozásról szinte lehagytak minket, na de ez van.
A pihiszék összerakva, elem is épp volt itthon (állítólag 2007 júniusában járt le, anno apa véletlen R20-ast vett R14 helyett, s döglött a szekrényben), így már várja, hogy holnap a kisasszony beüzemelje. Még egyszer örök hálánk érte. Na, meg kössz a zenécskét is. Holnap azt is bevetem. Na ja, mit holnap, itt mán több mint 1 órája az van.

Hazafele út Ro-ban elég érdekes volt, qrvára hiányzik már az autópálya. Egy balesetet 1 perccel előztünk meg (Királyhágó után egy temetési menetbe rohant bele egy kavicsszállító autó 6 halott, 7 sebesült a kórházban), meg még máshova is láttunk száguldozó mentő és rendőrautókat, egy TIR szinte belénkjött a nagy előzésében, szal kész stressz nálunk autózni.

Egyébként Grétu a lehetőséghez mérten jól bírta az utat, a kocsiban sokat aludt, rengeteget cicizett ha ébren volt. De aludt 9 órát is egyhuzamban. A Dorka kérdésére most nem bírok válaszolni, mert ez a pár nap extrém volt, a kocsi rengeteget ringatta a drágámat, így sokat aludt.
Ellenben voltunk a Duna forrásnál, Kati Antijának hála, hisz ő adta a tippet. Ezért is köszi. Ott Grétu akkorát nyomott a pelusba, hogy anyaszült meztelenről kellett újraöltöztetni. Izgalmas volt, az Európa Parkban az első Nursery Point-ba mikor bementünk volna, döbbenettel állapítottam meg, hogy csak pelenkázni lehet. Így egy eldugodtabb padon szopiztunk. Majd utána még egy másik padon. Aztán kíváncsiságból mikor a többiek épp valami izén üldögéltek, benéztem egy másikba, há ott lehetett szoptatni. Hát fossák össze a tudományukat.
Aztán tettünk egy éccakai autós sétát Strassburgban, ha mán 36 perc autózásnyira vótunk onnan. Így kicsit húzós vót, hogy odaérünk-e a talira, de apa pár megállással s kicsi rövid alukával (részéről, mert mi többiek nyomtuk ám rendesen a hunyát) remeket teljesített, s kis késéssel, de mi is ott lehettünk. Köszönte ezért a jelenlevőknek, meg ismét Katinak, hogy közvetítette a talis infót. Sajna mi nem ténypékeltünk, mert a fáradtság azért mutatta magát, ténypékelő masina a kocsiban várakozott. De köszi a többieknek a képeket. Nem is tom ki kérdezte, hogy a csoportkép hogy lett. Há úgy, hogy Nenőke vette a bátorságát, s leszólított valakiket, hogy készítsenek fotót. S lőn. Mett enyém apa a csajokkal későn ért fel (ők le voltak a gyerekmegörzőbe pakolva 1,5 órára).
Ja, s Ildi - Rolcsi egyáltalán nem is pórázravaló, max a mosógépnek akadt kicsi feladata. Láttad volna az én két eleven tüzes gyerekem.

Na jó, húztam aludni, asszem ez a szerdai nap extrás lesz, a három csajjal itthon. Legyenmárhétfő. Kezdődjön az ovi, suli.
Nem tom napközben hogy lesz időm jönni.

Pusszantás.

Kép
kissmanó

Jó reggelt mamák-babák!!!!

Szia Manó! Hát, elég durva, amit írsz a romániai útról :twisted: brrr...jó, hogy éppségben hazaértetek!!!!

Tegnap nem jöttem, mert sokat kellett Egonnal foglalkozni, kicsit nyüügi volt. De azért este olvastalak benneteket. :wink:

Van egy park a közelünkben, délutánonkén odajárunk Egonnal kacsákat etetni :D Tegnap is voltunk.

Emi! Maja milyen nagy már!!! Sokat-sokat nöött!!!!

Hencsi! Nincs is Bogival semmi gond, mindig alszik :wink: Annyira édes!!!

Dorka! Egon 8 órát szokott egyhuzamban aludni éjjel és utánna még 4-5-öt. Nappal már sokkal többet van fen. Mondjuk, ma csak 7 órát aludt
Andi! De rég volt....

Emi! Pavarotti :D De jó!!! Olyan édes a kis drága!!!! Muzikális alkat :wink: :roll: 8) Ìgy azért ki tudom pihenni magam. Még egyzser sem kellett éjjel fennt lenni mellette. Ahogy jön az este, öö beájul.

Tegnap este a szopinál próbáltam húzni a szopit, hogy ne kérjen pótlást a lefejtbööl. Nem sikerült. Olyan ordításba kezdett...hiába van még tej, kiköpi a cicit és úgy ordít, hogy lila lesz a kis feje. Aztán ettööl úgy kifáradt, hogy eleludt és csak kb fél óra múlva bírtam annyira felébreszteni, hogy megegye a pótlást. Ez van...

Ckat! 6,5!!! :D

Na, hív, megyek!
molkata

irigy-irigy az összes anyucira :(
Ti hogy csináljátok, hogy ennyit alszik éjszaka??? És azt is, hogy 9-kor alszik el?
Balázs ha esik-ha fúj, 7-7:30-kor úgy elalszik, mint a tök, csinálhatsz vele akármit, nem ébred fel, ez az igazi mély álom (ilyenkor szoktam neki körmöt vágni). Na de emiatt éjfélkor már fent van, és innentől 3 óránként eszik. Már tök kivagyok, szeretném már végre átaludni egyszer az éjszakát. HELP MI PLÍÍÍÍÍÍÍÍZ Mi a fenét csináljak???

kétfiús anyuka
babdorka

Bori, sikerült elsajátítani a gyógytornás gyakorlatokat? Engem érdekelne részletesen, akár priviben is!!! Leírod?

Enikő +++++++

kétfiús anyuka
babdorka

Mary
Boldogságos névnapot kívánunk Neked!!

Jó reggelt!
Dorka
Mért baj így az alvás? Nálunk is így megy, jó Lili 8-9 között alszik el, de ma már 3/4 12-kor kérte a köv adagot. Pedig vacsira 100 ml tápot húzott le. Leggyakrabban én is alszok vele, így tudok én is aludni egy keveset.

KépKép

KépKép
szivvi

Andi
Mán én is néztem, egyből a cicifixekkel kezdtem :oops: Valszeg kipróbálom én is! Kössssz a tippet!
Sztem gyanús lesz a későbbiekben, hogy nincs a gyerekünkkel közös fotó az első időkből 8) Max fej van rajta, de az is fodrász után :lol:
Manó
SZIA! Jó, hogy épségben megjártátok a túrát! Ügyi volt Grétike, meg ti is!
Emi
Nagyon szépséges a kislányotok!

KépKép

KépKép
szivvi

Dorka
Hát tanácsot nem tudok adni, nálunk így alakult (nem kellett erőlködni), mivel Zalán keveset alszik napközben - egyszer dél körül egy nagyobbat, egyébként negyedórákat,- fél6 körül megjön apa, ő is fárasztja, 6 körül kaja, aztán 3/4 8tól jó hosszú fürdetési procedúra (sok játék, olajozás, bohóckodás), szóval ezektől annyira kipurcan, hogy fél9-9között beájul

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Babdorka, én irigyellek titeket alvásilag!

Én nagyon örülnék, ha 3 óránként enne éjjel! De már annak is, ha csak 3-4 szer kelne. Most is legalább 8 szopi volt, de nem tudom, mit csinájak, szerintem egyszerre nem eszik sokat, s a végén beájul, nem lehet jobban megetetni.
Emi ilyen idősen már fél 10-6-ig aludt.

Beni tegnap fél 10 körül nagy nehezen elaludt, s éjfél után egész éjjel nyögött, meg kb. óránként evett, hajnalban mg sűrűbben.
S ez nagyjából általános, már vissza sem teszem a kiságyba, mert ha még kelni is kéne hozzá, totál hulla lennék. :?

A tej meg tuti elég lehet, mert ált. elég neki az egyik mellem, még marad is benne (bal mell nem elég, az valahogy "selejtes", nem szeret belőle enni, s szerintem alig van benne tej, de a jobb egyedül is ellátná).

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?