A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Nagyon édik a fotók, kis drágák!

Kata!

Köszi, igen mindíg akkor fényképezem amikor alszik, mert akkor nyugiban van.
Ha fent van folyton jár keze lába, mindíg vagy a keze vagy a lába homályban van, mert folyton kalimpál.
Egyébként tudnék ordítós képet is csinál, de azt nem szoktam, azon nem szép... :lol:

Csatlakozom Bori és Szivvi táborához, nekünk is valaki elmagyarázhatná Boginak, mikortól kell végigaludni az éjszakát.

Nálunk az este így megy, ez ami még nem borult fel már egy jó ideje... :shock:

6kor egy gyors szopi, majd babakocsizás, 7-re hazaérünk, akkor ismét szopi, de akkor hosszabb, majd fél 8-kor fürcsi, aztán utána vagy eszik vagy nem, alszik kicsit, majd fél 10-kor ismét szopi, aztán bealszik, és csak 3-kor kel fel, akkor gyors szopi, majd utána 5-ko 7-kor 9-kor szopizások, meg közte alvás meg nyögés stb..., majd utána óránként max 1.5 óránként szopik egészen estig, közben pici alvások.
Szal időm semmi, hosszabb távra egyáltalán nem tudok elindulni vele, szal nem egyszerű, nem tudom meddig fog még ez tartani, de kicsit kivagyok már.
Bár már egész jól hozzá vok szokva a 4-5 óra alváshoz részletekben...
Napközben meg persze egyáltalán nem tudok aludni tőle, mert mire elalszok, akkor már kelhetek is szopiztatni...

Ma is bababoltba kellene menni, mert nincs sapkája, ami van vastag meg nagy...
Remélem délután jó lesz az idő, aztán bevágtázok a városba, aztán vagy visszafelé ordít vagy nem.
Egyébként már elég jól viselem az ordítását, már nem idegesít, nem kapkodok, ordítson, nem tudom a cicim 1másodperc alatt a szájába varázsolni bimbóvédőstöl...
Egyébként tök gáz ez a bimbivédö, csak fekve tudok szoptatni, mert fognom kell a bimbóvédőt, mert Bogi egy fejrángással simán lekapja a cicimről és ott kapkopdja a fejét bimbóvédővel a szájában, hülyére tudom olyankor röhögni magam, majd ha egyszer sikerül lefényképezem, haláli...

Na, most alszik picit, gyorsan kiteregetek.

Pussz Nektek!
Vendég

Dorka! Nálunk az a csel, hogy Egon a fürdés után ájul be :D Ìgy, miutan fürdetjük, jön a "nagy alvás". :D

Mary! Nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!
molkata

Uxi!
Szegénykém, akkor nálatok a legrosszabb a helyzet éjszaka!
Bogi is egyébként ilyen, hogy csak keveset szív egyszerre, szerintem azért szopizik óránként napközben.
A cumisüveg meg továbbra is tabu nálunk, egyszerüen nem akar belőle inni semmit, ordít mint a sakál neki...
Pedig van neki két avent, meg nuk is, egyik sem felel meg az igényeinek, nem tudom mi lesz így.
Vendég

Hencsi, ha minden kötél szakad és cumisüvegeznetek kell, próbáld ki a Chicco fiziológiás cumit (cumisüveget).

Emi 4 hónaposan besztrájkolt, nem fogadta el az aventes üveget, s ebből meg ivott rendesen. Ma is azt használjuk.

A szélesnyakú legyen, az jobb (de úgy tudom, ebből a fajtából csak az van) Csak be kell spájzolni hozzá az etetőcumis részből, mert időnként hiánycikk.

Jaj, látom sorstársak vagyunk... :roll: Már alig várom, hogy kanalasat kaphasson, bár gyanítom, nem sok minden fog változni. Mindenesetre ha nem javul a helyzet, én tuti nem várom meg, hogy 6 hós legyen, 4 -4,5 hósan kanalazni fogunk.
(Persze aztán ahogy sikerül.. Emivel is kezdtem volna 5 hósan, de 9 hónapos koráig nem fogadott el semmit)

Én még sírni sem hagyhatom ,mert felébreszti Emit, s akkor van csak igazán ordítókórus :shock: :wink: !

KépKépKépKépKép
uxi

Én mindig sejtettem, hogy egy extra jólalavó gyerek után majd jön egy aligalvós... hisz az élet nem fenékig tejföl.
Mindegy, a jólalvók többsége is elromlik féléves kor körül, mikor jönnek a fogak, utána már mindegy.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

Nekünk elég jó éjszakánk volt, Bálint elszőr aludt 21-3-ig, majd utána fél 7-kor kelt. A déelőttünk bezzeg nem alakul túl rózsásan, nyöszörgés és pukizgatás váltják egymást. :?

Hencsi: bimbóvédő nélkül nem próbálod meg a szoptatást? Hátha most már elfogadja úgy is Bogid. Én is bimbóvédővel szoptattam, egészen a múlt hétig, amikor is az autóban hazafelé Bálint kaját követelt, és bimbóvédő hiányában bepróbálkoztam cicivel, és elfogadta. Azóta így simán cicizik. (megjegyzem sokkal jobb mint a védővel, azzal nekünk is annyi problémánk volt...) Próbálgasd te is, hátha...Bocsi az okoskodásért :wink:
Egyébként mi is sapit veszünk ma, mert kinőtte a drágám ami van, kint van a fülecskéje belőle.

Most mennem kell...

Kép
Kép
moni1973

Jó reggelit!
Manó: örülünk, hogy épségben hazaértetek! Azért a viszontagság(ok) ellenére biztosan marha jó volt, irigykedünk ám! Kérünk képeket!

Szivvi: melltartó, ez borzalmas, hogy CSAK szoptatósban nyomom, mert más nincs... Fodrász! Ahhh! Nekem a múltkor a barátnőm megcsinálta, ez egyszer volt, már idejét sem tudom mikor voltam utoljára! Nekem 2 képem van, fodrász nélküli, így megmarad anyucinak nézegetni titokban! :wink:

Hencsi: nekem meg minden sapka kicsi volt, ezért kellett elrohannom egy nagyobbért... hogy kihúzza az őszt!

Uxi: köszi a biztatást! :lol: Fel a fejjel, lesz ez még így se! Én meg azért irigykedem, hogy neked van már Emi...

Mary! Boldog névnapot neked!

Andrea
Kép
kindernay

Móni: cipők nekem sem jók, alig tudom betuszkolni a lábam, pedig a méret nem nőtt... nem értem! Magassarkú meg felejtős! (legalább egy időre)

Andrea
Kép
kindernay

Uxi, Hencsi! Elég fárasztó lehet így, de hátha idöövel ez is változni fog...

A cipööim jók, de a nadrágok... csak azok jönnek fel, amelyek nyúlos anyagból vannak. :oops:
molkata

Uxi!
Köszi a tippet, majd kipróbálom, bár már van annyi cumisüveg, meg cumi, hogy lassan dunát tudnék belőlük rekeszteni, de majd ha látok olyant azt is megpróbáljuk, mert tök szar, hogy nem akarja elfogadni, totál úgy csinál, mintha elfelejtett volna cumisüvegből enni.
Bekapja elkezdi rágni, majd ordít, szívni nem szívja csak néha.
Vendég

Móni.

Sajna nem megy bimbóvédő nélkül, még így is hisztizik neki, néha még így is alig kell.

na lépek,Bogi itt nyugszik a kezemben mert úgy elkezdett sírni, hogy még szopizni sem akar... :cry:
Vendég

Bálint próbálkozik az alvással, fura hangok jöttek a szobából, azért szaladtam be.

Manó: tök jó hogy megjöttetek!!!! Annak pedig külön örülök, hogy ilyen simán ment minden. Ügyesek vagytok!!!! Nagyon meglepődtem, amikor megláttalak az Ikeás képeken, azthittem rosszul látok. Hát ez a nő meg hogy került ide hirtelen Németországból?! :roll: Szervezésből jelest kaptok, én ezt biztosan nem tudnám ilyen ügyesen csinálni. :D

Egyébként októberre én is tervezek valami utazást, még gondolkodom, mert Bálint még csak 2-3 hónapos lesz. Igazából Karintiába mennék szívesen, oda nagyon visszahúz a szívem. Kár hogy egy kicsit messze van.... No de sebaj, majd meglátjuk. Attól is függ, hogy milyen idő lesz októberben?!
Tavaly október 23-i hétvégén is voltunk, és olyan isteni idő volt....mi meg vittük magunkkal a kabátokat, gondoltuk a hegyekben biztos hideg lesz. Jujj, nem jó ez a nosztalgiázás, mert még jobban fáj a szívem, úgy mennék.

Dobok nektek fotót...

Szép napot mindenkinek.

Kép szoba szép kilátással kidó :-))))

Kép

Kép
Kép
moni1973

kidó=kiadó :D

Kép
Kép
moni1973

Andi: nekem sem a cipők hosszával van a gondom, szerintem a lábfejem lett szélesebb. Azért ez elég gáz ha így marad, mert lehet lecserélni a cipőket. Az nem semmi lesz basszus :roll:
Épp tavaly vettem egy tök jó csizmát, lehet hogy már az sem lesz jó?! Mindjárt meg is nézem :?

puszi, Móni[/b]

Kép
Kép
moni1973

kössz lányok, hogy izgultatok értünk :D
most épp félkezes, grétu itt nyugodott meg. asszem hiányzik neki az autózás :roll:
azt azért megfogadtuk apával, hogy következő szabi (bármily rövid is legyen) kettesben (szopi miatt max hármasban) lesz. írtó fárasztó volt a 2 nagy hisztije. edina meg ráadásul 2 éccaka be is pisilt, ilyet nem tett asszem 3 éve :(
szerencsére több ilyen messzi rokonos kötelező esküvő nem lesz (na jó, ámerikába nem megyünk, ottan majd lenne)
basszameg. Edina levert vagy 4 poharat a szekrényből (asszem szerencséje, hogy csak a műanyagokat sikerült neki), erre Grétu felébredt. Még nem ordít, de asszem megteszi hamarosan.
Én meg még fáradt vagyok, tegnap a nagyok annyit aludtak az autóban, hogy ma épp nem hajnalban kezdték már az ébredést.
Nem kell valakinek két tróger csaj? Elegem lett belőlük az elmúlt héten. Kicsit ismét jó lenne pár nyugis nap nélkülük. Kezdődjön már végre meg az iskola-óvoda.
Ja, meg jöjjön egy kis jó idő. Tegnap is Pesttől kb 120 km-re kezdett ömleni az eső, na azóta icipici szünetekkel ebből a "földi jóból" van részünk. Nekem meg fáj a fejem.

Nagyon féltem, hogy mi lesz az úton a tejecskével, beraktam egy zacsi tápszert, de hát ugyi a porból míg tej lett volna, há..... Olyan fáradtan indultam csütörtökön, hogy a tej is jóval kevesebb volt. Kész ideg voltam. Kezdtem bánni, hogy elindultam. De szerencsére Grétu nagyokat aludt, én lelkesen szedtem a More Milket, s bevágtam péntek estig 3 üveg alkeszmentes sört. Péntek este is elég szűkösen volt tej, de szombat reggelre oké lett. Na, akkor megnyugodtam. Olyannyira, hogy a More Milk szombat este a kocsiban maradt, vasárnap reggel nem volt a szobában, hogy bevegyem, majd elfelejtettem, s azóta nem szedem. Remélem nem bánom meg.

Grétu ismét kimenekített a templomból, hasonlóan az Adri keresztapájának az esküvőjéhez. Kezdett nyűglődni, s én rohantam kifele, nehogymán ránk szóljanak (Heilbronnban lett volna esélyem, elég durci volt a papbácsi). A végén poénkodtam, hogy a jánynak nem tecc a templom, attól fél, hogy ottfogják, s előre szervezetlenül megkeresztelik.

Kati - most vettem észre, hogy a pihiszék lógó Pokemonja zenél. Ti tudtátok? Szerintem marha macerás megzenéltetni, nekem először véletlen jött be, másodjára megszenvedtem.

Szombaton megyünk ortopédiára.
Nyűg kezdődik, léptem.

Kép
kissmanó

sziasztok!

Kati Te csak ne aggódj és :oops: a nyúlós nacik miatt! :wink:

Emi25 figyu visszatérek egy picit a fülcsire, már eleve ezt lőtték be neki? vagy másikat és cseréltétek?
végre megtaláltam a helyet uncsitesómék szalonjában meg is bízok, csak fülcsi kell, azt meg holnap szeretnék venni kórház után...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Móni - páromé a pálma, ő vezetett végig. Nekem egy méter sem jutott. Á, vagyis mégis: az este arrébb húztam az autót vagy 2 métert, hogy egy másik kocsi ki bírjon állni, míg apa a bótban vásárolt, hogy ma reggel ne haljunk éhen.
Bár azért nekem állandóan kellett Grétut ciciztetni, ha megnyikkant már kaphatta is befele, hogy apa bírjon vezetni, ne legyen ideges a nyöszörgéstől, sírástól.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Emi! Lilla még mindig gyönyörű! És a fülbevalójával igazi nőcike. :D

Andrea, Móni! Azért lett nagyobb a lábunk (az enyém is!), mert a láb boltozatai kissé laposabbak lettek. Tornával aránylag gyorsan helyrehozható.

Manó! Ügyesek voltatok. :)
mtücsi

laposabbak lettek=megsüllyedtek
mtücsi

mtücsi: milyen tornával? tudsz ebben segíteni? megköszönném :wink:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Lynia! Igen ez ugyanaz a fülcsi amit belőttek neki a kórházban. Mi még nem cseréltük ki.

Emi

Kép Kép
emi_25

aha, akkor ez spéci és nem a boltban vásárolható? vagy szerintetek ha veszek aranyfülcsit azt belövik?
istenem, de hülye vagyok némely témában :roll:

köszi a választ!

lynia-

Uxi!

Úgy néz ki, már én sem hagyhatom Bogit sírni...
Mikor felébredt, kivettem a kiságyból, hogy kajcsi van, hát nem, nem akart szopizni csak ordított.
Jó, akkor be a kiságyba cumi a szájába, akkor ordítsál gyerekem, mert tudom hogy azért sírt mert éhes, de ha nem kell sem a cici sem a cumisüveg, akkor nem tudok vele mit csinálni...
Egy ideig ordított, aztán rákezdett üvőlteni, de szó szerint, aztán oda jutott, hogy úgy üvöltött, hogy alig kapott levegőt már, és csak úgy kapkodta a levegőt, azt hittem meg fog fulladni, akkor kivettem a kiságyból, és utána szép lassan megnyugodott, de még vagy 10percen keresztül kapkodta a levegőt, meg szipogott.
Aztán nagy nehezen szopizott picit, de azt is ordítással az elején, aztán végül mikor elkezdett folyni a tejcsi elkezdett szopizni...
Csak az a fura, hogy mikor először tettem cicire akkor is szó szerint folyt a tejcsi, még szívnia sem kellett volna, akkor nem kellett.

Sirba visz ez a gyerek, egyszerüen nem lehet rajta kiigazodni, hol a cici kell neki, hol a cumisüveg, hol meg egyik sem, és akkor inkább bömböl meg éhezik...
Anyukám azt mondta addig tuti nem vállalja el, amíg ki nem növi ezt, mert ő sem tud rajta eligazodni.
Így én meg sehová sem mehetek, csak a négy fal, meg max pár száz méter, ameddig birja kaja nélkül...

Komolyan mondom míg kicsi volt, semmi gond nem volt vele, ha cicit adtam neki, akkor abbol evett, ha cumisüveget akkor meg abból, volt napirendünk, simán végigtúráztam vele az egész délutánt babakocsival, közben megálltunk kajálni Robinál, aztán indultunk tovább, mostmeg sehová, még a tescoba is vágtázva kell menni, pedig itt van pár száz méterre tölünk.

Kész vok...
Vendég

Lynia! Az aranyat is belövik, itt a kórházban csak műanyag volt és olyan ami orvosi fémből készült.

Emi

Kép Kép
emi_25

mondom az előbb apának, hogy meg kéne tenni egy 200 km-es autóutat.
há bakker nem értette, hogy grétunak hiányérzete van, rettenet nyűgös. én meg nem tok mosni pakolni, meg mosogatógépet ki-bepakolni, mert ez a kis pióca folyton rajtam lóg.
télleg fülbevalót kéne tenni, mert oltás után 6 hétig nem lehet. ez nálatok is így van? mármint oltás után nem kaphat semmiféle bökést 6 hétig?

Bori - ügyes a Főnök ha bírja a tempót. mi rettenet útálunk hason lenni, meg bukunk is akkor, szóval én ezért nem erőltetem. nyúlni dolgok után még lustácska a csaj, inkább nézi. most akkor kéne lépjek valamit? szerinted?

Kép
kissmanó

Emi!

Mi sima boltit vettünk, olyan bébifülcsit, és nekünk a kórházban azt tették be neki, gondolom kiszúrták tűvel, aztán beletették neki ezt.
Simán begyógyult, be sem gyulladt, semmi baj nincs vele.
Az elején kamilláztam, és szép.
Vendég

Én is kérem a tornás segítséget Tücsi köszike!

Móni mi is megyünk novemberben fürdőbe... wellnes bizgerentyű, majd meglátjuk. Elcsábítottam az egyik barátunkat, kinek szintén 1 hónappal idősebb a babája, ne már csak egyedül szopiztassak... :lol: Egyébként én is tavaly vettem egy csizmát, beszarok, ha nem jön rám...

Már csak az a kérdés (Szivvikém nem röhögni), hogy a fürdőruha kérdést hogy fogom megoldani. :oops: :?

Na megjött a Gastroyal kaja, és akkora adag, mint egy bolhafing, szóval le is mondtam a jövő hetet, mit gondolnak ezek ez kinek elég?! Teljesen kiakadtam!

Na kurkászom hátha találok más házhozrendelőst!

Puszika

Andrea
Kép
kindernay

Manó ??? erről még nem is hallottam!!! remélem nem, ha igen, bele kell húznunk mert 27én szuri!!!

szupi akkor holnap ráveszem Szilit, hogy menjünk fülcsit is nézni az uh után! már mondtam neki, hogy anyósét hanyagoljuk egy ideig, mert félek hogy kirántja! majd ha már koordinálja akeze mozgását akkor (sem :wink: )

lynia-

köszi Hencsi! akkor ez legalább biztos!

amúgy milyen árban vannak?

lynia-

andi, ha találsz valmi jó kaja futárt, légyszi szólj. nem hagy a gyermekem főzni, a sóska alatt már 2x zártam el a gázt.
hova mentek novemberben?

Kép
Kép
moni1973

Manó! Elfelejtettem mondani :oops: a leírásban benne volt, hogy zenél, ha meghúzod.
Na, hogy tetszik Grétinek?

Nekünk még csak most írtak, hogy postázták. Jó lenne, ha még a héten megérkezne. Más színben lesz, mert az elfogyott, de ez is tetszik. A játékok nem annyira színesek rajta, ami nem annyira jó.

Móni! Ilyen szobát én is elgogadnék 8)
molkata

Emi.

Mi 6ezerért vettük, azt hiszem ez volt a legolcsóbb, én spec nem ilyent szerettem volna, de ez is jó, majd később kap másikat.
Na lépek, mert Bogival a kezemben nem nagyon tudok írni, folyton fészkelődik....
Vendég

meg ordít... :cry:
Vendég

kata: ne is modd!!!!! :wink:
küldök neked reggeli fotót, amikor még a tó és a kis falu nem látszott, a felhőktől, és a párától.

Kép reggel...hoppá, hoppá, hova lett a tó?

Kép a háttér a lényeg....

Kép
Kép
moni1973

Móni : Kapitány szálló, Sümeg (puccos, de kinyalják a fenekem, az kell most) nyolcan megyünk...
most találtam egy másik ételszállítósat, elég jónak tűnik..majd tájékoztatlak!

Andrea
Kép
kindernay

köszi Andi!!!!

Sümeg?! imádom, helyes kis város! várom a kajafutáros infót, előre is köszi.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Télleg érdekelne, hogy oltás után tiltott-e bármiféle szuri nálatok 6 hétig?
Oltott csimoták anyájai - plíííííz választ.
Mert az is lehet, hogy csak símán nyomják harmincvalahányéve ugyanazt a szöveget, mint mikor Adriát újra akarták oltatni.
Szal ha nálatokfele nem kell, akkor tuti ismét nyomozókutyásat játszom. Mert nem tom bejön-e nekem a fülcsi bepakolás a Grétu fülibe az elkövetkező 10 napban. Mert ha nem lesz, s nem szúrhatnak, akkor majd okt elejére lehet leghamarabb.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Manó, örülök, hogy épségben hazaértetek! Roli tényleg nagyon elemében volt, de ő mindig ilyen huncut, igazi kisördög, de úgy láttam azért senkit sem zavart. Mondjuk nem bántam, hogy Mina aludt, és így csak egyre kellett figyelni. Középső lánykád nagyon képben van, hiányolta Bencét! :)

Emi, mi orvosi fémeset lövettünk be, ez is aranyszínű. Anyósodfélét, mi is kaptunk, de miután 2x akadt bele a ruhájába és szakadt ki a füléből, majdnem a fülecskéje is sérült, visszaraktam a belövőset.

Tali nekem bármelyik nap jó, ha tudok autót kölcsönözni, péteket csak azért mondtam, mert akkor Rolcsi nélkül tudok menni, talán!
legyünk minél többen! :D

ma nekünk is nyűgös napunk van, pedig dobozolni kéne ma és holnap, pénteken kezdődik a cuccolás! Hurrá!!!!

megyek is próbálom elaltatni, azután csendben pakolászni!

KépKépKép
dikó1

ja, Kata..... leírásokat nem szokom olvasni. Én mán ilyen javíthatatlan vagyok. Se perc alatt összeraktam, első mozdulatnál még kinyitottam az első rajzhoz, de utána már ment símán, nem is figyeltem az útmutatót. Még az este összeraktam, ma reggel csak bele kellett huppanni a kisasszonynak. Most már végre aluka van, abban nyomja. Készítek is egy képet róla.

Kép
kissmanó

Manó, én nem hallottam felénk, hogy ne lehetne újraszurizni...

Akkor a kövi oltást sem adhatnák be 4 hét múlva, nem igaz???

A fülcsilövés meg nem hiszem hogy bezavarná az oltást. Nyugodtan csináljátok meg neki!

KépKépKép
dikó1

Íme a szieszta:

Kép

Kép
kissmanó

köszi Dikó az infót

énis épp a következő oltáson agyaltam! mert akkor megint nem lehetne jó ideig 2-3-4hós szurik és utána 6 hét?
szerintem itt nincs ilyen, mondta volna a védőnő, mert kérdeztem, hogy itt csinálja e vki

lynia-

Nálunk 2-4-6 hósan vannak az oltások
Bakker, pedig tudtam, hogy nálatok nem ilyen a sorrend. Akkor mi a pöcs van?
Ennek utánanézek, ezek mán megint elfelejtenek haladni a korral.

Kép
kissmanó

Hencsi! Miből gondolod, hogy éhes? Mikkel próbálkoztál a cicire rakáson kívül? Nem lehet, hogy csak megnyugvásra van szüksége, meg anyára? Próbálj neki énekelni, táncolni vele, kösd le a figyelmét!

Én nem mernék kaját rendelni, ki tudja, mi van benne, és ez most fokozottan nem mindegy. Nálunk vagy sikerül nekem megfőzni napközben, vagy a párom főz munka után. Mindig 2 naponta főzünk két napra.

kétfiús anyuka
babdorka

Hali!

Uxi: ha égve hagysz egy kislámát éjjel, nem javul a helyzet? Akkoriban írtam mikor rájöttünk erre a trükkre. Borsnál nagyon bejött. egyre kevesebbet kell éjjel etetnem: első körben nem is néztem már az időt annyiszor kelt, lámpával: először végig égett éjjel 2kor és 5kor volt evés, most fél10től 4ig majd 7ig alvás. Mostmár csel is van: esti elalvásnál lekapcsolt lámpa, 2 fele elkezd nyüszögni de akkor felkapcsolom és megnyugszik, majd továbbalszik. Próbáld ki, hátha :roll: ...

Megvolt a kötelező oltás. Nagyon szépen bírta, ha nagyobb lenne extra fagyit kaphatna érte.
Doki azt mondta hogy vagy aluszékony vagy pőrgős lehet. Most az alvós verzió van, remélem így is marad és a lázat is elkerüljük. mondta a doki a lázmentes szurit, ahogy írtátok, dehát nem árt óvatosnak lenni...

Kengurut összeraktuk. HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ, apa minden mérnöki tudására szükség volt........ engem megint kivert közben a víz.
Itthon már megyünk vele, azt hiszem bejön Borsnak.

üdv.: ckat
ckat

manó: én sem hallottam ilyesmiről... (az oltással kapcsolatban) én osztom dikó véleményét, mert itthon valóban eleinte havonta kapnak szurit a babák. Hát nem tudom.... :?

Kép
Kép
moni1973

na meg akkor a kórházban sem lőnének a bcg miatt!!!

lynia-

Na mi is elindulunk a dokinénihez, remélem jól viseli a szurit.
Manó! Megkérdezem neked a fülcsis dolgot de biztosan nincs ilyen itt nálunk.

Emi

Kép Kép
emi_25

És akkor két kép mostani kép.
A pelenkázón épp útnak indulva...

Kép

És amikor a kiságyban nézelődik, de ott már nincs jókedv...

Kép

Mára léptem, Bogi nem bir ma meglenni nélkülem úgy nézem 5percet sem...
A ruhák meg ott rohadnak ahogyan kiszedtem a gépből, hogy mikor fogom kiteregetni...

Itt mindjárt szakad az eső, és tornádó fúj, ma sem kell menni sapkát venni úgy nézem... :evil:
Vendég

Dorka!

Látom rajta mikor éhes.
Mindent bevettettem már neki, egy darbig elvan, aztán utána megint ordít, mert éhes, ismerem már, szoktam énekelni is, van már egy rakás saját szerzemény, a legjobb a boci boci tarka, büfi büfi tarkára költve... :oops: :lol:

Egyébként ma tényleg nagyon anyás, folyton rajtam lóg, ami nem baj, csak ne sírjon közben, mert az tök rossz, szal minden van repülőzéstöl kezdve az éneklésig minden.
A legjobban az tetszik neki, ha ülhet az ölemben és lovacskázunk...

Na lépek tényleg, azóta már szopizott, szal nincs nagy baj, csak van mikor épp olyan hangulata van, hogy nehogymá épp pont az legyen amit én akarok, és pont épp úgy...

A kórházban a csecsemős nővérek azt mondták, hogy Bogi nagyon temperamentumos kis csaj, meg fog vele gyülni a bajom, hát ezt az elején nem éreztem, de lassan kezdek rájönni, hogy van benne vmi igazság...

Pusszantás Nektek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?