Nagyon édik a fotók, kis drágák!
Kata!
Köszi, igen mindíg akkor fényképezem amikor alszik, mert akkor nyugiban van.
Ha fent van folyton jár keze lába, mindíg vagy a keze vagy a lába homályban van, mert folyton kalimpál.
Egyébként tudnék ordítós képet is csinál, de azt nem szoktam, azon nem szép...
Csatlakozom Bori és Szivvi táborához, nekünk is valaki elmagyarázhatná Boginak, mikortól kell végigaludni az éjszakát.
Nálunk az este így megy, ez ami még nem borult fel már egy jó ideje...
6kor egy gyors szopi, majd babakocsizás, 7-re hazaérünk, akkor ismét szopi, de akkor hosszabb, majd fél 8-kor fürcsi, aztán utána vagy eszik vagy nem, alszik kicsit, majd fél 10-kor ismét szopi, aztán bealszik, és csak 3-kor kel fel, akkor gyors szopi, majd utána 5-ko 7-kor 9-kor szopizások, meg közte alvás meg nyögés stb..., majd utána óránként max 1.5 óránként szopik egészen estig, közben pici alvások.
Szal időm semmi, hosszabb távra egyáltalán nem tudok elindulni vele, szal nem egyszerű, nem tudom meddig fog még ez tartani, de kicsit kivagyok már.
Bár már egész jól hozzá vok szokva a 4-5 óra alváshoz részletekben...
Napközben meg persze egyáltalán nem tudok aludni tőle, mert mire elalszok, akkor már kelhetek is szopiztatni...
Ma is bababoltba kellene menni, mert nincs sapkája, ami van vastag meg nagy...
Remélem délután jó lesz az idő, aztán bevágtázok a városba, aztán vagy visszafelé ordít vagy nem.
Egyébként már elég jól viselem az ordítását, már nem idegesít, nem kapkodok, ordítson, nem tudom a cicim 1másodperc alatt a szájába varázsolni bimbóvédőstöl...
Egyébként tök gáz ez a bimbivédö, csak fekve tudok szoptatni, mert fognom kell a bimbóvédőt, mert Bogi egy fejrángással simán lekapja a cicimről és ott kapkopdja a fejét bimbóvédővel a szájában, hülyére tudom olyankor röhögni magam, majd ha egyszer sikerül lefényképezem, haláli...
Na, most alszik picit, gyorsan kiteregetek.
Pussz Nektek!

szoba szép kilátással kidó 

reggel...hoppá, hoppá, hova lett a tó?
a háttér a lényeg....