Niki
Boldog névnapot!
Nem is olyan nagy az a kis toka

még
Kiskolbi
Örülök, hogy jól vagytok! Remélhetőleg a szoptatási macerán is hamar túl lesztek és gyorsan belerázódtok.
Hajni
Azt a szót, hogy depi nem is ismerjük. Még bőven van időd a túlhordásig. Szóval azért is arra kell gondolni, hogy kicsi Lilla időben jön.
De te is tudod, hogy minden szülés és várandósság más....szóval ne izgulj! Micsoda csillagszemű kisfiad van
Zsuzsóci
Ez azért nagyon bíztató
Anitja
Ez nagyon szép név!
Anikó
Sokat gondoltam rád! Nagyon sok boldogságot és gyors felépülést nektek!
Gremese
Aztaaa

akkor szép tempóban növögettek
Irina
Nagyon kis tündérke Ádám. Annyira jó olvasni azt, ahogyan te megélted a szülést. Ez nekem is erőt ad

. Örülök, hogy ilyen szép és pozitív élménybne
volt részed.
De szép már a babás tábla
Igen igen, Vadvirág jó lenne olvasni rólatok!
Csajok kérdésem lenne: Ma reggel, ahogy felébredtem valami kifolyt belőlem, de nagyon kicsi mennyiség volt (de a bugyim az totál vizes lett). Szerintem nem pisi és nem is folyás (de abban sem vagyok
biztos, hogy ez már magzatvíz volt)
A férjem még éppen itthon volt, de elengedtem dolgozni, mert nem tudtam dönteni mi legyen. Ugye, ha mégis magzatvíz volt, akkor még jönni fog?
Lehetséges, hogy csak így szivárog?
Amúgy tegnap voltam dokinál, CTG-n minden ok volt. Az asszisztens csajszi kicsit felrázta Lilit és olyan sikeres volt, hogy ennyit még sosem ugrált
CTG alatt.

Nem bírt magával

Fájástevékenységek még mindig nem látszanak, persze akkor éppen én sem éreztem semmit. (20 felett talán egy picivel)
A méhszáj állapota sem változott...szóval még a dokim sem tudott mit mondani. Kb. meglehet a héten, de nem biztos. A méhszáj még mindig vaskos
és főleg emiatt vannak kétségei szerintem.
Amúgy olyan 3500 grammra saccolja
Mindenesetre hétfőn a szülőszobára kell menni 7-re és ott a szülésznőm csinál CTG-t, aztán, ha beért megvizsgál. Ha 2-3 újjnyira már nyitva lennénk
akkor szülünk

Ha kell kicsit segít burokrepesztéssel.
Ha nem, akkor még egy hetet várunk, szóval 24.-re mindenképpen anya leszek

és ez már legalább egy dátum, ami célként lebeghet előttem.
Amúgy én mégsem hiszem, hogy eddig várna, mert nekünk teljesen biztos a fogantatás napja.