Jobb reggelt mint amilyen ömlő esős idő itt van.
Egon! Grétu azt üzeni, hogy tegnap délután visszaigazolta, miszerint rettenet szomorú hangulatában (ami volt neki ott nálatok) még vissza bír emlékezni rád, így természetesen visszajelölt
Ja, képek, amiket küldtem az este (egyet asszem majd mindenkinek akinek az emilcíme megvan nekem, a többiet pedig nem mertem,, nehogy kapjak a fejemre

) én is kaptam, s azt szeretném megkérdezni itt a nagyközönségtől, hogy kit zavar az, ha ilyen lököttségekkel tömöm a postafiókját, vagy ki az aki nem veszi rossz néven, s esetleg máskor is mehet neki? Mert bosszúságot nem akarok okozni ám senkinek.
Esti fürcsi után jányom kicsit kajált, szerencsére jóban akar lenni az anyájával, így mikor készültem éjfélkor lefeküdni, szembenézett velem, s jött a nyekergés (Adrikám szerint nyikorgás), s újból szopi, na akkor már bevacsizott a drágám. Utána meg 7-kor evett. S azóta (2 órája) újból húzza a szunyát.
Hát nagyon remélem, hogy kezdi kipihenni a nagy út fáradalmait, s visszakapom az én kis drága gyermekem (na jó, azért délután jöhet egy kis nyűg, mint utazás előtt is volt, de legalább a délelőtt legyen nyugis).
More Milk. Én beszedtem első körben egy jó fél dobozzal, majd elbíztam magam. Persze kopp lett. Utána beszedtem a maradék dobozt, meg egy másikat is, csak utána ismét egy hatalmas adag stressz jött (na, akkor fogadtam meg, hogy azért nem venni extrán mindent a lelkemre), majd kaptam ismét 2 dobozzal, s nem álltam meg vele (igaz, közben csökkentettem az adagot) több mint 2 hétig. Most vasárnap reggel óta nem szedem (kopp-kopp-kopp nem érzem, hogy rosszul tettem volna), maradt még egy szűk fél doboz. Igaz, így azért kissé drága mulatság volt, de szerintem ha első doboznál nem tartok szünetet, akkor nem kell épp ennyi.
Ja, s ez így jött be nálam, ami természetesen nem aranyszabály, hogy másnak is kéne használjon.
Homeós kilőve, laktoherb szintén, ezek nem játékosok. Ja, még az alkeszmentes sör segít (pl. ha fáradt voltam s csökkent a tej, akkor 2-3 óra alatt 2 üveg tuti hozta a hatást - na jó, semmi keményedés, vagy csöpögés, de Grétu jóllakott egy cickóból).
Bár barátnőm egy doboz laktoherbre esküszik, anno kapott valakitől, s neki használt. Hát ilyen (avagy olyan) is van.
Kisregény vége, menyek próbáljam megkeresni a fésűt, tegnap drága jányaim úgy eljátszodták, hogy a nagy keresi már jó fél órája, s nem kapja.