A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Monccs!
Na megkukkantom. 25 nm-es terasz, fuuu az nyerőőő nagyon, az annnyja
:lol:
torolve_20131003125716

Gurgi!
Kecskerutától kecsketej? :lol:
monccs

Monccs!!
Ez nem rossz..hoppá, lássuk csak közelebbről :lol: kafa tágas a lépcsőház..teccik-teccik
torolve_20131003125716

Monccs!!
Háháhá, kecsketej mekk :lol:
torolve_20131003125716

Manó :)
Welcome back! :D

Uxi :)
Kitartást az éjszakázáshoz! Emi nem ébred már fel? Nálunk a nagy is sokszor kiabál utánam még éjszaka, persze akkor, amikor pont visszaaludtam szopi után+apát is én keltem reggel 5-kor. Ez van, hozzá kell edződni. Gyorsan, sokat kell aludni. :)

Hencsi :)
Cumisüveg nálunk is detto. 4 féle üvegem van, egyik sem az igazi. Talán még az Avent amit elfogad, ha nagyon muszáj. :?

Enikő :)
Nekem sem jött még meg és még vagy 6 hónapig nem is várom. 8) Néha nekem is fájdogál mintha, de semmi. :D

Dorka :)
Nekünk olyan autósülésünk van, ami 18 kg felett is jó. Én olyat keresnék a helyedben, mert akkor nem kell újat venni 3 év múlva, csak átalakít és jó. :) Azt hiszem a Concordnak van olyan. :)

Főzés téma:Igyekszem minden másnap főzni 2 napra. Hétvégén apjuk alkot, elvégre végzettsége szakács. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gurgi: több tejed van? Nekem kéne még egy kis tejci, mert estére alig van...

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!!

Ez csak most van, hogy Samkó ennyit alszik. Ilyenkor mindig több termelődik. :shock: 4 órája alszik bakker. 4.5 órája nem evett a szentem.
Tudod mondtam, hogy változó a tejci mennyisége..van, hogy kevesebb nekem is.

Igyál te is kecskerutát, Mekk! :lol:
torolve_20131003125716

Na, de úgy értettem, hogy a kecskerutától többnek érzed?

Kép
zsuzsi**

Na, megjöttünk. Nem volt semmi....mikor elindultunk minden rendben volt, aztan el is aludt. Hazafele jovet felebredt es elkezdett nyugoskodni, mire a lepcsohazhoz ertunk mar sirt, a liftben orditott, lila volt a feje...pedig nem szokott ilyet csinalni. Kivettem a kocsibol, puszilgattam, de nem segitett. A lepcsohaznak jo akusztikaja van :D es a szomszed kutyaja is kiszaladt, elkezdett ugatni, mint a veszett...szal, szerintem mindenkit felebresztettunk. :lol: Itthon cicire ttem, 5 percig logott rajta es megnyugodott, most a trapezzal jatszik :D

Zsuzsi! Ez tenyleg gaz. Hulye dokker. ne hogy, idegesisd magad!!!!

Monccs es Emi! A pindurkak kesz kis hosok!!!! Puszi nekik! :D

Gurgi! Hol vetted a kecskerutat? Nekem is kevesebb a tejem delutan es este. Ilyenkor adom Egonnak potlaskent a lefejtett. Ma is benyomott mar az utolso evesnel meg 50-et. :D De jo lenne, ha nem kellene mindig potolni. Persze, orulok, hogy legalabb anyatejet eszik....ameddig meg van...de eddig csak este kellett a potlas. :?

Gurgi! Most latom a vonalzod! Tetszik! :P

En minden nap fozom, de ma csak egy pizzat dobtam a lerbe :oops: Egontol fugg. Este apa foz, nagyon fincsiket. :D
molkata

Jah.
Hm.. ez jó kérdés.
Őszintén szólva nemtom de talán lehet valami ebben a kecskerutában. Én most Fitolak-ot iszom.
Többet nem ruházok be a More Milk-re mert sztem nem különb, mint a többi cucc. Aztán simán lehet az is, hogy ha semmiféle tejszaporító cuccot nem innék akkor is ugyanennyi lenne. Nehéz megítélni. Én aszondom ki kell próbálni ezt is azt is.

Kecskeruta
Mekk
:lol:
torolve_20131003125716

Kata!
Kicsi Egon :lol: puszilom

(köszi kata/vonalzóm)

A kecskerutát gyógynövényboltban vettem.
Szerintem minden gyógynövényboltban van belőle. Zacskós. Pár száz forint.

Na megyek ébred Sameszom. Megyek adok neki kecsketejet :lol:
torolve_20131003125716

Dorka! Az időhúzáson kívül nincs más ötletem az estékre. Én időhúzásnak a kedvenc nézelődési (=hasfájós) tartásban sétálgatok vele addig, amíg én szeretném húzni, de max 1 órát lehet. Vagy esetleg el lehet nyújtani a lefektetési szertartást pl masszírral. Igazi okosat nem tudok mondani.

Gyógytornán még alig van házi feladat, mivel minden nap megyünk. Néni csinál feszegető mozgatást, amire mondta is, hogy ne csináljuk otthon. Megpróbálom azért összeszedni a feladatokat, bár ezek Ádám bajaira vannak (túl sok tónus a végtagokban, kiflizés, jobbranézési kedv hasonfekve).
Manó! Nem tudom, mikortól kell hivatalosan nyúlni! Nem akarok tanácsot adni, mert egyáltalán nem értek a szűréshez!

Oltás. A 2 hósat később kaptuk, azt kérte a háziorvos, a 3 hós is csússzon ennyivel, legalább 4 hét teljen el köztük!

Zsuzsi, mi Esküdt Ágneshez járunk a dávid ferenc utcába. Ő is furi, de nagyon lelkiismeretes. Azért választottam, mert van homeós végzettsége. De sajna nem egy alteros alkat… sebaj, észrevette a hipotón hátát Ádámnak, ezért nagy ötöst írtam be neki ;)

Gripe watert asszem múltkor láttam a DM-ben!

Monccs! 100 méterre lakunk! Petzvál-Bártfai sarok!!!! Rita, kedves, jöjjenek közelebb Önök is!
Vendég

most csak kicsit nézzetek hülyének. mi az a kecskeruta? gyógynövény?

Kép
kissmanó

Manó! Gyógynövény. Gurgika issza a teáját. Nekem is kell!!!!
Egon megint sírt egy nagyot, álmos volt a kis drágám és nem tudott elaludni. Most alszik, de nagyon... :D Remélem, azért még felébred fürödni.
molkata

Hali!

Kenguru azt hiszem jó lesz, Bors elaludt benne.
Sajna elég nyüszi lett, ilyen még nem volt :cry: , remélem nem a láz előjele :cry: .

Monccs: a kertesben füvet kell nyírni

üdv.: ckat :wink:
ckat

Gurgi!
Messzelátód van, vagy hogyan látsz el oda? :) Egyébként tényleg nem rossz, és félkörív alakú az épület. Ennek egyetlen hátránya, hogy a falaknak köze nincs a derékszöghöz..

Bori!
Akkor akár össze is találkozhatunk egy-egy séta alkalmával! :D

Kép

Kép
monccs

:wink: elcsúszott, a fűnyírásnak szántam...
ckat

Ckat kérünk képet a kengururól, én visszavittem az enyémet! 8)
Mi van Szivvikém vásárolunk, vásárolunk?! :lol:

Andrea
Kép
kindernay

ja, dög mivoltom azóta mán rákeresett a neten, kiírtam a román megfelelőjét, itt figyel a papíros.
ellenben asszem ismét le kell szóljak az esetleges rágcsálóknak (mert sajna van :( ) a műhelybe, hogy kűggyék mán fel a vérnyómat. baromira tompul s fáj a fejem

Kép
kissmanó

ja, télleg, kéretik kép Borsról amint hunyál a kenguruban

Kép
kissmanó

Manó akkor én is hülye, én sem ismertem eddig!

Enikő Maja ngyon sokat mosolyog, nagyon figyel, nézelődik, fogni-nyúlni még nem annyira vagyis megfog dolgokat de nem annyira tudatosan!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

:cry: lázas :cry:
ckat

Ti kiszoktátok főznia cumisüvegeket?Én eddig 2 naponta kifőztem ésmár 2 kukában végezte mert szétrepedtek,pedig max 5 percig főztem és AVENT üvegek voltak.kicsit durva,hogy 2 hónap alatt 2 üveg bánta.Most nem tudom hogy főzzem ki őket.

Nekem Domi éjszaka már nem eszik,de ennek ellenére felébred a szokott időben,ilyenkor benyomom neki a cumit és alszik tovább.Ezt a módszert azért választottam mert az utóbbi időben csak cumizott a cicin és gondoltam biztos nem éhes.Márcsak az lenne jó ha felse ébredne csak reggel.

Gastroyalt rendelem én is bár jövő héttől lemondtam mert nekünk kicsi az adag.Bolognai makarónit ne rendeljetek,tök gáz volt,darált hús helyett pár cafat lecsókolbász vo,lt.5-6 falat volt az egész.
pillangó7

Ckat! Szegény Bors!! Puszika neki.

Pillangó! Èn eddig csak egyszer fööztem ki minden üveget, az elsöö használat elöött. Azóta csak elmosom.
molkata

nagggyon pocsék nap...............
a sok sírástól idegeskedés, kevesebb tejcsi, még több sírás, még több feszültség........
előrehoztuk a fürdit is, apa most küzd az altatással... Ilyen fejhangú visítás hetek óta nem volt :( :( :( :(

Kép
Kép
emma1976

Emma! Akkor lehet, hogy van vmi a levegööben, mert Egon is sírt ma, szegénykém.

Gyors elalvást és hosszú pihit nektek!
molkata

kata
remélem, hogy csak az időjárás, és nincs semmi baja

Kép
Kép
emma1976

Hát, én is ezt remélem....
molkata

Pillangó: az Aventes üvegeket én elöblítem + AVENT gőzsterilizálom vagy ha nem sterilizálom akkor forralok vizet és ráöntöm egy pár percre... nekem még nem reped szét! Te hogy csinálod? Ha Domi felébred sír vagy csak nyüszörög?

Nekem is kevés a gastroyal én is most fogok mást rendelni, de az még új és csak 3hét múlva szállítanak ide Nagykovácsiba.
www.euromasterfood.hu

Borsnak jobbúlást!

Mindenkinek nyugodalmas, szép éjszakát kívánok!

Ja és két napja áztatom magam!
Kép

Szivvi: jön a "drház"

Andrea
Kép
kindernay

Helllóóó!
Hú bakker, ennyit termelni, bezzeg amikor itthon vagyok, nem ír senki :roll:
Anutámnak ma van a névnapja és szabin van, úgyhogy csavargyárban voltunk :lol: Vettem laktoherbet, kipróbálom..
Má nem is emlékszem miket akartam hozzászólni :roll:
Szépek a gyerikek!
Komolyan nézzétek meg a Cityfood honlapját, sztem jó is, nagy adag is!
Andi
Irigy-irigy a wellness-ért, én is akarok menni a halottak napi hosszú 7 végén, de aptyuk szerint a bébbel még ne menjünk..Fürdőruci, na az nekem necces :?
Hencsi
Nekünk van döntött Chicco cumisüveg, Lili már csak abból eszik, az aventeset útálja!
Na nem tom, most ennyi!
Jó éjtttt

KépKép

KépKép
szivvi

Andrea, Móni! Nem felejtettelek el benneteket, holnap írom a tornát.

Móni! Annyira megkívántam a sóskát, hogy ebédre azt főztem. Szinte azonnal vérré vált!

Kata! Aranyos a fotó a vonalzódon! Gyönyörűséges.Az én fiaimnak az előző kép nagyon-nagyon tetszett. Mindig azt mondták,hogy"de ari ez a kisbaba". :D

Enikő! A szomszédasszonyom (gyógypedagógus) most várja az 5. gyerekét. Ő mind a négy gyerekénél máskor lett nagylány. Én nem akarom elkiabálni, de még mindig nem.... 8)
Amúgy a takonykór nálunk is szedi áldozatát. Nekem és Petyókámnak folyik az orrunk. Ő rosszabbul viseli. Gabónak még nem folyik az orra, csak tüsszög. Én is reménykedem, talán nem kapja el tőlünk, tőlem. :| De sajnos van rá esély.

Jó éjszakát mindenkinek!
mtücsi

qrva időjárás.
fogjuk arra (bár nekem azért vóna más is amire fogni - pl. teljes kimerültség most köszön vissza) a gyermekeink rendkívüli napját.
Grétunak ma semmi nem volt jó.
Alvásai is rövidkék voltak napközben, mindig valaki felköltötte. Egyszer a nagyobb, kétszer a kisebb nővére, egyszer meg az apája. Én meg gyilkolni tudtam volna.
S olyan rettenet nyöszörgés ment (avagy némelykor erős kiabálás, vígasztalhatatlan ordítás) egész nap, cici sem kellett mindig. Egy alkalommal a tejcsim a bokámig ment, mert őnaccsága megszípózta, majd nem kért belőle.
Most fürcsi után is beájulás volt, rövid kajával. Éccaka mán megint evésről fog szólni.
S még most is zuhog :cry:

Kép
kissmanó

Tücsi - remélem a tornát nyílvánosan írod, mett rám is rámférne. Lüke mérleg még mindig átkozott bútordarab a házban.

Kép
kissmanó

Monccs!
Megnéztem a weblapon a lakóparkot :lol:

Jaja Bori, már régóta tervezzük, hogy elköltözünk, nekünk az az irány pont jó (dunaújváros+balcsi) ugyebár.
Jövő tavasszal mindenképpen. Ati lakását ugye eladtuk májusban és 2008 május 31-ig lakásba kell fektetni...meg egyébként is Újpalkó nem az igazi.. :evil:

Pillangó!
Én mindent az Aventes mikros sterilizálóban nyomatok..sztem jó.

Kinderke!
Én egy hete ülőfürdőzöm, imádom! 1.5 éve nem ültem a kádban. (nem lehetett)
Megkuksizom ezt a kajást.

Ckat!
Borsot puszilom, láz hussssssss

Emma!
Ühm..Domikának is cuppanosat.

Lányok!
Nálunk Samu félálomban néha furán veszi a levegőt, kapkodva (félhangosan) pár mp-ig.
Tapasztalt ilyet valaki?????
(megkérdezem majd a gyerekdokit, hogy ez normális-e)
:roll:
torolve_20131003125716

Mtücsi!
Miféle tornát? Kafa fogyasztósat? Az jóó, jöhet. Nekem hasra kéne.

Manókám!
Remélem jó éjszakátok lészen.
Itt most annyira nem gáz az idő. Ma egésznap sütött a nap.

Jó éjt! Mekk :lol:
torolve_20131003125716

No akkor helyesbítés: Emma Zalánnak cuppanosat, természetesen Domikának is Pillangóóóóóóóóóóóó
sorry-sorry :oops:

keverek-kavarok
tekerek-forgatok
torolve_20131003125716

sza meg. bébiőr betéve, apa elment lefeküdni, s erre szinte ugrok a köhögésére.
jó, mi?

na pihentető nyugodalmas szép éccakát kívánok mindannyiunknak

Kép
kissmanó

Sziasztok!

zsuzsi: írok privit.

tücsi: sóska... ne is mondd, jól bekajáltam belőle. Nagyon szeretem, kár hogy egy kicsit macerás az előkészítés, de megéri :wink: Tök jó, mert beszéltem telefonon egy ismerősömmel főzés közben, és utána ő is sóskát főzött :D
A lábfejre a tornát kiváncsian várom :wink: Előre is hálás köszönet. Nagyon állat lenne, ha tudnám még hordani a cipőimet. Neked bevált már ez a torna?

ceniko: Bálint semmi extrát nem csinál. A színes játékokat még nem igazán nézegeti. A kezét sem igazán fedezte még fel. A fejét viszont ügyesen forgatja, sokat alszik hason, és egy-egy hosszab alvás alatt, többször is megfordítja a buksiját. A hangokra figyel, pláne a mi ( én, apa, Blanka) hangunkra. Ha beszélek hozzá néha úgy figyel, mintha értené mit mondok, édes pofi :D Egyre többet mosolyog is, és kezdem elhinni hogy néha már tudatosan, pl. ha bohóckodunk neki...de legtöbbet a Blankára mosolyog, amire Blankám nagyon büszke :D

ckat: remélem, hogy a kis Bors már nem lázas, édes kis pofim...

Lányok! Azt már én is megfigyeltem, hogy délutánra kevesebb a tejci, miért van ez?! Én laktoherbet iszom, mást nem szedek. van itthon homeós, de nem szedem, mert amikor szedtem, akkor sem lett több a tejem. Az az igazság, hogy igazából a laktoherbben sem hiszek már, de úgy vagyok vele, hogy folyadék, és attól bajom nem lehet. Anno Blankámnál jó sok tejem volt, ittam a laktoherbet akkor is, és meg voltam győződve róla, hogy attól. Na most rájöttem hogy nem, valószínű hogy alapból sok tejem volt akkor.Most sem iszom kevesebb laktoherbet, és mégis jóval kevesebb a tejci :? Sokat gondolkodtam a more milken is, de végül nem vettem, valahogy abban sem bízom. Tudom nem a legjobb hozzáállás, de ez van....

Gurgi: tücsi a lábfejjel kapcsolatban ír le tornagyakorlatot, mert panaszkodtunk, hogy hiába ment le a víz a lábfejünkről, nem kényelmesek a cipők, sőt nekem van olyan cipőm, amit fel sem tudok venni. Valamiért szélesebb lett a lábfejem. basszus... :roll:
A hasamra nekem is ráférne az aktív torna. A napokban én elkezdtem hasra tornázni ( Rubint Réka gyakorlatai), de nem merek még sokat, nehogy még kevesebb legyen a tejci. Pedig nagyon kellene a hasamból fogyni, mert a gatyáim sem jók rám :cry:

Na megyek zuhanyozni, aztán alvás.

Jó éjt mindenkinek.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Tücsi! Hát, akkor a fiacskáid kedvéért visszaállítottam :wink:

Manó! Hosszú alvást kívánok Grétikének és persze neked is :wink:

Gurgi! Egon is szokott néha olyat csinálni, de sztem olyankor vmit álmodik. Eddig még nem idegeskedtem emiatt.

Móni! Èn pontosan úgy vagyok. Délután szinte mindig kevés neki. Èn szedtem a more milket is, de csak az elsöö napokban volt hatása. Lehet, kell szüneteket tartani. :? Emiatt fejek mindig éjjel 100-120-at, így eég neki napközben. Eddig tudtam eltenni a fagyasztóba is. :D

Pusszantás!
molkata

Manó! Nagyon jók a képek. Röhögtünk rajta egy csomót. Köszi! :lol:

Ja! Egon bejelölte Grétit a wiw-en :wink:
molkata

Jó reggelt!

Manó!
Mobilos kép :lol:
Nekünk nem kinyíthatós a telkónk..háhá

Kata!
Aha, sztem meg félálomból kerül mélyebb álomba talán. Amúgy egyszer-kétszer már előfordult, hogy rosszat álmodott, olyankor felsír..annyira drága

Móni!
Ja, hogy a cipővel van gond. Értem.
Nekem van Norbi kick-boxom de az kemény, full izzadós-ugrálós, bár nagyon hatásos deréktájra. (anno 2 hét alatt 3kg ment le tőle) aztán van még Rubint Rékám is de megpusztulok a hanghordózásától+szövegétől. Max lehalkítva tudom csinálni mert szét tudnám ütni :evil: (2 x 20 perc, fenék+comb)
torolve_20131003125716

Sziasztok!Vagyok én is csak éppen a legútóbbi pár nap esemény dús volt anyós háború de nem részletezem gyorsan el akarom felejteni.Beni egyre ügyesebb éjszaka csak 1* kell,napközben egyre többet nézelődik nevet olyan cuki mindig azt mondja,hogy(gö).Ma ki használjuk,hogy apa még itthon és megyünk kirándulni.(Végre sikerült munkát találnia örülök neki,csak egy kicsit fúra lesz hogy nincs itthon.)Főzés:Változó nálunk van amikor mindennap főzök van olyan hogy kaját hozatunk.Gurgi:Olyan furcsa álmom volt.Azt álmodtam,hogy nálad voltam takaritónö te meg vigyáztál a gyerkőcökre.Nem tudom,hogy birok néha ilyen marhaságokat álmodni.:-)

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Jobb reggelt mint amilyen ömlő esős idő itt van.

Egon! Grétu azt üzeni, hogy tegnap délután visszaigazolta, miszerint rettenet szomorú hangulatában (ami volt neki ott nálatok) még vissza bír emlékezni rád, így természetesen visszajelölt :wink:

Ja, képek, amiket küldtem az este (egyet asszem majd mindenkinek akinek az emilcíme megvan nekem, a többiet pedig nem mertem,, nehogy kapjak a fejemre :oops: ) én is kaptam, s azt szeretném megkérdezni itt a nagyközönségtől, hogy kit zavar az, ha ilyen lököttségekkel tömöm a postafiókját, vagy ki az aki nem veszi rossz néven, s esetleg máskor is mehet neki? Mert bosszúságot nem akarok okozni ám senkinek.

Esti fürcsi után jányom kicsit kajált, szerencsére jóban akar lenni az anyájával, így mikor készültem éjfélkor lefeküdni, szembenézett velem, s jött a nyekergés (Adrikám szerint nyikorgás), s újból szopi, na akkor már bevacsizott a drágám. Utána meg 7-kor evett. S azóta (2 órája) újból húzza a szunyát.
Hát nagyon remélem, hogy kezdi kipihenni a nagy út fáradalmait, s visszakapom az én kis drága gyermekem (na jó, azért délután jöhet egy kis nyűg, mint utazás előtt is volt, de legalább a délelőtt legyen nyugis).

More Milk. Én beszedtem első körben egy jó fél dobozzal, majd elbíztam magam. Persze kopp lett. Utána beszedtem a maradék dobozt, meg egy másikat is, csak utána ismét egy hatalmas adag stressz jött (na, akkor fogadtam meg, hogy azért nem venni extrán mindent a lelkemre), majd kaptam ismét 2 dobozzal, s nem álltam meg vele (igaz, közben csökkentettem az adagot) több mint 2 hétig. Most vasárnap reggel óta nem szedem (kopp-kopp-kopp nem érzem, hogy rosszul tettem volna), maradt még egy szűk fél doboz. Igaz, így azért kissé drága mulatság volt, de szerintem ha első doboznál nem tartok szünetet, akkor nem kell épp ennyi.
Ja, s ez így jött be nálam, ami természetesen nem aranyszabály, hogy másnak is kéne használjon.
Homeós kilőve, laktoherb szintén, ezek nem játékosok. Ja, még az alkeszmentes sör segít (pl. ha fáradt voltam s csökkent a tej, akkor 2-3 óra alatt 2 üveg tuti hozta a hatást - na jó, semmi keményedés, vagy csöpögés, de Grétu jóllakott egy cickóból).
Bár barátnőm egy doboz laktoherbre esküszik, anno kapott valakitől, s neki használt. Hát ilyen (avagy olyan) is van.

Kisregény vége, menyek próbáljam megkeresni a fésűt, tegnap drága jányaim úgy eljátszodták, hogy a nagy keresi már jó fél órája, s nem kapja.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Itt napsütéses szép jó reggelt!!!

Rita tegnap te jutottál eszembe. A Corából szinte rohantunk haza, mert Marci üvöltött. :lol: Jó a mi hibánk volt, mert fürcsi idő idején még ott voltunk és ezt mindig jelzi.

Móni, próbáld ki az őszibarack levet.

Lemértük ma Marcit, és itthoni mérleg szerint: 5790 gramm és 60 centi.

kispiskóta

Manó, nekem küldhetsz bármit! :wink:

kispiskóta

Jó reggelt!:)

Tegnap futkosós napom volt, de megérte. Van új bébjárgányunk!!!! :D :D :D :D
Jajj, annyira szupiiiiii! A talisok látták mekkora döggel mászkáltam.
(Bár megjegyzem: Amig a többiek liftre vártak addig én lehussantam vele a lépcsőn. :lol: :lol: )
Na, az új járgány keskeny, könnyű sportbébkocsi. Tök fektethető és nagggyon szupiiiiii!
Mingyó dobok képeket róla.

Ckat: Puszika Bors bébi édes kis pofijára. Ugyi jobban van már?

És akkor a képek: Kép Kép
Vendég

Aha- Borsnak cuppantós az orra búbjára, remélem már el is felejtettétek a gubancot.

Annee (Hajni - na, most hogy szólítsalak?). Nem mutiztuk meg a mi járgányunkat.
Amúgy gratula a szerzeményhez.
Ébredés van, éhezik a gyermekem.

Kép
kissmanó

Jó reggelt!

szerencsére nem tévedetek a meterológusok, 7ágra süt a nap, annyira jó, ilyenkor mindig sokkal jobb kedvem van. ( bocsi Manó)

Manó: nekem is küldheted a képeket, várom.

Gurgi: ne is mondd!!! a Rékától én is kész vagyok, kizárólag úgy tornázok, hogy abszolút kikapcsolok. Nekem is meg van a Norbi féle kick-box, az tényleg nagyon jó, de azt pláne nem merem most csinálni. Én most a Réka Add önmagad 3 tornájából nyomom a hasas részt, ez fél óra, de még nem csinálom végig.
( pedig "megígértem hogy végig csináljuk, csak a Réka meg én" :wink: :D :D )

anne: a mi járgányunk is jó nehéz, így tavasszal mire ülni fog Bálint, én is beújítok egy könnyebbet, sportosabbat :wink: Graco járgányt vettetek?

zsú: köszi a tippet, szoktam inni őszilevet, de nem csak azt. Lehet, hogy ez a gond? :wink: Minden nap megiszom legalább egy liter gyümilevet ( állítólag 100%-osat), mellette 1 liter lakto, és 1-1,5 liter szmentes ásványvíz. Gondolom épp a gyümölcslé miatt tartok itt, hogy még alig fogytam. Nem hiányzik az a napi + 500 kalória :roll: Anno amikor abbahagytam Blanka szoptatását, és nem ittam a gyümölcsleveket, mindjárt lement rólam 3-4 kg. Lehet hogy be kellene vetnem az alkoholmentes sört, kár hogy nem szeretem :? bezzeg az alkeszos.... :wink:

léptem...

Móni

Kép
Kép
moni1973

Móni! méghogy bocsi tőlem? hisz ha arrafele süt a nap, akkor az holnapra illik itt is legyen. legalább a perspektíva bíztató.

Kép
kissmanó

Nekem Norbi ducitréningje van meg, az a 4 dvds, van benne minden. Csak nem tom csaszisoknak, mit szabad és mennyit.

Tényleg csaszis lányok, ti megkérdeztétek a dokkereket mennyit szabad tornázni?

Móni és 1,5 lityi Laktoherbet, 2 lityi őszilevet, ásványvíz hébe-hóba és reggel a 4 deci tejes kávém, ennyit iszom. Van rajtam még 3 kiló, de ha a szoptatáshoz ez kell, ám legyen. Ha nem szoptatok én se fogok gyümilevet inni, annyira nem is szeretem. Mondjuk én beleférek az összes rucimba.

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?