Jóreg!
Tinu, szuper, h Tündérke jobban! Ma már reméljük nem is lesz láz.
Curse, de jó, hogy a rózsaszín-ügy is elmúlt. És holnap találkozunk?

Meg Denivel is! Jön még valaki???? Ot tleszek én is, olyan 10 körül, lehet, hogy már kicsit előbb is. (Remélem, megismerjük egymást majd!

)
Leni, ez a kép tényleg szuper! Mind a 2 olyan aranyosak vagytok rajta! És ignác milyen nagy fiú lett! És milyen kis pasis!

Olyan szép szabályos arca van! A hátonhordozás meg annyira profi, hogy kedvet kaptam énios. (Eddig nem teccett,mert akit láttam, azon olyan gázul lógott a gyerek.) Hankáról nincs kép?
Votiv, fogakhoz kitartást, Isti táncol

, szétszedett Balcsi-part

Klassz, hogy pihentetek!!
Fibi, sok erőt az elkövetkezendő hónapokhoz!! De legalább tudjátok, hogy miért a nehézségek, és a vége nagyon klassz lesz az új lakásban!! Anysnál lakni nem semmi.... de vmit vmiért!!!
Megint arany életem van: P ma ahhoz ragaszkodott, hogy az aoja vigye az oviba, "mert ő még nem látta az ovit" (látta a beiratkozáskor, meg amikor tavasszal voltunk ismerkedni, de azt még nem, amikor P is ott van). ÉS otthagyja, majd megyünk érte, ma még kicsit előbb. (Reggel 9ig érkeznek a gyerekek, 10ig játék, akkor esznek gyümölcsöt, öltöznek és kimennek az udvarra és ott játszanak, fél 12kor bejönnek, ebéd, és utána jönnek haza a félnaposak. Októbertől lesznek foglalkozások majd délelőtt, szerda reggelenként meg testnevelés.) Ma majd akkor megyek, amikor az udvaron vannak, hogy még ne legyen végig egyedül. Apa ma még itthon maradt volna Bvel, de megbeszéltük az óvónénivel, hogy jól bírja P, ma már ottmaradhat kicsit. Persze, Pvel is részletesen megbeszéltük a dolgot, ha tudja, hogy mire számítson, akkor nagyonb együttműködő. Nagyon kíváncsi vagyok...