A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

HELP!!!
Lehetséges az, h nemcsak a kaka, hanem a pisi is lehet rózsaszínes a céklától????

Kép Kép
curse

Curse, nem tudom, de hátha jön vki okosabb. Nem tudod fölhívni a dokitokat vagy a védőnőt?
Remélem nincs semmi baj! +++++++++++++++++++++++
rídonli#

Köszi Ríd. Nagyon bízom, h attól van, mert múltkor, amikor hasonlóan rózsaszínes volt a pisi, akkor folyadékhiánya volt Adélnak. De akkor totál rosszul volt, nyügős volt, magasabb is volt a testhőmérseklete is. Most viszont semmi baja, teljesen jól el van, bár azért gyorsan szegénykémbe belediktáltam némi-nemű vizet. A doki sajna ma elég hamar lelépett, a védőnőt meg utolérni, totál lehetetlenség :roll:

Kép Kép
curse

Helló!

Curse

Sztem tuti a céklától van, egy kolléganőm mesélte, hogy egyszer megivott egy liter céklalevet, mert mondták neki, hogy az milyen egészséges és bordót pisilt tőle, mondta, hogy majdnem szívbajt kapott... :lol:

Ancsi

Majd írok, de most nincs időm.

ruz
ruzicsky

Curse:
Sajna nemtom... :roll: :roll: :roll:
De azért ++++!

És nekünk is HELP!!!
Réka ma egész nap nyűgi volt és most fürdésnél vettük észre, hogy a bcg oltása megint kifakadt... Lehet-e összefüggés a két dolog közt??? Ill. hétfőn kapta a 4hósat, lehet-e azzal valami kavar??? Szegénynek ma már vérzett is, eddig csak a genny jött ki belőle...

Szal Réka ma tiszta nem normi volt, lehet, hogy a szél is közrejátszott... Zoli mától akart leszokni (mától van szabin) a cigiről, de du 2 körül elrohant cigiért, mert hogy ő ezt nem bírja... (mártmint a gyereket). És most igazat is adhatnánk neki, mert ma nálam is párszor majdnem elszakadt a cérna... Végső megoldásként kitaláltam, hogy furulyázok neki és az Kolompos meg a Mozart CDt végig fújtam neki. Akkor csöndben volt... :roll: :roll: :roll:

Ja, és találtam ma a teszveszen egy rózsaszín hegedűt neki :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Annyira szeretném, ha hegedülne, vagy hárfázna, bár sajnos az utóbbi rendkívül költséges... :roll:

Betegeskedőknek sok-sok gyógypuszi!!!

Indi:
Elküldöd pü-ben, hogy kb mennyit tudnál albérletre fordítani??? Így egyszerűbb lenne a keresés! :wink:
Ja és jelentkeztem a 28-ai hordozó-tanfolyásra! 8) 8) 8)

Tinu:
Te írtad, hogy jelentkeztél???
Erre???

nukada

a fenti sorokban a furulyázok neki, természetesen itt most a Rékát jelöli, mielőtt extrém cigaretta-elvonási-tünet-enyhítőre gondolnátok :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk,
furulyázás :lol: BCG-t nem tudom :( ++++

Curse,
remélem, csak a céklátol volt a rozsaszin pisi! ++++++++

Rid,
tök jo hogy jo az ovi :) és köszi :)

Kata,
aranyos vagy és jo az ötlet :) Ábel édes kis vasgyuro, rengeteget gagyarászik, és már hangosan nevet ha csikizem :D emeli a fejét hason fekve, a hátárol meg már oldalra fordul rendesen :)

Ugy döntöttünk, hogy lemegyünk a nagyszülökhöz 2-3 hétre ( :shock: ), mert Zsolónak oktober elején kiállitás lesz, és rengeteget kell készülnie. csak éjjel birna melozni, de nem birja. Bálint rengeteget igényli öt, szinte egész este, én két mondatnál többet nem birok beszélni vele. pedig rengeteg dolog lenne.... emiatt IS lemegyünk..... ott elvonulunk kicsit kettesben....
fibi

Curse, sztem is a cékla a ludas! családi legenda nálunk, hogy anyám megetetett céklával, és elment kozmetikushoz, a dédi meg ki akarta hívni a mentőket, mert mindenhol jött belőlem a "vér" :shock: :lol:
Vissza is buktam egy picit, na ez tett be végleg a dédikémnek :P
azonnal hívta a kozmetikát, ahonnan anyám pakolásos fejjel rohant haza taxival 8)

Nuk, nincs semmi baj! ez még min belefér. Azért jó lenne nektek pár golyócska BCG nozóda (kivezetőszer), az rendbehozná a BCG-oltás helyét.
Nyűgösség inkább a hétfői szurival függhet össze (erre meg DiPerTe kivezetőszer lenne jó :wink:)
nagy széltől is nyügik ám a gyerkők!
Józsi is elnyomott ma pár áriát, és beindult a niagara-nyáltermelés, úgyhogy ez már lassan fog lesz... :roll: (kérdés milyen lassan)

Ríd, ovi nagyon jól hangzik :D hajrá :D
összes többi új ovisnak is!

Kisün, van vmi változás torzonborz-fej ügyben? remélem hamar sikerül feldolgozni, és Dóci végre felhőlenül élvezheti az óvis-létet :)

na, megint rákezdett szegény lányom :?

votiv 8)
votiv

Ha lázas a gyerek, de alszik, akkor szerintetek fel kell ébreszteni csillapítani?

Kép
Kép
tinu

Jaj, most először lázas a gyerekem. :cry: :cry: :cry: Most 39,2 volt popsiban. Adtam neki lázcsillapító kúpot. Kell még valamit tennem? Ha feljebb megy? Kell valamikor orvost hívni? Vagy ügyeletre vinni? Vagy mit szokás ilyenkor?
Csak a kezemben alszik. Most felébresztettem végül, mert egyedül vagyok és még pisilni sem tudtam elmenni. De legalább beadtam a lázcsillapítót...

Kép
Kép
tinu

Tinu, csak nem Tündérke? Sztem attól függ, hogy menniyre lázas. Ha nagyon forrónak érzed, vagy van olyan (fül/homlok) lázmérőtök, amivel álmában is meg tudod mérni, akkor könnyebb dolgod van.

PGabi, elfelejtettem írni, hogy gyógyulást nektek! +++++++++!!

Nuk, rózsaszín hegedű :)
Azt ugye tudod, hogy a hegedülés első néhány évben szörnyű cincogás csak? A kisebbik tesómat a szüleim hegedűre akarták beiratni a zeneiskolába, mi meg a nagyobbik húgommal ellenkampányba kezdtünk, hogy ne kelljen majd a cincogást hallgatni, és rábeszéltük, hog ydoboljon. Ütős lett, hazahozott egy nagynagy xilofont, amit úgy ütött már egész kicsi korában, hogy beleremegett a ház... Nem biztos, hogy jobban jártunk...

Votiv, céklás sztori :mrgreen: Anyukád vicces lehetett, ahogy akolásos fejjel taxit fog! :) Fogzáshoz kitartás, sorstárséknak!

Kisün, nálatok mi újság ovi-fronton?
rídonli#

Megint egy szolgálati:
találtam egy szuper játékboltot a Villányi úton, ez a honlapjuk:
www.holnembolt.hu
A katalógusra kattintva láthatóak játékok, meg árak is.
rídonli#

Curse,
a leghitelesebb forrásból tudom, hogy a cékla még akár pirosra is festheti a pisit, nem csak rózsaszínre. a léböjt kúra alatt rendszeresen iszom és .......a többit tudod :)

Ríd,
én azért gondoltam, hogy tengeri homok mert tele volt olyan pici kagylókkal :D :oops: :D tudatlanKata :)
de mindegy, így is úgy is tök jó!
Mikor voltatok?
A játékboltot mindjárt megvizsgálom, közel van a MOM-hoz :)

Kép
akata

Tinu :) adtál neki kúpot, az elég. Szerintem nem kell zavarni az alvásban. Ha felébred és rosszul érzi magát, akkor hűtőfürdő - kórházban is azt alkalmazzák. Ha alszik rendesen, akkor csak hagyd, hadd dolgozzon az a láz! Belladonna bogyócska van otthon esetleg? azt adhatnál neki - én negyedóránként 1 golyót szoktam egy órán át.
indianyo

A Discovery-n a Piszkos munkák: madárköpet szakértő című film megy. Látjátok, minden munkánál van rosszabb is :lol:
indianyo

Tinu! én sem ébreszteném
sok +++++++++++ nektek

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ruz, Votiv, Kata,
Nagyon köszi a megnyugtatást (megkönnyebbülősszmájli) :D

Tinu,
Tündérkédnek sok-sok láztalanító puszit küldök!!! És én is hagynám aludni.

mára most csak ennyi... jóccakát Mindenkinek!!!

Kép Kép
curse

Ancsi, pulsatilla tényleg jó náthára is (eldugult orr, estére rosszabbodik, reggelre és szabad levegőn javul, és nagyon sírós, elesett a beteg). legutóbb Istókot is meggyógyította.
Egyébként pedig a terhesség és a gyermekágy egyik alapszere is, a hormonális hullámvasút hatásainak enyhítésére :)
de "csak úgy" nem érdemes szedni, csak ha stimmelnek a tünetek.
De Fibi már korábban is szedte, és talán most is jobban érezné magát tőle :)

Tinu, a láz önmagában nem baj, sőt, jó! Tündérkéd felvette a harcot a vírussal vagy bacival. Kúpot már kapott, reméljük reggelre semmi baja sem lesz! Itatni (és/vagy szoptatni) a szokásosnál többet kell, és nem kell nagyon bedunsztolni, hadd párologjon, és csak pihenjetek :) dokitokat hívd föl, inkább ő jöjjön ki, ha kell, minthogy beteg kis Tündérkédet kelljen rendelésre vinni :) és ++++++

votiv 8)
votiv

Jelentem, hajnal 4-re le is ment a láza. :D :cry: Addig rajtam aludt. Volt hűtőfürdő és még egy kúp, de nem igazán használtak. Más nem volt itthon, úgyhogy csak reménykedtem, hogy reggelre jobb lesz. Most fáradt ugyan, nyűgös, de nincs láza.

Nuk: igen, arra jelentkeztem. Megyünk együtt? :wink:

Kép
Kép
tinu

Kihívtam a dokinénit. Úgy izgulok, még sose csináltam ilyet. :roll:

Kép
Kép
tinu

Jóreg!
Képzeljétek, nem mentem oviba! Anyukám jött reggeé Bre vigyázni, és P ragaszkodott hozzá, hog yvele akar menni... :? :D :D :D

Zsanciék megérkeztek?
rídonli#

Tinu, ne izgulj! :) (Asszem én is izgultam először.)
És rem.nincs semmi komoly. Biztos nincs! :)
rídonli#

Tinu!
mikor L. először volt lázas, nem tudtam babanetezni, úgyhogy saját fejemtől vezérelve megvártam, hogy bőven 38 fölé menjen és akkor adtam elalvás előtt a kúpot. az kb. 1 óra alatt hatott és szép lassan levitte a lázat, de én óránként mértem neki fülben. popsiban csak akkor zaklattam, mikor nem voltam biztos, hogy jól mér a fülhőmérő. mindig felírtam, hogy mikor adtam a kúpot, azért, hogy tudjam, mikor lehet a következőt. szerencsére mindig segített a Nuraminozopheum kúp, nem úgy a Panadol, ami nem mindig vitte le. (ezt később próbáltam)
a lényeg, hogyha napközben is lázas volt, mindig úgy hagytam dolgozni benne a lázat, hogy az adási lehetőség este lefekvés előtt legyen, mert úgy voltam nyugodt. persze anyósom benyomta volna neki már 38-nál, délután 5-kor, aztán nem izgatta magát, hogy később már nem lehet többet adni.
nem vagyok gyógszerpárti, de volt, hogy napokig magas láza volt, és nem volt mit tennem, el kellett kezdenem adni neki az antibiotikumot, ami az első napon láztalanná tette. így történt, hogy élete során már kb. 3x kapott antibigyót. de csakis többszöri láz esetén viszem dokihoz, hogy ne írjanak fel minden marhaságot.

Votiv!
igen, tökre stimmeltek a tünetek, ezért választottam ezt. (jó a sírós beteg részemről nem stimmelt, de L. ilyen volt.)
ancsipancsi

Tinu!
a lényeg lemaradt, hogy mielőbbi bulást kívánok Tündérkének!:)
és ha úgy érzed, hogy szeretnél egy fülhőmérőt venni majd, akkor tudok tippet adni, az enyémhez nem kell minden mérésnél új kupakot venni, teljesen pontos, többek által kipróbált, homlokon is lehet mérni vele, nem zavarja a babát és a Margitmedben lehet kapni a Margit krt-on.

ancsipancsi

Ancsi, engem érdekelne a tipped!

Tinu, remélem jobban!
Mit mondott a dokinéni?
rídonli#

Egyik oviban, másik alszik, ebéd készen, a porszívóval meg nem akaorm zavarni az alvó dedet. Húúú, de nagyon ráérek!! Teljesen elfelejtettem már ezt az érzést! Lehet irígykedni! :) :) :)

Szrek, hova lettél?

http://velvet.hu/poronty/2007/09/11/kic ... more161387
rídonli#

rídonli#

Sziasztok!

Tinu,
Tündérkének bulást

és mindenkinek ++++++++++++3-ok,akinek kell - beleértve magunkat is :mrgreen: ugyanis kollektív betegeskedés van, Ábel már kilábalóban, én még nem teljesen :D

Kata, Deni,
tök aranyosak a fiúk! :D

Vicáékkal mi lehet?

Kép

Kép

:D
szrekuc

SZIA RÍD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :lol: :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

SCANEO 2IN1 (ts902)

http://www.ashop.com.hk/images/products ... 00x300.jpg

leírás nem igazán van a neten, mert nem olyan sztár márka, mint az Omron, vagy Braun. lehet, hogy mióta én vettem, már újabb típusok vannak, érdemes telefonon érdeklődni. (de pl. Moose gyógyszertárban vette meg a III. kerületben [rendelésre] és egy ezressel olcsóbb is volt)

Margit-Med
1027. Budapest, Margit krt. 38. (Bem J. u. 9.)
Tel.: (06-1) 212-5553
Nyitva: H-P.: 9-18, Szo.: zárva
ancsipancsi

Szia Szrek! Ha előbb kereslek, előbb jössz? :) :)
Gyógyulatok!

Ancsi köszi! Pont vmi ilyesmt kerestem, de nem mertem megvenni, amit találtam, hátha gagyi.
rídonli#

Ancsi: köszi! A tippet is. Be fogok szerezni egy ilyen hőmérőt. Bár mondjuk éreztem én, hogy lázas, csak nem tudtam, fel kell-e ébreszteni. Emlékeim szerint (akkor már nyilván nagyobb voltam, mint most Tünde) anyám felébresztett ilyenkor és benyomta a lázcsillapítót. Én is csak 38,5-nél (popsiban) adtam először kúpot neki, aztán nagy nehezen le is ment hőemelkedésig, de estére 39,3 lett. És akkor már azért aggódtam, mert ha magamról van szó, tudom, mit kell, nem kell tenni. Nem vagyok egyébként lázas típus, de magamat nem féltem annyira. Viszont nem tudom, hogy egy ilyen pici babánál mi a protokoll. A hűtőfürdő, meg ezek rendben, de fogalmam sincs, mikor kell már orvoshoz fordulni stb.
De ez a hosszú nevű kúp csak majd 2 óra múlva vitte le a lázát. Vagy még több is. Ezért gondoltam, hogy lehet, ez magától ment le és nem is a kúp hatott. :shock:

Rídonli: még nem jött ki a doki. Nem mondták, mikorra várhatom. Majd jön, gondolom. Elvileg 16 h előtt kell jöjjön, mert utána rendelése van.

Kép
Kép
tinu

Tinu!
banális kérdés, de összefogtad a popiját mikor benyomtad? pár mp-ig össze kell szorítani a farpofákat, hogy nehogy a pelusban landoljon a cucc, ami aztán ott széjjel olvad.
én is mindig felébresztem, illetve felőlem alhatna, de nem hagyom magasan a lázát, tehát, ha éjjel jön rá, akkor megmérem fülben és nyomom a kúpot. (ill. újabban Nurofent adok, mert ahhoz van egy "szopóka", amivel beletáplálom :) ) jelezd a dokinak, hogy nem vitte le a kúp a lázat, hátha más fajta hatóanyagú kell majd Tündérnek. lassan már Nurofent is kaphat szerintem, csak a kúpot egyszerűbb benyomni :) sokszor.

anno sokat jártam utána ennek a lázmérő dolognak, tudni kell, hogy egyik sem tökéletes, csak a végbeles, node egy nagyon jó támpontot adhat, ki lehet tapasztalni, hogy kinek hol kell mérni, hogy pontos legyen, Moose külön kísérleteket is végzett (összehasonlítót), szóval én nagyon meg vagyok ezzel elégedve. mások lassúnak tartják, mert 8 mp alatt mér, de rászoktattam Lencsét, hogy számoljunk. (persze, ha lázas, beteg, semmit nem enged, úgy kell lefogni. amúgy imádja mérni a fülét, úgyhogy most le is merült a cucc. )

anno a dokim mondta, hogy nem kell percekig benn tartani a végbélben a mérőt, ha látjuk, hogy fut felfelé a higany, tudjuk, hogy baj van és csillapítani kell.

különben tegnap sokat gondoltam rád, mert elkezdtem horgolni (kötni nekem lassú), csak úgy, egy valamit :D
ancsipancsi

Tinu, Ancsi Nurofen mehet Tündinek, Bnek is adtam már, és sztem jó.
rídonli#

Na volt a dokinéni. Azt mondta, hogy vírusnak néz ki (bár nem látott semmi különöset, kicsit szortyog, kicsit piros a torka, de igazából semmi), de azért ha megint magasra megy a láza, akkor ad beutalót vizeletvizsgálatra. Mondtak, adjak C-vitamint.

Ancsi: igen, összeszorítottam a megfelelő helyen és időben. :) És a doki is a Nurofent mondta inkább, mint a Panadolt, de mindkettőt csak a kisebb lázra. Mondtam neki, hogy nem használt a hosszú nevű, de azt mondta, hogy sok oka lehetett. Lehet, nem volt elég folyadék a gyerekben, vagy nem szívódott fel rendesen, mert mondjuk rég kakilt, vagy lehet, még magasabb lett volna a láza, ha nem adom be, mert a felszálló ágban adtam. Szóval nem mondta, hogy használjak mást.
Sajna a kötésem úgy van, ahogy a szülés előtt hagytam. Egyszerűen nincs a közelben fonalas üzlet és csak azért nem túrázok be a városba. Szóval félkész maradt a pulcsi, amit gondolom, azóta már ki is nőtt. :roll: Mondjuk időm se lenne kötni. Kivéve, ha nem interneteznék annyit. :lol:

Kép
Kép
tinu

Tinu!
örülök, hogy megnyugtatott a doki!
btw én is így gondoloma Nuraminozoval kapcs., nekem pontosan így használt, mikor nagyobb volt a láz, csak ezt adtam, mert ez volt a nyerő. a Nurofent használtam minap arra, hogy L. egész éjjel bömbizett, mert jött neki a takonykór, és egyszer csak nagy zokogással ébredt, hogy fáj a feje. na, akkor adtam neki, és egész jól aludt utána. nálunk egyébként a betegség mindig úgy kezdődik, hogy egy v. két éjszaka nem alszunk, legalábbis ötvenszer felkel. ha lesz nagyobb ágyunk, akkor oda tudom venni, habár legutóbb oda vettük magunkhoz, de végül már az volt a baja, hogy passzíroztuk középen :).
azért jó, ha van otthon Nurofen, mert sokáig eláll felbontás után is, s nem kell hűtőben tartani, mint a kúpot.
ancsipancsi

Tinu :) Tündikének bulást!!!

Szrek :) Jaj, Ti is betegek vagytok :( Nektek is bulást!!

És persze minden betegeskedőnek +++++++++

Curse :) Azóta volt újabb rózsaszín pisi/kaka? remélem csak a céklától volt!

Fibi :) Nyugi, minden rendben lesz!! (esetleg kéne jógáznod/relaxálnod/ vagy vmi amit szeretsz :wink: ) Szüleidhez mentek, ugye? Jó pihizést, remélem ki tudsz kapcsolni kicsit!! Mikor mentek?

Akata :) Nem is tudtam, hogy Lellén ilyen strand van, pedig többször is nyaraltunk ott régebben. Lehet hogy így a jövőben is fogunk :) Szuper, hogy használ a nyaklánc :D

Ríd :) Éljenek a klassz ovis hírek!! :D :D

Nuk :) Furulyázás - szuper vagy :D Bcg nekünk is 2x fakadt ki, és a második után vérzett ki, sztem ezzel tisztult ki, mert aztán szépen begyógyult már.

Votiv :) Lilinek +++++ a fogzáshoz!!

Kép
Kép
denizsa

Deni,
köszi :) igen, elöször a szüleimhez megyünk le 1 hétre (holnap), aztán visszajövünk (mert a szerzödéshez én is kellek majd). Utána meg anyosékhoz néhány napra, amig a kiállitás zajlik majd Zsolónak.

Tinu, Szrek,
jobbulást a gyerköcöknek!++++++++

KépKép
fibi

és Deni,
majd Baján fogok is relaxálni, meg vettem egy Pilates DVD-t is :wink:

és Rid,
irigyellek is 8) bár én nagyfiam meg tök jol elszorakoztatja Ábelt: ringatja az uj pihenöszékben (Vaterán löttem neki), meg mondókákat mesél neki, közben simogatja, és olyan jo nézni öket :)

és Mindenkinek szép öszi napokat kivánok, meg ++++ akiknek szintén kell! sztem már nem fogok benézni nagyon, mert pakolok, készülödök. puszi Nektek, majd egyszercsak jövök!!!!! :)
fibi

Tündér, Ábel +++++ gyógyuljatok!

és köszi a bókokat :D anyai lelkemnek nagyon jól esik :D :D :D

Kép
akata

no, látom, másnak sincs ideje netezni sokat 8)

bucsuzoul B szövege:
"Anya, mikor lesz kész a helipoppej lapopajt?" :D
és az Unicumra azt mondta ma, hogy In(n)ikum :lol:
fibi

Sziasztok!

Betegeknek gyors gyógyulást kívánok!
Tinu, mikor Hanka először (és azóta utoljára) lett lázas, én kb. úgy viselkedtem, mint egy félőrül... maximálisan megértem az összes aggodalmadat!!! Jó hír, hogy minél idősebb a gyerek, annál jobban elhiszi anyuka, hogy egy náthába nem fog belehalni :wink: :lol:

Nálunk igi 100%, apája 95%, Hanka 90%-os. Felsoroltak közül Igi+apja kapott Oscillo-t... látszik is, kinek hatott a legjobban....
Ma du. már Hankába is töltöttem, mert igazán kilábalhatna már ebből a takonyságból!

Kép Monisa, végre van egy normális képem a háti hordozásról. Tádám!

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni :):):):):):)
indianyo

Leni, jó kép, klassz kis csomag! :D :D :D

Fibi, jó pakolászást, töltődést, és azért időnként adj hírt magatokról! várunk vissza :D puszi a kispasijaidnak is :D

hááát, most lehet, hogy én vagyok az egyetlen, aki max akkor keltené fel a gyerekét álmából, ha ég a ház? :roll:

ma magyar est volt, igazi népitáncosokkal, élőzenével, Isti majd megbolondult örömében :D vacsora helyett is csak táncolni meg kurjongatni akart, még a lábát is csapdosta :D vonatozásban is részt vett, egészen önállóan :D
Józsi meg kiborít, úgy kinézi a szánkból a kaját :shock:
reggeli után ma a mólónál sétáltunk, ragyogó napsütésben...
az erdőnyi fehér vitorla nagyon szép volt!
de valahogy olyan szemetes és kopott minden így szezon után, döbbenet. Bezárt, szanaszét hordott büfék, kidobott hűtőkkel az udvaron, elrontott italautomaták, betört üvegek, leszakadt táblák, elég szomorú látvány :?

holnap megyünk haza, jó lesz végre otthon is :D

betegecskék jobbuljanak! :D

votiv 8)
votiv

Milyen sok beteg! :( :( :( Bulást és +++++++++++++++++++++!!!

Ancsi,
Szerintem se foglalkozz azokkal, akik ilyesmiket gondolnak suli ügyben. Én tökre becsülöm azokat, akik elvégzik a jogi kart :)

Ruz,
Szerintem tök jó vagy, h ennyi vizsgát le tudtál tenni :) Ez a lényeg :wink:

Fibi,
Ha ennyire türelmesek vagytok/voltatok a vevőkkel, szerintem ők is lehetnének egy picit türelmesebbek :? Nem tudnak várni 2-3 hónapot? Hogy ne nektek kelljen kétszer cuccolni két gyerekkel, szerintem ez baromi macera, a ktsgekről már nem is beszélve :?
Jó pihenést, remélem sikerül egy picit!

Deni,
Köszi a parkolás tippet :) ez lett volna a következő kérdésem :mrgreen: És szerencsére azóta nem volt rózsaszínes pisi, szóval biztos a céklától volt :D

Ríd,
Szupi, h bejön Pannádnak az ovi :) Fogakhoz kitartást!!!

Nuk,
Rékával minden okés azóta? Nálunk akkor nem lehet Adéllal „bírni”, ha szél van :? De szerintem az oltástól is simán lehetett, nekünk 48 órát mondanak mindig.
Rózsaszín hegedű :lol:

Indi,
Köszi a TEMIs infot :) Fú, ez a piszkos munkák műsor nagyon durva. Valamelyik nap megnéztem egy részt belőle, hát...

Leni,
De jó, h jobban vagytok :D A kép megagigarulez! :D

Votiv,
Klasszul hangzik a pihenésetek :D bár a szétdobált és tönkretett dolgok :roll: :evil: :( És igen, megcsináltam a sóskát :) Úgy csináltam, ahogy Indi és Ríd javasolta. Adél szerintem totál haspók lett, abszolút nem érdekli mit kap, csak kaja legyen :lol: Sóskát is ezerrel falta :shock:

na azt hiszem megyek én is vízszintbe, jóccakát!

Kép Kép
curse

Vot,
köszi :) nem Te vagy az egyetlen, én sem ébreszteném... :wink:

Curse,
hát, én is ezt mondom, de sajna nem lehet tudni, meddig huzodik az átadás, és nekik nem lesz hova menni, ha felmondják az albit. de huzzuk az idöt, plusz 1 honapot jo lenne nyerni, annál kevesebbet kell majd anyoséknál lakni.... :?

KépKép
fibi

Votiv :) Semmiképp nem kelteném fel a gyereket én sem.
indianyo

Halihó!

Gyógyulgatunk. TEgnap este már alacsonyabb volt a láz és hamarabb lement.

Leni: nagyon ott van a kép! :D Na, remélem egy hónap és én is ilyen ügyes leszek már.

Fibi: én még nem is gratuláltam a új lakáshoz! Gratula! És minden rendben lesz! Pihenjetek addig, amennyit tudtok.

Kép
Kép
tinu

Jóreg!

Tinu, szuper, h Tündérke jobban! Ma már reméljük nem is lesz láz.

Curse, de jó, hogy a rózsaszín-ügy is elmúlt. És holnap találkozunk? :) :) Meg Denivel is! Jön még valaki???? Ot tleszek én is, olyan 10 körül, lehet, hogy már kicsit előbb is. (Remélem, megismerjük egymást majd! :? :D )

Leni, ez a kép tényleg szuper! Mind a 2 olyan aranyosak vagytok rajta! És ignác milyen nagy fiú lett! És milyen kis pasis! :) Olyan szép szabályos arca van! A hátonhordozás meg annyira profi, hogy kedvet kaptam énios. (Eddig nem teccett,mert akit láttam, azon olyan gázul lógott a gyerek.) Hankáról nincs kép? :)

Votiv, fogakhoz kitartást, Isti táncol :) :) :), szétszedett Balcsi-part :( Klassz, hogy pihentetek!!

Fibi, sok erőt az elkövetkezendő hónapokhoz!! De legalább tudjátok, hogy miért a nehézségek, és a vége nagyon klassz lesz az új lakásban!! Anysnál lakni nem semmi.... de vmit vmiért!!!

Megint arany életem van: P ma ahhoz ragaszkodott, hogy az aoja vigye az oviba, "mert ő még nem látta az ovit" (látta a beiratkozáskor, meg amikor tavasszal voltunk ismerkedni, de azt még nem, amikor P is ott van). ÉS otthagyja, majd megyünk érte, ma még kicsit előbb. (Reggel 9ig érkeznek a gyerekek, 10ig játék, akkor esznek gyümölcsöt, öltöznek és kimennek az udvarra és ott játszanak, fél 12kor bejönnek, ebéd, és utána jönnek haza a félnaposak. Októbertől lesznek foglalkozások majd délelőtt, szerda reggelenként meg testnevelés.) Ma majd akkor megyek, amikor az udvaron vannak, hogy még ne legyen végig egyedül. Apa ma még itthon maradt volna Bvel, de megbeszéltük az óvónénivel, hogy jól bírja P, ma már ottmaradhat kicsit. Persze, Pvel is részletesen megbeszéltük a dolgot, ha tudja, hogy mire számítson, akkor nagyonb együttműködő. Nagyon kíváncsi vagyok...
rídonli#

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?