Pálinkás jóreggelt ezen a szép napsugaras napon!

Dávid ma csak kétszer kelt fel éjszaka, hipp-hipp-hurrá!!!!! Még ennyit sosem aludtam.
Gurgi, sarokházat ne vegyetek, nekünk is az van, kétszer annyit kell söprögetni, havat lapátolni, arról nem is beszélve, hogy fel kéne újítani a kerítésünket, de sok százezerbe kerülne, mert ugye dupla olyan hosszú a kerítés! Jobban belátni az utcáról, inkább egy plusz szomszéd, minthogy az utcáról folyamatosan bámuljanak.
Pillangó, mi főzzük az Aventes cumisüvegeket, forrásidőtől kezdve 30 percig, és még egyik sem repedt szét. Hideg vízben indul, de csak a forrástól mérjük a 30 percet. Mondjuk most már nem igazán használom, mert nem fejek, csak ciciből kap tejet, a hasfájósság is elmúlt, teát sem kap rá.
Már nem tudom, ki írta, illetve most már többen is, hoyg este kevesebb a tej. Nekem is így van, és pont most olvastam az egyik Kismamában, hogy este kevesebb ugyan a tej, viszont laktatóbb. Meg én a Suttogóban leírt láncetetést szoktam alkalmazni, fél 6-tól óránként, kétóránként eszik, így aztán valószínű elég neki, mert lám-lám, ma egész fél 4-ig bírta!!!
A menstruációra meg annyi, hoyg a barátnőmnek 15 hónapig nem jött meg! Mondjuk ő sokáig szoptatott, a kisebbiket 3 évig.
Végül hogy döntöttetek rotavírus ügyben? Én tegnap írattam fel a dokival, jöpő héten a 2 hónapos oltásnál beadatom azt is (szájon át kell ugyan, de nekem még a K-vitamin benntartásával is van gondom, mert többször kiköpte, és egy 15 ezres gyógyszernél ezt nem kozkáztatom, remélem, a doki bácsi ügyesebb lesz)