A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Hemej!!
Jesszusom, nálam takarítónőőőő :lol: brutál.
Nem semmi. Én is nagy baromságokat álmodom..pfúú..
Lehet, hogy még emlékeztek a várandósságom alatt egy nagy lombos fa üldözött.. :shock:

Zsu!
Ohh sajnálom a rohanást haza pedig Marcika igazán jó baba, jól el van a kis cumijával /ezt néha irigylem/

Moni!
Kick-box sztem most megerőltető lenne de lelkierőm sem lenne hozzá..inkább lustizom :oops:

Manó!
Jó hogy írod, van még egy alkeszmentes serem, megyek -bevedelem MEKK!

Samu délelőtt szinte csak a vállamon hajlandó aludni pedig fürcsizni kéne+hajat mosnom /zsírfej/
Most sírdogál a kiságyában, az vegyél már fel típusú, néha abbahagyja..ravaszdi kiscsákó
Kép
torolve_20131003125716

Pálinkás jóreggelt ezen a szép napsugaras napon! :lol: Dávid ma csak kétszer kelt fel éjszaka, hipp-hipp-hurrá!!!!! Még ennyit sosem aludtam. :wink:

Gurgi, sarokházat ne vegyetek, nekünk is az van, kétszer annyit kell söprögetni, havat lapátolni, arról nem is beszélve, hogy fel kéne újítani a kerítésünket, de sok százezerbe kerülne, mert ugye dupla olyan hosszú a kerítés! Jobban belátni az utcáról, inkább egy plusz szomszéd, minthogy az utcáról folyamatosan bámuljanak.

Pillangó, mi főzzük az Aventes cumisüvegeket, forrásidőtől kezdve 30 percig, és még egyik sem repedt szét. Hideg vízben indul, de csak a forrástól mérjük a 30 percet. Mondjuk most már nem igazán használom, mert nem fejek, csak ciciből kap tejet, a hasfájósság is elmúlt, teát sem kap rá.

Már nem tudom, ki írta, illetve most már többen is, hoyg este kevesebb a tej. Nekem is így van, és pont most olvastam az egyik Kismamában, hogy este kevesebb ugyan a tej, viszont laktatóbb. Meg én a Suttogóban leírt láncetetést szoktam alkalmazni, fél 6-tól óránként, kétóránként eszik, így aztán valószínű elég neki, mert lám-lám, ma egész fél 4-ig bírta!!! :lol:

A menstruációra meg annyi, hoyg a barátnőmnek 15 hónapig nem jött meg! Mondjuk ő sokáig szoptatott, a kisebbiket 3 évig.

Végül hogy döntöttetek rotavírus ügyben? Én tegnap írattam fel a dokival, jöpő héten a 2 hónapos oltásnál beadatom azt is (szájon át kell ugyan, de nekem még a K-vitamin benntartásával is van gondom, mert többször kiköpte, és egy 15 ezres gyógyszernél ezt nem kozkáztatom, remélem, a doki bácsi ügyesebb lesz)

Kép
nenoke

Gurgi - Samesz karjaiban az egy mekk :?:

Kép
kissmanó

Szépjóreggelt!

Nem vesztem el, olvasgatok, csak írni megint nincs nagyon hangulatom :oops:
Engem is utólért a melgyuszi :cry: pedig eddig soha nem volt :? A hangulatom sz@r, Marci még mindig nem szokta meg az ovit, minden nap sírás van :cry: Samu éjszaka 2óránként eszik, képtelen vagyok kipihenni magamat :cry: Szóval ezek vannak! Kezdek megzakkanni a bezártságtól :cry: Néha olyan jó lenne elmenni valahova kölkek nélkül, de esélyem sincs rá :twisted:

A képek nagyon édesek, taliért meg nagyon irigy vagyok és mérges a férjemre :twisted: A következőre már tuti megyek, nem érdekel akármilyen fáradt! Én is az vagyok, ennyi nekem is kijár :lol:

Na megyek mert megint nyekergés van :?
Puszi az összes bébikének és mamájának!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Manó, kösz a "mél-eket", én is nyomattam neke párat :D remélem nem gond :wink:

Kép
Kép
moni1973

Manóó!!

Nem MEKK hanem tutya! :lol: azaz kutya csak én így mondtam kiskoromban Tutya, meg a dokinál amikor én kerültem volna sorra, mindig azt mondtam, hogy tatilni kell, tatilni kell...már akkor szívattam a jó népet. höhh :lol:

Nenőke!
Nem baj, nekünk a sarki jobban bejön. Majd ültetünk tujákat vagy szép sövényt. Ati imád pl. növényekkel foglalkozni, mindenhol füvet akar nyírni..Amint meglát egy kertet ahol nagyobb a fű, azt mondja, hogy ő szívesen levágná :lol:
torolve_20131003125716

Brigi!
Gyógyulj meg!! Basszus mellgyula.. :twisted:
Naná, ennyi igazán jár neked, nehogy már, te is baromi fáradt vagy 4 gyerkőc mellett../ én nem is tudom, hogy csinálod/ :roll:
Próbálj azért néha pihenni ha tuccc..
torolve_20131003125716

Sziasztok!
Brigi, de jo, hogy vagy!!! SAjnalom a mellgyuszit...nagyon brutal? Lazad van? Borogassad!
Nem tudsz valakit megkerni, h neha segitsen?

Hemej! En meg veled almodtam, mert tegnap hianyoltalak es azt almodtam, hogy irtal, erre ma irtal... :D

A rotavirusnak ez a neve? Akkor rakerdezek itt is.

Gurgi! Samu, hogy pozol! :D Belevalo csavo! :wink:

Mano! ok. es jo az uj avatarod. :D

Egon most olben, ugy hogy egyelore befejezem.
molkata

Gurgi
Samukád nagyon édes ebben a pózban is!
Nálunk is mindig van nyekergés, ami a kézben - csodák csodája - megszűnik
de ez a jobb, tegnap ott is sírás volt, az ám az idegörlő!

Brigi
fránya mellgyuszi
megértem, hogy kiszabadulnál!
Én ma csinálok barátnős estét 9-től! úúúúgy várom!!!!!!!!!!

Drágám a tegnapi kemény nap után 3/4 9 től 3/4 5ig aludt, szóval ezzel jól helyrerázta anya megtépázott idegrendszerét :D

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok,

Brigi: jobbúlást, nekem is még mindig (!) mellgyulladásom van, ugyanúgy visszatérő mint Ildikónak! Faszomkarate! Nem elég, hogy akkora, mint egy medicinlabda, még gyulladt is, fejhetem, a végére olyan lesz, mint két leeresztett lufi! Fos!

Zsú: jobbak a napok? Nálunk kezd jobb lenni, de most meg cicifüggőek lettünk! Nekem azt mondta a doki , mehet a torna, de ne izzadjak meg. Szóval nuku megerőltető sport (futás, aerobic ilyenek) mehetek úszni, jóga, meg gondoltam benézek egy pilates edzésre.

Na puszi nektek, mentem sétálni! Bori hallod??? :lol:

Andrea
Kép
kindernay

Mano: Mindegy melyiken szólitasz, mindkettőre hallgatok. :D :D

A járgány tipusa: Comptine.

Nenöke: A pálinkás helyett pelenkásat olvasta. :lol: :lol: :lol:
Szakmai ártalom! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi: Gyógyulj meg!!! Jövő pénteken 10-kor megint tali. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gurgi: Samu nagyon édes, olyan nagyfiúsan üldögél!

Pillangó: neked bejött ez a gastroyal? én 2 napja rendelek, és háááttt, elég érdekes... bolhafing adag az eddig oké, de nem tudom az íze...

Andrea
Kép
kindernay

há-há, kivasaltam! jipppppppiiiiiii

Most szopi van azt megyünk sétálni, mert nem alszik.

Rota: mi nem adatjuk be, mert egyrészt nem akarom, hogy 15ezret kköpjön, másrészt két külön forrás mondta, hogy azért nincs 100%osan kikisérletezve. Így meg nem merem.

Brigi, prószálj pihizni, és gyógyulgass!

kispiskóta

Annee: faszagányos a járgányod, én is most fogok beruházni, mert az enyém babakocsi is nagy, meg nyikorog, nyekereg = kuka! :lol:
lehet, hogy valahogy elintézem a jövő pénteket, olyan jó lenne!

Andrea
Kép
kindernay

ejjjóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pelenkás

Kép
kissmanó

Jah, és a legjobb: KEDD ÓTA ÖMLIK A TEJCSI!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már azóta nem kapott tápit. :D :D :D

Eddig nem mondtam mert nem akartam elkiab :oops: álni.
Vendég

jovő péntek :idea: :roll: :roll:
tuti nem leszünk ott :( :( :(

Kép
kissmanó

hihi ez jó Tömzsinek megszűnt az automata. hurrá

Kép
kissmanó

Andi: De jó lenne ha megint sokan lennénk. :D :D :D
Meg már vágyom egy kis IKEA-s kajcsira. :lol: :lol: :lol: Kuva fincsi vóóót. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi, igen sokkal. Azaz minden a régi. Azaz aludni nem akar, így délelőtt és délután is sétizünk. Nekem jót tesz, ő meg alszik. :wink: :lol:

Annee, jó a járgányotok!

Enikő a tegnapihoz, én sem mensizem még.

kispiskóta

Mano: Bezony! Nix automata! :lol: :lol: :lol: :lol:
Most mobil kaja van! :lol: :lol: :lol:
Vendég

annee: hogy csináltad? én sem akarok sok tejcit....

Kép
Kép
moni1973

bocsi, természetesen nem sem, hanem is!!!!! először azt akartam írni, hogy: én sem akarok tápszert adni, de meggondoltam magam, és a sem ott maradt :lol:

Kép
Kép
moni1973

Móni:
sem vagy IS :?:

Kép
kissmanó

jaja

Kép
kissmanó

asszem ez a Minnie (így kell írni a Mickey csaját?) csak ma marad, mert bár szép, azért túl nagy a vonalzó így.

Kép
kissmanó

Moni: Alkoholmentes sör! De frankón!!!
Úgy utálom a sör szagát mint állat. De legyürtem. Oszt most tejben fürdök. :D :D :D :D :D
Vendég

Manó: Rakd a vonalzó végére. Vedd ki a kettő közül a szóközt. Úgy nem zavaró.
Vendég

annee: és minden nap iszol? mennyit? én szeretem a sört, bár az alkeszmentes egy kicsit fura, de a tejciért természetesen mindent :wink:

Kép
Kép
moni1973

namitmondtam a sörikéről?
szerencsére nálam brytál nyerő.
sőőőőt mióta alkeszmentest iszom, azóta egy korty alkeszostól már fintorgok.

Kép
kissmanó

nem engedi, megpróbáltam :evil:

Kép
kissmanó

kössz Andi, minnyán megnézem

Kép
kissmanó

vagy sörös oldalakat kellett volna feltennem?

Kép

Andrea
Kép
kindernay

na, nem adtam fel, inkább a vonalzó tette. hi-hi

Kép
kissmanó

alkeszosat vagy menteset :?:

Kép
kissmanó

Móni: Kedden ittam, azóta se. Nem birom a szagát, de tényleg. :oops:
Vendég

Manó: micsoda szép kis rózsaszín Minnie? Cukipofa! Illik Grétihez!
Annee: hurrrá dddőőőllll a tej!!!!
Kép

Andrea
Kép
kindernay

Mano: Igy mán jóóóóó! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Manó, te mennyi sört iszol naponta?

Kép
Kép
moni1973

annee: egyet ittál kedden, és azóta dől a tej?! Nem semmi....na ma beszerzek én is sörikét.... :?

Kép
Kép
moni1973

Andi de jó ez az iszogató fej :lol:

Ès köszi az infót a rotáról.

Másik Andi, mandi!!!! Veletek mi van? Hol vagy?

A söröket én nemtom megkülönböztetni, mindegyik ugyanolyan, így az alkeszmentes is. De nagyon szeretem!!!! :D
molkata

Gurgi - pedig így profilból eléggé Mekkes.

amúgy Zoltán is ilyen K helyett T betűs gyerek volt, jó sztory: húzza a nagyanyját befele a wc-be, s közben fújja a magáét: "nagymama, nagymama, gyere nézd meg: nagytata"
ami persze a nagykaka volt.
meg mikor felvette a telefont, sokan téves kapcsolásra gondolván letették a kagylót hallván, hogy "halló, tessék: Tiss család"

Kép
kissmanó

Andi: Köszi! :D :D :D
Vendég

Ès még mindig szeretünk fürödni!!! :D Kép Kép Kép
molkata

én csütörtök este 7-től másnap hajnalig lenyomtam 2-t, majd pénteken este hulla fáradtan még 1-et, tegnap reggel 1et, s most is ki kéne menni a pincébe behozni, mert kívánom, de Grétu rajtam hunyál, így majd később.

Kép
kissmanó

Kata - tünemény.
Kell szóljak Grétunak, hogy alsócuccost felkötni (avagy lecserélni a Huggiest valami másra :wink: ), s szálljon versenybe Majussal, mert nyerő ez a kispasi

Kép
kissmanó

Egon tündéri!!!!!

Manó, tehát napi egy mehet... na jó...ma veszek egy rekesz sört, oszt remélem dől a tej.... :wink:

Móni

Kép
Kép
moni1973

csajok Bálint szunyál, én meg tojok a kupira, kicsit kimegyek napozni az erkélyre :oops: annyira jó idő van, ki kell használjam.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Köszönjük a dicséreteket. :D
Ès ha Egon nem tud választani :lol:

Hemej! Honnan szoktál rendelni? Ès mennyiért?
molkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?