sziasztok,
először is, végre sikerült elolvasnom mindent, örülök,h nem irtátok magatokat halálra az elmúlt másfél hétben, és nagyon arik vagytok, h gondoltatok ránk.
igazából azt akartam irni,h cupákos puszika mindenkinek a fejére, akinek hiányoztunk, de ezt túl nyálasnak találtam, igy elvetettem....
Ancsi,
gratula a sulihoz, és igen, már nem olvastam, amit irtál. Mesélj, ti melyik kis faluban szotatok megszállni?
Mi most Poljicában voltunk, de ismerős a környék, az első pár napban szutyok idő volt, már azon voltunk,h napozás helyett a fókák, jegesmedvék, pingvinek párzási szokásait fogjuk kutatni a nyaralás alatt, de szerencsére a hét második felére elcsomagolhattuk a jégcsákányokat.
Golab,
nos, Doktor Barna...khmmm...magas, őszes, van egy óóóóriási óra a csuklóján, talán még nála is az A oldal serceg, vicces, kedves, segitőkész, lelkes.
Nem feltétlenül alternativ párti, viszont simán tiszteletbe tartja a kérésed, ha te inkább alternativ utakon járnál. Viszont akkor keress egy olyan szülésznőt, aki bátran "rácsap" a kezére. Nekem szerencsém volt, mert bár én nyuszi vagyok, a párom és a bábám megdumálták a dokit, h várjunk még a burokrepivel, igy nem is volt.
Magánrendelése van, de van elég ideje rád, nem nagyon terhelt (remélem nem is lesz!!! bár nem tervezek szülést a közel- s távoljövőben)
Nekem nagyon meglepő volt, h annyi mindenben segitett, pl. rákérdezett a hepatitis eredményemre, mert mondta, h ne én hivjam fel a védőnőt, majd ő felhivja a kórházat, és a többi...
szal, nekem ő nagyon jó dokinak és embernek tűnik és most már nem is fényezem tovább...
nyaralásról meg AAAAAAAAAAAAAANNYIRA irnék, tegnap már le is mentettem egy csomó képet, h majd felrakom ide, de vhogy ez is olyan, mint a szülésem...annyira csodálatos volt, 10 centire voltam a föld felett, totál érzékeny lettem mostanság mindenre, főleg a szépre. Na, ez NAGYON szép volt...
remélem pár nap múlva lecseng az egész, és irok nektek róla, mert folyamatosan a fejemben és a szivemben voltatok, bár egyáltalán nem hiányzott a net, de gondolatban mindig meséltem nektek arról, h most mi van és mennyire jó...
aztán hazajöttünk, két nap Zalakaros, az is jól sült el, reggelire somlói galuskát ettünk, aztán pancsi, Meme mindkét nap 4 órát aludt a finom melegben és viz zubogásban, Igi Borisz ki sem jöttek a vizből, igy Levi is tudott pihenni, mert csak ült a vizben, ő is imádta...
aztán hazajöttünk, ma elmentük a vasúttörténeti múzeumba, ahol gőzösök versenye volt, és mikor elindult a két gőzös én majdnem elbőgtem magam, mert annyira SZÉP volt, szóval most már visszavonhatatlanul kezdek megöregedni és nagymamásodni...
de Levivel azt beszéltük, h azért ilyen felemelőek ezek a gőzösök, mert ezeken még látszik,h mekkora munkát végeznek, a mai gépek pedig már alig zörögnek, börögnek (ez persze egyáltalán nem baj)...
Pablo naon naon...imádjuk...
szóval szép az élet, ilyenkor szokták azt mondani, h most lőjetek le!
Aki találkozik Maccsal mondja meg neki,h ölelem őket, sokat sokat gondolok rájuk, még fényképeztem is neki, talán majd egyszer...
ha lesz még erőm, talán felrakok egy képet, és igérem mindent leirok majd (abban nem lesz köszönet!!!) és bombázlak majd képekkel is, mert abból is sikerült kb 400-at csinálnom,de csak nem adja vissza azt, amit ott láttam...
már most hiányzik, pedig nagyon jó ITTHON!!!!
Gabi,
nektek külön puszi!!! Pocakra vigyázni!!!!
és leirom, hátha ez majd segit: NAGYON SZERETNÉK JÓ ÉS TÜRELMES ANYA LENNI!!!!!! ha ezt sikerülne kiviteleznem, ne is kéne több az élettől!!!