Katicám!
Remélem már jobb a helyzet egy icipicit!!!

Szorítok nagyon, hoyg megtaláld a lelked kis gyógyírét, és minél hamarabb helyrejöjj!!!!
Madrin!
Én is a karácsony miatt nem megyek az idén....

Aztán meg ha összejön a meló 1-éíg, akkor pár hónapot dolgozom ott is....

(Mindig találok valamit, amiért halasztom, holott az igazi ok a félelem!)

Nem akarok még egyszer pofára esni..És úgy gondolom, amíg bánatos a lelkem, "nem nyerek"....
Gabika!
Sajna nincs felvétel, de ha lenne, szólnék....Igazi családi környezet, ahol gyorsabban gyógyulok! Nagyon jó kis milliő, nem is tudom, miért vagyok ott...Azt hiszem, kárpótol a sors, a gyermektelenségért....

Egyébként minden gondolatom az volt az itthon töltött hónap alatt, hoyg vajon mikor mehetek vissza dolgozni????

Hüle munkamániás vagyok.....

Nem is tudom, mi lesz velem itthon 3 évíg?????
Manda drága!
Örülök, h jelentkeztél.....És nagyon sok kitartást kívánok Nektek!!!Mostmár sikerülnie kell...Látod, mennyien írtak, hoyg beindult, és a következő sikerült!!!Ezt a sorozatot nem szakítjuk meg mi sem!!!!!
Elan!
Ahoyg Zsókuci is írta, a pontnál kel megfogni, vagyis a hüvelykujjad a ponton legyen(ami az ampulla nyakán van)
És egy határozott mozdulattal hátra nyomod....De már biztos profi vagy az ampullatörésből.....
Törpe!
Te aztán tudsz élni! "Csokimasszázs"!!!!

Kell néha egy kis kényeztetés.....
Vic!
Igagzad van, mindig van eg yilyen időszak...Tavaly is pont akkor kezdtem, amikor nem sikerült...Jövőre jobban figyelek.....
Tavaly októberben indult meg a babaeső.....Legalábbis utánam , és előtte a júniusiaknak sikerült...Jó, nem kell levonni a következtetést, de most is a június volt az utolsó hónap, amikor valakinek sikerült...Azóta nem...
Úgyhogy én is arra jutottam, hoyg októbertől május, júniusíg van szerencsés csillagzat.....

Az idén pedig Január, és Március volt amikor a legtöbb kismamink lett....
Rebe!
Sajnálom a kocsidat! Sok figyelmetlen ember van.....

És a nagyiddal kapcsolatban is sok erőt kívánok!Borzasztó ha az ember akar segíteni d e nem tud...Én végígnéztem anyu haláltusáját, és a legszörnyűbb az volt, segíteni nem tudtam.....
Kegyetlen az élet!!!:(
Benszike!
Megy biza!!!!

Csak óvatosan, mert mellette sokat dolgozunk, és nem szeretnék végelgyengülésben bekerülni a saját osztályomra.....
Süni!
Sztem egy pici belefér...Én is ittam a napi kis vörösboromat...Minden nap(persze nem vagyok full alkesz, de azt mondták nem árt)...Nos, ha összeadjuk, akkor elég sokat ittam.....

Spontán baba???Miért ne?Bár én is ilyen carul voltam a deca-tól....
Zsókuci!
Fogadd részvétem!

Alattomos az infarctus...
Nikó!
Ne csináld már...Ez számomra tudod, semmiség, hisz minden nap ezt csinálom!!!ÉS tényleg nagyon szivesen segítek!!!

Örülök, h ennyivel hozzájárulok egy baba születéséhez!Következő életemben tuti szülésznő leszek!!!!!

Várlak ma!
Nefke!
Nekem is a mensi előtt pár nappal barnázás...Majd fél napíg Niagara...
Mindig azt hittem a "barnázás " a mensi első napja....Amióta megvolt a laparom, azóta 1 nap barna, majd 2 nap niagara....

És engem mindig reggel boldogít....hoyg egész nap szenvedjek!

De most, hosszú hónapok után végre itthon voltam(eddig mindig nappalos műszakban voltam)
Bocsika, ha hosszúra sikeredett, de annyira sokat írtatok!!!! Vagy én voltam régen????