A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

:cry:

Hihetetlen mennyire erős baba Dorka!
Remélem ezzel is megbírkózik!

Törpe

Kép
törpehzs

Szegény Dorka, és persze szegény Juciék :( Nagyon szorítok, hogy rendbejöjjön a kislány...
elan

Sziasztok csajszik,

Rengeteget írtatok ma!
Mindenkinek köszi az együttérzést az autóval kapcsolatban, annyira jó fejek vagytok! Úgy örülök, hogy itt van ez a fórum, és kiírhatjuk magunkból, ha gondunk van, nekem nagy segítség! Meg a párom őrületes nagy segítség nekem, ha ő nem lenne, nem is tudom hogyan viselném ezt a sok megpróbáltatást.
Ma voltunk a nagyimnál, hát napról napra rosszabbul van, szerintem napjai vannak hátra. Egyszerűen felfoghatatlan! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Törpe,
Szerintem egy kis tejeskávé nem árt, nagyon alacsony a vérnyomásod! Nekem csak néha ilyen, de akkor annyira szédülök, hogy csak na.

Nika,
Jöhetnek az ikrek, nem bánom! :wink: Hogy vagy? Mit változtatsz a kajában?

Benszi,
Képet nem teszel? :wink:

Süni,
Szerintem egy kis alkohol még belefér!

Elan,
Sajnálom az ablakot! Szerencsére nálam is fizetni fog a károkozó biztosítója. Majd hétfőn intézzük is. Csak ami nagyon kellemetlen, hogy mivel karácsonykor ellopták az én autómat, most apum kocsijával járok. :roll:

Nefke,
Szerintem ez nem az igazi mensi. Nekem 2 napig szokott a mensim előtt ugyanilyen barnázás lenni, és amikor elmegyek a WC-re, nekem is olyan mintha több lenne, és minimálisan van a tisztaságin is, barnás-pirosas. De aztán kb. a 3-ik napon megjön rendesen, én onnantól számolom. Várj hétfőig!

Zsókuci,
Részvétem anyósod férje miatt! Hű, nem semmi lehetett a heted, jó sokat dolgozol! Kíméld azért magad! Érezzétek magatokat jól Sopronban!

Jaj, ez nem jó hír Dorkáról. :( Mennyire erős kis csajszi. Remélem rendbe jön! Szorítok továbbra is nagyon.
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Hát ezek nem jó hírek, nagyon erős kislány Dórka! Szorítok neki nagyon.

Én ma nagyon nem jól aludtam, hason szoktam de úgy nem jó mert tökre fáj a derekam meg a hasamnak se jó.Remélem nem lesz sok a hormonokból. Az normális, hogy középen bele bele szúrkál a hasimba? Nem kényeskedni akarok csak nem tudom ilyenkor mi normális meg mi nem. :shock:
nikó

sziasztok!

Nagyon szurkolok Dorka babának, hogy minden rendben legyen, nagyon erős kiscsaj!

Képzeljétek az éjszaka megjött rendesen, szóval szerintem ez az első napom, de majd holnap eldöntik a BMC-ben?! Megy valaki holnap? Én korám megyek, mert még megyek utána dolgozni!
Nefke
nefke

Jó reggelt Lányok!

Kicsi Rebém!!!!

Nagyon nagyon sajnálom a mamikád!!! :cry: Nagy ölelés nektek!!!!!

Nefke!

Hajrááá szuri!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Ördike Jó beteg!!! :? Köhög,taknyos láza is volt!Holnap mentem volna dolgozni,de igy nem megyek!!!!Maradok ördivel!!! :roll:

Megyek megnézem hátha van hír Jucikáékról!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Szegény kicsi Dorka baba! :( :( :(
Szorítok, hogy átvészelje!!

Rebe!

Nagyon sajnálom a nagyidat!

Annyit szeretnék változtatni az étrenden, hogy sokkal több zöldséget
fogunk enni....
Legalábbis ezt én így képzelem. :D :D A párom már nem osztja ennyire a véleményemet.
nika28

Rebe, nagyon sajnálom a nagyidat :( Vannak fájdalmai?

Nikó, sajnálom, nem tudok segíteni :( Talán majd a tapasztaltabb lányok!

Nyunyi, jobbulást Ördinek! Különben hol dolgozol? Tök jó, hogy így el tudsz szabadulni!

Nefke, hűűűűű, de jó! Látod, mondtam én, hogy kialakul az éjjel :)) Örülök, hogy kezdhettek!
elan

Elan Drága!

Köszike Ördi nevében!!!Baba boltban dolgozom!!!Rugalmas a fönök!!! :wink: Imádom érte!!!! :wink:

Remélem hamarosan jönnek a hírek Dórkáról!!!!!!Remélem jóbban van már!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek kellemes napot!

Nefke
Én reggel 7 kor már ott leszek :D

Nika
Igaz nekem nincsenek ilyen tüneteim most,de az inszemeknél volt!Ne aggódj ez normális biztosan már óriásiak a tüszőid!!!Neked mikorra várható a leszívás?

Nyunyi
Jobbulást Ördinek,te meg szedj C-vitamint ,nehogy elkapd!!!

Rebe
Hát igen nagy kincs egy olyan pár aki tényleg jóban,rosszban velünk van :D
gabicsibe

Gabicsibe!

Ha nekem akartál válaszolni akkor köszike gondaltam én is erre csak hát olyan paragép vagyok mint a csuda! Azt mondta a dokim, hogy szerda vagy csütörtök a leszívás. Majd holnap megyek uh-ra és kiderül remélem mostmár pontosan.
nikó

Gabicsibe!
Akkor holnap találkozunk! Az biztos, hogy fekete táska lesz nálam és szemüveg, meg valamilyen könyv.
most mégjobban várom a holnapi napot, hogy találkozhatunk!
Nefke
nefke

Helló lányok!
Élek én is, csak 2 nappalos műszak után nem volt erőm írni! Tegnap meló után még hadi megbeszélést tartottunk a híres Gurmanban, a jövő heti osztálybulival kapcsolatban, és sikerült kicist elázni! :oops: :oops: :lol: :lol:

De gyorsan visszaolvasok, és írok, teszek egy táblát is...

Puszi és szép napot mindenkinek!
Vendég

Nikó
Bocsi tényleg neked akartam írni :oops:

Nefke
Mintha az én ismertető jegyeimet olvastam volna :D csak nálam barna táska lesz :lol: barna rövid haj,szőke csíkokkal.De megnézlek az Iwiwen biztos ami boztos!

Kriszti
Legalább jól érezted magad és ez a lényeg!Azért pihenj is egy kicsit!
gabicsibe

Katicám!
Remélem már jobb a helyzet egy icipicit!!! :) Szorítok nagyon, hoyg megtaláld a lelked kis gyógyírét, és minél hamarabb helyrejöjj!!!! :)

Madrin!
Én is a karácsony miatt nem megyek az idén.... :oops: :oops: Aztán meg ha összejön a meló 1-éíg, akkor pár hónapot dolgozom ott is.... :oops: :oops: (Mindig találok valamit, amiért halasztom, holott az igazi ok a félelem!) :( Nem akarok még egyszer pofára esni..És úgy gondolom, amíg bánatos a lelkem, "nem nyerek"....

Gabika!
Sajna nincs felvétel, de ha lenne, szólnék....Igazi családi környezet, ahol gyorsabban gyógyulok! Nagyon jó kis milliő, nem is tudom, miért vagyok ott...Azt hiszem, kárpótol a sors, a gyermektelenségért.... :oops: Egyébként minden gondolatom az volt az itthon töltött hónap alatt, hoyg vajon mikor mehetek vissza dolgozni???? :roll: :roll: Hüle munkamániás vagyok..... :lol: :lol: Nem is tudom, mi lesz velem itthon 3 évíg?????

Manda drága!
Örülök, h jelentkeztél.....És nagyon sok kitartást kívánok Nektek!!!Mostmár sikerülnie kell...Látod, mennyien írtak, hoyg beindult, és a következő sikerült!!!Ezt a sorozatot nem szakítjuk meg mi sem!!!!!

Elan!
Ahoyg Zsókuci is írta, a pontnál kel megfogni, vagyis a hüvelykujjad a ponton legyen(ami az ampulla nyakán van) :roll:
És egy határozott mozdulattal hátra nyomod....De már biztos profi vagy az ampullatörésből..... :wink:

Törpe!
Te aztán tudsz élni! "Csokimasszázs"!!!! :lol: :lol: :lol: Kell néha egy kis kényeztetés..... :lol:

Vic!
Igagzad van, mindig van eg yilyen időszak...Tavaly is pont akkor kezdtem, amikor nem sikerült...Jövőre jobban figyelek..... :roll: :lol: :lol:
Tavaly októberben indult meg a babaeső.....Legalábbis utánam , és előtte a júniusiaknak sikerült...Jó, nem kell levonni a következtetést, de most is a június volt az utolsó hónap, amikor valakinek sikerült...Azóta nem...
Úgyhogy én is arra jutottam, hoyg októbertől május, júniusíg van szerencsés csillagzat..... :roll: :roll: Az idén pedig Január, és Március volt amikor a legtöbb kismamink lett....

Rebe!
Sajnálom a kocsidat! Sok figyelmetlen ember van..... :( :( És a nagyiddal kapcsolatban is sok erőt kívánok!Borzasztó ha az ember akar segíteni d e nem tud...Én végígnéztem anyu haláltusáját, és a legszörnyűbb az volt, segíteni nem tudtam..... :cry: :cry: :cry: :cry:
Kegyetlen az élet!!!:(

Benszike!
Megy biza!!!! :oops: :oops: :oops: Csak óvatosan, mert mellette sokat dolgozunk, és nem szeretnék végelgyengülésben bekerülni a saját osztályomra..... :lol: :lol: :lol:

Süni!
Sztem egy pici belefér...Én is ittam a napi kis vörösboromat...Minden nap(persze nem vagyok full alkesz, de azt mondták nem árt)...Nos, ha összeadjuk, akkor elég sokat ittam..... :roll: :oops: :lol: Spontán baba???Miért ne?Bár én is ilyen carul voltam a deca-tól.... :oops:

Zsókuci!
Fogadd részvétem!
:( :( Alattomos az infarctus...

Nikó!
Ne csináld már...Ez számomra tudod, semmiség, hisz minden nap ezt csinálom!!!ÉS tényleg nagyon szivesen segítek!!! :oops: :oops: Örülök, h ennyivel hozzájárulok egy baba születéséhez!Következő életemben tuti szülésznő leszek!!!!! :roll: :lol: :lol: Várlak ma! :wink:

Nefke!
Nekem is a mensi előtt pár nappal barnázás...Majd fél napíg Niagara... :evil: :evil:
Mindig azt hittem a "barnázás " a mensi első napja....Amióta megvolt a laparom, azóta 1 nap barna, majd 2 nap niagara.... :roll: És engem mindig reggel boldogít....hoyg egész nap szenvedjek! :lol: De most, hosszú hónapok után végre itthon voltam(eddig mindig nappalos műszakban voltam)

Bocsika, ha hosszúra sikeredett, de annyira sokat írtatok!!!! Vagy én voltam régen???? :roll: :lol: :lol:
Vendég

Gabicsibém!

Köszike Ördike nevében!!Szedem igérem,de még igy is meg vagyok fázva!!! :wink:

Nefke Drága!!!

Gabicsibémet még arról is fel lehet ismerni ,hogy kedvesen mosólyog!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Drukkolok neked holnapra!!!!!Gabicsibémnek is!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jajjj, ezek nem jó hírek Dorkáról!!!!!:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Nagyon szorítok, hoyg minden rendben legyen, és meggyógyuljon a kis tündérke.....

Estike!
MI volt a pénteki megbeszélésen???Kezdted a szurit????

Anett, Csibe, Mofly!
Ti is most kezdtek a tábla szerint...Tessék bejelentkezni, had tudjunk rólatok!!!! :lol: :lol: :lol:

Íme a tábla!
Anyukák, kismamák
Leendő anyukák, kismamák
Vendég

Krisztike!!

Babykének 20 as hcg je van,2 hét múlva kell mennie uh-ra!!!!!Szűcs doki nagyon bízakodik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkoljunk neki ezerrel!!!!!!!!!!!!!!Azért nézz át a babásba ott van hír Babykéről!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke szorítok,hogy holnap jó híreket kapj a Bmc-be és kezdhessetek.Ja és ha bármikor tudok segíteni csak szólj :wink: .

Törpe nagyon édi a táncoló baba.Képzeld tegnap elkezdtem nézni a youtube-on,hátrafordulok erre az én kis Tündérkéim is ropták a babával együtt :D .

Holnapi Bmc-s járatnak és mindenkinek akinek kell mennek a drukkok!

Lippa

lippa

Nyunyi!
KÖszike! Az igazság az, most valóban nem mentem át...Pedig átszoktam.Csak annyira el voltam havazva...Köszike, átolvasok!

Lippa!
Hát, mivel vizuális tipus vagyok, elképzeltem magam előtt a lánykáid, és nevetek magamban...NAgyon édesek lehettek...Sokszor nézek be az oldalra képekért, és a lánykáid mutogatom, és mindenki el van ájulva...Persze minden babáért.....Főleg a Niki szemeiért, a lányaid fürtjeiért..... :lol:
Vendég

Sziasztok,

Köszönöm a részvétnyilvánításokat, nagyon aranyosak vagytok.

Rebe,
Nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul van a nagymamád! :cry: :cry: :cry: Sok erőt kívánok Nektek az elkövetkezendő időkhöz! :cry:

Nikó,
Szerintem is a sok tüszőtől szurkál a pocid! Kitartás :wink:

Nyunyi,
Jobbulást kívánok a kisfiadnak!

Kép

Kriszti,
Örülök, hogy jól érezted magad, ez a lényeg :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Kriszti!
Annyira jó, hogy így élvezed a munkádat! Ritka sajnos az ilyen:(
Kényeztetni kell magad néha, bár nem panaszkodom apa is kényeztet rendesen:) Ma van a fél éves házassági félévfordulónk :lol: hatalmas idő :lol: de kaptam 25 szál rózsát (25 hét). Elolvadtam. Nekem most eszemben sem volt :oops:

Rebe, rettenetesen sajnálom, kitartás nagyidnak és a családnak is :cry:

Nefke, akkor ez most megoldódott:) Holnapra drukkok!

Gabicsibe,neked is mennek a drukkok! Reggelig még szugerálhatod a petikéidet:) Tegnap néztem a discoveryn a "mítoszdöntők"-et, és épp azt a mítoszt vizsgálták, hogy jobban nőnek e a növények, ha beszélsz hozzájuk, vagy zenélsz nekik... A metál zenét hallgató borsók nőttek a legjobban! Szóval adj a szomszédoknak :lol:

Nikó a metált neked is tudom ajánlani :wink: már ha elbírod viselni:)

Nyunyi! Jobbulást ördinek!
Te meg vigyázz magadra nagyon!:)

Lippa, a csajok tündériek! El tudom képzelni ahogy illegetik-billegetik magukat! Mi apával mindig átkukkantunk a babás topikba a képekért! Apa amúgy is kislány párti szóval odáig vagyunk a lányaidért! Gratula nektek, szép munka :wink: :lol:

Babynek ismeretlenül is megy a drukk! Törje meg a rossz időszakot!

Zsókuci,
te is állandóan pörögsz, mint Kriszti,de vannak emberek akiknek ez a jó!:)
Gondolom téged a pihenéssel lehet kiüldözni a világból:)

Nika én épp töltöttkáposztát főzök :wink: :lol: Igaz lightos:) pulyka husiból van, és így nem lesz zsíros, szóval kenyér nélkül is jó:) egyedül a szép kis füstölt csülök csücsül a közepén :lol: de apa abból is csak szín husit fog kapni! Szóval ez nem olyan vészes, de azért húúúúúúúúúúúúúúúús :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Krisztike!

Szívesen Drága!!! :wink:

Zsókuci!

Köszike neked aranyos a mackó!!!! :wink: :D

Törpe!

Köszike,és vigyázzok!!!!!Küldesz nekem töltött kápit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Imádom

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, ha jó lesz, akkor küldök fénypostával... :lol:
életemben először csinálok (bár anyukám itt volt az elején, szóval nagyon rossz nem lehet! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Köszönöm az együttérzést lányok :!: :!: :!:

Nyunyi,
Ördinek jobbulást! Remélem meggyógyul hamar!

Nika,
Hát gondolom, hogy nem rajong az ötletért a párod! :wink: A férfiak nagy többsége nem igazán szereti a zöldségeket. Hála az égnek, mi sokat eszünk, mert a párom imádja!

Elan,
Vannak fájdalmai a nagyimnak. Hiába van morfium tapasza, meg folyamatosan kap injekciót is, sajna fáj neki! :cry:

Nefke,
Akkor kezdhetsz hétfőn! De jó! :D

Kriszti,
Örülök, hogy jól érezted magad! :wink:

Törpe,
De aranyos a férjed! Mennyire figyelmes!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe, ez akkor így még nehezebb :( Nagyon sajnálom :(

Az én anyum is tündér, ma beszéltünk telefonon, és küld nekünk vidékről egy lánnyal, aki szintén itt dolgozik Budapesten egy nagy doboz túróssütit, meg egy üveg lecsót. Az előbbiért a párom van oda, az utóbbiért én :) Nekem sosem sikerül úgy...

Lányok, mit mondanak a dokik, ha mondjuk inszemre megy az ember (azért így kérdezem, mert végülis én most olyan stimulációt kapok, mintha arra mennék), akkor lehet mozogni? Holnap írsztep-edzésem lesz, de ha csak óvatosan lehet, akkor majd nem ugrom akkorákat :) Vagy adhatok bele apait-anyait?
elan

Törpe!

Várom küld!!!! :wink:

Rebe!

Köszike Drága! :wink:

Elan!

Elvileg nem kell stimu alatt nem ugrálni!!!! :lol: Nyugodtan ropd!!!! :lol: De tüszörepi után már ne ugrálj!!!!!!!!!!!!!!Árt majd a babának!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok Sehol senki!!! :o

Na mindegy !!!!Jóccakát!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja!

Holnapra megy a drukk a bmc-járatnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vannak hírek Dórka babáról!!!!A várandósban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :!: :!: :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi! jó éjszakát! A káposzta isteni lett! Ha holnap mennénk BMC-be vinnék :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyi, köszönöm az infót, akkor még holnap kiugrálom magam, aztán két hétig nem... vagy még tovább :oops:

Érdekes különben, hogy én amúgy nagyon optimista természet vagyok, de valahogy arra nem rendezkedtem be, hogy elsőre összejön... van olyan, aki már előre érzi és tudja? Vagy azért mindenkiben ott motoszkál a "nem élem bele magam"? Ez azért ad egyfajta védettséget, nem? Ha nem sikerülne. Hogy ne omoljon _annyira_ össze az ember...

Hű, de filozofikus lettem így estére. Meg is nézek valami jó kis indiana jones filmet :)
elan

Elan :lol: Szerintem minenki naponta legalább 20x filozofál ezen :lol:
Én tudom és akarom, hogy esőre sikerül(jön)! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Krisztike drága köszi aranyos vagy .Millió puszi Neked!

Törpe Neked is köszi :D .Képzeld én is a héten csináltam életem első töltött káposztáját,nagyon fini lett.Eddig én sem mertem nekiállni,azt hittem sokkal bonyolultabb elkészíteni :roll: .

Rebe sajnálom a nagyidat :( .

Lippa

lippa

Jó reggelt!

Törpe!

Majd egyszer össze hozzuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Elan!

Mikor lesz tüszörepesztés?????Elég ha utána nem ugrálsz amikor akció van!!!! :wink:

Ördike,nagyon köhög,meg megint elöjött a lábfájás nála!!! :shock: Szeptember 26 án megyünk ortopédiára! :roll: Megyek adok neki reggelit,meg gyógyit!!!!Majd jövök!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!!

A köv. kérdésem azokhoz szól, akiknek szabályos ciklusai vannak.. Volt olyan valakinek, hogy a lombik után nem jött meg a mensije? Nekem mindig 28-29 napra megjön, még soha életemben nem maradt ki. Peteérés után 14 nappal megjön, sőt előtte már kb. a 10. naptól barnázgatás van, és utána Kriszti szavaival élve jön a Niagara :oops: Hááát most megőrülök.. A barnázgatás rendben megindult, de aztán abba is maradt.. A méhem meg érzem, hogy így "tele van", mint a mensi előtt, peteérésem is tutkó volt, mert a hőm ma olyan 36,7 körül van, szóval akinek volt lombikja mondja már meg, hogy LEHET, hogy nem fog megjönni? Most kéne visszamennünk a fagyikért.. Ja és nem hiszem, hogy terhes lennék, mert semmi tünet nem utal rá, azon kívül, hogy nincs mensi.. Szóval ez a verzió kilőve.. Én inkább a hormonok miatt aggódom, hogy valami gáz van.. Nem kéne visszamenni a dokihoz?

Krisztike Édes!! Köszi, sokkal jobban vagyok, ma van amúgy a Házassági évfordulónk!!!!!!!!!!! :D :D :D Szombaton kirándultunk egy nagyot, úgyhogy a kis lelkem rendbe jött!!! :wink: Csak persze, csoda lenne, ha velem ne lenne mindig valami!!!! :lol:

Dorka babának továbbra is megy a DRUKKKKK!!!!!!!!!

Baby! ismeretlenül is csuriakézen!!!!! :wink: :wink: :wink:
torolve_20130114141731

Vikkata!!!!

Szerintem beszélj a dokival,max csinál egy uh-t vagy elküld vérvételre!!!!! :wink: Kép Boldog Házzasági Évfordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok! Visszaolvastam, valamelyest.

Gabi!

Azt gondoltam pénteken, hogy Te vagy az egyetlen, akit biztosan megismernék. Hát..., nem így történt. Pedig 14-ig ott voltam.
Gratulálok petikéidhez, vuduzo, őket, hogy nőőőőjenek nagyra, és hajrá a szerdára! Én szerdán megyek újra. És még annyit, hogy én is imádom a munkahelyemet.

Törpe!

Klassz volt babatánc, de találtam egy cuki hastáncos szerintem fiffiúúút. Megnéztem vagy 6X

Rebe!

Sajnálom koccanást, nagyon bosszantó, tudom. Minden hullámvölgy után hullámhegy következik. Szerintem ez Rád is vonatkozik. Tudom, hogy nagyid miatt most minden szörnyen nehéz, kívánok nektek sok erőt, nagyikádnak csende, békés elmúlást. És hidd el ez a legtöbb. mit ember kívánhat. Fiam édesapjával sok napot és estét csináltunk végig, segíteni nem tudtam, csak kérni az Istent, hogy enyhítse a kínt és vegye magához Őt. Bocsi.

Nyunyi!

Rettenetesen drukkolok neked!

Nefke!

Mensi számolással én is bajban voltam, de 6 után tényleg nem számít és a barna sem.

Kriszti!

Igen, péntek volt első döfi, renfeteget bénázok és 3 nap után indigókék a hasam.
estike66

Vikkata, sajnos nem tudom :(( De nagyon boldogságos házassági évfordulót kívánok! :)

Nyunyi, holnap megyek UH-ra, akkor kiderül, mikor repesztünk. Szerintem kb. pénteken... szóval ma még megyek táncolni, aztán max úszni fogok...

Hatalmas drukk mindenkinek, aki ma megy!
elan

Sziasztok!

Ma megyek uh-ra és nagyon parázok, mert reggel volt egy kis folyásom. Teljesen színtelen és majdnem ví szerű. Bocsánat, hogy így leírom de félek, hogy esetleg megrepedhetett a tüsző idő előtt. Nem tudom a derekam változatlan fáj de a hasim sem fáj úgy int tegnep. Ja kapom a tüszőrepedés gátlót! Szerintetek???????? :oops: :oops: :oops: :oops: :( :( :(
nikó

Kukuccs!

Estike Drága!!!!

Köszike a drukkot!!!!!!!!!!!!! :) Ügyesen a szurikkal!!!!!És hajrááááá!!!! :D

Elan!

Drukkolok neked!!!!! :wink:

Nikó!!!

No para!!!!Tüszörepedésnél inkább nyúlos a nyák kb 10 centire nyujtható!!!!!!Doki mondta!!!Nekem is volt ilyen!!!!És nem azért volt!!!!Miútán megkaptam a tüszörepit és mentem az inszemre addigra nyúlossá vált!!!!Még a dokim is azt mondta amikor csinálta az inszemet hogy nagyon jó a nyák,tutin megrepedtem!!!!!!!!!!!!! :wink: Ugy hogy ne agódj!!!!!Azért kapod a tüszörepedés gátlot!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni!
Nekem is aférjem döfött fenékbe,lehet ez vot az ikrek titka!
Elárulom és most kövezzetek meg,de kb.egy hónapja legurítottam a whisky-colát és kúva jó volt!Tehát ne aggódj!A vizibaletten a csajok akik utolsó hetesek voltak vígan páleszeztek,no meg söröztek és nem alkeszek,csak jól esett nekik!

Gabicsibe!
Nálunk van a nagyim tesói közül ikrek!Hajrá!,de bizti kemény lesz!Nagyon drukk a szerdára!

Törpe!
Még jó a sima eü betét,de ha így haladok jön Tenne Lady! :lol:
Remélem bekresedtek mostmár!Boldog házassági évfordulót!

Rebe!
Kép a babásban rólam!

Nefke!
Barnázol még vagy már megjött rendesen?

Krisztike!
Szeretnék már én is végkimerülni :oops: :lol:

Nyunyi!
Jobbulász Ördinek!

Vikkata!
Boldog házassági évfordulót!

Nikó!
A peteérérsnél van nyúlós,aátlátszó cucc!Ne aggódj!
Vendég

Benszi, nem te árultál Merionalt? Budapesti vagy? Lehet, hogy nekem még szükségem lesz rá (holnap kiderül), ugyhogy ha meg tudjuk oldani az átvételt, én szívesen megveszem!
elan

Benszike!

Köszike!!!!!Ördike pusszil!!!Ö mondta!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok LÁnyok!

Én holnap megyek, Elan Te is jössz látom:)
Fogalmam sincs mi lesz rajtam, de viszek magammal egy átlátszó mappát. Kicsit sötétebb lett a hajam sztem farmer vagy fekete nadrág lesz rajtam.
Aki megismer nyugodtan szólítson le mert nekem az arc memóriám borzasztó.
A komor fej az csak a korán kelésnek szól:)

Hu remélem utoljára kell a BMC-be mennem, de jó lenne :shock: :oops:

Vikkata nem tudok segíteni mert nekem lombik után ahogy abbahagytam az utrot egyből megjött (másnap) mondjuk jó sokáig tartott :oops:
madrin

Madrin,

Holnap meleg lesz, szóval én egy piros vászonnadrágban leszek, világos felsővel, és lesz nálam egy piros jansport hátizsák, amiről egy szürke plüssegér lóg. Derékig érő copf, és egy világoskék, angol nyelvű könyv lesz nálam. Remélem, megismerjük egymást! Én is koránra megyek, szerintem 7-negyed 8 körül már ott leszek.
elan

Madrinka Drága!

Mért is kéne lehet utóljára menned???!!!!Mármint ebben a z évben ugyi??? :wink: Vagy lemaradtam valamiről???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Na megjöttem a BMC-ből, aki még nem tudná szombat este/éjszaka megjött rendesen, kicsit niagarás :lol:, de ma mindenképpen úgy láttam jónak, ha bemegyek és megnéznek, hogy akkor most mi is van.
Volt uh és azt mondta Konc doki, hogy kezdhetünk. Ja és helyesen tettem, hogy bementem és megbeszéltük.
Szóval túl vagyok az első két szurin. Túléltem és Gabicsibevel is találkoztam, mi rögtön megismertük egymást és megvár a szuri beadásnál is. Megkérdezte, hogy bejöjjön-e és fogja-e a kezem, de bátor voltam és nem kértem a segítségét. :lol:
Amúgy nagyon sokan voltak ma a BMC-ben, nekem majd pénteken kell mennem legközelebb.
Nefke
nefke

Nefke Drága!!!!!!

Hurrrááááááááááááááá!!!!!Ugyi milyen tündér a Gabicsibém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Örülök,hogy jól alakulnak nálad is a dolgok!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Gabicsibém!!!!

Várlak nagyon ,hogy mi újság!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elan én iskorán megyek 7-re jó lenne odaérnem.
Nézem a hátizsákot:)
Tényleg jó idő lesz akkor még előveszem a félig nyári -őszi cuccaimat mert a meleg ruháimat már most unom! :shock:

Nyunyi, azért szeretném mert ha most mindent rendben talál a tanárúr, engedélyeznek 1-2 spontán hónapot :oops: :oops:
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?