A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Na itt vagyok. Jókat vigyorogtam a leveleiteken, köszi!

Tatulány, drukkolok!
Még nem mentem vissza dolgozni, bár úgy volt, de aztán mégsem. Egyrészt ülőmunka, és azt vettem észre, hogy sokat nem bírok ülni, másrészt felhúzott a körzeti nőgyógyász (ő tart táppénzen). Még júliusban vittem egy papírt a dokimtól, hogy a 16. hétig táppénz jav., azóta voltam már nála, soha nem szólt semmit (szó szerint!), erre most rákezdi, hogy vigyek valami javaslatot, mert csak úgy tud táppénzen tartani, különben neki kell megvizsgálnia. Lobogtatom a papírt, hogy hát ez a 16. hétig szól. De az régi, vigyek újabbat. Akkor voltam a 13. héten, mit gondolt, július óta átugrottunk néhány hetet? Különben is IVF terhesség, ha egy szemernyit nem véreztem volna, akkor is veszélyeztetett lennék, minden gond nélkül táppénzen tarthatna. Vagy én tudok valamit rosszul? Biztos igaza van, a hüjje szabályok miatt kell, de hát eddig kb. ennyi volt a társalgásunk:
Doki: - Hogy van?
Én: - Köszönöm jól, már csak pecsételő vérzés volt.
(Mélységes kussban ülünk olyan jó 10 percig, amíg az asszisztensnő küzd a táppénzes papír kitöltésével, addig a doki a körmét nézegeti, szól a telefon, meg se rezdülnek, így mindjárt érthető, miért kerül egy teljes órába, míg időpontot tudok kérni - és csak időpontra lehet menni.)
Doki: - Aztán, ha kórházba kerül, legalább telefonáljon má' ide, mert akkor máshogy van a táppénz...
Én: :shock:
Jó, mi?

Bébé, az nem poci, ami nekem van, hanem hatalmas nagy pocak. Igen, nő, az utóbbi két hétben kezd ijesztő méreteket ölteni. Vennünk is kellett már egy kismamanadrágot, hát ne tudjátok meg. Legalább 20 nadrágot felpróbáltam, ott álltam elkeseredve a próbafülkében, derékig érő nadrágkupac mellett, már szóltam a Zuramnak, hogy menjünk innen egy sportboltba, hátha egy négyszemélyes sátor rámjön, de aztán az eladónő valami titkos forrásból előszedett egy irgalmatlan nagy nadrágot, na az végre jó volt, igaz, hogy fél méterrel hosszabb a szára a kelleténél, de még ott a boltban felhajtották. (Megjegyzem, nem a hasamra, nem is a fenekemre volt kicsi a többi, hanem a combomra…)

Zel, a nevetés gyógyít :) Remélem, hamar túlesel ezen a néhány (fizikailag) nehezebb napon. Az első lombik után nekem is voltak görcseim, jó vastag nyálkahártyának kellett leszakadnia, aztán volt egy pár perc, amikor azt hittem, megdöglöm, és utána már jobb volt.

Albi, nekem a dokim a 13. héten 3x2-ről 2x2-re csökkentette az adagot, aztán még 3 napig volt 2x1. De Dévai nem mondott ilyesmit, mikor utoljára voltunk nála (az ET utáni 3. héten, UH-on), egyszerűen felírt még 5 dobozzal, de nem mondta, hogy fokozatosan kéne abbahagyni.

Bizony, Szépem, nekem is így volt, mindkét alkalommal egy-egy babát kaptunk vissza, az első nem maradt meg, de a második igen. Iszaonyatosan el voltam keseredve, mert maximális gyógyszeradag mellett is képtelen voltam egy egészséges petesejtnél többet produkálni. (Tüsző volt 3-4, de vagy leszívni sem sikerült, vagy nem volt ép a sejt.)

Katóc! Hajrá! :) Ez a májizé elég durván hangzik… A méregtelenítő kúra még inkább…

Jaj, Bodza, drukkolok nagyon!!!
február

Sziasztok! :D
Bodza! 22-es nyálkahártyánál lehet valami, 2 sárgatest az valami szuper, remélem az amire mindegyikünk vágyik, csak a tied elbújik. Várom, nagyon az eredményt!
Február! Úgy birom, veled mindig történik valami. Ahogy elmeséled a történetet, szinte hallom (ismerve a hangodat) ahogy előadod.
További problémamentes terhességet kívánok!!!!
Melyik lesz ? XX vagy XY ? tudod már?
Tatu! szurkolok, szerintem van még remény!

Katóc! De jó, hogy már elkezdted, a máj izével kell foglalkozni annyira, hogy most jobban odafigyelsz mit eszel és iszol, mert a hormonok azért csak nem használnak a májnak. Nem hiszem, hogy vészes az eredményed, csak talán most jobban oda kell figyelni, hogy sok mesterséges cuccot ne egyél!! Ja és sok folyadék, az a vesének is jó, hiszen az is kiválasztja a méreganyagokat. Ugyhogy nyugi, ezen ne idegeskedj, mert az most nem hiányzik.
pusz

manoka
manoka71

Hú, Bodza, már lilulnak az ujjaim a szorítástól! Remélem csak bújócskáznak a Kisbodzikák!

Tatu! Miattad is fájnak már az ujjaim!!!!

Egész más: Nincs köztetek véletlenül egy értékbecslő, aki festményekkel foglalkozik? Vagy galériás, vagy valami? Van két festményünk, aminek jó lenne tudni az értékét.....
Köszike!

Kép
Kép
Kép
zel

Lányok nevei:
Anna Luca
Viktória
Ágnes

Ági :D igen, mi voltunk 3-án megmutatni apánknak a babókat. Nagyon aranyos volt mindenki.

Nem tudom, mire vagytok kiváncsiak, szívsen mesélek, de inkább kérdezzetek, mert nem tudom, kit mi érdekel. Amint van időm, válaszolok :shock:
roxal

Ú Február!!!Te aztán nem semmi csaj vagy :)
Könnyezek a nevetéstől,annyira jól leírod a sztorikat,hogy beszarás:)
El is képzeltem,amint a sportboltba kéred az eladótól a 4személyes sátrat,mondván,hogy kismama vagy :lol: :lol:
Mesélj még!!!

Szépem!Jelentkezz majd,remélem minden a legnagyobb rendben zajlot és már megkaptad a babódat!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bodzám!Nemsokára meglesz az eredmény!!!!!

Katóc!Jobbulást!
hanyatka

Bodza, nagyon várom a jó híreket. Én sajnos azt már csak hétvégén tudom meg, hacsak meg nem kérem Tatut, hogy dobjon egy sms-t.

Én most elköszönök, mert el kell mennem, utána meg megyek Apánkhoz. Hajnalban megindulunk és csak szombat du. jövünk haza.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok és babaragacsok mennek mindenkihez akihez kell!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek!!!!!

Bea
beus77

Roxal! Mesélj onnan, hogy elkezdted az 5. lombikot! A topic elejét 1x elolvastam épp azért mert kiváncsi voltam mikor is sikerült.
Hogy viselted a terhességet, hol szültél. Milyen dolgora kell figyelni?
Meddig maradtál apánknál?
És milyen érzés most 3 gyönyörűség anyukájának lenni, ezt nem mindenki tudja el mondani? :D
Szóval, ahogy az időd engedi, írj egyszerűen magatokról. Ezért javasoltam, hogy úgy az elejáééről, mert itt talán ági és kagyló kivételével újak vagyunk és hogy igazán megismerjünk. :)

manoka
manoka71

Roxal csatlakozom Manokához én is szeretnék mindent tudni.
Gondolom császárral szültél. Mind az 5 lombik Apánknál volt?
Szép nevük van a lányoknak.

Andi
zsembi

A Fenébe, hogy akkor nem mentem ki! Pedíg találkozhattam volna veled! Na hát így jártam! :-(

BODZA HAJRÁÁÁÁÁÁ!! Februárban én is úgy voltam ám, hogy a 21. napon nem látott semmit, de a 23.-on már igen! :-)

Szépem hajrá az egy pöttömnek! :-)

Február sátor, ez jó! :-)
Ági28

Én ezt nem bírom..... Öreg vagyok már ehhez az izgalomhoz!

BOOOOODZAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!

Tatukám! Gondolom te még haza sem értél.....

Kép
Kép
Kép
zel

Bodzaaaaaaaaaaa?????????????

Andi
zsembi

Édes, drága Csajocskák!!!!!!!!!!
Úgy szeretlek Titeket!!! Annyira jólesik, ahogy visszaolvasom, mennyire drukkoltatok!!!!!!!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Hát, nincs jó hírem...:(
Azt mondja a mi Apánk, hogy a hcg terhességet jelez (20), minden tökéletes (nyálkahártya, 2 sárgatest:-), de mivel nem lát semmit, egy embriózsákot sem, nemhogy kettőt, hagyjam abba a gyógyszert és várjuk, hogy jöjjön meg... Szerinte egy korai terhesség volt, ami valamiért nem fejlődött tovább... Ha megjön és normálisan, majd vége, akkor tesztelnem kell, hogy kizárjuk a méhen kívülit...
Nagyon szomorú vagyok.
bodza2005

Kép

Bodzaaaaaaaaaa, Tatuuuuuuuu???????????

Andi
zsembi

Bodza a fenébe pedig már aszt hittem jó hirrel jössz, úgy sajnálom . :(

Andi
zsembi

Ági üzenetét olvasva most igazán összezavarodtam, hogy mit tegyek.
Belehalnék, ha abbahagyom a gyógyszereket és két nap múlva ott lettek volna... Márpedig Apánk azt mondta, hagyjam abba.
Ági! Téged visszahívott, amikor nem látta a 21. napon vagy hogy derült ki a 23.napon??? Jaj, Lányok!
bodza2005

Jaaaajjj Bodzikám! A cica vigye el, pedig úgy reménykedtem, hogy lesz valami. :( :( És ez már biztos? Úgy értem, mi van, ha nem jön meg mégsem? Vagy ez teljesen kizárt?

Tatu, lécci Te is jelentkezz még ma, ha lehet.
katóc

Bodza progeszteront is néztek?

Andi
zsembi

Aranyos Zsembikém!
Nem, csak hcg-t.
bodza2005

Bodza! :cry: Nincs is jó szó.....

( még sms-t is küldtem... nem akartalak zaklatni, csak....)

Ági! Neked akkor mennyi volt a hcg-d?

Kép
Kép
Kép
zel

Drága Bodza,

ha nem vagy biztos, akkor szedd be a gyogyikat és hivd fel őt holnap reggel újra. Nem kevés múlik ezen, úgyhogy ne legyél szégyenlős. Nem fog bekapni, ha elmondod neki, hogy miért támadtak a kétségeid. Tudod, milyen drága ember. Inkább várj egy estét, minthogy olyat tegyél, amit esetleg később megbánnál...legalábbis szerintem.

Kép
cseka

Drága Bodza!

Okosat nem tudok írni, csak annyit, hogy a következő sikerülni fog.

Annyira bíztam, hogy .............................

Biztos, hogy a következő már sikerülni fog!!!!
pusz

manoka
manoka71

sziasztok lányok, nagyon futtában olvastam csak végig, mit írtatok, bocsi, hogy nem is tudok most mindenkinek válaszolni, mert nem akarok itt sokat ücsörögni most.
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a szurkolást, s szívesen vesszük a ragacsokat! :lol: minden szép rendben ment, igaz, egy órát vártam az asztalon széttett lábakkal, de olyan ügyes volt Apánk, nem is éreztem semmit!! megint rájöttem, hogy tuti, hogy az angyalok küldték.. :lol: szóval el voltam ragadtatva a két puszitól is, naná.
millióan voltak, beteg is, műtétes is.

Bodza - nagyon örülök, hogy találkoztunk, még egyszer nagyon köszönöm a szerencsehozó tekit! nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, annyira izgultam! azért kérlek, tartsd meg az optimizmusod, s tekints a jövőbe!

most lelépek pihizni, meg husizni, majd jövök azért, s próbálok reagálni.

Tatuka???
szépem

ja, még vmi: 6sejtes - azt mondták: szép kövér! :lol: és kértünk Ahát.

puszi mindenkinek!!
szépem

Szeretnék adni egy kis pozitív energiát mindenkinek! Szerintem jól hat! ( Ő Zsóka, az unokahugim) Ez a mosoly tele van minden jóval!

Kép

Ugye igazam volt?????

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

Kedves Bodza! Ha ilyen kétségeid vannak, szerintem két nap már nem számít, szedhetnéd tovább a gyogyót és akkor mehetnél egy új ßHCG-re. Annak az értékéből már láthatod, hogy növekszik vagy csökken.

Kedves Szépem! Gratulálok az egy hatsejtesedhez. Babaragacsok mennek ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kedves Tatu! Veled mi van?
albi2000

Kedves Február! Köszi a választ.

Kedves Cseka és Bébé! Kérlek Ti is írjátok meg, hogyan váltatok meg az utrótól.
albi2000

Kedves Albi!

Én gondolkodom, gondolkodom, de sajnos nem jut eszembe, hogy hogyan váltam meg az utrótól. Télleg fogalmam sincs sajnos, elfelejtettem :(

Nehari Albi!

Kép
cseka

Bodza :( :cry:
El sem hiszem.....

Egyet nem értek.. hogy lehet méhenkívüli?
Bocs, ha butaságot kérdezek. De ilyenkor nem közvetlenül helyezik vissza a petikét a méhbe?? az ki tud kolbászolni onnan? :oops:
yamita

Sziasztok lánykák!

Nagyon köszönjük a sok ++ energiát, de velem kb. ugyanaz a helyzet mint Bodzával, szép nyh, igaz csak 14 mm-es és 2 sárgatest, és embrió nem látható, reggel kell mennem Bhcg vérvételre és mivel holnap nem rendel Apánk csak péntek délben tudom meg az eredményt :cry: Apánk mondta is, hogy ma volt itt egy másik hölgyemény ugyanezzel...XY-né, majdnem mondtam, hogy a Bodza :D
Nekem aszonta, hogy ha kevés a HCG, gyógyik abbahagy és megjön pár nap múlva, ha sok lesz akkor újra UH és vérvétel pár nap múlva :shock: Ez valszeg biokémiai terhesség volt és remélem nem méhenkívüli.

Yamita: a petevezetékeken keresztül kolbászolhatnak ki az embriók.

okt. végén újra randizunk és a nov-i listára kérdőjellel feliratkoztunk.

Akit érint csak december 3-ig bezárólag indítanak stimukat az ünnepek miatt.

Váróban millióan voltak, találkoztam Beusékkal is, sztem ők 10-nél előbb nem végeztek.

Roxal: engem is minden érdekel. Hány éves vagy/voltál a lombik idején, pocid gondolom hamar kezdett nőni, feküdtél végig? Hogy tudsz ellátni 3 csecsemőt?
Mit csináltál/csináltak másképp, hogy az 5. sikerült? Végig a Dévainál voltál?

Február: nem semmi volt a nadrágkaland, nézz be a Yamita ajánlotta üzletbe, hátha jobb a választék.

Ági és Szépem: a babaragacsok mostmár a Tietek+++++++++++

jó éjt Nektek

Anikó
tatulány

Röpke 3 órát várakoztunk, sok kismami is volt, 1-ik mesélte, hogy a TV2-ős híradóspár, M.K.-B.A. mindkét gyereke lombikkal fogant (Dévainál?) és Telkiben fog szülni.

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Bodza remélem segített a telefon este! :-) Tatu most le is írta, amire gyanakodtunk, az alacsony hcg miatt hagyatta abba a gyogyikat.

Tatu sajnálom, de meglássátok karácsonyra mindenki babás lesz! :-)

Ja Tatu a híradósokat onnan tudom én is, hogy az M.K-t sűrűn láttam én is az Intézetben! :-) Na jó elég túlzás, hogy sűrűn, de párszor láttam. :-)

Szépem az gyönyörű, a 6 sejtes, az egy stramm embrió. Simizd meg a pocakod, és mondd meg neki, hogy ezt én küldöm.

Na most nyomtam be 3 db csirkecombbfelsőt! És mindjárt megyek le karajért, mert ma rántott husikát akarok enni.
Tegnap szigorú beosztást csináltam két óránként kötelezően megettem két cscombfelsőt! Gondolhatjátok.
Ági28

Sziasztok.

Bodzikám,Tatukám sajnálom fene egye meg.
De most hozzászokott a hormonokhoz a szervezetetek és Novemberben velem együtt sikerülni fog ennek örülök hogy november:)) mindjárt itt lessz.

Szépem,Ágica mennek a babaragacsok.++++++++++++++++++++

Gondoltam hogy M.K éknak is ugy lett. Nemtudjátok hogy nekik hanyadszorra sikerült?

Van mégegy akinek lombikja van csak nem jut eszembe a neve ök az 1es nöire jártak akinek most csücsül a férje.

Andi
zsembi

Drága Hanyat, Zsembi, Katóc, Albi, Cseka, Ágika, Zel, Manóka, Yami, Szépem, Február, Beus, Bébé és Tatus!

Köszönök minden bíztató szót, aggódást, tanácsot, nagyon sokat jelentettek nekem végig, de különösen tegnap és persze most is!!!!!!!!!!!!!!
Megható a sok szeretet, gondoskodás, ami Belőletek árad!
Olyan jó EMBEREK vagytok!!!!!!!!!!
Még 1x köszönöm szépen!!!!!!!!!!

Mindenkinek szívből kívánom az álmai mihamarabbi megvalósulását!!!!!!!!!!!!

Ölel Titeket a Bodza Kép
bodza2005

Szasztok!

Most végeztem a Nyírőben, eredmény csak holnap délben Apánktól.
Valszeg nekem is 20-25 alatt lesz a HCG-m, mivel a tesztek ilyen érzékenységűek és nem mutatták.
Hány napra jön meg a mensi ilyenkor???????

Ágikám:
ez a 2 óránkénti húsevés, mint a csecsemőknél :D Pocakod hogy van? Neked mikor derül ki....kb. jövőhéten?

Zsembi: igen megyünk egyszerre novemberben, az meg mindjárt itt van, akinek a férje csücsül....Bálint Antónia..neki is lombik?

Nekem alaposan hozzászokott a szervezetem a hormonokhoz, 2 egymást követő hónapban, ééééééééééssssss ennek ellenére nem híztam semmit.

Szépem: a 6 sejtes az tényleg szép kövér, mondogassad, hogy kapaszkodjon erősen jópár hónapig.

Mai babaragacsok++++++++++++

Bodza: jobban vagy?

Anikó
tatulány

Sziasztok Lányok!

Tatukám, nem is tudom mit mondjak. Sajnálom nagyon. :( :( Na de majd legközelebb!!!!! Bízni kell, hinni kell!! (azért még egy picit szurkolok, jó? hátha.... :D )

Nekem 2-3 napra jön meg, ha abbahagyom az injekciót meg a gyogyókat, de ez lehet változó.

Szépem, Ági, babaragacsok mennek ma is!!! :D :D

Ági, lenyűgöző a husievésed! :lol: :lol:
katóc

Jajj lányok.
Annyira drukkoltam. Egyben olvastam most két napot, és majd meghaltam aggodalmamban.
Ne adjátok fel! MIndenkinek meglesz az Ő gyönyörű babója, ebben biztos vagyok.
Bodza, mosolyogj továbbra is!

Ági ennyi húst nem is lehet megenni. Szegénykém, hogy bírod, még elképzelni is borzasztó...
Én az első hónapokban, szinte a hús gondolatától is rosszul voltam. És ráadásul ugye só nélkül, fujj.

Zel, küldtem privit festmény ügyben.

Úgy várom a holnapot, olyan kíváncsi vagyok rátok.

Én még mindig két dokinál vagyok, és úgy látom ez így is fog maradni. A MÁV, ahol szülni szeretnék, nem biztos hogy kész lesz idén. És máshová nem megyek, apánknál jobb dokit nem találnék magamnak, az biztos.
Majd lassan elkezdem faggatni, hogy milyen szülési elvei vannak? Azt hallottam itt a topicon, hogy konzervatív típus, én meg elég elrugaszkodott feminista vagyok, de majd megoldjuk :-)

Kép
szõke

Aranyos Tatuka!
Karácsonyra hajtunk, ugye?!!!!!!!!!:D:D
Puszillak!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

Szőke!

Édes vagy!!!!!
:D:D:D

Majd mesélj légyszi' a szülési elveiről!!
Hajrá Kisbüdi!!!!

Bodz
bodza2005

Johannám!
Zsókád egy kis tündérke!!:D
Köszi mindent!!!!!!!
Pusza
bodza2005

Bodzus!

Igen , karácsonyra hajtunk, Zel meg megelőz minket egy kicsit. Ki jön még nov. végefelé??

Szőke:
hurrá, hogy jössz, nem maradunk kismami nélkül. Sóóóóó nélkül eszed a húst??? VÁÁÁÁÁÁÁÁ
Tegnap ott kaszinóztunk 3 órát és beszélgettünk- egy kismamival is többekközött és mondta, hogy Dévainál se tejet, se édességet nem ehet kismama.
Kisbüdös fiú vagy lány?????? Név van már?????

Kik jönnek akkor holnap a talira, biztosan?????

Katóc: édes vagy, de én már nem nagyon tudok reménykedni

Bodzi: írtam mailt

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Bodza! Tatu! Majdnem egyszerre megyünk.... Novemberben. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, de most egy kis szomorkodás után el kell kezdeni erőt gyűjteni a következőre, vagyis a sikeresre! Mert a karácsonyfa alá már a pocaklakókkal ülünk!

Ági! ha belegondolok a kétóránkénti csirkecombba... Emelem kalapom! Én biztosan adnék egy-egy harit a kutyiknak is.. :lol:

Szőke! Kösziköszi! Majd októberben megyünk, és akkor megpróbálom valahogy az autóba gyömiszkélni a képeket. (tudod, mi laza 200 km-re lakunk a Dévaitól....) Előtte pedig majd telcsizek is. Volt egy galéria, ahova emailban elküldtem a fényképeket, de sajnos nem válaszoltak.....Pedig mindent leegyeztettünk. na mindegy.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel: 1 jó van ebben, lazítunk a húsevésen, sőőőt előtte kellene majd 2 vegetáriánus hetet tartani-:))

Anikó
tatulány

Sziasztok lányok!

Én sajnos nem tudok menni holnap, mert ma reggelre totál lerobbantam. Jó kis nátha meg gyomorrontás egyben, szal ma már be sem mentem dolgozni, ebben a két napban maradok itthon, hogy ne legyen rosszabb. :(

De gondolok Rátok, a legközelebbin mindenképpen ott leszek :lol:

Ezer puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Elküldheted nekem a képeket, és odaadom én. Elsőre ez egyszerűbbnek tűnik.
Nem tudtam, hogy ilyen messze laktok, szegénykém.

Kép
szõke

Húúúú, Szőke, de megköszönném.... Eléggé összejöttek a dolgok... És lehet, hogy majd meg kell válnunk tőlük. De a cél érdekében!
( lombik, üzletnyitás, erre a kazánunk bedöglött.... )
Adnál priviben egy mailcímet?

Kép
Kép
Kép
zel

Kép

Kép

Ehhez mit szóltok, olvastam, hogy inszemmel fogantak Angliában

Anikó
tatulány

Kép

Küldök Nektek egy tatut-:))

Anikó
tatulány

Húúúúú basszus 6 gyerek egyszerre! Na azért azt már tényleg bátorság kell, hogy bevállalja valaki!

Zel kérdezted még tegnap, hogy akkor mennyi volt a HCG-m? Nem tudom, nekem nem nézette meg.

Ma fincsi rántott husit eszem! És ez most még jól is esik! :-)

Manóka szerintem kérj még valakitől telcsiszámot, mert én szerintem nem tudok holnap elmenni, mert nem kockáztatnék még zötykölődést.
Remélem megértitek! :-)
Ági28

Ági! Azt hittem nézetetk akkor hcg-t.... Gondoltam a te értéked akkor sokat segíthetne Bodzának. Jó étvégyat a rántott husikához. Én spagival nyomattam, könnyebben csúszott. :lol:

Nagyon édesek a csöppök Tatu.. Én még háromtól is félnék... Nagy szerencséjük van ha mind a hat baba egészséges!

Kép
Kép
Kép
zel

csajok, lesz ebből a taliból valami?
Ugye páran jöttök ezért?

Ági: persze megértünk, Neked most pihenni kell.

Cseka: Neked jobbulást kívánok, pihenjél sokat, vitamin, tea.

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?