Köszi a dícséreteket

!
Süni szerintem se foglalkozz ezzel,már hozzá szoktak.Drukkolok holnapra

.
Estrella de jó,hogy minden ok.volt

.Nem tudom én sem,hogy mi lehet a Cd,az összes leleteinket és magyarázatot átnéztem,de egyikben sem szerepelt

.
Luki,Bibar jó túrógombizást mára!
Luki fülbevalót én is belövettem a Csajoknak,amikor 8 hetesek voltak.Viszont azt tudom tanácsolni,hogy jól nézz körül,hogy kihez viszed,mert nálunk a Lillának 2x kellett lőni az egyik fülét és még akkor sem lett jó,de harmadjára már csak 1 hét múlva vittük vissza

.Lehet kapni direkt bébi fülbevalókat,mi a Duna Plázában vettük egy ékszerboltban őket és azok egyáltalán nem nagyok.
Benszi az én férjem is ilyen volt,már akkor rosszul volt,amikor az injekciókat adtam magamnak.Édes nagyon,hogy így aggódik Értetek(mondjuk 8 év után érthető).Drukk a mai vizsgálatokhoz,majd írj,hogy mi volt.
Gabi Oszkár a mi szőrös gyerekünk

.Sokszor több gond van vele a sétánál,mint a 2 Csajszival összesen.Én mint példakép

,aranyos vagy.A másikban már biztos leírtad,mindjárt meglesem,hogy mi újság az embriókkal,mikor lesz a transzfer.Drukkolok nagyon!!!
Hát remélem ezek jó hírek Juciékról,hátha ott többet tudnak segíteni.Az viszont szuper,hogy Lilit nemsokára hazaadják

.Hát nem lesz könnyű szegény Jucinak egyszerre k helyen lenni

.
Fiona remélem ma már jobb egy kicsit.Egyébként én sem vagyok a toppon.
Csomagolnom kéne,mert holnap megyünk Anyuékhoz a felújítás miatt,de semmi kedvem

.
Mindenkinek puszi!
Lippa