A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddőségi Centrum - babás topik"

Zsókuci:
Igen, én még dolgozom. Hogy meddig azt még nem tudom.
Nemsokára megyek UH-ra, majd gondoljatok rám.
Utána jelentkezem, hogy mi volt.
Kép
Vendég

Mamm
csini pocakod van nagyon :P :P :P ,nem csoda hogy nem birsz várni,én is állandóan a naptárkámat nézegetem hogy mikor mehetek már,és már csak 4 hetet kell várnom :P :P :P

Zsókuci
az esküvő milyen volt?vagy most hétvégén lesz? :oops: :oops: :oops:

bibar

Mamm

de csini vagy :D Én sem birtam ki és a 18-ik héten voltam 4d-n,hajrá :D

Estrella

majd irj hogy mi volt

Lányos anyukák eszembe jutott egy kérdés-sok időm van gondolkozni :oops: -mikor szokták a fülbevalót berakatni és milyet?Már a kórházban?Nekem igazán bébiken nem tetszik a lógós,de a másik fajta meg nyomja hátul a kis fejüket,nem?

Kép
lukrécia

Sziasztok!
Gica, hatalmas gratula a hatalmas babákhoz!!!!!!

Luki, nagyon szép a lányotok a felvételen!!

Estrella, várjuk a híreket az uh-ról! Ne dolgozz sokat!!

Mamm, Te is csini kismami vagy!!

Lippa, csajok továbbra is nagyon szépek. Boldog szülinapot nekik!!

Chesti, nagyon szép Niki is. Tényleg jó lehet hallani, ahogy csattog ki hozzád :D

Ágyhoz kötött mamák vigyázzanak magukra!!!

Puszi mindenkinek!
süni76

A drukkok és imák továbbra is mennek Juciéknak!!

Lexivel mi lehet???
süni76

Gyors bekukk!

Gica nagyos sok boldogságot nektek, nem semmi vagy, két ekkora babucival. :)
Nem is tudom, hogy bírtad. :)
Képeket kérünk mihamarabb, és valami szüléstörit esetleg. :)

Kép Kép

chesti

Lanett,Mamm,Süni köszi Nektek is :D !

Sharon örülök,hogy nem rosszabodott a helyzet.Kitartás,hidd el meglesz az eredménye!

Luki,Benszi remélem jól átvészeltétek a hidegfrontot!Én kevésbé fáj a fejem és Petra is virrasztott az éjszaka,pedig nem szokott :roll: .Remélem ma már jobb lesz.

Mamm nagyon csini vagy :D .Hajrá 4D,Ti még ugye nem tudjátok a nemét?

Estrella Neked is drukk a mai uh-hoz,de jó lenne ha kiderülne,hogy mi van a lábaközött.

Zsókuci drága nagy ölelést és sok puszit küldünk Neked a Csajokkal!

Süni Neked jobbulást kívánok.Mikor kell menned uh-ra?

Benszike milyen volt a felkészítő?

Tegnap végre sikerült Apának egy közös képet készítenie Rólunk,a háttérben még Oszkár is látszik egy kicsit :D .
Kép

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Lippa, nagyon szépek vagytok :D
Pénteken kell mennem vérvételre és uh-ra, de parázom, mert még mindig nem jött meg (32.nap). Nem örülnék neki túlzottan, ha az 1. vagy 2. napon kellene uh-nia, de mit tudok tenni ellene :D
süni76

Sziasztok!

Azt hittem sosem jövök el a kórházból. Röpke 2 órát vártam az UH-s dokira. Még jó, hogy volt időpontom. :shock: Na mindegy, erre fel voltam készülve.
Minden rendben volt az UH-n, igaz sokat nem láttam a bébiből, mert az UH-gép elég múzeális darab, és csak 1 monitor volt amit a doki + apa látott csak, nekem csak a vizsgálat végén mutatta meg kb. fél percre.
Nem mondta biztosra, mert ficánkolt, meg a köldökzsinór is pont ott volt, de nem látott semmilyen kinövést, szerinte inkább lány. :?

Adatok:
BPD: 48,2 mm
CD: 18,9 mm
THQ: 45 mm
FL: 31,3 mm
Közepes magzatvíz (remélem ez se gond) :?
Lepény mellső falon.
Épnek tűnő magzati anatómia.

Úgy örülök ám. :D csak nem merek nevetni.
Vendég

Minden rövidítést megtaláltam, hogy mi, csak a CD-t nem tudom mi. :? Valaki esetleg tudja? Köszi
Vendég

Estrella!szuper hogy minden ok!!!!! mikor kell legközelebb menni? te melyik kórházban fogsz szülni? nem is kaptál most fotót ??
málna79

Málna

irhatnál néha magadról is.... :shock: :D

Estrella

örülök hogy minden ok volt az uh-n

Lippa

hát apa büszke lehet,ennyi jó csaj veszi körül :D

Sünci

szoritok hogy megjöjjön de hidd el a dokikat nem érdekli ha az 1-2 napon mész,hozzászoktak már

Bibarci

nyaminyaminyami :D MIKOR LESZ MÁR HOLNAP???????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
lukrécia

Lukrécia!
Hogy bírod ezt a szeles időt!Én totál keményedem és Dóra renitenskedik benn!Én is akarok fülbevalót a kis puniellámnak!
Bibarka!
Nem tudom mi van a barinémmal,mert már ezer éve nem jelentkezett!Majd rácsörgök!
Mamm!
Csini vagy nagyon!Hófehérfóka az uszoda neve és Nagytétényben van a Campona mellett!Nekem megszűnt a derékfájásom,mióta heti2x járok!Nagyon jó,csak ajánlani tudom neked!
Gica!
Gratulálok itt is nagyon!
Sharon!
Jó hogy nem rosszabbodott a helyzet!Sajna pihi!Fotót a pocakodról!
Zsókuci!
Köszi a vigasztalást,de 15kg,az 15kg és még nincs vége,mert állítólag most jön csak a heti titu 1kg!
Fiona!
Helyesek vagytok apával!
Lippa!
Hát ezek a bárcások!Megzabálom őket!Halálra unják!KÉt édes öntörvényű!
apa eljött a tanfolyásra,de szétröhögtem magam,mert császár+gyermekágy volt a téma!Ki volt!A csaj annyira részletesen számolt be aa szülés utáni vérmennyiségről és a szövődményekről,hogy az uram hypohonder lévén nagyon kivolt!
Jött a tanfolyás után az:- Aztakurva ez ilyen lesz?És ha elvérzel?6hét vérzés?Kivérzel mindent!Majdnem bepisiltem annyira röhögtem rajta!Nagyon kivan,mert neki ez a terhesség kész kínszenvedés!Azt nem bírja,mikor a doki mutatja a szívhangját!Fehéredik,rosszul van!Pedig tudja ez természetes,de már alig várja hogy ezen túllegyünk!Neki ez mind sci-fi!De hős,mert próbál helytállni!KÉpzeld majd hogyan szülnénk együtt!Neki jobban fájan,mint nekem!

Gabicsibe!
REmélem pihi van otthon!

Holnap megyek UH-ra és turka-murka méhszájvizsgálatra!Már 4 és fél hete nem láttam a kölkeimet!Nagyot nőhettek azóta!Nagyon nehezen viselem ezt a szelet!Vagyis a pocakom meg a lakói,mert szétvernek benn mindent!
Vendég

Sziasztok csajszikák. Most lehet,hogy sokat fogok hibázni mert apa laptopján irok és ez nagyon furcsa nekem. Ma eléggé depis hanguatban vagyok. Ahogy mondani szokták még a kutya sem jo helyen fekszik. Szegeny ember 4 napja van itthon de már jo össze is vesztem vele. :lol: :lol: Van valami új hir a kicsi Dorciról???? Ma nem is irok többet ilyen depisen. Puszika mindenkinek.Legyen szép estétek!

Kép
fiona66

Jó reggelt Kicsi mamák!!!!!

Estrella!

Képet kapunk!!??? :P

Kicsi Benszikém!

Gyere majd a hírekkel!!! :wink:

Mamm!

Nadon kis csinike vagy!!!! :wink:

Lippa!

Jó kis kép!!!Aranyosak vagytok rajta!!!! :P

Dórci babáról még ma nincs új hír!!!!Én is lesem mindig hátha van valami! :roll: Nagyon jó kis képek vannak rólluk,olyan szépek!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi és Többiek:
Raknék én fel képet, de annyira sz.r, hogy inkább nem. Totál felismerhetetlen. Nem is értem hogy engedik, hogy ilyen géppel dolgozzanak egy kórházban. :?
Vendég

Estrella!

Kár,melyik korházban voltál??!! :roll: Ennyire gázos az uh -gépuk??!!! :?

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Mamm!
Csini a pocid! Húú már Te is félidős vagy! Hát igen, rohan az idő.

Lukrécia!
Rékus fülét úgy lőtték ki 3 hónaposan. És cska egy kicsit sírt, nem vérzett. De ide is Apa vitte el mert én úgy sajnáltam. A belővős fülbevaló 3 hétig volt a fülecskéjében, az olyan hogy van hátul olyan kis valami, különösebben nem zavarta én úgy vettem észre. A lógós nekem sem tetszik, mi kicsi karikát vettünk kővel. Ma este majd lefotózom.
Anyukám gyerekdoki mellett van asszisztens, millió füllyukasztást látoot már, a hagyományos módszer rengeteg vérrel jár, és ha ezt választod akkor arra kell figyelni hogy a fülbevaló szára egyenes legyen, mert vannak olyan modellek amiknek felfelé kunkorodik a végük, azt egy kínlódás berakni.

Juci infó? Mennek a drukkok továbbra is nekik!!!

Puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!

Mamm

Tényleg csini kismami vagy!

Lippa
Két szőke tündér mellett még egy mopsz is :shock: le a kalappal elötted!Ha már meglesznek az én csemetéim akkor meg te leszel a példa képem! :D

Lukrécia
Nekem annó már a kórházban berakták a fülbevalót!Ennek a verziónak az az előnye,hogy sosem fog benőni a lyuk.

Estrella
Ha már krumpliszsákról nincs elfogadható sztár fotó legalább a pocakodról egy friss kép?

Benszi
Pihentem én tegnap,majdnem az egész napot átaludtam :D Felkészülök az ikrekre :D
gabicsibe

Juciékról hírek

Sziasztok,

nem tudjuk, hogy ez jó hír, vagy rossz, de Dorkát elviszik az I. számú Gyermekklinikára.
Lilit hazaadják amint lehet, de így sem tudom, hogy lesz megoldva az ingajárat otthon és Pest között...

Egyelőre ennyi, ha többet tudok, jelentkezem!

Eszti
gabicsibe

Kicsi Mamák!!!!!

Mit szólnátok ahoz ha gyüjtenénk Jucikáéknak??????1000-2000 fejenként,nem nagy összeg de nekik szerintem most nagyon elkél a segítség!!!!!!Ingázni székesfehérvár és pest között,nem egyszerű!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lanett

köszi az infót,raknál fel tényleg képet amin látszik?Az is igaz amit Gabi irt,de vhogy a szúrás olyan brutál,a belövés jobban hangzik.

Gabi

szoritok holnapra nagyon :D :D :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Gica én is gratulálok Nektek! Sok Boldogságot!!!!

Mamm, nagyon édes a kis pocikád! Amúgy egyátalán nem híztál!! Mázlista!!

Mi is szeretnénk fülcsit a kislánynak, még megvan amit én kaptam a kórházban, azt kapja meg ő is. :D

Nekem sajnos elkezdődött a vizesedés, kedd óta lufi a bokám és olyan furin zsibbad. Persze vagyok olyan hülye, hogy elkezdtem a neten utánaolvasni és hát ez nem játék. Kedden adtam le vizeletet, remélem nincs benne fehérje. Tudom ez a 36.héten nem egyedi eset, de a védőnő szép kis hízást is mért, szerinte ez víz.
Kedden megyek legközelebb Zekéhez, remélem megnyugtat.
vicuska2007

Köszi a dícséreteket :D !

Süni szerintem se foglalkozz ezzel,már hozzá szoktak.Drukkolok holnapra :wink: .

Estrella de jó,hogy minden ok.volt :) .Nem tudom én sem,hogy mi lehet a Cd,az összes leleteinket és magyarázatot átnéztem,de egyikben sem szerepelt :roll: .

Luki,Bibar jó túrógombizást mára!

Luki fülbevalót én is belövettem a Csajoknak,amikor 8 hetesek voltak.Viszont azt tudom tanácsolni,hogy jól nézz körül,hogy kihez viszed,mert nálunk a Lillának 2x kellett lőni az egyik fülét és még akkor sem lett jó,de harmadjára már csak 1 hét múlva vittük vissza :shock: .Lehet kapni direkt bébi fülbevalókat,mi a Duna Plázában vettük egy ékszerboltban őket és azok egyáltalán nem nagyok.

Benszi az én férjem is ilyen volt,már akkor rosszul volt,amikor az injekciókat adtam magamnak.Édes nagyon,hogy így aggódik Értetek(mondjuk 8 év után érthető).Drukk a mai vizsgálatokhoz,majd írj,hogy mi volt.

Gabi Oszkár a mi szőrös gyerekünk :lol: .Sokszor több gond van vele a sétánál,mint a 2 Csajszival összesen.Én mint példakép :oops: ,aranyos vagy.A másikban már biztos leírtad,mindjárt meglesem,hogy mi újság az embriókkal,mikor lesz a transzfer.Drukkolok nagyon!!!

Hát remélem ezek jó hírek Juciékról,hátha ott többet tudnak segíteni.Az viszont szuper,hogy Lilit nemsokára hazaadják :D .Hát nem lesz könnyű szegény Jucinak egyszerre k helyen lenni :roll: .

Fiona remélem ma már jobb egy kicsit.Egyébként én sem vagyok a toppon.

Csomagolnom kéne,mert holnap megyünk Anyuékhoz a felújítás miatt,de semmi kedvem :twisted: .

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

Sziasztok

Ne haragudjatok, de képtelenség hogy vissza olvassak,és mindenkinek irjak.

Juciéknak gratulálok a csöpségekhez, és szoritok is hogy minden rendben legyen.

Gica nektek is gratulálok.

Velünk minden rendben, minden nap sétálunk és jo nagyokat alszik a levegön, nagyon jo baba sokat mosolyog, gagyarászik, és hason már kitolja magát és ugy nézelödik, imádom nem tudok betelni vele. Voltunk ortopédián, minden rendben volt, tegnap kapott oltást egy picit sirt, de mikor öltöztünk már nem sirt,nem lázasodott be jol viselte.
Okt 10-én megyünk hasi, és koponya ultrahangra, elvileg nem akartak elküldeni, de én kértem hogy nézzék meg.
JA és képzeljétek már 4800g :lol: .
Szeretnénk majd kilövetni a fülét, de az egyik ismerösöm szerint nem sok helyen válalják. tudtok olyan helyet ahol kilövik?
Bocsi a hibákért de itt szuszog rajtam :wink: és nehéz igy irni.

Puszi mindenkinek, probálok sürübben jönni :wink:

Kép
bibike27

Nyunyi:
Hát itt voltam a helyi kórházban. :?

Fotót majd rakok fel valamelyik nap.

Juciék:
Dorka jó helyen lesz a Sote I. Gyerekklinikán. :) Remélem sikerül megoldani az utazást is.
Vendég

Bibike :D

de jó hogy jelentkeztél :D sok puszi nektek :D

Kép
lukrécia

Lányok,

Írtam privit mindenkinek, olvassátok el!!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Helló, Csajok!

Csak egy gyors bekukk, látom lehet végre gratulálni :D

Hát gratulálok a két szép nagy csemetéhez Gica!!! :lol: :lol: Gyors, és kellemes hozzászokást az ikres napokhoz :lol:
Csodás lehet!

Mi jól vagyunk, majd jövök még, most futás tovább... :lol: :lol:

KépKép
naposoldal

Sziasztok CSajok!

Dorkát csak azért viszik át mert Fehérváron már nem tudnak mit tenni vele!De jól van!

Mai Uh-m max.2perc volt lukvizittel együtt!Szinte napra akkorák,mint kell!Balázs fejjel lefelé kicsit oldalra fekszik és lábbal támaszt borda alá és a fejátmérője 78mm!
Dórám meg áll,mint Katiban /hö-hö-hö Bensziben/ a gyerek és a gyomrom helyén van a feje!Aranyszíve valamikor megfordult!Az ő fejátmérője 79mm!
Szegény Balázs,szerintem Dóra állandóan rálép a fejére!Napok óta nem gyenge háború van benn,gondolom mióta megfordult az én kis puniellám!De ha kijön,szerintem olyat lecsavar neki Balázs,hogy na!De ez az ő meccsük lesz!Jól vannak és ez a lényeg!
Viszont azt mondta a doki,hogy a 38.héten tehát nov.végén kicsalogatjuk őket.Akkor lesz császár ha gyengék a fájások és nem megfelelő a tágulás!Tehát nem szivat majd!Korrekt,pedig császár ellenes!De még ficánkolással Dórám simán megfordulhat!

Lippa!
Akartam írni odavagyok a mopszokért!ELmebeteg kutyák jó értelemben,mert ha felidegesítik magukat elájulnak!És gyönyörűek!Lányok szétcibálják gondolom!
Hát apu szerintem bejön,mert látm agyban arra gyúr,de tele a gatya!Ja és igazi hős volt,mert neki kellett beadni a popimba az injekciókat!A barátnőm asszisztens éa kész tények elé állítottuk,így nem volt más választása!Egy igazi hős volt!De ne tudd meg mit kaptam a kocsiban hazáig,de utána rendszeresen őp adta be mindennap!

Bibike!
De jó,hogy jelentkeztél!
Estrella!
Grat a jó UH-hoz!
Bibarka és Lukika!
Nagyon irigy vagyok a túrógombócért!
Gabicsibe!
Készítsd csak a terepet az ikreknek!
Luki!
Túlélted a hidegfrontot meg a szelet?

Ma bálnavadászat megint!Apa megnézett minket kedden és kicsit szétröhögte magát !Én voltam a legnagyobb!Már alig bírok a vízfelszínen maradni!Mókás!
Vendég

Kukuccs!

Benszike!!!

Ezek jó méretek!!Gratula!!örülök,hogy minden oké!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jucikás hírek!!!Jucikás Hírek!!!Elküldve: 2007 Szeptember 20 Csütörtök - 14:48

--------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok,

itt Eszti!

Csak annyit tudok mondani, hogy negyed 3 előtt pár perccel a Cerny Koraszülöttmentő elindult Dorkával az I. Számú Gyermekklinikára.

Nagyon szívszorító pillanatok voltak, az első találkozásom a csöpp unokahúgommal! Nem gondoltam, hogy ilyen körülmények között látom majd előszőr! Gyönyörű kislány, sokkal szebb, mint a képeken...

Attila, Judit és Apa utaztak Pestre a mentő után, ha megtudok valamit, újra írok!
--------------------------------------------------------------------------------

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszikák!!!

Lippa!!Gyönyörűek ezek az aranyfürtös fejecskék!!!!Régen nekem is voltak mopszjaim.De egyszer összevesztek és az egyik kikapta a másik szemét.Ott besokaltam.

Nyunyika!!Neked mikor is kell tesztelni???Annyira egybefolynak a napok!

Benszi!!Láttad a spektrumon az ikres műsort??Ott mondták,hogy van amikor játszanak is egymással a pocakba. Úgyhogy vedd úgy,hogy csak játszanak!! :lol: :lol: Legalább kint sem fognak unatkozni!Nincs rosszabb egy unatkozó gyerkőcnél!! :lol: :lol:

Mamm!! Hát vedd tudomásul,hogy baromira irigy vagyok!!Majdnem egyidős a pocink és neked még van derekad!!!Ez igen csini vagy!!

Csajok!!Ma sokkhatás ért engem!!!Voltam tanácsadáson /most először /És képzeljétek 6!!!!!!kg hiztam! :shock: :cry: Teljes letargiába estem!!!De van egy jó hirem is!!Úgyérzem mocorog! :lol: :lol: Nem aztmondom,hogy kirugja az oldalam de mintha történne odabent valami. :roll: Egésznap alig merek levegőt venni úgy figyelem! :lol: Olyan jo lenne már határozottan érezni. Ma jön haza a lányocskám és itthon lesz vasárnap estig.Tök jó!! :lol: :lol: Na megyek mert vár a mosogatni való.Én nem tudom ti hogy vagytok vele de mosogatni való nálam mindig van :roll: :lol: Mindenkinek sok puszika!!

Kép
fiona66

NYUNYI!!!
Szeretnék utalni 1500. Ird meg hogyan!! Köszike.

Kép
fiona66

Gica!
Szívből gratulálunk a babákhoz! Gyönyörű súllyal születtek! Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kívánunk!
Andi és Karcsi
manda

Sziasztok,

Újabb Jucis hírek:

Sziasztok,

itt újra Eszti!
Apával sikerült beszélnem, szerencsésen odaértek, Dorka már az osztályon van, Juditék bent vannak Nála, szegény Apa kint a folyosón, nem tud még semmit.

Lili maradt Fehérváron, az I. számúban valószínűleg nem is tudják fogadni, így még nem tudjuk mi lesz. Lehet, hogy megpróbálkoznak Juditék más pesti kórházakkal, hátha valahol fogadják, ha nem is egy helyen, de legalább egy városban legyenek. Lilikét elvileg egy hét múlva szoptatnia kellene, remélem minél hamarabb megoldódik ez a hely-probléma, hogy legalább ezen ne kelljen idegeskedni!

Köszönjük, hogy szorítotok és így tovább, még mindig nagy szükség van rá!

Valószínűleg bővebbet csak holnap délelőtt tudok írni, ha csak addig Attila nem jelentkezik.

Drukkolok Dorkának, és hogy találjatok Pesti kórházat is! :D:D

Kép

Kép
zsókuci

Drukkok mennek Juciéknak...olyan rossz olvasni, hogy szétszakítják az ikreket. :(

chesti

Drága Share és Taptau

BOLDOG NÉVNAPOT A KIS GÉZENGÚZ MÁTÉKNAK!!

chesti

Helló!

Holnap vagyis ma megyek vizsgálatra kérek drukkokat már nagyon izgulok!!! remélem minden ok lesz!!!!

Lukrécia, igazából semmi különös nincs velem itthon pihengetek, kicsit nagyon izgulok a magas afp miatt, nem vagyok kívános, sőt úgy diktálom magamba az ételt! eddig egy kilót híztam és most vagyok 18 hetes! de azért kerekedik a pocim!

Gica nagyon örülök a bébiknek!!! boldog napokat kívánok neked!!!!
málna79

Szép Kép -ot mindenkinek!

Juciéknak továbra is drukk,remélem találnak megfelelő szakembert!

Málna
Pocisképet nem kapunk?Ne izgulj minden rendben lesz és egy nagy kalappal neked!!!

Lippa
Sok-sok puszi a tündéreknek szülinapjuk alkalmából! Kép
gabicsibe

Gabi drága vagy,köszönjük szépen!Lányoknak nagyon tetszett amit felraktál :D .

Sok boldogságot kívánok én is a 2 kis Máténak névnapjuk alkalmából!

Ja és igen Gabi mindenkinek megmutatják az embriókat,úgyhogy nemsokára láthatod Őket.Drukkolok Nektek nagyon!

Juci remélem minden rendben Dorkával és sikerül megoldani,hogy Lilit is felvigyétek Pestre.

Mindenkinek puszi!

Lippa

lippa

MÁTÉ BABÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!

A KEDVENC GÉZENGÚZ IKREIMNEK BOLDOG 2.SZÜLINAPOT!

GABICSIBE!
NEKED ID EGY NAGY KALAPPAL!!!!!!!
MÁLNA!
DRUKKOLUNK ÉS GYERE MAJD A HÍREKKEL!!!
FIONA!
NEM LÁTTAM A MŰSORT,DE ELVANNAK CSAK ESTÉNKÉNT RENDETLENKEDNEK NAGYON!GRATULÁLOK A MOCORGÁSHOZ!
BIBARKA!
MEGFEKÜDTE A GYOMRODAT A TÚRÓGOMBÓC?EZÉRT NEM JELENTKEZEL?
Vendég

Lillának és Petrának Boldog szülinapot!

Kép Kép

chesti

Sziasztok,

Lippa drága,
Lillának és Petrának nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!! :D
Kép

Drága Taptau és Share,

Mátéitoknak pedig nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!! :D
Kép

Millió puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

Ezt írta Juci az ikresbe:

Sziasztok!

Reggeli etetés után elmentünk Brendonba, mert Pestre szinte mindent vinni kell Dorkának. Most éppen itthon fejek, aztán még egy fél negyed 12-es etetés Lilónál és rohanunk Pestre Dorkához. Ott leszünk kb. 3 órát, aztán jövünk vissza. Igazából hétfőn dől el, hogy hogyan tovább, akkor tud a doki érdemlegeset mondani a további kezelésről, addig vizsgálják. Liló ügyére is akkor térünk vissza, de valószínüleg csak fizető szobában oldható meg, az meg Pesten gondolom nem olcsó.
Rengeteg barátunk ajánlott fel szállást ( Dóri angyal vagy, lehet h. kereslek majd kórház ügyben) de Lilkónak is még pár hétig orvosi felügyelet kell, amíg el nem éri a 2300 g-ot. Ma reggel 1790 volt és egész ügyesen cumizik, csak még fáradékony. 1900-nél már szopiztathatom, alig várom.
Csak az a gond, ha Lilkóval vagyok, akkor Dorka miatt van lelkiismeret furdalásom, ha meg Dorkával, akkor Liló miatt, nem jó ez a helyzet.
Tegnap meg is jegyezte az egyik nővérke, hogy lassan nekem is vérre lesz szükségem...hát igen, voltam már jobb állapotban is.
Ma vagyunk három hetesek!

Köszi, hogy szorítotok a lányoknak!

Puszi Mindenkinek!

Ati ma leféyképezte Lilkót Malacka szerkóban, majd felkerülnek a képek. Dorkáról is megpróbálunk csinálni, ha engedik.

Judit

Kép

Kép
zsókuci

Lippa

én is csatlakozom,BOLDOG SZÜLINAPOT a lányoknak :D

Málna

végülis az a legjobb hir néha-ha nincs hir :D csak azért néha szeretnénk hallani Rólad is meg a babókádról

Benszi

Mennyei volt a gombóc :shock: :D Bibarka szépül ma-fodrász,kozmetikus,ezért nem ir. :P

Kép
lukrécia

Nagyon szépen köszönjük a születésnapi jókívánságokat Mindenkinek :D !

Nekem egész nap,meg tegnap is bőghetnékem van a meghatottságtól,szinte még most sem hiszem el,hogy 2 Tündérke anyukája lehetek :oops: .

Bibike örülök,hogy jól Vagytok,képet mikor kapunk?

Benszike örülök,hogy jól vannak a Kölkök :D ,azért nem semmi,hogy Dóra Balázs fejét tapossa.Drukkolok,hogy Dóra megforduljon.Én is imádom a mopszokat,szerencsére Oszi nem "idegbeteg",csak egy kicsit nagyobb az átlagosnál 14 kg :shock: ,de nem kövér hanem jó izmos és persze gyönyörű.Csajokkal jól kijön Petra Dö-dönek,Lilla pedig Pátyának hívja(először azt hittem a Petrát hívja így,mert arra legalább hasonlít :roll: ).

Málna drukkolok nagyon a mai vizsgálatra.

Juci továbbra is nagyon drukkolok Dorkának és hogy mielőbb találjatok megoldást,hogy ne kelljen ingáznotok.

Mindenkinek millió puszi és mégegyszer köszönjük a köszöntéseket!

Lippa

Fiona hú ez nagyon durva amit írtál,szerencsére Oszi nagyon jámbor,na meg nincs másik kutya sem,akivel kikaparhatnák egymás szemét.Szerintem a 6 kg egyáltalán nem sok a 19.héten.
Gratulálok a mocorgáshoz :wink:

lippa

ziasztok csajszikák. Most végeztem a palacsinta sütéssel. Csináltam túrósat,kakaósat,nutellásat,és baracklekvárosat. Na nesze neked diéta.Kettöt ettem.De sajnos ami késik nem múlik.
Ma olyan gyönyörűen süt a napocska,hogy egész jó kedvem kerekedett töle.

LIPPA!!!Látod még a napocska is tele szájjal vigyorog mit vigyorog?inkább röhög ha két ilyen gyönyörű aranyfürtös lánykának van a szülinapja! :lol: :lol: Sok-sok boldog szülinapot nekik. Kérünk ám tortás fotókat :lol: :lol:

Minden MÁTÉNAK nagyon boldog névnapot kivánok.

Nyunyika!! Hát mi van veled??Nem szoktál igy eltünni!!

Most kimegyek egy kicsit kertészkedni.Majd még jövök Puszika mindenkinek

Kép
fiona66

Sziasztok!

Lukréciám,
Hogy vagy? Remélem, nem keményedsz! Puszillak!
Jól van, örülök én is, hogy nincs baj Bibar-anyánkkal, csak szépül :P :lol:

Lippa,
Olyan aranyos vagy! Bizony, az a két, csodás tündérke a kislányaid! :D Ne pityogj! (mondjuk szerintem én is bőgnék :D:D)

Fiona,
Fénypostán remélem küldesz néhány nutellásat :lol: :oops:
Aztán óvatosan azzal a kertészkedéssel :wink:

Puszi lányok, további szép napot! :D

Kép

Kép
zsókuci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?