A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ti mivel "ingerlitek", fejlesztitek a babákat? Nincs ötletem, mi újat mutassak meg neki a világból, és sokszor azt érzem, unatkozik. :( Kérlek, adjatok ötletet, mit játszunk!

kétfiús anyuka
babdorka

Nadine
Ez a kaki :shock: :D :D hú, még a mi kakis képünket is felülmúlja :D

Zsú
nekem is pont ilyenkor volt gáz, mikor csak sírt a gyerek, feszült voltam, és semmi pihi.... Meg egyszer, mikor programra készültem, és izgultam nagyon, hogy fogok ott szoptatni, hogy lesz tejcsi stb. Csak azt tudom írni, hogy ezek nem végleges dolgok az hótziher! Ma lehet, hogy küzdeni fogsz, de nemsokára visszaáll a sok tejcsi ( az is lehet, hogy annyira nem brutál lesz, amennyi eddig volt, de a fiadnak pont elég!)

Kép
Kép
emma1976

Kata
Férjem az utsó More Milk-et hozta el a b.örsi Kenguru-ból, ott szt mondták, lehet, hogy hiánycikk lesz :shock: Én is be vagyok szarva, mert napi 2 kapszulával vagyok ilyen laza csajszi... análkül én sem virgonckodhatok

Kép
Kép
emma1976

Hu Zsu! Megértelek. Rádadásra jól esne egy kis kikapcsolódás is.
Szopizzon sokat Marci, a komfortozás is jót tesz ilyenkor (nekem legalábbis)

Én is baromira vágyom egy jó kis talira vagy beszélgetésre.
Jövő héten jönnek látogatók meg barinők is...
Néha sok nekem ez a bezártság (főleg, hogy elég pörgős ember vagyok) napi 1-1.5 óra séta nagyon kevés..de egyelőre Samuval egyedül hosszabb túrára nem tudok elmenni, nyüszizik a babakocsiban miután felébredt vagy mielőtt elalszik..pedig sétálnék akár 3 órát is.
Most is lent voltunk 1.5 órát de fel kellett jönni, erre letettem most az ágyunkra és meg sem mukkan már negyed órája. Ki érti ezt? :wink: :lol: rafkós kispasi

Kata!
Teszek fel képet a cuccról de nem Samustól mert még nagy rá de ha röhögni akartok beöltöztetem....áááh nem, az gáz :oops: :lol:

Dorka!
Nekünk vannak IKEA-s ujjbábjaink, szép színesek, aztán van Halász Juditunk+ színes figurás fal+játszószönyeg+pihiszék+ének+tátogok neki, mint egy hal, azt nagyon szereti, mintha néha utánozni szeretne..aztán babamasszázs amit még annyira nem élvez, körbe viszem a lakáson közben magyarázok neki
torolve_20131003125716

tadadadam, itt vannak a II. Nagy Történelmi IKEA Babanet Találkozó képei

Kép

Balról jobbra: Szarvasbori, Mtücsi, Ckat, Nenőke, Dikó

Kép Mtücsi

Kép Bori és Kati a nagyfiúkkal

Álomszuszék hercegnőt (Dikó Jázminját) és Dávidot múltkor már láttátok, róluk nem készült külön kép. :wink:

Kép
nenoke

Szépek vagytok Csajok! :D :D :D

Ismétlés a jövő héten??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hejj de jóóó kis tali lehetett :lol: Cukik a bébek és az édesanyák issss..
Jajj én is annyira szeretnék már talicskázni véletek.
torolve_20131003125716

A 4 fiatalember nevében kikérjük, hogy csak a csajok szépek!!! :wink: :lol:
nenoke

Sziasztok!

Csodaszépek a bébiképek, tök jó ötlet volt ez a fejlődéses kép.

Dorka!

Én épp most ruházok be erre:
http://www.vatera.hu/fisher_price_3in1_ ... 92184.html
Szerintem tetszeni fog Boginak, már alig várom hogy itt legyen.
Van egy zenélő kutyája, hát azt imádja, csak néha már az agyamra megy a zenélésével annyit zenélteti Bogi.
Gondolom még nem tudja pontosan hol kell megnyomni hogy zenéljen, de azt tuti tudja hogy ha egy bizonyos helyen üti akkor elkezd zenélni.
Ja és mi eddig úgy tudtuk, hogy ha az orrát nyomom ugat ha a pocakján akkor zenél, de csak egy dallamot.
Na a Bogi már azóta még plussz két dallamot lejátszott vele, de hogy hogyan csinálta arra még nem tudtunk rájönni, de ő tudja.
Lehet hogy csak véletlenszerüen játszik néha másikat, de több gomb tuti nincs rajta.
Szal nem semmi a kiscsaj, ezért gondolom hogy majd ez is bejön neki.
Megy szoktunk mi is mászkálni énekelni mint Gurgiék, meg azt imádja ha olyan félig ülő helyzetben van az ölemben és nézelődhet.

Nekem is mostanában kevesebb a tejcsim, de viszont én adok neki pótlást tápit, ja és eszik cumisüvegből.
Robi vett neki, direkt mondom neki, hogy chiccot vegyen mert itt többen mondták hogy jó, erre vett neki nuk-ot ami már van, csak ez abban különbözik hogy sárga gumiszinű a cumija nem átlátszó, és ez már jó...
A fene sem érti ezt a csajt...

Betegeknek mielőbbi gyógyulást kívánok!!!

Talis képek nagyon jók, fáj a szivem hogy én nem lehetek ott, de hát messze van.

Ma apa nem dolizott, voltam turkában.
Olyan édi kis cuccokat turkásztam, van egy farmerszoknya, de olyan ám aminek az aljában van farmerbugyi is, állat, majd lefényképezem a Bogin.
Léptem Bogi nyafff...
Vendég

[quote="nenoke"]A írta:nenoke 4 fiatalember nevében kikérjük, hogy csak a csajok szépek!!! :wink: :lol:

Helyesbítek: Szépek vagytok pasis csajok! És a csajos csaj is szép! :P :lol: :lol: :lol: :lol:
A babákok cukkerek!!! :D :D :D :D
Vendég

Dorka
Én azt olvastam, hogy mostanában nekik a csúcs: arcok tanulmányozása, beszéd minden mennyiségben, na meg a löködhető ketyerék. Szóval ha feléhajolsz és beszélsz meg grimaszolsz meg mosolyogsz azt szerintem nem unja meg soha! Max. elfárad, akkor jön nekünk az ágyikó, ahol pihizget, kicsit nézelődik, alszik cumizik....
Meg, ahogy Gurgi írta, én is körbe szoktam sétálni vele, és jól elmagyarázom, mi micsoda :D

Gurgi
Megértelel! Zalán detto. Csak én még 1 órát sem tudok néha sétálni vele! Ha nem alszik, akkor nagy reklamálás a kocsiban! Pedig itt a közelben vannak kismamik, szeretnék megállni dumcsizni, de kisfiam tiltakozik :shock: Én is sokkal többet fogok jönni-menni ha kevesebb sírás lesz.
Na de a mai este lesz ám kiszabaduláááááás!

Kép
Kép
emma1976

Nagyon jók a talis képek! Szép mamák + gyönyörűséges babák :D

Kép
Kép
emma1976

Dorka!
Bogi így szokott az ölemben ülni és lovacskázunk, na az nagyon menő neki, vigyorog össze vissza, meg nézelődik.
Kép

És akkor a szoknyárol két kép, a felsőket is ma turiztam, meg a harisnyát is.

Kép
Kép

Jol lekicsinyítettem, de azért látszik belőle vmi, szinte szerintem vadi újak.
Vendég

Ez jó: Svéd finomságok boltjának ajánlata égisz alatt jelentkezik a II-ik Babanetes találka.
Szépek a képek, függetlenül attól, hogy kislurkókat vagy anyáit illeti a dícséret.
De csajok, a következő talin mán csak 4en lesztek?
Múltkor (ha jól számlálom) még hatan vótunk (felnőttek).

De csudijó ilyen képeket látni, pár arc ismerős élőből, mások meg innen a netről. Előbb-utóbb mind többen ismerkedünk személyesen is. S ez olyan szuperr. Sajna nem hinném, hogy tavasszal mehetnénk balatoni talira. Na, de talán lesz még Ikejás máskor is, s hátha akkor is menyünk Bp-re.

Nyűg van, menyek.

Ja, holnap megyünk Bukarestbe az Ikejába. Ott nincs tali :?: :roll: :wink:

Kép
kissmanó

Húú, én nagyon indiszponált voltam a talin. Bocsánat mindenkitől!!!!!
10kor kellett volna indulni, de besokalltam, mert du-ra tegnap bejelentkeztek az ex-kollégáim, és mi a héten minden nap „túráztunk” 4-5 órákat. Úgyhogy tali lemond, levetkőzik, nekiáll rendet rakni. Erre kollégák lemondják. Most mi legyen. Csajok rábeszélnek, menjek el (12kor). Oké, felöltözik, újra megetet, felpakol, elindul. Egy óra múlva odaér, kedves buszon utazó utastársak túl segítőkészek voltak, és simán levettek a buszról ott, ahol én még nem is akartam. Átgyalogol, új buszt vár, hogy ne kelljen lépcsőzni. Ikeába beér, visszaváltaná a júniusban vett, de mégsem kell darabokat. Nemjó, 90 napig lehet, 110 napja vettem. Baccameg, eladó csajt lehord, felét otthagyja, másik felét elviszi. De nem fér be a csomag megőrzőbe… Kutya mindenit!
Na, így értem a talira.

Kövi tali? Nekem szerda, csüti, péntek tuti nem jó. És igazából az ikeával azon kívül, h messze van, az is a baj, h Ádám még/már nem tudja élvezni, lerakni nincs hova, kocsiban elunja magát, a karom meg leszakad egy idő után.

Uxi! Nekem is így volt, a bal lemaradva jócskán, aztán különösebb ügyeskedés nélkül behozta a bal a lemaradást. De csak 2-3 hete. Én csak nagyon ritkán adtam 2 ciciből, oldják meg ők ketten (mármint cici és Ádám). Én is másfél óránként etetek ált., de sztem ez nem kevés tejet jelent, hanem azt, hogy a babának így jó. Lehet, kicsi még a gyomra az igényeihez képest. Legalábbis mindig abbahagyja az evést, és nem én veszem el.

Dorka! Éneklés, mondókázás, repülőzés, plüssállatok beszélnek, torna: fordulások nagyágy egyik végéből a másikba, lábfejek tapsikolnak, kéz-láb átlósan összeérint és megfog (térd és lábfej is), hanyattfekvésben még lábak földön toporzékolnak, kezeddel mintha varázsolnál, minden helyiségben nézelődés, bohóckodás, grimaszolás.

Zsú! Nem izgultál nagyon, hogy fog összejönni a mai nap, és esetleg az hatott Marcira is, és a tejre is?

Rita! Ádám megunja a babakocsit néha. Nem lehet, hogy Samu is, és azért kell hazamenni? Egyéniségek… Tornára oda 1 óra, ott 1 óra, és még utána is bírná nélkülem félórát. Sztem azért, mert ez elég változatos, és neki való ingeráradat.
Vendég

Emma, ahogy javul a látásuk, egyre jobb lesz a babakocsi, mert kilátnak belőle, és simán érdekes inger lesz a buszon melléálló ember kabátja is! (10perc bkv-ról mára 1 órára fejlődtünk fel!)

Ja, és Ádám tegnap 6420g, 65 cm.
Vendég

Manó :)
Ilyet még nem hallottam, hogy nem ehet a baba 2 órán keresztül. :roll:
Mi kaptunk cseppeket és ehetett a gyerkőc. :)

Nenoke :)
Vannak itt magyarok, egy-két családdal tartjuk a kapcsolatot, de rendszeres összejárások azért nincsenek. A gyerekeimre is az egyik barátunk vigyáz, ha kell, bábisintérkedik. :wink:
Szupik a talis képek! :wink:

Kinderke :)
A kép borzasztó :lol: Ilyenek leszünk 4O-5O év múlva? :roll:

Nadine :)
Vigyázz mit kívánsz, mert megkaphatod! :lol: Jó nagy adag kaksi, a pelenka nem vétkes. :wink:

Annee :)
Gratula a sógórnődnek! :)

Uxi :)
Jók az új stickerek! :wink: Nekem a jobb cicimet nem szereti annyira Bence, volt olyan nap, hogy egyáltalán nem volt hajlandó enni belőle. :roll:

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bori, lehet. Annyira ki akarok már mozdulni, és épp ezért annyira vártam a mai és várom a holnapi napot. De ez az izgalom ilyen kihatással lenne a tejcire?

kispiskóta

Zsú
szerintem simán! Nekem mindig akkor volt kevesebb tejcsi, mikor baromira akartam, hogy sok legyen...........

Kép
Kép
emma1976

igen, Zsú, sztem is lehet! simánszky
nyugi, majd visszajön. ahol van kereslet, ott megjelenik a kínálat is!!!!
Vendég

és sztem most ne mérd, mert ha kevesebb számot látsz, mint amit megszoktál, akkor megijedsz, az pedig újabb stressz!!!
meg az is lehet, h Marci érzi, h vmi történni fog, és ő is figyel, hogy vajon mire készül Anya, ezért kevesebbet eszik.
Vendég

Köszönöm jó tanácsokat. Megfogadom!!! :wink: Tök rendik vagytok!

kispiskóta

Hencsi :)
Jók a rucik. :)

Bori :)
Ádám baba szép nagy legényke lett. :wink:
Köszi a tornagyakorlatokat, majd kiprószáljuk. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bori!
Nemtom, hogy unja-e, még az is lehet DE amint belépünk a lépcsőházba nagy csend és nézelődik..
Egyébként azt vettem észre, hogy nagyon érdeklődő lurkó és kell a változatosság is neki, meg nekem is kéne :wink:

Zsu!!
Megértem ezt a kimozdulást, nagyon is. Van tejcsii, van tejcsi, van tejcsi..

Különben van igazság abban is, hogy amióta nem foglalkozom, hogy mennyi tejcsim van és nem mérem Samut sztem több a tejcsim../aztán lehet, hogy csak bebeszélem magamnak de az sem baj mert én azt érzem meg látom is, hogy van/

Emma!
Sortársam. hehe.
Jó mulatást vagy inkább kikapcsolódást ma estére!

Na ezt figyeljétek, ilyen még nem volt.
A nagy komfortcicizős Samunak fürcsi után nem kellett a cici, apácska vállán alszik a kisdrága..hát nagyon néztünk :shock:
Napközben szopika+komfortka, este no komfort de már tegnap este is gyanús volt, elöször nem kellett neki a cici, aztán mégis.
Hm..Fejlődési ugrás :lol:

Na megyek szenyót csinálni Atikának

Jó éjt gyárákák búúcsúúzik a Gurgiii mááháára!
:lol:
torolve_20131003125716

nagyon = nagyot
torolve_20131003125716

Hali!

......nekem is lelkifurim van a talival kapcsolatban. Bocsi, annyi ismerőssel taliztam ott és nem is fecserésztem a lányokkal :( .
Meg én is eleve 2 órát késtem, utána 3 ismerős, majd szoptatás ahova Nenoke hozta utánam a babakocsit, mert már addigra elment mindenki. :( .........ez most így alakult.... utána meg retkes bkv buszról leszálláskor én már az uttesten voltam (merthát nem a járda mellett állt meg eleve) a babakocsi még félig fent volt és rámcsukta az ajtót. Üvöltöttem mint a sakál, még most is remeg a kezem... Pedig egyből leszálltam, nem húztam fent az időt stb. Szerencsére egyből kapcsolt a buzi sofőr, talán csak akkor nézett bele a tükörbe. Miután leszálltam , néztem Borsnak semmi baja, aludt, majd hosszas kurvaanyázás és középső ujjmutogatás. Ha kiszállt volna a sofőr akkor hosszas hajtépés lett volna. Sajna nem állt meg, ezért hazaérve felhívtam a központi ügyintézőt, aki elvileg hétfőn visszahív és panaszt teszek.
Bizti kedvéért még egy e-mailt is írok.
.....mostmár megint a lábam is remeg. Az nem megoldás, hogy többet nem merek utazni, de szó nélkül sem hagyhatom. Oroszlánanyaként kajtatok mindenkit a bkv-nál, hogy az a buzi szenvedjen.

üdv.: ckat
ckat

Kép Kép KépIlyen babakocsit vetünk ma.Le volt árazva 150€-ra amúgy 300€ lett volna a színe világos kék.Beninek is tetszik a matrac sokkal kényelmesebb kis helyet foglal az autóban is.Soha nem akartam 3 kerekűt de be láttam sokkal előnyösebb.Még vissza olvasok holnap majd meg próbálok jönni.Ja anya vagyis én is vásárolt magának göncöket a c&a ban végre úgy érzem magam mint egy nő.eddig a kismama cuccokban járkáltam. :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Hali!

Nadine: könyörgök, írd le mit ettél aznap!!!! Szinte irigylem ezt a mennyiséget. (...ez is de furi, egy éve még nem gondoltam, hogy imátkozom egy adag sz@rért...)

Annee: grat az újasszonykának! Micsoda név!

Jó hétvégét Mindenkinek!

üdv.: ckat
ckat

Ckat :)
BKV :roll:

Hemej :)
Jó a szekér! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hamej: hogy van az, hogy átfordítod a tolókart, de az egyedül lévő kerék nem a lábadnál lesz? Vagy az ülőrész fordul? KIRÁLY JÁRGÁNY!!!
ckat

BOCSI, nem Hamej, HEMEJ.
ckat

Ckat:Ülörész fordul.Kata:Nekem a szülésznö azt mondta nem kell mindennap adni de én edig mindennap adtam neki.

hemej

találtam a világoskéket mutizom Kép Kép

hemej

SZiasztok!

MEgyek a vasalnivalóm vár. De reagálok a szaros hozzászólásokra :lol:

Hát ez az adag lényegében 3,5 napig gyűlt, mert hétfőn este kakált utóljára, igaz akkor még kellett a szélcső. De engem is meglepett mennyi fért belé :D és most a képek elrakása előtt fél órával termelte ki.

Ckat
Semmi különöset nem ettem tegnap, úgymondom gyors kaja volt, mert épp gletteltem nem nagyon volt időm főzni, így rizs volt rip-roppal (csajok szeretik és fél óra alatt kész). Viszont Petrának orvosi javaslatra adok őszibaracklevet, kb 50ml/nap hétfő óta kapja. Meg persze a normaflore fél ampulla reggel fél este, ezt szedi mióta itt olvastam. És így van kaki egyébként csak szenvedett. Így megdőlt az a nézetem hogy fél évig csak anyatej, mert adok Őszilevet, de egyelőre mást nem fog kapni és remélem továbbra is fog kakálni, bár este is volt egy kisebb adag így már nem aggódom.

Mátéknak boldog névnapot :)

Na megyek mert a ruha nem akar bemászni a szekrénybe.

Nadine
KépKépKép
nadine

én is felruháztam magam kicsit (9e hagytam a calzedonia-ban) Ricsi meg is dicsért!

Nyunyi nagyon hamar elaludt ma kiváncsi vagyok meddig!

Bridzsi

Kép
esztora

Üdv!

Még nem tudtam teljesen visszaolvasni.

Ádám megkapta a 2 hónapos oltást. Másfél nappal utána 37,3 volt a hője, de nem csináltam vele semmit, figyeltem, lesz-e változás. A bcg helye még mindig gennyes, dokinő szerint úgy a jó. (Meg sem nézte :twisted: :twisted: )

Kaki: bocs, de megkérdezem, a ti babáitok milyen színűt kakilnak? Ádám kakijában vannak vmilyen barna pöttyök (amúgy narancssárga vagy világosbarna), olyan, mintha vmi fűszereset evett volna, és a fűszerdarabkák a végtermékben láthatóak (bocs :oops: ) Csak anyatejet kap, illetve az Infacolt. Dokinő szerint a lenyelt takonytól lehet. Nem tom. Amúgy az Infacolt nem adjuk 2 napja, kíváncsi vok, lesz-e hasfájás.

Sziasztok,
ma egész nap takarítottam, ki vagyok fulladva... a bejárónő egy kalap sz@rt se csinált és van pofája 8 óra bért elkérni... :evil: 8) dühös vagyok rá nagyon, szóval jövő héten beszélek vele, aztán ha nem kap magához sajnálom...

Tejcsi: nekem is erősebb a jobb mellem az elején nagyon kevés volt, bár akkor is jóllakott, de nekem is behozta a lemaradást, ezért gyullad be a jobb mellem, mert több a tej is... Zsú ne idegeskedj nekem is van ilyen, hogy hirtelen kevesebb és a 2-3 dl után csak 20-30 ml jön... nem lehet, hogy azért csappant meg, mert idegeskedtél a nyügi miatt... jön a hideg és azt a mi gyerekeink nem bírják! :cry: Zsú úgyhogy ne idegeskedj, no para, és visszajön a tejcsárdás állapot, egyébként meg én azt csinálnám, hogy vinnék a buliba lefejt tejet (ha viszed Marcit) vagy otthon nagyinak lefejt tejcsi és máris meg van oldva... elviszed lefagyasztva, buliba kérsz forró vizes lábast vagy valamit bele a tej és hipp - hopp! Ne idegeskedj, minden rendbejön!

Annee: gratulálok a sógornődnek, Botond is 57 cm volt! Jó hosszú baba lett!

Manó: mivel többen is kértetek meghívót megkértem egy ismerősömet, hogy küldjön, így mindenki jól jár! :wink:

EGcsi: ilyenek nem leszünk 40-50 év múlva!!!! :lol: :lol:

Találkozós Babók, Mamók csodaszépek vagytok!

Bori: :lol: :lol: :lol: :lol: ez az én napom is lehetett volna!

Na Zsú. most látom már mindenki ezt tanácsolta... nem baj, én is! :wink:

Esztora: gratula, én még nem férek be a Calzedoniás IV.-es cuccokba! :wink: :oops:

Ckat: igazad van! A k@rva anyját!

Na jó éjt mindenkinek, puszika

Gurgi, ha benézel: Én számom: 06-30-525-5007 (anyunak odaadtam a szemcseppet, ha kell hívj és mondom a paramétereket, csoccsantás)

Andrea
Kép
kindernay

Ja Bori, bocsi nem gúnynak szánom, csak annyira rám illik! :oops:

Andrea
Kép
kindernay

Zsú! Mint nálamnál okosabbak is írták, tuti az izgalom, készülődés, lelked mélyén idegeskedés befigyelhet a tejcsi elbújásnál. Oké, fogócska, de a nyerők ti vagytok Marcival, max picit meg kell érte dolgozni. A melós része a Marcié, tied meg a kihívás, hogy ne add fel. A fiad max tiltakozni tud a cumisüveg ellen, bár ha egy anya nem elég kitartó a szopi mellett, előbb-utóbb a gyerek is feladja. Hidd el, Adriámmal jártam így, ha anno lett volna netem, meg ilyen sok okos tanács, tuti ő is szopizhatott volna tovább. S hülyeségnek tűnhet, mikor írom, hogy a tejci eltűnésekor nem kellett neki a cumisüveg, hisz előtte 3 hónappal ugyi símán elvolt az anyámmal meg a fagyis tejjel, míg mi megjártuk az ingyenkirándulás Isztambult. Ne mondja már nekem senki, hogy nem okosak ezek a bébek. Ja, utána volt tüdőgyuszim (hja, erről jut eszembe, ki is írta - hígagyú lennék -, hogy lehúzott tüdőgyulust, meg tüszős mandulagyuszit - részvétem, tom milyen az ilyen), mikoris olyan gyogyót adtak ami mellett szopi nem volt 5 napig, s azt is kihúztuk fagyis tejkóval. Szal tényleg lutri egy dolog ez a tej ügy, s most már szent meggyőződéssel mondhatom, hogy a visszahozása teljes mértékben az anyuciktól függ. Na jó, küzdő baba is kell, meg támogató környezet, s lehetőleg stresszmentesség. Meg sok aluka.
S menyek is alukálni, bár este 7-től 10-ig húztam én is, majd gyermekem felébredt, tisztába tettem, ő már húzza, s most megyek, segítek neki. Jó éjt.

Kép
kissmanó

Ja, lemaradt:
Ckat: igenis ahol csak tudod mondd el, hogy milyen szenyó volt a BKV. Ezt nem lehet szó nélkül tűrni, már nem emléxem, hogy nekem-e (anno Edóval) vagy egy barátnőmre (mikor közösen bébkocsikáztunk) csukták rá az ajtót, de az tuti, hogy mint anyatigris ordítottam. Há bassza meg, ne mán csak akkor nézzen a tükörbe az a geci mikor borotválkozik. Bár az ilyen akár szakállas is lehet. :twisted:

Kép
kissmanó

Múltkoriban (még pocakos voltam) egy hipermarci (Metro stílus) ajtaja csukódott Adriennre. Szal a kicsi franc kivan az ajtókkal, s nem is bírunk mindig vigyázni.

Kép
kissmanó

Szépek vagytok talisok! De jó nektek!

Ckat! Még én is felidegeskedtem azon, amit írtál. Majd számolj be a fejleményekrööl. A rohadék! :twisted:

Hemej! Jó kis járgány! A másik nem vált be?
Ja, és miért nem kell mindennap. Nekünk a doki semmit sem mondott, csak olvastam a dobozon, hogy minden nap. :?

Érdekes, Egonnak is a jobb oldali jön be inkább :D

Gurgi! :D Egon akkor is fürcsi után, ha elöötte már evett. Van egy sorrendje, amit mindig be kell tartani. Pl tisztába tevés után kaja, mindegy mikor evett elöötte :D és apával fürdik, velem meg elalszik este. Nem lehet megfordítani :P akkorát még nem fejlöödtünk :wink: olyn, mint egy kis öreg, vannak rigolyái :lol:
molkata

Jó reggelt!

Ckat: Kellene a járat száma, mikor jártál arra (idő), és melyik irányban?
"Véletlenül" van egy BKV fődiszpécser ismim. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Samu 1/2 10-től - 6.15-ig aludt.
Most apa böfizteti :lol: Hu de jót aludtam.

Kata!
Kisöreg, annyira cuki szó..hihi

Kinderke!
Ma hívlak és köszi.

Ckat!
Basszus ez durva, huu nem is tom mit csináltam volna..a rohadék. Tegyél csak panaszt! Fuu de dühös lettem.

Ma nem leszek, utazunk jó messzire Balatonfenyvesre.

Szép napot!
Gurgi
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Fél 9től nyomtuk fél hétig!!! Salalalalala!!! :D

Viszont hajnalban arra ébredtem, hogy nem tudok nyelni, annyira fáj a torkom. Úgyhogy jelen álláspont szerint én kaptam el Apától ezt a nyavaját! :(

Köszönöm mindenkinek a bíztató szavakat nagyon jól esik!!!! Azért volt furi, mert Andihoz hasonlóan én is tejcsárda voltam, és rossz volt ez a hirtelen visszaesés. De estére megint több lett, ma reggel meg a balból szopiztattam, a jobb meg eláztatta a pizsim. Meglátjuk... 8)

Ckat, na én ezért is tudom stresszelni magam. A Combino villamos azért jó mert míg valami a lépcsőn van, nem csukódik.

Rita, jó utazást!!!!

Én is gyorsan készülődöm (hajmosás, fürcsi...), amíg Marci nyugton van. A trapéz nagyon leköti mostanság. :D

kispiskóta

Szia Csajok!
Jók a talis fotók! Cépek vagytok babástól-mamástól!
Hemej
Nekünk is 3 kerekű kocsink van, nagggyon bejött, imádom!
Esztora
Akkor ügyi voltál :wink:
Na megyünk szüretre, kivi leszek Lilkó hogy bírja...De már többen várják, hogy agyonsimizzék 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!!
Zalán is este 9től reggel 6ig szunyált. A cicim már dinnye volt és tiszta tej lett a pizsim, és az ágy is :roll: pedig pelenka volt bent felfogónak :shock: :oops:
No aztán visszaaludtunk fél 8ig, akkor kelt Viola. Úgyhogy toppon vagyok teljesen :) Kell is, mert egész nap egyedül vokk a gyerekekkel! Kell hozzájuk egy idegrendszer :lol:

Majd kinézünk a Corába venni elemózsiát, lövésem sincs mit főzzek ma! :? Ötletek?

Ckat: Én is balhéznék :wink: Ne hagyd annyiban semmiképp. Rosszabbul is elsülhetett volna, hála az Égnek, hogy egy ijedtséggel és anyázással megúsztátok! Mindig az a szegény néni jut eszembe, akit odacsukott a villamos :x :shock: :cry: Bakker ez bármikor bárkivel megtörténhet a köcsög sofőrök miatt! :evil:

Nadine: Télleg szép adagot nyomott a csajod :lol: Hova fér el ennyi kakkantyú abba a pici babába :roll: 8) ?

Hétfőn leadtuk Zalán orrváladék mintáját tenyésztésre! Tegnap hívtam a dokinkat, hogy megvan-e az eredmény. Mondja, hogy még nem kapta meg az a leadástól számítva is legalább 2 hét (postán küldi ki neki a mikrobiológia) de hívjam fel őket érdeklődjek. Felhívtam, kérdezte a nő kije vagyok a gyereknek. Mondom az anyja. Hát ő nem adhat ki infót, majd várjam meg amíg a doki megkapja postán :shock: De mondom 8 hetes ne bassza már a maci, ha valami van minél előbb kezelni kéne nem??????? Erre megkegyelmezett és benyögte, hogy + lett bacira. Arra, hogy milyenre már nem válaszolt :shock: mivel én "csak" a gyerek anyja vagyok nem az orvosa... :shock: :x Anyátok! Azt! :evil: Mondtam neki, hogy elugrok az eredményért és elviszem a gyerekdokinknak, csak haladjunk.... Azt nem lehet, mit képzelek én??? :shock:
Na felhívtam újra a gyerekdokit, hogy + lett és csináljon már valamit, mert nekem se infót, se leletet nem adnak ki. Erre a doki felhívta őket megkérdezte, na neki elmondták! El is ugrottam a receptért! (antibiotikumos szemcseppet kaptunk az orrába) Nem értem miért kell ezt ennyire túlbonyolítani??? :roll: És mi az hogy az anya nem kaphat infót??? Meg miért kell 2 hetet várni, amíg kiküldik postán? És addig? Maradjon a gyerek beteg???? :shock: Nem normálisak! :evil:

Mennem kell, mert ketten nyomják egyszerre :lol: :twisted:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Egy tegnapi kép a profi anyaidegelő törpeterroristákról :lol:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

hencsiiii meg ne vedd ott!!!!!!!!!!!!!!!
itt 7000!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.arzuhanas.com/Babaj%E1t%E9ko ... html?cpg=3

egyébként szisztok!

megxe is kajaigő, csak olvsni tudtam!

Lilypie Maternity tickers
lynia-

Sziasztok!

Befejeztük a költözést!!! Nagy menet volt.. Remélem a netet is bekötik hamar, addig csak anyukáméktól tudok jönni.

Tali képek szuperek! Legközelebbire mi is benevezünk.

Bori! Legközelebbi talira szivesen viszünk, ha már ilyen közel vagytok hozzánk. :)

Ckat! Az ilyen busz sofőrt nyugodtan el lehet tanácsolni a munkájától. Ahhoz ugyanis hozzá tartozik, hogy megnézze az ajtók bezárása előtt, hogy mindenki biztonsággal fel vagy le tudott szállni. Kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak majd a BKV-nál!
Egyébként a Normaflor vagy nem tudom mi, nálunk rendbe tette a kaki ügyet. Napi 2-3 is van. A Normaflore mellett én rengeteg őszilevet iszom, talán az is besegít.

Cenikő!
Nagyon édesek a gyerekek!! :)

Na mindjárt olvasok még vissza..

Kép

Kép
monccs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?