Sziasztok!!
Zalán is este 9től reggel 6ig szunyált. A cicim már dinnye volt és tiszta tej lett a pizsim, és az ágy is

pedig pelenka volt bent felfogónak
No aztán visszaaludtunk fél 8ig, akkor kelt Viola. Úgyhogy toppon vagyok teljesen

Kell is, mert egész nap egyedül vokk a gyerekekkel! Kell hozzájuk egy idegrendszer
Majd kinézünk a Corába venni elemózsiát, lövésem sincs mit főzzek ma!

Ötletek?
Ckat: Én is balhéznék

Ne hagyd annyiban semmiképp. Rosszabbul is elsülhetett volna, hála az Égnek, hogy egy ijedtséggel és anyázással megúsztátok! Mindig az a szegény néni jut eszembe, akit odacsukott a villamos

Bakker ez bármikor bárkivel megtörténhet a köcsög sofőrök miatt!
Nadine: Télleg szép adagot nyomott a csajod

Hova fér el ennyi kakkantyú abba a pici babába

?
Hétfőn leadtuk Zalán orrváladék mintáját tenyésztésre! Tegnap hívtam a dokinkat, hogy megvan-e az eredmény. Mondja, hogy még nem kapta meg az a leadástól számítva is legalább 2 hét (postán küldi ki neki a mikrobiológia) de hívjam fel őket érdeklődjek. Felhívtam, kérdezte a nő kije vagyok a gyereknek. Mondom az anyja. Hát ő nem adhat ki infót, majd várjam meg amíg a doki megkapja postán

De mondom 8 hetes ne bassza már a maci, ha valami van minél előbb kezelni kéne nem??????? Erre megkegyelmezett és benyögte, hogy + lett bacira. Arra, hogy milyenre már nem válaszolt

mivel én "csak" a gyerek anyja vagyok nem az orvosa...

Anyátok! Azt!

Mondtam neki, hogy elugrok az eredményért és elviszem a gyerekdokinknak, csak haladjunk.... Azt nem lehet, mit képzelek én???
Na felhívtam újra a gyerekdokit, hogy + lett és csináljon már valamit, mert nekem se infót, se leletet nem adnak ki. Erre a doki felhívta őket megkérdezte, na neki elmondták! El is ugrottam a receptért! (antibiotikumos szemcseppet kaptunk az orrába) Nem értem miért kell ezt ennyire túlbonyolítani???

És mi az hogy az anya nem kaphat infót??? Meg miért kell 2 hetet várni, amíg kiküldik postán? És addig? Maradjon a gyerek beteg????

Nem normálisak!
Mennem kell, mert ketten nyomják egyszerre