Sziasztok !
Büngyi szegény már fél napja vajúdik !!
Lányok én is be vagyok ám tojva rendesen, mert hiába várom én a fiamat, azért ha jönnek a görcsok mindig megkérem ,hogy még egy kicsit maradjon bent , mert ott sokkal jobb neki .
Maga a szülés nem érdekel annyira -persze nem bírom a fájdalmat én sem , de sokkal inkább az utána következők.
Jó lesz segítség, meg ott az izgága védőnő vésztartaléknak , de akkor is én leszek anya és nekem kell helyt állni !!!!!!!!!!!!!!!
Ez a kézzel tágítósdi durván hangzik, rá is kérdezek ma a szülésznőnél,hogy ő favorizálja -e az ilyen dolgokat.
Persze a baba érdekében mindent , de ez inkább úgy hangzik, mint ha az orvos siettetni akarná a szülés lefolyását ,ezért esetenként nem vár míg a természet elvégzi a dolgát .
Tényleg , Büngyi is itta a málnalevelet, meg több varázsszert is használt, de ezekszerint van akinél nem számít ???!!!
Adri : Te hogy vagy
Cuki : Miért nem jelentkezel
Masi: Tényleg pihenj le , most ,hogy már az utolsó hétbe léptél ne fárasszad ki magadat feleslegesen .
Lehet,hogy a hányás már valaminek az elejét jelzi ??????
Ha visszaértél a dokitól léci jelentkezz ,hogy mi van veletek !
Csim: sajnálom a pozitív eredményt

. Ma kiderül ,hogy nekem mikor csinálják, de egy kicsit izgulni kezdtem én is ,hogy mi lesz .
Evu : klassz ,hogy szimpi dokit fogott ki Vanda!!! És a rucik is aranyosak . Azért a kiságyat nem semmi meló lesz kiüríteni !!
Tényleg lányok ! Ti a baba használati dolgait: orrszívó, hőmérők, lázmárő , hajkefe , mérleg , pelenkázó lap ..... szóval ami nem cumisüveg, és etetésre szolgálna azt előre fertőtlenítitek ?
Reggel elkezdtem neomagnolos vízzel takarítani a gyerekszobában , de nagyon büdös és rájöttem ,hogy talán hülyeség. A végén azért lesz beteg a gyerek , mert nem marad semmi kórokozó a közelében , úgyhogy már csak porszívózni fogok, és kimosni a textileket , ruhákat.
Na megyek sétálni egyet, mert tegnap nem tudták odaadni a múlt heti laborvizsgálatok eredményét.
Valami miatt pont az enyémet nem tudták kinyomtatni

,de mára ígérték. Remélem kész, mert délután vinni kell a szülésznőhöz.